<

-




TUESDAY MORNING


Förlåt för en fruktansvärt dålig uppdatering men tiden kommer liksom imellan. Har en hel del plugg som måste göras och därför blir bloggen bortprioriterad. Är för tillfället påväg till skolan med Håkan i öronen, vilket definitivt är den bästa starten på morgonen. Dagen är kort men har ett matteprov som ska göras, känns sådär iom. att matte är mitt sämsta ämne haha. Får helt enkelt bara göra mitt bästa, mer kan man inte begära. 

SUNDAY IN BED


Den här dagen har haft plugg skrivet i pannan. Har första matteprovet för terminen på tisdag och vill verkligen få bra på det så får se till att ligga i lite extra nu. Annars har jag läst i min ypperligt svåra engelskabok som tar hundra år att bläddra igenom. Får verkligen hoppas att det blir något vettigt i slutändan efter allt detta slit. 

Annars då? Kroppen är sådär lagom sliten efter två tunga träningspass från igår. Laget befann sig i Skatås för att planera och träna tillsammans. Dagen resulterade i 11 km löpning, intervaller, styrketräning och pizzakäk. Pizzan kom från mossen och det var D R Ö M efter en lång dag. Därefter åkte jag hem till min prins och myste med honom. Vaknade i hans famn imorse, måste vara bland det bästa som finns. Måste säga att jag är väldigt nöjd med helgen (förutom att jag åkte på en förkylning (igen!) och ansträngningsskadan är tillbaka) hoppas att ni känner likadant! 

ÄNTLIGEN FREDAG!


Jeans och tisha från ZARA, skinnjacka från H&M, väska från Missäy och converse från London. 

Sitter för tillfället och skrattar tills tårarna rinner med Gabriella. Parlamentet och wipeoutfails har stått för underhållningen ikväll, har förmodligen byggt sixpacket by now. Imorgon väntar träningsläger hela dagen och därefter myskväll med älsklingen som äntligen kommer hem. Som jag längtar. 

EN BÄTTRE ONSDAG.

Denna onsdag bestod av skola, gym, middag med Hedda, Gabz och Mimmi och slutligen kickoff. Benen ömmar och huvudet bultar. Tagga skola om 7 timmar! 

HÖSTEN KOM PÅ BESÖK


Idag vad det höst. Det var kyligare och råare. Samtidigt sken solen och värmen trängde sig igenom då och då. En perfekt höstdag om du frågar mig. Måndagen var lugn men långtråkig. Är så ofantligt trött efter helgens läger så idag var jag tvungen att skippa träningen pga ett skadat knä och bristande energi. Läggdags innan 22 it is. 

DET ÄR JAG, MUSIKEN & BÖCKERNA


Tog till mig Mimmis tips och satte på Spotifys "Jazz romance", vilket kan vara det bästa valet på länge. Älskar jazz. Älskar feelingen. Saxofonsolona. Tankarna förs tillbaka till 40-talets New York, barer och röda läppar. Ibland tror jag verkligen att jag föddes på fel plats i fel årtionde. Jag är sannerligen inte gjord för Göteborg, det måste jag erkänna att jag inte är.

Back to reality... Nästa vecka är precis lika fylld som förra men nu står även tvåans första prov på schemat, hej ångesten. Och inte blir det bättre över att det är geografi som jag aldrig haft som ett ordentligt och nu är det all new everything. Ny lärare, kurs, bok och betyg. Blir bara att bita i det sura äpplet och njuta av ryckningarna i ansiktet (haha wtf) kör plugg i några minuter till. Sedan är det belöning efter en TUFF helg som kvarstår. Kladdkaka med vispgrädde och hallon framför Band of Brothers klingar perfekt i mina öron.


Ha en fortsatt trevlig söndagskväll!

SLUTKÖRD


Herrejävlar vad trött jag är. Och mätt. Efter landslagsläger sen 11 inklusive beeptest OCH coopertest så är jag lagom mör i kroppen. Lasagne serverades vid 18 men inte stoppade det mig från att äta några hemmagjorda pizzabitar när jag kom hem. Mat är livet. 

GIRL CRUSH



Jag dör vad snygg! Vilka jävla tuttar alltså, dröm haha. 

ANDAS IN OCH NJUTER


Och så fick vi ännu en dag med 20 grader och strålande sol. Tycker nästan att vädret skämmer bort oss lite väl. Efter 2h och 30 mim historia och en inlämnad dator satte jag och pappa oss på lejontrappan och smygstartade fredagsmyset lite. Kan inte förstå att det redan är torsdag, veckorna bara flyger förbi. Planerna för helgen är spikade och jag är så taggad! Imorgon kväll kommer Henrik hit för en sista middag med familjen + myskväll innan han beger sig till Norge. Sedan är det landslagsläger som gäller hela helgen. Nu jävlar kör vi! 

:)




TORSDAG


Tröja från H&M, byxor från Twist & tango, skor från Vans och solglasögon från Gina Tricot. 

FINASTE VÄNNERNA




Gabriella och Heddas tandställning åkte av efter ett antal år och Mimmis hår klipptes av. Hur mycket förändring kan egentligen ske på 12 timmar?! Ni är sååååå snygga, borde sluta umgås med er pga detta.

Dagen flöt på tack vare otroligt sköna lektioner inklusive filminspelning och träning därefter. Fysen tog hårt på mig idag så nu är jag mer än redo att inta drömmarnas land. God natt! 

TUFF TISDAG


Kappa från Köpenhamn, jeans och sjal från Twist & tango, converse från London och väska från MBMJ. 

Peuwh, äntligen hemma och mätt i magen. Skolan ringde ut vid 13 men tyvärr så var jag tvungen att stanna och fixa lite med ett grupparbete. Lämnade skolans dörrar vid 16 och därefter var det jobb som gällde. Dock så väntade en pasta carbonara på tallriken när jag kom hem och nu ser jag på Atleterna så kvällen är räddad. Om en timma så är det krafttag som gäller på fysiken, innan det mys. Perfekt tisdag.

DRÖJER SIG KVAR



Trots att det är mitten av september orkar termometern sig över 20-gradersstrecket. Solen skiner likt aldrig förr iprincip. Att det är iskallt när man går till skolan på morgonen spelar liksom ingen roll när man längtar efter shortsen när man går hem för dagen. 

Likaså är det för landhockeyn. På fysträningen innan själva spelet är vi ute och springer 4-6 km, i shorts och T-shirt. Det känns som att sommaren vägrar att lämna. Solen skiner lite extra. Värmer lite extra. Inte klagar jag, måste själv erkänna att jag har svårt att lämna sommaren som var, tänker ofta bort att vi faktiskt går i skola och lämnar verkligheten bakom mig för en stund. 

Men icke, skolan är i full gång och det känns. Tal ska skrivas, inlämningar ska skickas in och prov ska pluggas inför. Hej tvåan, trevligt att träffas (eller inte) 

FÖR DIG.

They say we ”fall” in love due to the abruptness and lack of control it causes


And I believe it may be that way, for that is what has happened to me since the day you caught my heart.

 

You have become my addiction, like my own brand of heroin. 


Every inch and every cell in my  body need you as much as my lungs need the oxygen I breath.

 

A life without you is like a bird without its warble, still a bird, yet not complete.

 

I fell in love with you the way I fall asleep – slowly, and then all at once.


Lagom klyschig och kanske lite töntig kärleksdikt dedikerad till Henrik för vår sjumånadersdag. Tiden går ruskigt snabbt. Helgen har svischat förbi i form av 12 jobbtimmar, kyrkhäng och alldeles för lite sömn -> dags att sova. Känner att någon ruskig bacill håller på att inta min kropp så laddar upp med massa sömn och hoppas på att vakna någorlunda välmående imorgon. Tagga brutal tränings- och pluggvecka med sju träningspass och lite läxor på köpet. Godnatt! 

 



TGIF

Jeans från ZARA, linne från H&M, mammas kofta, converse och MBMJ-väska! 

ÄNTLIGEN så ligger jag i min relativt nybäddade säng med både min älskling, frukt och popcorn. Som jag har längtat!! Dagen gick faktiskt väldigt snabbt i skolan, vilket känns riktigt skönt. 

YUP, PRETTY MUCH




PRE WORKOUT


Innan jag startar veckans femte pass på lika många dagar är denna given att lyssna på. Så sjukt jävla bra ich peppande. Nu jävlar kör vi sista passet r veckan och tar ut oss fullkomligt! 

HALVA VECKAN AVKLARAD


Körde på sidbena idag, annorlunda men fräscht på något sätt. Skolan började 10:05 (dröm) och skulle slutat 16:10 med en religionslektion på 2 tim och 40 min däremellan. Religionen blev inställd och retoriken var utan närvaro så klockan ringde ut 11:25. Stannade dock kvar i skolan till 14 och pluggade (sjukt ambitiös elev) och sedan gick jag en vända på stan och fick med mig en del hem. Nu väntar fys + landhockeyträning och imorgon står vindsurfing på schemat, tagga!

DREAMING AWAY


När svettiga gympasset är avklarat, kroppen duschad, bananpannkakorna gjorda och rummet städat innan 22:30 (yes jag skryter om min produktivitet) får tankarna vandra iväg lite. Liksom drömma sig bort för en stund. 

Instagram är sönderbombad med bilder på tjejer och killar i superchica kläder på NYs soliga avenyer. Jag är så jävla avundsjuk för det är PRECIS det jag vill göra. Kanske inte nu, nu måste jag blir klar med skolan. Men sen. Då jävlar. Jag tror verkligen inte att livet är till för att levas på ett ställe. Efter gymnasiet (som jag ska klara jävligt bra) ska jag ut och resa. Och plugga. Och jobba. Jag vill göra allt som jag gjort här hemma någon annanstans, bara för att kunna jämföra, reflektera och fundera över skillnaderna. 

 Göteborg i alla ära men efter 17,5 år i staden känns den faktiskt för liten. Jag vill ut i världen, upptäcka, uppleva, utforska. Jag vill leva. 

FY

 Detta gör mig så otroligt ledsen. Nazism, fascism och rasism grundar sig nästan alltid i okunskap och bekämpas ALDRIG med våld utan kunskap och diskussion. Skäms Sverige...

SO DELISH


Alltså brunchen på Clarion är så löjligt god. Först serveras en förrättsbuffé som är heeeeelt galen. Allt från sill till salami och musselsoppa serveras, så DELISH. Därefter väntar en varmrätt och jag tog givetvis en köttbit med parmesanpommes (foodgasm). Som grädde på moset finns det världens efterrättsbuffé också så jag var ju lagom mätt när jag gick (rullade) hem till träningen. Nu har jag precis duschat och ligger i min nybäddade säng, måste ändå erkänna att ångesten inför en ny skolvecka ligger och gnager därinne...


BUSY DAYS

från min underbara promenad tidigare idag. 

gårdagens bloggning uteblev då schemat var fullspäckat. skola till 16:20, därefter åkte jag direkt till Emma för stt hjälpa henne med maten osv och sedan var det tjejmiddag följt av fest fram till 04. har sovit sådär alldeles för lite timmar inatt och det är något jag verkligen känt av idag. vid 11 var jag och Emma i hallen för att titta på landslaget och tre timmar senare åkte jag hem. då sov jag lite till och sedan begav jag mig ut på en lååååång PW i sensommarvärmen. nu är jag påväg till Henrik, fullkomligt fullproppad med mat och paj efter en gudomlig middag, där väntar mys hela kvällen. har saknat min prins. 


FJÄRDE SEPTEMBER


Träningen igår gick verkligen grymt, är såååå taggad på ny säsong och landslaget. Förkylningen har äntligen släppt lite så ikväll blir det gym för hela slanten. Både fys och CXWORX står på schemat, tagga helg! 

DRÖMJACKAN


Hur snygg är inte denna jackan från H&M då? Helt galet verkligen. Hittar jag den och den passar kommer jag inte tveka för en sekund, den ska bli min. Bilden är från www.elinls.com, en blogg som jag hittade igår, definitivt en ny favorit. Elin langar drömoutfitsen, har en garderob to-die-for och verkar vara allmänt skön. I like! 

MORGONSTUND HAR GULD I MUN

Efter att ha sovit 25 timmar på två dygn vaknade jag helt klarvaken 7:20. Drygt en och en halv timma innan jag skulle vaknat egentligen. För att ta igen allt stillasittande som varit de senaste dagarna begav jag mig ut på en morgonpromenad. Det var verkligen fantastiskt. Luften var krispig, solen sken och allt kändes allmänt underbart. Perfekt start på denna dag som börjar med skola 10:05. slutar dock 16:10...

GÅRDAGENS MIDDAG




en stor gul lök
två st vitlöksklyftor
tre morötter
500 g krossade tomater
en deciliter chilisås
en msk rapsolja
500 g keso
två deciliter riven ost 
en tsk salt
en tsk paprikapulver 
en tsk oregano 

sätt ugnen på 225 grader. börja med att riva morötterna grovt, finhacka löken och riv vitlöken. fräs det därefter i en stor gryta eller kastrull med oljan. häll sedan på de krossade tomaterna chilisåsen och kryddorna och låt småputtra i 15 min. ta sedan av grytan från plattan och tillsätt keson. varva pasta,sås, pasta och avsluta med ett lager sås med den rivna osten på. grädda i 40 min. 

detta blev våran middag hemma igår och det var såååå gott verkligen. älskar denna vegetariska variant av favoriträtten lasagne. fick stanna hemma idag också (läs var tvungen, pappa vägrade släppa mig till skolan idag) men är så illa tvungen att gå imorgon, oavsett hur jag mår. missar alldeles för mycket annars.



ETT STEG PÅ VÄGEN


låg i soffan, halvt död då jag knappt kan andas på grund av denna förbannade förkylning. hade pluggat i två timmar och var lagom glad.första träningen i landhockeyn stod på schemat och givetvis måste jag ju ställa in den, himla typiskt. men så får jag detta och HUR GLAD BLEV (ÄR) JAG INTE?! detta känns så himla härligt, verkligen ett steg på vägen. målet är landslaget och det finns ingen som kan stoppa mig. nu jävlar kör vi. 

RSS 2.0