<

B&W




DU HADE PASSAT PERFEKT I MIN GARDEROB




WINTER WONDERLAND


Vaknade upp till en helt fantastisk vy denna soliga fredagsmorgon. Min relation till snö är ganska relativ, ibland älskar jag den, ibland hatar jag den. Idag älskade jag den, kan bero på att det är fredag och i och med det så känns inte livet speciellt tufft, på något sätt. Skoldagen rullade på som vanligt och nu är jag hemkommen efter en lång runda på stan med Gabriella. Kvällen spenderas med mamma och pappa då finmeny samt filmtittandes står på schemat. 

DETTA ÄR DEN JAG ÄR




I AM THE WILDERNESS LOCKED IN A CAGE


Tisdag, vilket betyder kort dag och massa fritid. Efter skolan, som slutade vid 12:15, stannade jag kvar en stund för att plugga lite. Därefter väntade rehab på gymmet och nu är jag påväg mot stan för att träffa en himla fin person. Perfekt dag

FORTSÄTT


"Sometimes you win. Sometimes you lose. That’s part of the excitement, the sport, and life. Don’t forget that there is a big difference between losing and being a loser. A true champion gets straight back up after a loss, which you will and become even better."
- Zlatan Ibrahimovic 

VAD VET DU OM SOLEN?


Det var längesedan jag såg Göteborg såhär vackert, så sårbart, för rätt som det är så faller regnet igen och molnen täcker solen. Då är allt borta igen, det där vackra som man uppskattade en solig söndag i staden. Jag kommer nog leva på den här dagen resten av veckan faktiskt. Det var så underbart att få promenera i den soliga kylan med resten av Göteborg. Idag kunde man nästan tro att det var vår för det var ungefär samma känsla. Något som vaknar till liv, något som fylls av hopp. Det var en himla fin grej att få vara med om iallafall, känner mig väldigt lycklig för tillfället faktiskt. 

SÄLJER


Storlek 39, 800 kr. Skicka ett meddelade till mig på Facebook : Klara Moberg ifall ni är intresserade! 

HE SAID HE WILL SHOW HER THE WORLD


... She said that she already had her own.

HÄLFTEN AV DEM SOM ÄLSKAR EXPLODERAR




BLACK & BLUE


Päls från sheinside, polo från Åhléns, jeans från ZARA, skor från Dinsko och väska från MBMJ. 

TGIF


Är gladare än vad jag ser ut, lovar. Så var denna skolvecka förbi, bara två kvar till sportlov och 1,5 till VM. Tiden går så obehagligt snabbt. Inte ska jag klaga, rätt som det är befinner jag mig i New York, fyller 18 och slutar 2:an. 

ENOUGH SAID




UNDER KAPPAN


Bomberjacka och kjol från ZARA.




WALKING THE STREETS OF VASA


Kappa från H&M, halsduk från Gina Tricot, skor från Silverblack .





ONSDAG


Onsdag vilket betyder att halva veckan har gått. Har haft en fantastisk morgon med mina finaste då världens bästa Hedda fyller 18. Vi åt frukost på kafferosten (STORT tips!) och sedan bar det iväg mot skolan. Nu väntar skola till 16, sedan blir det träning, perfekt onsdag. 

I GOT LEOS ON MY LEGS

Nya brallz från H&M! 

Godmorgon världen! Snabb review av vad denna helgen har erbjudit samt kommer att erbjuda:
- fest ute i Alingsås i fredags. Hade en himla trevlig kväll med mina favoriter och andra rudebeckare. 
- första träffen med sommarens konfirmander igår, det verkar som om vi kommer ha tre helt underbara veckor tillsammans 
- CVskrivande, nån dag måste man väl inse att man fyller 18 om mindre än 90 dagar? 

Just nu är jag påväg till Mölndals roddklubb där andra "deltävlingen" väntar. Tyvärr har jag inte möjlighet att vara med då jag drabbats utav världens förkylning, älskar tajmingen :))

CASUAL CHICK


Från ZARA respektive Mango.

NEW IN COPENHAGEN


Skor från Miss Copenhagen
 
 
Skor från Silverblack
 

Långklänning från 2ndday.
 


Neccesär från Day. 
 

Jeans och inomhusjacka från Weekday.
 
 

ETT GIVET VAL

För mig är det så jävla självklart, det finns liksom inte ens något att tillägga när någon frågar om jag är feminist. - Varför skulle jag inte vara det? Vara skulle jag inte vara för jämställdhet mellan könen? Varför skulle jag inte vara för att kvinnor SKA tjäna samma som män förutsatt att de utför samma arbete? Min motfråga blir då oftast: Vadå, är inte du det? Isåfall varför? Och helt plötsligt har världens diskussion dragit igång, för oftast blir svaret: "Nej, alltså självklart är jag för jämställdhet men jag kan inte påstå att jag är feminist". SUCK. Hur kan man ens säga så?! Har man läst på något om man yttrar sig på det viset? Feminism ÄR jämställdhet. Den konkreta beskrivningen och defintionen av feminism är just det, "en rörelse för kvinnors jämställdhet med män". Att vara feminist betyder INTE att jag är någon manshatare, att jag tycker att kvinnor generellt sätt är bättre än män. Jag tycker inte heller att alla män är förtryckande svin och att dessa patriarkala maktstrukturer är så påtagliga att jag knappt kan leva i detta samhälle. Det har jag aldrig tyckt och det tycker jag inte nu heller. Jag älskar killar, men feminismen måste finnas, av så många anledningar. Inte heller kommer dess existens att ändra vad vi tjejer/kvinnor/damer, vad ni nu vill kalla det. känner för er killar, det kommer den aldrig att göra. Den måste finnas för att jag och alla andra ska ha precis samma rättigheter. Feminismen måste finnas för det ska inte spela någon som helst roll vilket kön du föds som. Du ska vara du och du ska ha rätt. Tack för mig. 
 

TUMBLR BABY

easybreaths:

esthe-sea:

Niños perfectos

Beautiful
candyislove:

| BLACK WHITE | FOLLOW BACK |
 
http://klaramoberg.tumblr.com/
 
- När ni känner att bloggen inte räcker till.

DRÖMMARNAS DRÖM

 
Triangls nya bikinisar gör mig fullkomligt knäsvag. TO. DIE. FOR.

BÄSTA ELIN

 

"Det är nog det som gör mest ont med att vara i ett distansförhållande. Närheten är inte konstant. Ibland känns det fullkomligt onödigt att ens öppna upp sitt hjärta, visa sig sårbar och behöva din närvaro - när du sedan måste åka nästa dag. Ibland vill jag bara vara hård och osårbar. Ibland vill jag inte behöva ligga sömnlös flera nätter efter att du åkt, för att vänja av mig vid att du sover i en annan säng. I en annan stad. Långt ifrån mig. Desto mer närhet man får, desto mer närhet behöver man.

Ibland kommer man i perioder i sitt liv då man behöver personen som står en närmst, hela tiden. Ibland kommer man till stunder i sitt liv då man måste vara sårbar och blödig, men inte klarar av att vara det själv. Det är då jag behöver dig som mest.

Men vem är jag att "klaga". Men vem är jag att vara "sårbar". Jag har ju dig och det är det som är det viktiga. För jag ligger hellre sömnlös natt efter natt än att aldrig mer få sova bredvid dig. Få skratta med dig. Få älska dig."

 

Jag har sagt det innan, Elin är en inspirationskälla både när det kommer till outfits, levnadssätt, åsikter, men främst, hennes fantastiska texter. Jag tycker att hon är så otroligt duktig, både rent teoretiskt men även poetiskt. Hon sätter verkligen mitt i prick, varenda gång. Oavsett om jag är singel eller inte, trött på livet eller lever på lyckorus så kan jag alltid relatera till det hon skriver, då det faktiskt känns som att orden hon skrivit lika gärna kunde varit nedkladdade av mig. Ett stort tips till er med brustna tonårshjärtan, eller bara till er som behöver lite inspiration i denna gråa januarivardag. 


DEN DÄR ROSA


Dålig bild på dagens i ett relativt oklart fågelperspektiv. Hade i vilket fall som helst på mig min rosa kappa från United Colors of Benetton, jeans från ZARA och skor från Köpenhamn när jag vandrade runt på Göteborgs blöta gator. Skolan ringde ut 12:15, vilket den kommer göra varenda tisdag den här terminen, känns fantastiskt. därefter väntade ett T U F F T bröst och triceps pass på gymmet följt av bananpannkakor och ett besök hos sjukgymnasten. Imorgon är det onsdag och då har redan halva skolveckan gått, snacka om tempo! 

DEN SISTA SÖNDAGEN


Så var det söndag igen. Sista i frihet. Tillbaka till skolan. Vill inte. Vill ändå. Jag är så splittrad, en del av mig tycker att det ska bli himla kul att komma tilllbaka till skolan samt skönt med alla rutiner igen. Den andra delen säger raka motsatsen. Den liksom pressar emotoch  fyller kroppen med ångest över allt som behöver göras den kommande tiden. Egentligen borde jag inte deppa över huvudtaget utan bara bita ihop, det blir ju faktiskt inte bättre än vad man gör det till. Jag har haft ett fullkomligt fantastiskt och fullspäckat lov och framöver väntar underbara saker, är så förväntansfull på 2015! 

Dagen har mestadels spenderats i en bil påväg hem från Malmö där gårdagen och morgonen spenderades då det vankades 50-årskalas. Sedan stod match på schemat och därefter stekte jag bananpannkakor med kvarg och bär, ett perfekt avslut på denna vecka och detta lov med andra ord. 

CPH JAN-15


Glömde helt av att ta bilder igår, men idag knäpptes några halvdana vid diverse tillfällen. Jag och mamma har haft två fullkomligt fantastiska dagar med varann i favvostaden. Vi har ätit och druckit så oerhört gott, promenerat längs Köpenhamns finaste gator och köpt de absolut snyggaste kläderna, jag lovar att bilder kommer. Tåget hemblev  inställt, men tur var väl det - nu väntar kalas i Malmö och ett återseende med en kär vän. 

NEW IN


Nya skor och jeans från Köpenhamn.

STORT TIPS

 
Denna fantastiska film var jag och mamma och såg häromdagen och jag ångrar det inte för fem öre. Skrattade högt flera gånger och vid vissa tillfällen kom det tom. tårar. En helt underbar film som jag varmt rekommenderar!

TORSDAG


Idag fick jag äntligen tummen ur och gick och klippte mig, vilket kändes fullkomligt fantastiskt. Blir ALLTID lika nöjd hos Eva på Studio Elva, världens bästa. Imorgon ber jag och mamma oss till Köpenhamn (igen) då en mini-weekend med god mat och snygga kläder står på schemat. Kan ej beskriva min kärlek för den staden. 

-| BLACK & GREY |-


Jacka från Sheinside, tröja från H&M, klänning från Stylein, kängor från Dinsko och väska från Kappahl. 

SÅ JÄVLA BRA


Så var den helgen över och fyfan vad nöjd jag är. Aldrig någonsin har jag spelat så bra. Det känns verkligen så ruskigt bra inför Europacupen om 1,5 (!!!) månad. Nu jävlar ska konditionen bli ännu bättre, fötterna ännu snabbare och skotten ännu säkrare. Jag är verkligen så himla tacksam att jag får vara en del av allt detta, att få bära den svenska flaggan på matchställen och faktiskt få representera vårt land, som en av Sveriges främsta landhockeyspelare. Landhockey må inte vara stort i Sverige, men i mitt hjärta, där är det större än någonting annat. 

ÅTERKOMMER SNART


Dagarna är fullspäckade och uppkopplingen är bristfällig. Hör av mig snart då dagarna inte är fyllda med matcher, uppladdningar och landhockeytittande.

NYÅR

Min kväll och natt kan beskrivas med ett ord, GALEN. Jag och storebror styrde upp middag och senare fest vilket faktiskt blev riktigt lyckat. Idag vaknade jag runt 10 med 3 timmar sömn i bagaget, varför inte liksom? Idag har jag bara myst, ätit pizza och legat i sängen - det man borde den första januari med andra ord. Imorgon bär det av till Köpenhamn för första turnering med landslaget, kommer bli grymt.

RSS 2.0