<

MITT 2013

vilket år det har varit, ett år fullt av massa nya upplevelser, glädje och sorg. nätterna som jag gråtit mig till sömns har aldrig tidigare varit fler, dock så har antalet gånger då jag somnat med det största leendet på läpparna varit ännu större. jag har verkligen växt som person under 2013, är så tacksam för allt som hänt, både dåliga och bra upplevelser. det här är mitt år.
 
JANUARI
har tyvärr inte alls mycket dokumenterat från den här månaden då jag varken bloggade eller skrev dagbok, och tyvärr räcker inte minnet till. enda sakerna jag kommer ihåg är att jag var på Berns för första gången, vilket var sjukaste drömmen, sedan var jag väldigt sjuk och mådde allmänt kasst. tuff månad helt enkelt, både psykiskt och psykiskt.
 
 
FEBRUARI
började träna igen efter en rad veckors sjukdom. det var så himla tufft kommer jag ihåg. var verkligen så försvagad. krigade & kämpade och nådde tillslut upp till toppen igen. hade ett år tillsammans med Jakob och nej jag har inte tagit bort bilderna på bloggen, det är för fina minnen. månadens höjdpunkt var definitvt Lille, åt godaste maten, umgicks med bästa människorna, fick prata franska och titta på landhockey, det jag älskar mest med andra ord.
 
 
MARS
mars var skadornas månad. började med att Karl Oskar hoppade runt på kryckor och några dagar senare var det min tur. återhämtade mig dock snabbt och var back on track ganska så snart. hade en väldig mysmånad med diverse filmkvällar och godsaker. längtade efter sommaren något otroligt och kämpade på i skolan.
 
 
 
 APRIL
förutom att jag fyllde år var April, som alltid har varit min favoritmånad, en tuff jävla börda. jag och Jakob bråkade nästintill varenda dag som sedan ledde till att vi gjorde slut. dock så blev vi tillsammans igen, tyvärr så fungerade det inte. annars så umgicks jag mycket med Gabriella, njöt av våren som var på G och tränade för fullt.
 
MAJ
mår i stort sett dåligt bara jag tänker på maj. den 13e gjorde jag och Jakob slut och veckorna därefter är otroligt suddiga, kommer knappt ihåg något förutom att jag var så otroligt jävla ledsen. skolan var på sitt upplopp och det fanns bara en sak som var aktuell : att gå i mål med flaggan i topp. blundade från verkligheten och känslorna och kom in i en bubbla där jag pluggade, tränade och umgicks med människor, allt för att slippa reflektera över vad som hänt. tog en bloggpaus och var allmänt omedvetet medveten. månadens positiva? jag fick min underbara skinnjacka, TACK julia, är dig evigt tacksam och hade ett helvetes jävla läger i Danmark. fy vad bra det gick!
JUNI
klassresa, bal, skolavlutning, midsommar. SOMMAR. sommarlovet kunde inte komma mer lägligt än iår, behövde det något otroligt. jag var så extremt slutkörd efter en perfekt period av gymnastik, var bättre än någonsin, ett otroligt kämpande i skolan som slutade med toppbetyg och en period fylld av sorg och tomrum. sommarlovet handlade bara om en sak, att ha roligt och bara skita i allt. och visst hade jag roligt, sommarlovet började fantastiskt med diverse fester och umgänge. sedan skadade det inte att vädret var på TOPP.
 
JULI
åh juli var så himla bra, absolut en av de bästa månaderna det här året. var med på både dam EM och Gothia Cup invigningen, åkte på träningsläger till Danmark och spenderade väldigt mycket tid på Onsala. hade några fantastiska sommarkvällar, sådana som beskrivs sådär perfekt på tumblr. ljummen luft, bara ben, promenader mitt i natten & deeptalk, precis så var det. sedan så shoppade jag en hel del och var bara allmänt lycklig, precis så som det ska vara på sommaren.
 
 AUGUSTI
älskade augusti, åh vad jag tycker om dig. månaden började med en riktig sommarhelg tillsammans med Gabriella.  vi badade, åt glass på bryggan, tog nattpromenader och festade som om det inte fanns någon morgondag. senare åkte jag till Schweiz som defintivt kommer vara ett minne för livet, hade det så fantastiskt bra och var så otroligt lycklig. den 19e började jag på Sigrid Rudebecks, även det kommer vara oförglömligt. tänk sån galen tur jag har haft att få hamna i den absolut perfektaste klassen, någonsin. tycker om er så jävla mycket.
 
SEPTEMBER
Göteborg bjöd på sommarvärme ända in till mitten av månaden och jag njöt likt aldrig förr. spenderade nästan all tid åt klassen då det var både fester, fikor och shoppingrundor man skulle hänga med på. sedan tog även gymnastiken väldigt mycket tid. hösten kom tillslut och bjöd på kallare väder och varmare kläder, som jag hade längtat!
 
OKTOBER
månadens höjdpunkt var definitvt Barcelona. det var så himla skönt att lämna vekrligheten ett tag för att möta värme, shopping och god mat på varmare breddgrader. andra plus var att jag började spela landhockey igen, hade halloweenfest och hade höstov, underbart var det!
 
NOVEMBER

vanligtvis så hatar jag november, det är sådär kallt, grått och regnigt istället för snö, det är massa att göra i skolan och allt är allmänt segt. visst var det så även detta år, dock så var det bättre än vanligt. jag tränade som en idiot inför JSM, umgicks med diverse olika vänner och åkte till stockholm med underbara klassen.
 
DECEMBER
mysmånaden nummer ett. tävlade jsm, tog vara på den sista tiden tillsammans med mina favoriter och klippte mig. sedan så åt jag givetvis en jävla massa som kompenserades upp av en sjuk mängd träning, vilket bara har varit riktigt skönt! hann även med att julbaka med underbaraste tjejerna, gå på tjejmiddag, ha avslutning i gymnastiken, dansa folkdans och avsluta första terminen i gymnasiet. vilken fantastisk och händelserik månad att sluta året med.
 
sådärja, en fet jävla årsresumé haha! en ganska bra överblick över vad jag har haft för mig de senaste tolv månaderna. 2014 väntar, nu jävlar kör vi. GOTT NYTT ÅR!

Read and relate

STOCKHOLM

 

 

film från Magdas blogg då vi var i Stockholm i slutet av november. älskade klass.

 


DES FLEURS







kan ju vara bland det vackraste som finns.

FÖRBEREDER



nu är allt inhandlat inför morgondagen, både för outfiten och menyn. schemat som gäller är tjejmiddag hos mig och sedan fest i Hovås, kommer bli sååå bra!

NEW IN



polotröja från Gina Tricot.


(något) transparent topp från ZARA


jeans från ZARA. 



t-shirt från ZARA.


SENASTE PÅ TUMBLR





FÖR NYÅR

 
new year's eve
 
ganska exakt såhär kommer jag se ut på nyår. svarta naglar, svart smink. allt fokus på den guldglittriga klänningen med andra ord.
 
new year's eve by klaramoberg featuring opaque tights

DÅLIG DAGENS


ZARAjeans | ZARAtop | mangocardigan | H&Mjacket | converse 

JULFESTEN 2013

bilder från underbara Heddas blogg.
 
åh, den här kvällen kommer jag att minnas länge, sååå mysig var den. alla var så otroligt fina och det var riktigt roligt att dansa och sjunga inför publik. förresten, nu finns jag på Videofyme, vänta er många videos framöver!

 


EN DEL AV DEM



träningslinne från H&M. 




träningströja och vattenflaska från H&M.
skal från H&M.

halsband från H&M.


ögonskuggspalett från Maybelline | Åhléns

detta är några av mina julklappar, med en majoritet av saker från H&M , älskar den affären, de har precis allt! både snygga smycken, ursköna träningskläder och grymma kläder, en tiopoängare helt enkelt. 

SÅDÄR JA




MYSKVÄLL



en underbart god middag och världens bästa glass ligger nu och vilar i min mage. just nu ser vi på fire with fire, verkar vara riktigt bra! så himla
välbehövlig kväll det här, älskar det.

SNEAKY


sneakpeak på dagens.

är för tillfället påväg ner till Varberg för att hälsa på farmor, tidigare idag tog jag en morgonjogg på 5 km, helvete vad tungt det var. senare väntar ytterligare en shoppingrunda på stan, därefter myskväll med världens bästa vän och b&j, kommer bli en underbar dag. 

LATEST CRUSH

 
Nike Air Force 1
 
så sjukt jävla snygga skor. har hatat dem innan men på senare tid har jag verkligen fått upp ögonen för dem. när Elsa hade på sig sina idag kunde jag inget annat än att älska dem, så sjukt jävla snyggt. födelsedagspresent kanske? måste skaffa mig en svart pälsjacka, helt sinnes vad snyggt det är.
detta är min absoluta favoritmatchning till skorna, mumma.
 
latest crush
 
latest crush by klaramoberg featuring a leather footwear
 

SIMPLE AS THAT

 
Miss somebody? - Call
Wanna be understood? - Explain
Have a question? - Ask
Don't like something? - Say it
Like something? - State it
Want something? - Ask for it
Love someone? - Tell

"Why complicate life?"

PÅVÄG HEM


en trött Boris sovandes på min mage tidigare idag.

har haft ett underbart dygn med världens bästa tjej. började gårdagskvällen med en visit hos hennes kusin Robban som jag inte träffat på hur länge som helst, riktigt roligt att se honom igen!sedan fortsatte vi hem till henne och pratade igenom allt som hänt och inte förrän midnatt var vi klara. då satte vi på Grown Ups 2 och skrattade ännu lite mer. idag var det shopping för hela slanten som gällde, har handlat supermycket, självklart visar jag er senare! 

LADDAR UPP


lunchen från tidigare idag. 

herregud vad slutkörd jag är. jag och storebror köttade sönder på gymmet innan, riktigt jävla gott. med drömlunchen i magen och några nya julklappar på mig beger jag mig snart till Kungsbacka där jag ska träffa Elsa, kommer bli så bra.  

SLUTET


efter massa öppnade julklappar och en extrem mängd mat beger nu jag och familjen oss hem, det har varit en lååååång dag och imorgon väntar morgongym i mina nya träningskläder. senare på dagen träffar jag Elsa, har saknat henne så. 

JULAFTON





klänning från Stylein och armband från Hipanema. 

god jul mina underbara läsare, hoppas att ni har en fantastisk dag! min börjar i kyrkan och avslutas hos kusinerna. är
så lycklig, älskar det här. 

NATURE





DAN FÖRE DOPPAREDAN




helt otroligt vad snabbt tiden har gått, känns som det var alldeles nyss som jag började skolan. hade jag fått gissa hade jag förmodligen lagt en chansning på att det är mitten av oktober eller liknande. börjar nästan bli komiskt faktiskt, känns som att alla mina inlägg handlar om tid haha. 

idag har jag varit riktigt produktiv faktiskt. kl 9:30 var jag och min storebror nere på gymmet, köttade helkroppsstyrka tills kroppen inte bar mig längre, så jävla gott. sedan städade jag för näst sista gången iår och snart ska jag byta om då det vankas släktkalas för min äldsta kusin, kommer bli så mysigt!

LIVE LIFE

 
 
bland det mest fantastiska jag sett i hela mitt liv, vilken dröm.

GOSEMÖSSAN



från H&M.

FRAMTIDA OS MEDALJÖRER

 
 
mina stockholmsfavoriter.

DRÖMFRUKOSTEN


vi kände att det inte var nog med all supergod mat vi fick igår, självklart var vi tvungna att dra till med världens godaste frukost också haha. nu blir det lite filmmys innan jag och familjen åker iväg till Varbergs sjukhus där farmor ligger inlagd, god jul... 

TJEJMIDDAG


var precis på en underbar tjejmiddag hos Erika i klassen, vilket var superkul. är så mätt så jag håller på att spy haha. förlåt för bloggningen idag och igår , har verkligen inte haft någon inspiration.
 
igår var jag på stan med mamma, vilket var jätte mysigt, fyndade mina sista julklappar så jag är nöjd! senare på kvällen träffade jag Desirée och det var sååå underbart verkligen! vi såg på film, pratade och bara myste hela kvällen. 

MITT FAVVOSTÄLLE


დ
 
 
tumblr kan vara bland det bästa som finns på internet. älskar det över det mesta. här är min topp 5.
 
1.http://endast-svenska.tumblr.com/
2. http://allafalleribland.tumblr.com/
3. http://alvaalice.tumblr.com/
4. http://annadelevingne.tumblr.com/
5. http://hannamillegard.tumblr.com/
josefinahman:

Untitled on We Heart It. http://weheartit.com/entry/90048173
br0kenteacup:

justpavlovsdog:

always-scared:

xx

ΔND SHE’S BUYING Δ STΔIRWΔY TO HEΔVEN

☾Take A Peek☾

ATT ÄNDRA SIG

Jag har aldrig tidigare känt att jag måste ändra på mig. Jag har tyckt att folk ska skita i vad jag gör, eftersom att jag skiter i de. Det är helt nytt för mig att vilja bli bättre för någon annan.

ÅRET SOM GÅTT

2013 börjar lida mot sitt slut, ett år fyllt av smärta, tårar, styrka och glädje. detta året har absolut varit det mest lärorika, både på gott och ont, är så tacksam för alla händelser som har format den person jag är idag. dock så är det lite mindre än 2 veckor kvar på året, dags att ta vara på gymnasiets första jullov. har verkligen mycket inplanerat, ser fram emot det så mycket!
 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? gjorde slut med en pojkvän, festade, grät mig till sömns, listan är lååång

.

Hur har ditt 2013 varit? första halvåret var riktigt tungt. men andra halvan har varit bättre än något annat år, utan tvekan.

Blev du kär i år? lite kanske.

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? 13 maj, då jag och Jakob gjorde slut. 19e augusti då jag började gymnasiet, bland det bästa som hänt mig!

Vad är din största framgång 2013? jag själv, har åstadkommit så mycket och blivit en så mycket bättre person.

Bästa köpet? måste vara min underbara skinnjacka från H&M.

Vad spenderade du mest pengar på? mat och kläder förmodligen.

Gjorde någonting dig riktigt glad? alla mina underbara kompisar, ni är världsbäst och jag hade aldrig klarat mig utan er.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? jadu...några låtar jag kommer koppla till 2013 är Animals, Stockholm, Echoes, Undressed, Chocolate, Valborg & She´s not me.

Vem har du umgåts med mest? Gabriella skulle jag tro, tack för att du finns där, hela tiden, och står ut med allt skratt, gråt och knäpphet. jag älskar dig så mycket, världens finaste vän.

Har du haft ett förhållande under 2013? Ja, både ordentliga och mer "hålla-på" förhållanden.

Vart reste du under 2013? Frankrike, Schweiz, Spanien och Tyskland.

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? ååh jag vet inte. en skidsemester tror jag. eller en resa med kompisar till någon fin stad, hade varit så underbart.

Vad gjorde du på din födelsedag? firade med nära och kära, öppnade presenter och sedan var det släktkalas som gällde. (om jag inte minns helt fel)

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? om vi skulle stryka alla tårar och tomheten jag känt inom mig så hade det absolut varit bättre. dock så är jag tacksam för att det hände, hade aldrig utvecklats såhär mycket som person annars.

Vem saknade du? självklart har jag saknat Jakob något otroligt, han var en sån stor del av mitt liv. 

De bästa nya människorna du träffade? alla mina underbara klasskompisar och personer utöver det, är så glad över att jag har fått träffa er. ni är så jävla bra och ni gör mig så jävla lycklig.




Vad vill du säga till dig själv inför 2014? detta:

 

 


JULAVSLUTNING


första avslutningen någonsin som är i en kyrka, så otroligt vackert och mysigt. 

LONGING FOR SUMMER


när snön inte faller och det endast är regn som når marken kan jag inte göra något annat än att längta till sommaren. brunbrända ben, sena kvällar, nattdopp och glass i mängder, hur kan man inte längta...?

FOLKDANS







bar farmors folkdräkt från Dalarna, känner mig så stolt och ärad över att jag fick ha på mig den. detta var verkligen en av de roligaste kvällarna någonsin, älskar Rudebecks och min klass av hela mitt hjärta, sådana fantastiska människor!

LOTTIES FULLTRÄFF

 
var tvungen att dela med mig av detta då det här var det ärligaste och bästa jag läst på länge. vilken fantastiskt klok och vacker tjej Charlotta är, helt otroligt.
 

Bloggar är överlag en ytlig plats. Vi skriver hur kul vi hade i helgen, hur bra våra familjer är, hur mycket vänner vi har, "40 days until SAINT TROPEZ med bästis", "Woho, idag fick jag min åttonde BALENCIAGAväska för i år....", vi skryter och lägger upp bilder som vi inte ser ut som oss själva på. Vi försöker framställas som bäst. Hela tiden. Det förnekar jag inte. Tar man en nål och spräcker den här perfekta bubblan, rinner det ut MASSA skit som har dolts och aldrig tagits upp!

Jag kan erkänna att det inte är ofta jag har en sådär kabaaamm-rolig helg som jag kommer ihåg ett år senare, att jag ofta bidrar till dålig stämning hemma, jag blir sviken av vänner jag trodde att jag kunde lita på allt för ofta...  Jag är livrädd när jag går hem själv på kvällarna, jag jämför mig med nästan alla i min omgivning och jag har alldeles för många komplex. När jag ska ta en bild till bloggen kan jag sitta hur länge som helst tills jag hittar vinkeln då benen ser smalare ut, näsan mindre och brösten större. vilket trassel. 

Jag kan bli ledsen för att X är omtyckt av alla, verkar klicka med vem fan som helst, har en humor alla älskar och så kommer jag på mig själv sittandes tyst och tråkig. Jag kan bli ledsen när jag hånglar med en kille som nästa helg hånglar med en annan. Jag kan känna mig OTROLIGT o-speciell och meningslös. Jag kan bli så förbannat less på allt och inte se någon mening med livet. Men så är det. När man har varit där uppe för länge så dippar man ner i sämre tider. Det vi gör på bloggarna är bara att aldrig lyfta fram de dåliga dagarna. Vi sätter bara en guldram på våra bra dagar och re-postar dom även när vi mår som sämst. 


Jag vet att jag borde umgås mer med min familj, inte bara sitta på mitt rum och hälsa snällt när vi passerar varandra i köket. Så fort jag är ledig tränar jag, går på stan, är med kompisar, tar promenader, bloggar.. På helgerna får jag komma hem sent på nätterna då dom ligger uppe vakna och väntar på att dörren ska smällas igen. Jag vet precis som dom att dom är mina föräldrar och att jag älskar dom mest av allt, innerst inne. Jag borde stanna hemma mer än jag gör och spendera mer tid med dom framför en bra film fast det låter trist när X ska ha fest.

Jag prioriterar alltid fel saker. Min magkänsla har fel. Den enda killen som någonsin betytt något för mig miste jag på grund av min magkänsla. Jag tänker för lite och agerar för fort och sen är det försent. Såklart. paff.

Jag saknar att ha mitt stora gamla gäng att vända mig till, när som helst. Att alltid ha spikat helghäng med människor som på ett sätt var som ens andra familj. Vi hade våra egna saker för oss på fritiden och brydde oss inte om vad resten av stockholms ungdomar gjorde, som man gör nu. Nu skickar man smset "vad händer ikväll?" till alldeles för många varje helg. Pinsamt många, och Vad spelar det för roll egentligen? Vad X som jag knappt känner ska göra ikväll? 

Jag saknar att ha ett äkta gäng framför mig på fredagar som jag vet att jag har där till 100%. Med det lärde vi oss att inte ta folk för givet. Jag och Mikaela som går igenom i princip allt tillsammans. 

Men jag ska inte klaga. Jag har pms, och när jag har pms är jag som längst ner i min dipp.


REVYFEST




H&Mtop | twist&tangopants | ZARAnecklace

nu kör vi, Rudebecks sista skolfest för året it is. är så jävla taggad, kommer bli grymt!

SÅ VIKTIGT

 

VACKRASTE

 
 
får på något sätt en extrem julkänsla av den här låten. så fin.

JULBAK NO2


det var så fruktansvärt svårt att gå upp i morse så jag vet inte vad. lyckades till slut och åt då drömfrukosten och bakade pepparnötter med mamma, en bra start på en tråkig och regnig dag helt enkelt. nu är jag påväg till stan där
födelsedagspresent till pappa ska inhandlas, sedan väntar sista träningen någonsin (?) i Bergsjön, dags att kötta!

SOLSKEN


bild från Alvas blogg från tidigare i veckan då jag åter fick välkomna solglasögonen då solskenet var bländade. trots att solen är underbar måste jag erkänna att jag längtar något enormt till snön. 

FAVVOTJEJER


hade precis julbak med underbaraste tjejerna (+ Hedda, Gabriella och Alva som inte syns på bilden) så otroligt mysigt var det. det har bakats pepparkakor i mängder, knäck och kola, med massa skratt däremellan. precis så som det ska vara när man umgås med sina vänner med andra ord. nu är jag påväg hem där en fredagsmiddag med stort F serveras innan jag ska träffa Willy, perfekt fredag!

MYSIGASTE


mysigaste engelskalektionen på länge då vi fick se på A Christmas Carol med mupparna. just nu har vi naturkunskap och efter det väntar kören och sedan revyn, är så otroligt jävla taggad. kommer bli grymt!

TUMBLR



kan vara bland det bästa jag vet. 

SLUTKÖRD


ligger helt utslagen i sängen efter ett brutalt gympass med Gabriella efter jobbet, så jävla underbart var det! älskar att ta ut mig så det känns som att jag ska spy. känslan när man står i duschen helt slutkörd är ju bland det absolut bästa som finns. är så jävla lycklig för tillfället. imorgon väntar en underbar dag, om 1 vecka slutar jag skolan och det återstår bara roliga skoldagar fyllda med diverse aktiviteter, allt är så fruktansvärt bra. lycka.

JSM




VÄRLDENS BÄSTA

 
+ Emma, tycker om er så otroligt jävla mycket!
 

TODAYS



H&Mjacket | myrornastop | Twist&tangojeans | vintagebyfébag | primes 

såhär såg jag ut idag och fortsätter med exakt samma klädsel då det vankas ledarmöte med gymnastiken i Frölunda. tröjan köpte jag på myrornas igår då jag och Gabriella letade kläder till hennes folkdräkt, sådant kap verkligen, älskar den!

HÅRET




här är resultatet efter 2,5 timma i frisörstolen, är såååå nöjd!

HOS FRISÖREN

brandymelvillecardigan | zaratop | twist&tangopants | primes

just nu sitter jag hos frisören där jag både ska slinga och toppa håret, kommer bli så fräscht och fint förmoppningsvis! visar givetvis bild senare. 

POLKAGRISAR



på lunchrasten idag var den stora snackisen polkagrisförsäljningen som två tjejer i min klass anordnade. så himla roligt verkligen och jag själv köpte 5 stycken, hoppas mottagarna blir glada ! 200 stycken sålde slut på mindre än 2 timmar, helt fantastiskt verkligen. hoppas att det blir en ny tradition på rudebecks! 

NELSON MANDELA

“No one is born hating another person because of the color of his skin, or his background, or his religion. People must learn to hate, and if they can learn to hate, they can be taught to love, for love comes more naturally to the human heart than its opposite.”
 
 

HELGEN



har haft en grym helg med laget som innehållit både blod, svett, skratt och tårar. JSM är nu avklarat helt och hållet, nu väntar maxad köttning i nya hallen, är så taggad! just nu sitter jag i bilen påväg hem från Uppsala och försöker få in all naturkunskap jag missat att plugga i veckan då jag bara fokuserat på tävlingen, dålig planering Klara... 

QUOTE




JSM


junior sm är nu avklarat och det kunde gått så mycket bättre, men jag är ändå nöjd med det jag gjort, stod på alla varv utan ett. vet inte riktigt vad jag ska känna, är mest tom haha. nu handlar det bara om att blicka framåt, fokusera på att utvecklas och ta nya tag. 

SNÖSTORM


det var ett jävla under att jag kom hem oskadd idag, höll på att halka ihjäl mig alternativt blåsa bort, glad att jag överlevde. sista träningen är nu avklarad och packningen är nästintill färdigpackad. imorgon väntar halvdag i skolan, Uppsala's calling!

LABB



har labb nu och ska alldeles strax fika med Ebba och catcha upp lite, längesen vi sågs! sedan väntar sista friståendeträningen för imorgon åker vi, är så taggad men riktigt nervös! 

KÖTTNING PÅ G


är påväg till den sista redskapsträningen innan J och det finns bara en sak som gäller : slakt. det finns absolut INGA ursäkter till att inte köra idag, är så jävla taggad. tidigare så var jag på stan med Emma och fixade diverse saker inför helgen, tyvärr hittade jag inte de saker jag behövde så får ta en returrunda imorgon, vadå ute i sista sekund? 

KAPPOR FRÅN ZARA

http://static.zara.net/photos//2013/I/0/1/p/6136/245/800/2/w/560/6136245800_1_1_1.jpg?timestamp=1381337681670Bild 1 av UTSVÄNGD KAPPA från ZaraBild 1 av KAPPA FANTASI SKINNÄRM från ZaraBild 1 av KAPPA STICKNING MED KRULLEFFEKT DRAGKEDJA från Zara
 
min senaste crush är defintivt kappor. tycker att det är så otroligt stilrent och det känns nästan vuxet. det är verkligen något som jag på senare tid börjat använda, så snyggt, varmt och det passar PERFEKT med Primeboots. en fullträff helt enkelt.

RODD


"den årliga förnedringen av samskolan"

detta underhöll mig mellan 14 och 16 idag och det var faktiskt riktigt roligt att se allt engagemang och slit! självklart kunde jag inte låta bli (även fast jag borde) och körde ändå, trots att jag skadade knät lite i söndags. dock så kändes allt toppen så det var ingen fara. var faktiskt snabbast av alla tjejer som körde på skolan så är riktigt stolt över mig själv, har trots allt bara rott en gång tidigare. resten av kvällen spenderas i sängen med lite plugg och serietittandes. 

SOM EN 4 ÅRING


helt underbart när mamma kom hem med den här i lördags. trots att jag är 16 år är det obligatoriskt för mig att ha en julkalender, riktigt mysigt. för att få ännu lite mer julstämning så pyntade vi klassrummet idag, visar bild imorgon! så fint blev det! 

BEHÖVER ER HJÄLP

 

bruna eller svarta?
 
kan inte bestämma mig.... hjälp mig!

ON TOP OF THE WORLD



första promenaden i december avklarad. så underbart är det att promenera i mina skönaste nikeskor med favoritmusiken i öronen. verkligen ett perfekt sätt att tagga inför den kommande veckan, slutspurt i skolan och JSM it is. 

TWIST&TANGO



inhandlades på Twist&Tangos outletbutik på kastellgatan. 

RSS 2.0