<

OH my

 
 
jakob, du vet att jag älskar dig mest av allt. men det här var bara...... I HAVE NO FREAKING WORDS

Life

 
det har varit några tunga dagar och känner även att bloggen får lida då jag ligger längst ner på blogginspirationslistan. vardagen rullar på som vanligt men små glimtar av minnen passerar förbi och hugger tag i hjärtat, även fast jag försöker ignorera det så känns det fortfarande, och det gör ont.

Förlåt

ledsen att det inte blev någon uppdatering igår. träffade Jakob efter skolan för lite deeptalk och sedan så jobbade och tränade jag, anledningen till no update var att jag faktiskt inte tänkte på bloggen. efter skolan idag drar jag och Gabriella ner på stan. ser fram emot lite shopping och fika, hoppas bara att lönen har kommit in på kontot, annars blir det inte mycket köpt...


Sommaren tvålax12

herregud, detta måste nog vara den mest händelserika sommaren i mitt liv. juni-augusti har varit dom absolut bästa månaderna, någonsin. kan knappt minnas någon gång då jag varit lyckligare en sådan lång period. och här är resumén på vad jag gjorde under den bästa sommaren hittils! 
 
 
 i juni började sommarlovet försiktigt, innan det var det hetsiga veckor fyllda utav studenter och prov. när avslutningsdan väl var kommer var myskväller högt prioriterade, och många blev det! även konfirmationen började i slutet av månaden. åh, blir så nostalgisk när jag tänker tillbaks, även fast det inte var så längesen. jag var verkligen så förväntansfull , hade skyhöga förväntningar. och jag hade ingen aning om att det skulle bli så bra. ångrar INGENTING för EN sekund! 
 
månadens plagg? - definitivt min långklänning från Grekland, eller världens snyggaste skinnjacka! fast måste nog säga klänningen, så bedårande och SÅ skön! 
 
juli var aktiviteternas månad. dagen med stort D var precis i mitten av månaden och innan det hann jag åka på konfirmationsläger och dansa loss med hela gruppen. efter konfirmationsdagen hann jag spendera lite tid hemma innan det bar av till nästa destination : Italien. två dagar spenderades ute på Hönö, dom andra med Jakob eller kompisar. allt från bad till Gothia Cups tittande blev det och till slut kom värmen, så härligt!
morgonen den 29e juli var det Landvetter som gällde. 1 veckas träningsläger väntade, time to sweat!
 
månadens plagg var definitivt mina vita nitshorts från Gina Tricot!
 
 
augusti = träningsläger, danmark med Jakob och skolstart. vi kan ju börja med italien. HERREJÖSSES vad det svettades. det var verkligen helt brutalt. det rann verkligen, literally. tufft men riktigt roligt och grymt häng! efter lägret varvade jag ner med några dagar i danmark med Jakob. om det var behövligt? you name it. det var precis det jag behövde. någon vecka senare började jag skolan. det är ju sant det man säger... tiden går snabbt när man har roligt!
 
favortiplagget denna månaden måste nog vara min nya stickade tröja från carlings, har använt den konstant!
 

Dagens

skinnjacka - jofama by kenza - klänning - one teaspoon - strumpbyxor - Gabriellas - primeboots - raglady - väska - raglady

vet att det har varit mycket outfitbilder det senaste, ska försöka fixa lite andra inlägg också!


Black 'n' blue

skinnjacka - jofama by kenza - topp - lise sandahl - jeans - gina tricot - converse - new york - armband - esprit & italien - väska - raglady


Så sant!


Dagen

dagen bjöd på en syslöjdslektion för första gången på 3 år , sista träningen för veckan och massa skratt. känns så himla skönt att få ihåg rutinen igen. längtar så otroligt till helgen då jag får se min efterlängtade pojk. låt det bli helg, NU!


Dagens klädsel

tischa - ZARA - jeans - gina tricot - hoodie - monki - jeansväst - only (made by me) converse - new york

idag står två filmer på skolschemat , sedan blir det jobb i grannens trädgård och efter det träning. känns helt okej att skolan inte börjar på riktigt förän imorgon!


First day in school

linne från monki och jeans från dr denim.


6 månader

"anyone can love , but it takes real lovers to be silly"


Last days of summer

idag är det den näst sista dagen på sommarlovet , helt galet. 68 (69) dagar har gått och det har DEFINITIVT varit det bästa lovet hittills! En resumé om vad jag har gjort kommer upp i veckan , håll ut!


Beyond

 
nytt linne från Monki.

Om argan oil.

 

Angelica & Victoria

 
dessa tjejer alltså , fashiongasm på högsta nivån!
 
 

Tillbakablickar

för ett år sedan fick jag mitt hjärta krossat för första gången. jag blev sådär otroligt kär. inte kär på något bra sätt, utan på ett sådant sätt där man är arg och ledsen samtidigt som man är glad och rusig, hur det nu går ihop vet jag inte riktigt, men så var och kändes det. mest av allt ville jag vara med honom, och när han ringde på kvällarna kände jag mig, precis som han antagligen ville , som den mest speciella flickan i världen. samtalen övergick från minuter till timmar och tillslut låg jag där i soluppgången klarvaken med en telefon mot örat och ett hjärta som bultade så hårt i bröstkorgen att det kändes som att revbenen skulle knäckas. juni blev till juli för att sedan övergå till augusti , och det var då det hände. jag bara låg och stirrade på telefonskärmen, väntade på att han skulle ringa och förklara. hur mycket jag än hoppades och ville så var det inte hans namn som dök upp på skärmen när telefonen ringde. månaderna gick och sommar blev till höst. ibland fick jag ett "hej" från honom på facebook, varje gång han skrev började mitt hjärta beatboxa något ofantligt. hjärtslagen blev osammanhängande och tårarna ville inget annat än att tränga sig igenom, och det sved. det sved något otroligt, både från ett läkande hjärta som blev uppslitet igen och tårarna som kämpade förgäves för att kunna tränga sig förbi. varje gång jag fick ett "hej", såg jag att han skrev något mer, något som sedan suddades ut igen och aldrig skickades. frustrationen var total. höst blev till vinter. vi det här laget hade vi setts två gånger. två gånger som var så chockerande. chockerande att han dykt upp just där vid det tillfället, och chockerande att jag fortfarande kände som jag gjorde. en vinternatt över skype fick jag tillslut min förklaring. en förklaring som avslutades med meningen "jag ringer dig imorgon." trots att jag visste att han inte skulle ringa, så kunde jag inte förmå mig själv att ignorera den känslan jag hade i kroppen och det gnutta hopp som fanns. trots all den smärta han hade orsakat mig, var det något med honom som gjorde att det inte spelade någon roll hur han hade behandlat mig, för det fanns alltid något som gjorde att jag kom tillbaks, något som jag inte kunde kontrollera. brytpunkten kom i februari. jakob fanns helt plötsligt i mitt liv och det förflutna var inte relevant längre. tillslut bröts allting, han fanns inte längre i min vänlista på facebook och var nästan utsuddad i mitt liv. och det bästa av allt, han spelade ingen roll längre. jag hade hittat någon som fick mig att glömma allt för en stund, någon som gav mig så otroligt mycket glädje och kärlek.
 
och nu står jag här ett år senare , ett år fyllt av ånger, svek, tårar, kärlek,bekännelse och starkhet. jag står tillsammans med personer som älskar mig, ett förhållande på sex månader som är bland det bästa som hänt mig och ett liv som jag älskar och lever. jag tror på att allt händer av en anledning, trots att det har tagit på krafterna och gjort så ont, så har det varit lärorikt. och det här med starkhet är nog något av det tydligaste som har visat sig. för starkare efter det här året, det har jag verkligen blivit. för ni vet väl vad man säger?  "the heart is a muscle , and what do muscles do when they're torn? they grow back stronger." med den meningen avslutar jag det här inlägget, ett inlägg fullproppat med känslor. och för er som befinner er i den situationen jag befann mig i, det blir bättre med tiden, det lovar jag er.
 
 
 
 
 
 

@ hovåsbadet

direkt efter träningen mötte jag upp Jakob och hans kompisar för lite häng, fick även se en underbar solnedgång över vattnet. nu blir det mat, sedan filmmys med världens bästa pojkvän, klagar inte det minsta.


Is it a keeper?

 
ja/nej?

Dagens

 
linne - brandy melville - shorts - gina tricot - skärp - levi's

Argan Oil

Argan Oil är märket Proffs motsvarighet till Morrocan Oil. denna olja gör verkligen under med håret! ett par få droppar och ditt hår är som hårmodellernas på tv! ett stort plus är att den även kan användas till naglar och huden då den innehåller D-vitamin som gör att huden är friskare och naglarna blir starkare. ett riktigt kap om du frågar mig! 

Kan Dee

 
kan dee
 
är det okej att vilja ha precis ALLTING från ett och samma märke? helt galet vad snygga grejerna är! 
 
kan dee by klaraamoberg featuring tote handbags

Volang och slitningar.

 
linne - h&m - skärp - levi's - shorts - fornarina - armband - esprit & italien!

Dagens

långklänning - italien - tröja - gina tricot - converse - new york - armband - esprit & italien - påse - lindex - brillz - ray ban
 
nu drar jag iväg till jobbet. sedan blir det handbollsfinalstittande med Jakob , även kvällen spenderas med honom. får passa på att njuta de sista dagarna av sommaren, skolstart snart it is. 

Click it!


Hello autumn

 
hello autumn
 
ganska precis såhär som jag vill se ut i höst. bara en stor stickad svart halsduk som saknas. kan faktiskt medge att jag längtar lite till hösten , längtar efter stora haldsdukar, tjocka tröjar, boots och skinnjackor. fashiongasm.
 

Drömmen

 
bild från http://hejsanalexs.blogg.se/
 
alltså, den här väskan. hur perfekt är den inte? skulle bli nya skolväskan och allt. hade allt inplanerat, drog ner till stan och SJÄLVKLART så var den slutsåld. men inte räckte det. den skulle ju även vara specialbeställd från Paris och aldrig komma in igen. ville dö, lite bara. inte alls mycket, bara sådär lagom.

Sanningar

 
- när jag sover tror folk att jag har demoner i kroppen haha, jag slänger med huvudet fram och tillbaks, ligger och sprattlar och pratar ett påhittat språk, normal? - njae, inte direkt.
- när jag var 12 år kom jag med i Sveriges smartaste barn, dock så kom jag bara vidare till Stockholm där man svarade på frågor för att sedan fortsätta för att försöka vara med i programmet. när folk frågar skryter jag dock om att jag varit med, låter mycket häftigare, haha!
- jag hatar godsaker som alla andra gillar. typ chokladbollar och jordgubbsglass, det är så galet äckligt! speciellt chokladbollar, bara växer i munnen! bläeh! men man kan väl inte gilla allt?
- den här är inte om mig men min familj . vi har en tjock tv..... yes you saw completely correct. så otroligt pinsamt att jag vill sjunka ner genom marken. hur kul är det att kolla på gamla plåtburken en fredagskväll? eller förklara för nya kompisen att mina föräldrar inte snappat upp att det är 2012 och inte stenåldern... jesus. dock så ska vi köpa en ny nu (kan inte beskriva hur glad och tacksam jag är!)
 
sådärja, blir lite mer personlig, inte alls mycket. men nu är det lite annat än vad jag gör på dagarna och vad jag har på mig, ska jag fortsätta med lite annorlunda inlägg eller fortsätta på det gamla? it's up to you.

Svar

 
det kommer se ut som ovan när jag svarar på era kommentarer, dom finns även i kommentarsfältet. här är några bilder på hur det såg ut i italien, bilderna är tagna av Julia i gymnastiken!
 

Finaste tjejerna!

 
trots blod,svett och tårar kämpade vi på riktigt bra och hösten ser ut att bli något speciellt! en ny killtränare från Danmark ska bli den nästa att träna vår grupp och jag hoppas att det bli en nytändning för laget, det behöver vi verkligen!

New in

från Carlings.

Från Italien

 
den näst sista dagen var det marknad i Cesenatico och allt detta (+två bhar, trosor och presenter) hittade jag för mindre än 400 kronor, om jag är nöjd? kan nog inte bli mer glad. precis vad jag har letat efter!

Dagens

 
linne - weekday - jeans - ZARA - sjal - Italien - påse - lindex - primeboots - raglady - armband - esprit & italien

Akrobatik

 
 
 
 
 
" if acrobatics gymnastic was easy it would be called cheerleading"
 
det här är det absolut häftigaste jag sett i hela mitt liv. fortfarande helt mållös.

I Italien

det belgiska landslaget i akrobatik var på besök och vi köttade på som tusan, allt var i sin ordning med andra ord. om jag ska sammanfatta lägret med tre ord? - blod, svett och tårar. klassiskt men ack så sant.


RSS 2.0