<

Påskmys

efter fredagens festmåltider begav jag mig till onsala där konfirmationsreunion stod på schemat , hade en av årets bästa kvällar. vid 13 idag drog jag mot Elsa, sen dess har vi shoppat, snackat och skrattat. vad vi gör just nu? - filmmys med frukt och smält choklad, underbart.


Långfredagen

vaknade upp hos Jakob imorse efter bion, vi såg Johan Falk - kodnamn Lisa. den var riktigt bra faktiskt! nu bär det av till onsala för påsklunch och eftermiddagsfika. sedan ska vi hem till Jakob då vi är bjudna på middag, kommer bli en bra dag!


Sant


Del 1

 
 
ljudet är tyvärr jätte dåligt, men här har ni första delen!

Dagens

 
båda plaggen är från ZARA.

Fotjävel

de två orden beskriver mitt förhållande till min fot just nu. jävla skit. när jag äntligen kan börja träna igen ska jag SJÄLVKLART vricka till den så att jag inte kan träna ikväll. hur lyckas jag ens liksom? fuck you fot. har verkligen haft 0 att göra idag, gjorde ett sjukt oklart hemkunskapsprov och sista lektionen var det beeptest. dålig onsdag.

Sunny day


Milen och våfflor

 
det enda som stod på schemat idag i skolan var att gå milen runt delsjön. i strålande sol och några plusgrader traskade vi runt och fyfan vad underbart det var. efter vandringen drog jag mig till jobbet. efter det kom jakob hem till mig och ja , vi gjorde boyfriendtagen. men självklart skulle vi glömma bort att lägga upp den haha, vi får se om han kan skicka den till mig, annars kommer första delen upp imorgon alternativt på torsdag. till efterätt blev det våfflor såhär en dag försent, fy vad gott det var. 

Give me

 
så jävla snygg. 
 
 

Sannare existerar ej


Förlåt

Håller med Julia... var över en månad sen du lade upp boyfriend-tagsinlägget...
-Trött att du tjatar om den där boyfriend tag:en men lägger aldrig upp den. Sjukt tröttsamt att sitta och vänta på något som aldrig kommer upp. Så kan du inte bara säga att den inte kommer upp? så slipper man liksom ha förväntningar.
 
- jag håller med er, och jag är ledsen, men tyvärr räcker inte tiden till ibland. när jag har pushat om att göra videon har inte jakob haft lust osv. dock så fick jag ett sms om att vi SKA göra den imorgon, no excuses känner jag. jag hatar att bryta löften och jag vet att det var längesen. men ibland blir det svårt att få ihop det, så är det bara. hoppas att ni har förståelse för detta och kan vänta ett fåtal dagar till. men jag kan säga som såhär, den kommer inte upp idag och förmodligen inte imorgon heller. be patient, oki?
 

Busy

sedan klockan 10 igår har jag varit domare i landhockeyn, cup i valhalla sporthall stod då på schemat. vid 16 fick jag gå hem och drog mig då mot jakob med en påse godis i handen (älskar att de rear ut det inför påsk, nomnomnom) sedan bar det av mot mig då hamburgare var maten som serverades. därefter blev vi tillbakaskickade  till Jakob då efterätt med hans kusiner vankades. slutligen hamnade vi i min säng framför The Hobbit, speltiden stod på 3 timmar och efter 1,5 timma gav jag upp. idag fortsätter vi filmäventyret men först blir det plugg. bra helg! 
 

Svarar på era frågor

 

Favoriter

 

Gårdagens

 
jeans - zara - tröja - carlings - scarf - tara - primeboots

Todays

 
klänning - one teaspoon - byxor - gina tricot - tröja - jc - primeboots - fransväska - vintage by fé
 
äntligen fredag! efter skolan ska det fixas lite och sedan ska jag och Jakob ha världens myskväll med egenlagad middag, och ja, vi ska svara på boyfriendtagen!
 
vill ni att bara jakob ska vara med i bilden eller ska även jag vara med? ni bestämmer! 

On my way

påväg till veckans sista gymnastikträning, ikväll är det fristående som gäller. till helgen blir det att döma i en landhockeycup och däremellan ska en träff med Jakob klämmas in. fredag imorgon, så jävla skönt.


Answer me!

nu är det min tur. jag frågar - ni svarar! ni läsare ökar dag för dag och jag har INGEN aning om vilka ni är. ni får skriva vad som helst. allt från namn till ålder eller bara att ni hatar sjögurkor. vad vet jag? ordet är erat och jag vill ha mycket att läsa så skrivskrivskriv!!!! dock så måste ni ha med en sak, och det är varför just DU läser min blogg. hit me with your best shot!
 
 

kör en direkt ctrl-c - ctrl-v, dock så var detta mer än ett år sedan och jag vill att ni svarar precis lika bra som förra gången, ni är ju trots allt nästintill 100 stycken! 
 

13 månader


Sneaky

jeans från ZARA, scarf från Italien och primeboots!


Firar

150098_430077500335827_1020862913_n_large
 
när alla nationella i fysik är gjorda firar jag och Gabriella med chokladfudgetårta med grädde och hallon, hur underbart? kvällen spenderas med min pojk, kommer bli så bra.

Get up and try

lite såhär jag kände när jag vaknade imorse, snön låg som en vit slöja över marken och datumet visade att det var måndag den 18. denna eviga, trötta måndag, vad ska man egentligen göra för att få igång peppen? ikväll blir det träning, och nej, jag ska inte träna gymnastik, styrka it is!


Finaldag

tjejerna förlorade sin final på straffar, snacka om otur alltså. nu väntas dammatch och sedan herrarna. efter det blir det hemfärd. underbar helg!


Glömmer av

hade fullspäckat schema igår så glömde totalt av att blogga... gårdagen spenderades med Jakob, det bjöds på en underbar middag med en fantastisk efterrätt made by us! nu är jag påväg ner till Lund, det vankas sm i landhockey i lund! kommer bli så bra.


Bästa Håkan

 

Min kärlek


Bild

blev lagom inspirerad av weheartit på lektionen haha, bilden är gjord av mig!


Jesus

 
detta va ta mig fan det finaste på länge. vill inte ens titta på prislappen alltså, blir nog att prova den på stan ändå , man kan ju alltid drömma! 

Lovely

Tumblr_m5fbm4c2xa1r2bydlo1_500_large
 
en lektion kvar, sedan blir det träning. ska bli så härligt att få svettas och höra musklerna skrika av smärta, att man får träffa brudarna på köpet är ju bara helt underbart. två dagar och sen är det helg, längtaaaaaar. förresten så är det två veckor kvar till påsklovet, vafan hände med tiden? fyller år om fyra veckor och på lördag ska jag ner till Lund, landhockey-sm står på schemat, snacka om strålande tider.
 
 

Kämpar på

 
efter timmar av slit är jag snart klar med min svenska/so uppsats, känns så jävla skönt.det finns ytterliggare 4 sidor  på arbetet och herre vad jag kämpat. arbetet ska inte nnan förrän 31 mars, snacka om att jag är lycklig. 

2011

 
klara, fjorton år gammal. herregud vad sentimental jag blev igårkväll när jag rensade igenom mina gamla bilder. tänker tillbaka på allt som hände då, hur lätt allting faktiskt var, men inte tyckte man det då. trots att detta var två år sedan känns det som att det var nyligen, men det kunde lika gärna varit ännu fler år sedan. tiden går så otroligt snabbt, så ta hand om det du har. 

Favourite

 
ben howards röst är underbar och hans album Every Kingdom smälter i öronen, så vackert.

Drömmen

Tumblr_mi08qvoitr1rix1hqo1_500_largeTumblr_m081auzi5i1qbfmcio1_500_large
 
galet vad jag längtar efter brunbrända ben och shorts. sommar, nu? snälla?!
 

Besvikelse

 
våren kändes så otroligt nära förra veckan , tom. så att skinnjackan fick åka fram igen. när minusgraderna sedan smög sig på fick vårjackan bytas ut mot min tjocka vinterjacka, snacka om besvikelse...

Wantie

 
så äckligt snygg väska, får jag ett cashflow i framtiden så köper jag den snarast, perfektion!
 

I vår

 
 
ganska så precis hur jag kommer att se ut i vår. tygkasse, primeboots, jeansväst och brillor, ja tack!

Fashion

n

Uppehåll

vet inte riktigt varför jag lägger av att blogga en dag när jag uppdaterar många gånger innan haha! men appråpå videon med mig och Jakob så får ni vänta ett tag, den vi gjorde blev inte speciellt bra så vi får göra en ny nästa gång vi ses, håll ut! foten gör mer ont idag så det blir att direkt gå hem och vila. inga prov att plugga till den här veckan, livet! tre veckor till lov, längtar så!


Godaste

mellomys med världens bästa Emma, så bra!


De va det värsta!

 
 
tur att jag inte kom hem såhär igår....

Foodgasm

maten igår slog allt, fyfaaaan vad gott!


Haircut

var hos frisören igår och här är resultatet!


Ballaste foten i stan

eller vad säger ni...?


Dålig uppdate

dagen spenderades i skolan , efter det var det sportrehab som gällde och sedan hem till Jakob. fredag imorgon och herre vad jag längtar!


Mars

Tumblr_mj8gv6ngtf1r59y55o1_500_large
 
inte har månaden börjat bra iallafall, så resterande månad, snälla, var bra inte blir det någon träning idag heller såklart, börjar nästan vänja mig vid tanken. skoldagen gick snabbt och jävlar sån träningsvärk i armarna jag kommer att ha imon, att gå på kryckor hem från skolan var inte a piece of cake om vi säger det så! planerna till helgen är spikade, galet vad jag längtar. ikväll blir det kanske bio med mamma, vi får se. nu blir det plugg inför matteprovet imorgon (be good to me!) och sedan vila (eller tvärtom!) 

Bulletproof

 
 
så jävla bra

Favorit

 
nattstad.se/jennifersandsjo
 
min absoluta favoritblogg när det kommer till "vanliga" bloggar. otroligt vacker tjej med kläder to die for. check her out, ni kommer inte att ångra er, det lovar jag!

Pitch perfect

http://watch32.com/movies-online/pitch-perfect-2012-2227
 
så mysig film! fat amy in my <3

Jag och gosi

 
jag bryr mig inte om jag inte får lägga upp dom här bilderna, du är det finaste som finns!

Jahapp

 
gårdagen spenderades på östra sjukhuset istället för tränandes, slappandes och pluggandes. fyfan vad ont det gjorde alltså. som tur är så sitter bara gipset på en vecka, dock så tar det lååååång tid innan jag kan gympa igen, suck.

Ootd

 
kofta - ZARA - linne - brandy melville - jeans - ZARA

Sant


New in from ZARA

 

Nästintill vår!

ååh hur lycklig blir man inte när man vaknar upp utav att solen strålar in i rummet? 1 mars, strålande solsken, plusgrader och fredag klingar helt perfekt i mina öron. efter skulle blir det efterlängtat häng med Gabriella, myskväll med massa gott it is!


RSS 2.0