<

SÖNDAG KVÄLL



en kopp kanel-té, bästa boken och en mjuk säng är det enda som jag kräver en kväll som denna. morgonen bjöd på pannkaksbuffé (tack världens bästa storebror), sedan väntade lite plugg och cv-utdelning. nu är jag nyss hemkommen från sista ledarmiddagen med gänget, kommer sakna er så. 

IKEA-TIME


Henrik behövde köpråd till sitt rum och givetvis hängde jag med till Ikea (trogen flickvän) tyvärr så har jag åkt på världens förkylning så jag är väl inte världens bästa sällskap kanske. kvällen spenderas i sängen då jag knappt kan tänka då huvudet är fullt med snor. lagom roligt när jag precis kommit igång ordentligt med träningen. 

FAVORITEN ÄR TILLBAKA

perfekta återhämtningen efter ett tungt gympass. 

har verkligen bloggtorkans bloggtorka. känns knappt som att jag har tid att uppdatera (vilket jag givetvis har) dags att omprioritera och sätta bloggen före. imorgon är det fredag och fyfan vad jag har längtat. myskväll med Henrik står pp schemat, blir helt perfekt.

HEKTISK DAG


mina ögon slocknar när som helst men tänkte bara kika in här innan jag kägger denna dagen bakom mig. efter skolan gick jag till studio Elva där Eva klippte av några centimeter, är verkligen så nöjd. därefter träffade jag Henrik och sedan blev det gymmet, min dagliga rutin dvs. 

<3

är så lycklig med dig. 

efter skolan som varade från 8:20-15:15 (som skulle slutat 15:40 i think) tog jag bussen till Henrik. vi pratade i någon timma och sedan begav jag mig hemåt för att laga middag, tacopaj blev det. denna veckan är det jag som lagar mat då jag har dealat till mig en klippning, känns ganska bra faktiskt... nu är jag precis hemkommen från Fysiken, som är gymmet jag tränar på, och är lagom trött. Keso med både kanel och äpple ligger i magen och nu skriker sängen efter mig. natti natti. 


DEN TJUGOTREDJE


började denna lördag med en trip till Kviberg med mamma och pappa. där spelade Gabriella beachvolleyboll-turnering och vi hann se henne spela en match. därefter väntade Kvibergs marknad, det kändes verkligen som att man var utomlands. allt från stulna datorskärmar till schampoo och kött såldes och det var faktiskt lite roligt. sedan väntade lunch på ett het fantastiskt arabiskt ställe. 

efter utflykten begav sig jag och Gabriella till gymmet där lite kondition + ett armpass väntade. sedan fixade vi oss för att åka ut till Helena i Kullavik där min första kräftskiva vankades. hade en fantastiskt trevlig kväll med underbar mat, världens bästa människor och en jävla massa skratt. 

jag bar byxor från Second Female och linne från MQ (mitt från ZARA är på språng) 



KVÄLLENS LYX


har ni inte provat denna så ber jag er att göra det snarast, såååå drömgod. i måndags började min "nya livstil" då allt skit jag proppat i mig i sommar måste bort. det enda onyttiga jag väljer att äta (för tillfället) är mörk choklad och naturgodis, får se hur länge jag klarar detta. med milen avklarad på löpbandet känner jag mig nu mer än redo för en helkväll nerbäddad i sängen med massa avsnitt av Game of Thrones, favvochokladen och vindruvor. 

REMINDER




SNEAK A PEAK

sneakpeak på dagens. 

så var man tillbaks i skolbänken igen. tyvärr så är schemat ganska dåligt och klassrummet sämst men det handlar ju bara om att göra det bästa av situationen. det ska jag göra iallafall. idag slutar jag 14:30 och därefter väntar en liten träff med Henrik, middagslagning och gym. 

SISTA DAGEN

kappa från Köpenhamn, jeans från REIGN, t-shirt och Vans från H&M, brillz från Gina och väska från MBMJ.

så var sista dagen innan skolstarten nästan över. det enda som återstår på schemat är tapasmiddag med girlsen, blir nog fantastiskt som vanligt. imorgon är det upprop i aulan 9:00, tagga ännu ett år fyllt av plugg, umgänge, svett och tårar. 

MÅNDAG


jag, mamma, Henrik, min storebror och hans flickvän började denna soliga måndag med en jääääättefrukost på kafferostaren. det var verkligen en perfekt start på dagen och det var sååå gott. efter frukosten åkte vi till stan där diverse skolsaker (och annat) inhandlades. trots att det är min sista sommarlovsdag så är inte ångesten speciellt stor, det ska faktiskt bli väldigt roligt att börja skolan igen. älskar Rudebecks.

BÄSTA GÄNGET


att intensivumgås med 35 st människor kan vara otroligt påfrestande, men samtidigt så fullkomligt underbart. jag har kommit folk så nära, fått ett enormt ansvar och en stor tillit, något som jag aldrig trodde skulle hända när jag tackade ja till det där köksjobbet på Lyckebo i tre veckor. har verkligen skapat minnen för livet och jag hoppas det absolut bästa för mina kära konfirmander, vill dom allt gott i livet. 



MANGO & OPI





-




DAGENS


topp från H&M, jeans från REIGN, converse från London, raybrillz och MBMJ. 

SENASTE DYGNET


igår lämnade vi lyckebo vid 16:45 efter städning i fyra timmar, kände mig lagom sliten och äcklig. vid 19 hade jag och Henrik bord på The Barn men givetvis blev jag försenad. anlände 20 minuter senare med hjärtat i halsgropen och försökte att slappna av efter den jobbigaste dagen på många veckor. jag hade en hur mysig kväll som helst med min kärlek som innehöll restaurangbesök (bästa någonsin!) promenad längs avenyn, Inception-tittande och B&J. hade en perfekt 6-månaders dag med min kärlek med andra ord. 

vid 10:30 imorse blev jag väckt av min prins med frukost på sängen, hur fantastisk är han inte då? därefter såg vi klart på filmen för att senare bege oss ut för att springa. blev 8 km och jag är lagom sliten just nu, tur att en myskväll står på schemat innan dagen med stort D imorgon. 

DRÖMFRULLEN

kan vara det godaste på länge.

så har den fruktade men ändå efterlängtade dagen kommit. konfirmanderna lämnar gården och vi ledare åker hem, känns så konstigt egentligen. dessa ungdomar har varit som mina barn alternativt vänner i tre veckor och nu har vi bara en dag kvar tillsammans, snacka om att jag kommer gråta. 

NÄST SISTA DAGEN


så börjar mina veckor gå mot sitt slut. kan faktiskt inte riktigt greppa om att jag åker hem imorgon och att jag aldrig kommer se många av mina konfirmander igen (förutom på lördag då själva konfirmationsdagen är) kommer sakna alla så otroligt mycket men samtidigt ska det bli riktigt skönt att komma hem. då blir det tillbaka till rutinerna med nyttigt ätande, träning, skola och självklart en bättre bloggning. funderar på att köpa en kamera så att både kvalitén på bloggen (vars design ska ändras) och bilderna förbättras! idag är schemat totalt fullspäckat, har verkligen inte en enda ledig minut på dagen. kommer somna så otroligt gott ikväll. 

SÅ MÖTS VI IGEN


är så lycklig så jag vill gråta. new york är verkligen min stad och jag älskar det så. låter som vilken tonårstjej som helst men jag LOVAR att jag ska bo där, någon gång i mitt liv. få känna stadens puls på riktigt, uppleva nattlivet, träffa människor från alla världens hörn och bara leva. den tredje april åker vi och en och en halv vecka senare fyller jag 18, snacka om en drömvår.

GÅRDAGEN


gårdagen bestod av fotografering vilket var väldigt uppskattat så man ÄNTLIGEN fick känna sig fräsch igen. sminket var perfekt, dagen solig och varm och outfiten klirrad och klar. hoppas verkligen att fotot blev bra då ALLA kan se det då det hängs upp i matsalen, lagom ångest haha. 


alla fina ledare, tycker om er så.

framåt åtta begav jag mig hemåt där Henrik och min familj väntade. kändes SÅ underbart att få sova i min egna säng, obeskrivlig känsla. 

BUT FIRST....

... let me take a selfie? 

MIN FÖRSTA KÄRLEK

 

TILLBAKA PÅ BENEN

saknar Schweiz så löjligt mycket för tillfället. saknar värmen, umgänget, landskapet, vattnet. de senaste veckorna har jag inte kunnat njuta av värmen då jag antingen varit sjuk eller jobbat. hoppas på lite värme framöver. appråpå jobbet så är jag hyfsat återställd efter två helt kaotiska dagar. det är så otroligt utmattad och känner att jag behöver komma härifrån lite, vilket jag kommer göra. åker hem ikväll och stannar tills fredag morgon. ska passa på att gå på stan, träffa vänner, umgås med familjen och pussa på min prins, längtar så.
 

OMTUMLAD


efter en otroligt omtumlande gårdag är jag jag nu återigen på benen, vilket känns bra. var inne i Göteborg tidigare och fixade lite ärenden, känns underbart att få komma hem på onsdag. behöver verkligen lite ledighet! 

LIVING OR JUST BREATHING?

mina fina små lamm :))

är helt utmattad, inte trött som i att behöva sova, utan bara fullkomligt slut i kroppen. det här jobbet är så otroligt mycket tuffare än vad jag trodde att det skulle vara och efter 4 timmars sömn och 8-timmars arbetsdag (bara 8 timmar kvar) är det otroligt skönt att slappna av i en solstol. ska även passa på att ta ett dopp innan middagslagningen börjar. 

BÄSTA KVÄLLEN HITTILLS


jag hade det så otroligt roligt igår, Cluedo stod på schemat och vi ledare gick all in med en berättelse, platser och självklart karaktärer all inclusive. jag var fotbollsfarsan Lennart från Norrlands djupaste skogar, hade det verkligen så roligt! 

RSS 2.0