<

MED GABRIELLA

hej alla.
sitter hemma hos Gabriella och kollar på 16 and pregnant. vi har pluggat matte, lite engelska och franska. ska alldeles strax hem, men jag bloggar nog när jag är hemma.  är tvungen att plugga massa inför bildprovet imon. helt stört vad svårt det är o:
puss


s




FRÅGESTUND



fråga precis vad du vill!

svarar inte på omogna frågor.
puss!

GAL1

 

hahha pårökt gubbe asså


THE NOTEBOOK


den absoluta bästa filmen jag har sett i hela mitt liv. jag grät floder, jag grät så det nästan kunde bli ett nytt världshav. dom som inte har sett filmen måste se den. ni kommer inte att kunna låta bli att älska den. jag ryser i hela kroppen. ordet är K Ä R L E K .

 


ETT MINNE

jag var dödskär . ursinnigt förälskad. jag kommer ihåg det, hur det pirrade i mig , hur varenda cell brann inom mig. och allt detta hände när jag var 9 år. jag hade chattat med honom ett bra tag. han var ju trots allt min bästakompis kusin . jag hade fått henne att snacka om mig. jag visste redan då hur man gjorde. jag skulle i alla fall sova över hos henne. hon och hennes familj skulle på släktkalas , och jag fick följa med. jag var överlycklig. jag valde noga ut vilka kläder jag skulle ha. jag tog mitt allra finaste linne. det var ett rosa och svart randigt från H&M kommer jag ihåg. jag speglade mig på alla håll och kanter. när vi kom fram var spänningen spänd. jag var så nervös och jag kände att mitt hjärta höll på att hoppa ur bröstkorgen. jag trodde om man kom tillräckligt nära kunde man se det slå. genom min hud och genom mina kläder. det kunde man givetvis inte. jag svettades kom jag ihåg. och jag bad om att få låna toaletten för att fräscha upp mig. tänk , allt detta för en 10årig kille! efter maten gick vi ut. vi spelade fotboll kommer jag ihåg. just då gick jag i fotboll, så jag gjorde inte bort mig helt och hållet. efter det gick vi runt i deras kvarter, vi slängde oss i häckaroch var allmänt galna. precis som barn är. jag kom ihåg att varje gång jag fick tillfälle så kollade jag på honom. det roliga tog slut snabbt och jag åkte hem med gräsfläckar på knäna och en pirrande känsla i kroppen.




HAR MAN TRÅKIGT SÅ HAR MAN..

HUR SVENSK ÄR DU?

[   ] Ditt efternamn slutar på -son
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du
[x] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du .
[x] I din familj är ni 2 barn
[x] Du har en mamma
[x] Du har en pappa
[x] Du bor i hus
[x] Dina föräldrar är mellan 35-60 år gamla
[x] Dina föräldrar har gift sig
[ ] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo
[x] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[x] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[x] Du har varit i Grekland
[x] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 10 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[x] Dina föräldrar röker inte
[ ] Du har husdjur 
[x] De flesta i din familj är blåögda
[ ] Du äter inte  McDonalds / pizza / tacos
[ ] Du följer Allsång på skansen

Får du över 15 är du svensk.

haha jaa, vad ska man säga? är man svensk så är man . HA-HA

MYSER

the ugly truth

hahahahaahahahahahaha . vi bjuder totalt. hoppas du fick dig ett gott skratt ;)
här kommer vi att ligga HELA dagen.
puss

STANNAR HEMMA



random bild,haha

stannar hemma idag från träningen. är fortfarande förkyld och vill inte att det ska bli värre..tränar hellre i Bergsjön och gropen på söndag. imon ska jag sova över hos Gabriella . men först ska vi på stan. ska köpa ett fint rosa paket och ge till Nicole .. okej kanske inte. men en present ska hon iallafall få! :)
i skolan idag fick vi sluta 40 minuter tidigare på svenska pga. klassen lurade en tant som vi hade som vikarie att vi slutade 20 i 11. så tjugo i elva gick vi och satte oss i caféet. efter det åt vi lunch. på rasten bråkade Yonis och Sara hur mycket som helst. sjukt kul haha. ikväll blir det att kolla på Idol, som vanligt. haha!
puss

MY LOVE

 

VINN NU FÖR GUDS SKULL


FORTFARANDE SJUK

sjuk idag igen . inte alls roligt. ska alldeles strax vira in mig i en filt och sätta på någon film. imorgon måste jag vara frisk,måste vara med på skolkortet. MÅSTEMÅSTEMÅSTE! senare ska jag plugga (känns som om jag kan alla kapitel utantill nu..-.-) sticka ,fixa min o emilias design till våran blogg och bli frisk. låter bra , right? nu ska jag pyssla med lite saker.
puss

KLARA TYCKER TILL



  • HÖSTEN
måste faktiskt gilla hösten. dels för att det är så himla mysigt att gosa in sig i stora tjocka halsdukar när man är utomhus eller att sitta inne och dricka varm choklad invirad i filtar och kolla på film i regnet. jag menar, hur mysigt är inte det?

  • GYMNASTIK
gillar gymnastik också såklart. inte bara för att jag går i det. utan för att det är så fruktansvärt ballt! bara kunna slänga sig ut i luften och göra massa volter och skruvar. + att man lär sig massa nya saker hela tiden. för er som inte går i nån sport. ge gymnastik ett försök!

  • FRANSKA
måste faktiskt gilla franska också . bara för att det är ett så himla fint språk. det är skitsvårt men jättekul. om man bara kunde bli så bra att man kan flytta till Paris..åhåhåhh! för er som inte valt språk än, välj franska!





  • BITCHAR
bara jättetöntigt att gå runt och kaxa mot allt och alla. finns inte mycket mer att säga..

  • MITT O NELLAS STORBRÅK
jättetråkigt bara..båda var skit elaka mot varandra och jag ångrar det djupt. sån tur är är vi kompisar igen. I <3 U


  • KILLAR SOM SVIKER
aldrig roligt, har hänt massa gånger. och ja..vad ska man göra åt det? det enda jag säger är : LIFE GOES ON.




FIXAR OCH GREJAR

hej alla. som ni kanske har märkt så ändrar jag massa. och det är såklart min header som jag hatar. jag vill ha en fin . men jag kommer ju inte på någon alls liksom.. :( är sjuk idag så jag  ska alldeles strax sätta på en film och bara gosa ner mig. det blir ingen träning för mig idag. var jätte taggad på att köra dubbelvolt och massa. men såklart blir jag sjuk just idag. NO-prov på torsdag blir det också. får passa på att plugga.
puss

IDOL AUDITION


DRÄKT

 

extremt ful bild , ja. tagen igår då jag var skittrött,sjuk och inget smink alls..men det ska iallafall vara vår nya föreningsdräkt. själv tycker jag inte om den överdrivet mycket alltså. lite för simpel, eller det är ju en träningsdräkt,men ändå. den får en 6a av mig, pga av färgen.. vad tycker ni?

hiss/diss?

mellan för mig , inte hiss eller diss.

 

puss

 


SHANE DAWSON


DET ÄR VACKERT..


GYMNASTIK

hej alla!
snart drar jag iväg till Landala för att kolla på när Emilia tränar små tjejer. ska bli grymt kul faktiskt! och hon ska fråga dom andra tränarna ifall jag kan bli ass. tränare. och det är ju helt grymt! vill verkligen vara tränare, verkar vara så himla mysigt. tycker inte ni det? att små barn lär sig saker som man själv har lärt sig, och man får se dom utvecklas? jag är ju fortfarande bara 13 år.. men Emilia sa att det gick ändå :) sover över hos Emilia idag. kommer bli massa grymt! uppdaterar senare I think. träning imon, tagga massaaaaaaaaa!

puss

FINASTE FLICKAN I VÄRLDEN


KOMMER NI IHÅG..?

det är mammas bilder. alltså inte jag som tagit dom.. herregud , kommer ni ihåg? vi hade cirka 1 meter snö på våran tomt..

 


HAHA


FREDAG

hej alla.
gott med fredag, aaaaaight? veckan har gått riktigt snabbt enligt mig. fast det var bara skönt också. skolan var helt okej , inga jobbiga lektioner eller så. känner verkligen att jag måste blogga mer..för både min och eran skull ;) ikväll ska jag bara slappa och njuta av livet till Idol. ett riktigt bra program enligt mig. det kanske är orginellt och tråkigt för dom flesta nu. men jag är fortfarande som om jag vore 7 år och stod och dansade till Darin när han uppträdde i fredagsfinalerna. det är fredag för mig liksom! hade tänkt att lägga upp bilder och videoklipp från när elin kom hit i måndags.ni får dom i nästa inlägg. så länge kan ni kolla på det här klippet, helt sjukt! hoppas verkligen inte att det är sant.


BLOGGER GREJ (KÄNDE MIG TVUNGEN)



Jag fick en award av Gabriella och det innebär alltså att jag ska berätta sju saker om mig själv som inte många vet om och sen skicka vidare awarden till 7 andra personer som ska göra samma sak!

- Jag har gått i gymnastik i 7 år.

- Jag är 4e dels holländsk.

- Jag vill färga mitt hår brunt.

- Jag tycker att det är helt OK att gå i sjuan.

- Jag hatar att  vara ensam hemma själv.

- Jag älskar gymnastik men jag gråter ändå på träningar ibland.

- Jag vill ha bättre självförtroende i gymnastiken.

Jag utmanar och ger awarden vidare till dessa bloggare:

alla som vill göra den ;)



Reglerna:
Som Awardvinnare ska du kopiera in Awardbilden i din blogg, för att visa att du har fått den. Tacka och länka tillbaka till den du fick Awarden av. Ge Awarden till 7 andra bloggsystrar/bröder och länka till dem. Skriva 7 intressanta saker om dig själv.

FÖRLÅT

hej alla.
förlåt för sämst uppdatering. har verkligen blivit sämst! men jag har inte hunnit i veckan..har pluggat och tränat o så. och har faktiskt inte haft tid att sitta vid datorn. nu är skolan inne på sin 4:e vecka och det är helt OK faktiskt!  just nu är jag med Gabriella och vi klär ut oss till fettos och camar på omegle. sjukt kul haha. ni får bilder nu, tjoho ;)

PUSS







POOR FROG




antagligen det sjukaste jag sett

HUGO ROSAS

 

 


må vara sveriges snyggaste kille just nu..

SJUKASTE


9 11

 

 

 

 

så fruktansvärt hemskt.. välsigna alla som dog för exakt 9 år sedan.. <3


GRYM KILLE


TJENARE KUNGEN

hej alla kungar!
idag har jag varit på stan med mamma och shoppat en jacka,leggings och garn. garnet är för att jag ska försöka sticka mig en egen halsduk men vi får se hur det går.. i nödfall får jag köpa en ;)
fikade på Café Con Leche vilket är ett skitbra café som alla borde fika på .. men jag fick sjukt ont i magen efter så jag har bara tagit det lugnt och kollat på film tidigare ikväll. lite läskigt att det är 9 11 idag.. hoppas att det inte händer något läskigt. får se imorgon i tidningarna.. nu ska jag o mamma se på Tjenare Kungen.
puss




KÄNSLAN NÄR MAN INTE ORKAR MER.


BRA CITAT OCH MOTTON

Just do it

Lyckan kommer till den som skrattar

Rynkor ska bara visa vart ett leende har suttit.

Det som kommer från hjärtat,går till hjärtat.

Att oroa sig gör aldrig morgondagen lättare,det gör det bara tristare idag.

Hakuna matata - Inget är omöjligt.

Omnia vincit amor (Kärleken övervinner allt)

People change,things go wrong. Shit happens, life goes on.

Hoppas på det bästa men var beredd på det värsta.

Hellre hatad för den jag är, än älskad för någon jag inte är!

Kärlek vid första ögonkastet är den mest utbredda ögonsjukdomen.

A winner never quit, a quitter never win.

Det viktigaste är inte att aldrig falla, utan att kunna resa sig efter varje fall.

Glöm dina problem , imorgon kommer nya.



hoppas ni hittar ett och annat som är bra! ;)



GRYM LÅT!


NY DESIGN

halllåååååallaaaa!
I'm back in buizz...har ändrat lite saker i bloggen (det är massa egentligen,haha!) det blir rosa igen. just för att jag älskar rosa! det är så mysigt,så fint och så tjejigt! sämst uppdatering ja. men har så himla mycket träning och plugg nu så jag hinner inte den lilla srund jag sitter vid datorn , tyvärr!
ikväll blir det myskväll med mamma för min del. orkar inte gå ut eller nånting. eller jo , ut måste jag. måste köpa chips till IDOL ikväll . 20:00 , I'll watch!  idag hände inte mycket i skolan. förutom att jag kom 20 min förtidigt för att jag hade missat att vi började 10 över nio och inte tio i.. nu ska jag lägga in lite låtar på Ipoden .
puss

GABRIELLA GÄSTBLOGGAR..

HAHAH, NÄR INGEN SER..


IT WILL ONLY GO BETTER..



så fantastiskt duktig. gåshud över hela kroppen.

GLASSES


idag har jag haft på mig mina glasögon nästan hela dagen , och gud så skönt det var! har inte använt dom på massa länge så jag hade nästan glömt av hur härligt det är..! (bilden är dock tagen igår så jag hade på mig dom igår också) det hände inte så mycket i skolan idag. eller ingenting alls rättade sagt.  nu ska jag äta mellanmål och sen ska jag ta en tupplur.

peace


DÖD

helt slut i kroppen efter mina 14 timmars träning i gymnastik denna veckan. verkligen helt slut.
helt slut, helt tom på energi,orkar knappt röra mig. det är som om någon bara har dragit ur en strömkabel ur mig så jag inte har någon energi längre. tränade i Bergsjön idag.  det gick ju sådär , eller det gick bajs. verkligen B A J S . bokstavligt äckligt gick det.. jag körde inget av det jag skulle,eller jag körde rondat flickis 360 , men dom var inte speciellt bra . inte alls egentligen tror jag.. jaja, glöm dina bekymmer ,imorgon  kommer nya. typ läxor ( N  E J J A G V I L L I N T E ) men är så illa tvungen. Elin åkte för någon timma sen. usch. nu ska jag dö .
puss

FAILBLOG





POOR DUCK



det är så fruktansvärt synd om ankan men man kan inte sluta skratta..!

ZLATAN PARODI




SÄMST UPPDATERING

tjoooohooooo
är med elin aka pruttfisbarn och vi har precis kollat på fotboll där sverige vann med 2-0 över Ungern. dom var jättebra säger vi och vi kommenterade Zlatans näsa HELA tiden. det var skoj för att den är så ful haha. nu sitter vi och spelar mall world för vi är så himla coola! extremt coola faktiskt,och jag känner att jag skriver massa strunt för att få ett långt inlägg men jag har bloggtorka så det går inte så bra.. idag kom elin vid ca 16:00. jag skulle möta henne vid tunneln som ligger vid Sydows men hon hade gått förbi den.. så vi möttes vid Hästskon. vi pratade lite på mitt finfina rum och sen drog vi ner till Willys, och när vi var vid Mossen så fick Elin ont i sitt dumma knä och det är inte bra.. när vi var på Willys köpte vi chips och dippsås för vi är fortfarande så coola och nu har vi precis ätit upp hela chipspåsen. nu vet jag inte vad vi ska göra men det blir träning för mig i 5 tim och elin ska plugga på körskolan.
puss

RSS 2.0