<

Ge mig...

..sommar!
eller åtminstone sol och lite värme, lite sisådär vår kanske? jag orkar inte gå runt i dunjackan och klaffsa runt i min boots längre, jag vill ha en lätt vårjacka, en sjal som fladdrar av vindens brisar och ett par knytna converse på fötterna! sommar kan jag döda för ,jag vill ha sena sommarkvällar och nattpromenader med bara ben och en tjocktröja, solbränna och att solglasögonen är ett måste.

jag vill ha allt möjligt nu.. på torsdag fyller min storebror 18 år (?!?!?!?!!?) och jag vill också fylla år.. vakna av sång och bli översvämmad med presenter. idag var det så långt ifrån allt som jag vill ha man kan komma. i skolan gick jag runt med yllekofta och min födelsedag är 1,5 månader ifrån. sommaren vill man inte ens tala om.. det enda bra är att det är cirka 65 skoldagar kvar och det låter ju ändå hyffsat..? har gjort ett collage med kläder och accesoarer som är grymt snygga! kanske skapar dem några nya outfits efter den 14 April..? just to wait and see..
ikväll blir det träning, känns ändå bra. slänger in två bilder på två collage som jag har satt ihop.
puss




Knäppa unge, ily.

Nella må vara den konstigaste och underbaraste person jag vet! jag har nästan träningsvärk i magen idag för att jag skrattade så mycket igår och inatt. har verkligen haft det underbart! vi drog ner till mossens pizzeria vid 21 där vi möttes upp av Danne och Liam. vi beställde pizza och drog hem till mig. läsk spilldes och rev ner hela huset i form av jage, men kul som satan var det! vid 2 inatt kom min brorsa hem efter ett 18årskalas, fnittrandes la jag och nella oss i soffan och låtsades sova vilket inte var en hit, blev påkomna och var tvungna att gå och lägga oss. idag vaknade vi försent och Nella missade sin träning, la oss i soffan och kollade på Mean Girls 2 vilket var helt OK! filmen är inte alls så dålig som de flesta säger, självklart kan man inte jämföra den med första filmen, men den andra var ändå underhållning! nu har min clementin gått och jag ska se på ett nytt avsnitt av The Vampire Diaries. om några timmar blir det genrep inför klasserna som är om en vecka. lägger in en trailer på filmen vi såg.
puss


Godkänd av staten - ällläääääär?


jag och Nella dör första 10 ... LITE.
hahhahahahhahhah

haha khadidje kan också gå loss!

JA JA JA!

bättre än såhär blir det inte.

L-O-V-E


Pirat med stil

t-shirt - weekday
jeans - bikbok

om 1 timma beger jag mig till Partille för att kolla på när mina favoriter spelar match.
ikväll blir jag ensam hemma, alla är välkomna. jag vet att jag ser grymt tjock ut på bilden , who cares?
puss

3 favoriter


har kommit in i en period i mitt liv då jag svär som en sjöman, kastar saker omkring mig likt en brottsling , skriker och skyller på att det är fullkomligt omöjligt att göra en headshot från den vinkeln och är lika koncentrerad på tv:n som att det vore på liv och död.
jag välkomnar mig själv in i COD Blacks Ops familjen och deras värld, ajajaj..



jag vet att det är så LÅNGT ifrån mig man kan komma.. men FAN vad kul det är! jag och Jamie har suttit fastklistrade vid tv:n i två dagar nu, spelat tills ögonen ploppat ut och skrikit på varann.
jag gillar det..
appråpå något helt annat kan jag slänga in en liten recension om Elsas Mode som jag läst.. bild kommer här :


en helt GRYMT bra bok. levde mig in i boken som om jag vore Elsa och levde hennes liv som beskrivs i boken. har ni inte läst den.. GÖR DET! jag lovar er.. ni kommer inte att bli besvikna. själv läste jag ut den på några dagar och i tisdags läste jag 200 sidor. boken passar dig som tjej som älskar mode och allt som har med det att göra i Sverige, fester,modevisningar och kända personer!
i helgen ska jag köpa tvåan , har lika höga förväntningar på den likt enn skyskrapa i new york och såhär ser den ut:


böckerna är skrivna av Sofi Fahrman , nu ska jag se på Parlamentet.
puss

Fredag

nu är jag tillbaks , IGEN. men ni får faktsikt ha överseende till att jag inte kan upppdatera varje dag. jag tränar faktiskt 5 gånger i veckan och när jag inte tränar pluggar jag eller liknande. dessutom har vi bara en dator i familjen när jag inte har min skoldata hemma. därför kommer nog uppdateringen bli lite halvdan i 2 veckor. min brorsa måste ju ha den hela tiden för att spela sitt älskade WoW (suck) idag slutar jag tidigare än vanligt då jag inte har nån träslöjd som sista lektion. veckan har varit helt jävla bra. idag fyler älskade Nella fjortis, grattis gumman, ILY. förresten har jag läst ut Elsas mode nu. lägger in ett inlägg om boken och om uppföljaren också. nu har jag lektion.
puss

Goo

jag kommer att ha den skönaste veckan i skolan! igår började vi tjugo i tio och tjugo över ett var det kisskissbyebye och jag drog hem till Sofie. vi pratade och sjöng sånger från den äldre delen av 2000talsmusik. efter besöket hos Sofie blev det träning där vi tävlingskörde inför tävlingen den 6 mars. alla var lite ringrostiga och inte jättetaggade men det såg ändå helt okej ut och det kändes helt okej! idag hade vi en vanlig dag, inte så mycket arbete alls. jätteskönt. imorgon börjar vi tio i tio, har en lektion,bamba och sen så drar vi iväg med alla andra sjuor och åker skridskor, efter det slutar vi. på kvällen blir det mentalträning och lek med laget i Frölunda, mysigt! har inga planer för helgen eller så, inte än iallafall. idag har jag plockat undan på mitt rum, pluggat lite matte, sett ett avsnitt av stylisterna och nu väntar det att rita lite (blev så himla sugen) och senare blir det att läsa och äta middag + semlor, jag ÄLSKAR lediga dagar!
puss

It don't matter if you're black or white

JAG har världens finaste bästavän , PUSS på dig!
blev även en bild på mig.
du vet att jag älskar dig honey.

Pang i kakan

en mätt och glad Klara som bloggar nu. det blev sent med Gabriella igår så vi vaknade 12 och bestämde oss för att göra pannkakor till brunch. dränkta i stekos njöt vi av våra utsökta pannkakor med hallonsylt och grädde på! med cheezballsen och chipsen från igår plus pannkakorna idag får vi ta och springa ett marathonlopp för att bli av med alla kalorier vi tryckt i oss ;) nu har jag precis fixat mig och Gabriella håller på. promenaden bär av strax, vet inte riktigt var vi ska gå nånstans. Gabriella tar med sig kameran så vi hoppas på några fina bilder. gårdagen var G-R-Y-M.
puss

-JA TACK!


dom två första är från H&M , resten fårn Victoria Secret. GE MIG JA!
blev lite sugen nu när jag ska iväg och bada med min gymnastikkompis Justus. hörs senare, då med Gabriella!
puss

Slöar

slappar likt en död gammal fisk i soffan med Americas next top model och massa filtar virade om mig. med mjukisdressen på och den lila filten omvirad liknar jag mer en kåldolme än en brud. imorgon kommer Gabriella hit och myser med mig, men först ska jag släpa henne till Valhalla imorgon för en simtur i det blå. idag kom Ein hit, vi hade görkul. vi gjorde gröna våfflor och skratta tills vi grät, slog rekord på fruit ninja och cpade oss. kl 17 var det stretching i Landala med en tränare från Estland. tänk er en rysk tant, cirka 55 år, kortklippt orangefärgat hår, JA PRECIS SÅ. det var verkligen så som jag hade föreställt mig. skrattade mig igenom träningen och det resulterade i att kunna gå ner i spagat på båda benen och några centimeter kvar i splitt, inte helt fel. igår kom min skruv tillbaks efter ett halvårs semester, kändes rätt skönt. nä, nu ska jag fortsätta se på ANTP.
puss



Fantastiskt

helt underbart vackert. dagen spenderas med Danne , därefter blir det träning i Billdal.

Dreamgirls



dansar runt i huset till Dreamgirls och diskar samtidigt som diskborsten förvandlas till en mikrofon i refrängerna. mina 60-tals moves är grymma efter filmen och vicka på höfterna kan jag allt!¨
har ni inte sett filmen så MÅSTE ni se den. riktigt bra handling och så grymma sång och dansnummer att man bara vill upp och dansa, åka tillbaks i tiden och vara med Dreamgirls under deras resa.
massa updatering idag, har inget bättre för mig att göra. Jamie ska ringa vid 15. inte helt säkert på att han gör det.. annars får jag dra mig ut och gå.
puss


Us and A


de här läckerbitarna ska Gabriella köpa till mig när hon är i NY. åhåhåh, kommer vara den snyggaste bruden i stan , helt klart. sedan ska jag även se ifall hon kan köpa ett par vita också, visst att alla har dom , men dom är ju så galet snygga! dessutom kostar dom bara 45 dollar där, och det är cirka 300 kronor, så det är fett värt!
åhåhåh, självklart vill jagh inte att hon ska åka, men samtidigt så vill jag. du kommer ha det bäst Gabriella, shoppa lite för mig också. ;)
puss



Fröken randig

randig body - gina tricot
mörka jeans - bikbok

jag nästan överanvänder mina nya jeans från bikbok , men dom är gyrmt bra och riktigt behagliga, känns nästan som att jag går runt i leggings eller pyjamasbyxor , i like! idag ska jag nog träffa Jamie. men han har inte svarat när jag ringt , så jag vet inte riktigt hur det blir med det..träningen igår gick bra. körde helskruv bakåt och dubbelvolt till uppbyggnad.
puss

Do what you love, love what you do.


A walk to remember


en film som jag känner att jag måste se.. kanske blir att se den på fredag då mina favorittjejer kommer hit..?
nu drar jag till Sofie.
hej hopp gummisnopp

Alla ♥ dag

och dagen spenderas med en av mina häftigaste vänner Sofie. vi ska nog inte göra något speciellt, spela xbox och så vidare. vi har inte gjort något på fritiden sedan evigheter tillbaka. men vi träffas alltid i skolan eftersom att vi går i samma klass och vi två bildar det BÄSTA jobbteamet. igår gick träningen super, körde överslag volt 4 gånger och alla i laget gjorde en superträning! riktigt,riktigt roligt! nu ska jag äta frukost. slänger upp en grymt vacker bild på Sofie.
puss



Mot Bergsjön

tjabbatjenahallå!
jag är ovanligt pigg för att vara söndagmorgon och att jag snart ska bege mig till träningen! känner mig riktigt laddad faktiskt. hoppas att jag kör några nya övningar.. ska bla. köra överslag volt på bord , tjuhu. blir en uppdatering senare tror jag , ifall jag inte är helt död ;) gårdagskvällen spenderades hemma med melodifestivalen och Dream Girls, helt okej.
slänger upp en bild , helt osminkad med ögoninflammation , gött ällär?
puss



Basic

transparent linne - monki
baslinne - weekday
militärgröna byxor - H&M

kör på en enkel men görsnygg klädsel idag.

Ett liv,en livstil,en kärlek.

en bild som jag redigerade igår och blev riktigt nöjd med. jag är extremt peppad på att träna och att tväla JSM och USM. i Mars blir det klasserna och vi ska VINNA!
jag hade min depperiod , men allt är borta nu och nu ska jag kötta!

idag hoppas jag att jag kan vara med Gabriella, får se ifall hon kan. senare ikväll blir det vernissage och middag.
blir en uppdatering senare.

puss

Heeelt rääänglig


Lov

inviger lovet med att vara helt ensam haha. nej men , det är skönt och jag gillar det. sitter och kollar på massa filmer från youtube som jag kan lägga upp senare.  back to buisness , det är grymt skönt med lov. jag har inte planerat något speciellt, det blir att vara med kompisar och träna gissar jag på. eller jo, en sak är helt säkert! på fredag blir det tjejkväll hemma hos mig med Nella och Gabriella. kommer bli så grymt jävla bra. vi började 10 och slutade 14 idag, fääääätt värt! sen var jag hos tandläkaren , röntgade mina tänder efter incidenten när jag spelade landhockey i Lund. hon babblade på om hur bra livet är med en persisk dialekt och talade till mig som om jag var en fyraåring. haha riktigt underhållande faktiskt. ikväll blir det någon film och fredagsmys. förlåt att jag skriver så ointressant, har en riktig bloggtorka..
puss



kofta - H&M
volanglinne - något fint märke från Prag
jeans - bikbok

Grattis världens bästa Gabriella!


en helt vanlig torsdag, äääääälläääääääär?
- GABRIELLA AKA VÄRLDENS BÄSTA VÄN FYLLER FJORTIS!!!!! grattis gumman!
träningen igår var min bästa i ABGS, i'm back on track! sjukt jävla skönt. gjorde några riktigt bra tryck till överslag volt som jag taggar tills på söndag! idag blir det  bara träning i 1,5 tim. riktigt skönt faktiskt. och vet ni vad?! imon är det looooooooooov! gud så skönt, är riktigt glad. nu väntar SOprov och sedan ska vi till välrdshistoriska. haha, götthäng. langar en bild på min klädsel och en på mitt ansikte. håret kär jag i en toffs med fläta, min vanliga träningsfrisyr.
puss



Normal day

har egentligen inget vettigt alls att skriva men men, kan försöka att få något nedklottrat. idag hände det inget alls i skolan. eller jo , jag fick tydligen mitt första och antagligen sista smeknamn, av filip..booban. men som sagt, det var filip och han är INTE den vassaste kniven i lådan.. ;) igår på matchen förlorade vi med 1-0 , det var så HIMLA nära att vi vann. men vi tar nya tag och vinner SM istället! imorgon blir det träning och något mer, vet inte vilket än. idag hade jag på mig en vit t-shirt med en svart döskalle på från weekday och svarta jeans från H&M. jag vet att inlägg utan bilder är det tråkigaste som finns. men orkar inte ta bilder just nu. lovar att det blir bättre senare.
puss

Ruskigt värre

hur äckligt väder är det inte  ute?! sitter inne med Gabriella och pluggar. utanför dånar regnet ner och smattrar mot fönsterrutorna, hur äckligt?! vi har iallafall bakat muffins , de var goda, men inte överdrivet haha! senare blir det match, taggad till tusen! F A N vad jag ska kötta! just nu spelar vi Totally Spies på facebook , gött häng. lägger in bilder på dagens outfit senare kanske. lovar er inget. tråkig uppdatering,ja. men det är alltid något..
puss

Bästa

nu har Elin precis gått, känner stinget av ledsamheten i magen... nej men, vi har haft det bäst.jag älskar dig massa. idag hade jag träning och efter 3 varv kändes det som att jag skulle kräkas,mådde skitkasst och var jätteyr, kl 13 blev det kisskissgoodbye och jag åkte hem från träningen med Elin. när vi kom hem lagade vi mat och sedan kollade vi på film , Never Back Down , grymt bra är den. nu ska jag hjälpa mamma med maten. skippar träningen idag så att jag kan vara med på vår sista match imon, sen blir det SM-slutspel, söndertaggad!
puss

Fan vad snygga vi är.

elin tycker att jag ser ut som en fyrkant på den här bilden.... själv tycker jag att jag är den nya ICA-Jerry....



hoppas att ni fick kräksjukan eller något av de här bilderna... vi förstår fullkomligt varför....

The world's greatest

ni får ursäkta min dåliga uppdatering, IGEN. igår kom iallafall Elin till mig och vi bara slappa hela dagen. till middag blev det pizza och GUD vad gott det var! idag har vi varit på stan. jag hittade ett linne, en body och ett par jeans. lägger in bild på det senare. vi köpte även godis för massa pengar, hähä. när vi kom hem såg vi på morgondagens avsnitt av Solsidan , det är grymt kul så KOLLA! nu har vi precis sett på Shutter Island, vi fattade typ ingenting , men det var la kul ändå , HAHA. snart blir det mat och därefter melodifestivalen , jag och Elin taggar sönder! ;) efter det blir det ny film och vårat goda godis! lägger upp en bild på mig och Elin från i höstas.
puss




I väntan..

...på min konstiga svenskalärare. och FÖRLÅT för världens sämsta uppdatering. har varken haft ork eller tid. det har inte hänt så mycket i veckan förutom att jag spelade min första match med damerna och gjorde mål , kom med i GP och var allmänt överlycklig. igår var jag och mitt lag pausunderhållare på en allsvensk handbollsmatch mellan RIK och Lindesberg typ. trevligt, trevligt. senare idag blir det städning och träning. Elin kommer ju imorgon och jag längtar sönder mig. kommer bli sååååååååå bäst. jag var även på stan med Gabriella igår, jag hittade ett par militärgrön/gråa jeans på H&M. idag har jag på mig en blommig top från Gina Tricot och svarta jeans från H&M. slänger in en bild som jag tog precis, inte det minsta bra, men ändå..
puss



RSS 2.0