<

HÖGT ÖVER MOLNEN


Veckan gick fort och nu väntar middag med familjen. Sedan blir det tjejkväll med världens bästa, mys och reseplanering är inkluderat. Kommer bli så bra. 

ATT INFÖRSKAFFA


// kommer vara så dröm i sommar.

ATT TÄNKA PÅ




TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN


Uppsatsskrivning, föreläsning, 200 sidor i svenskaboken och franska läxa. Välkommen tillbaka till verkligheten Klara. Halsontet slog till mig rejält imorse, och det har faktiskt varit en börda att vandra runt i skolans alla korridorer och trappor idag. 

ÅTERKOMMER SNART


Har haft sex fantastiska dagar här i Ankara, som tyvärr är påväg att ta slut. Dock så ska det bli riktigt skönt att komma tillbaka till vardagen, att återigen få kämpa mig upp i Rudebecks trappuppgångar och svettas i Öjersjö sporthall. Borta bra men hemma bäst. 

ETTA I GRUPPEN


6-1 och 11-0. Fyfan vad vi är bra! 

SÅ VAR VI FRAMME


Så var vi äntligen här. Trots otroligt mycket komplikationer igår då flyget var inställt kom vi istället iväg några timmar tidigare. 12 timmar efter avresa var vi framme, vilket var vällevälle skönt :))) nu är det dags för kolhydratsuppladdning, träning och klubbkontroll. Nu jävlar kör vi! 

DESSA VILL JAG HA


DEN DÄR SOLIGA DAGEN I FEBRUARI


.... Var inte idag. Dagen har bestått av skolan och packning för imorgon lyfter vi ÄNTLIGEN. Foten fick ett bakslag i söndags men idag är den som bäst sedan incidenten, hoppas att läkningsprocessen fortsätter i samma riktning framöver, har fortfarande två dagar kvar. Kommer aldrig ge upp. 

ÖSTLINGH & SCHEDIN

Ljuvlig inspiration.

50 SHADES OF GREY


Vill inte ens tänka på hur länge jag har sett fram emot den här dagen. 50 shades of Grey på bio it is, är så galet spänd! 

SUMMERING


Jag har helt glömt att berätta om min vistelse i Leipzig, vilken var fullkomligt fantastisk. Vi åt gott, umgicks och tittade på landhockey i världsklass. Har fått så otroligt mycket inspiration som jag gav utlopp för igår vilket resulterade i en rejäl stukning i foten, vilken jag knappt kan gå på. Absolut världens sämsta tajming. Det gör ont i hela kroppen när jag tänker på att jag kanske inte får/kan spela EM i Ankara, men det är 8 dagar kvar. Tänker inte ge upp. 

VÅREN HÄLSADE PÅ


Glass vid kanalen i solskenet, en klar tiopoängare. 

GOING STRONG


Killarna spelade kvartsfinal, men förlorade tyvärr mot Holland. Om två timmar väntar Schweiz, going for victory! 

UPDATE


Killarna är i kvartsfinal, Leipzig är superfint och umgänget fantastiskt. Jag är himla lycklig här.

-> LEIPZIG


Detta kommer bli så oerhört bra. Hörs i Tyskland nästa gång!

FÉVRIER


- 28 dagar 
- VM i Leipzig 
- sportlov
- europeiska klubbmästerskapen i Ankara 

Major events för denna månaden, känner på mig att det kommer bli ruskigt bra. 

DAGENS MOOD


Så mycket som behöver göras, så lite tid.

JAG HAR VARIT I ALLA STÄDER


Denna helgen har varit så otroligt skön. Har tagit det väldigt lugnt för att ladda batterierna innan det bär av mot Leipzig och VM på onsdag, kommer bli en av årets bästa veckor, utan tvekan. Trots att det är söndag är glädjen total. Jag börjar inte skolan förrän kl 13 imorgon och hela kvällen har gått åt till att planera en eventuell resa till solen i sommar med världens bästa tjejer, kommer bli fantastiskt. 

RSS 2.0