<

LÖRDAGMORGON

började dagen med american pancakes och one tree hill i sängen , så underbart. nu är jag påväg till Bergsjön där det vankas träning (älskar mina träningstider) och sedan ska jag bara mysa i sängen resten av kvällen, måste bli frisk.


DÅLIG DAGENS

jacka- H&M - tröja - gina tricot - jeans - Twist & tango - primes

måste sluta ta outfitbilder i spegeln, förlåt haha!


QUOTE WALL

fick skippa träningen igår då förkylningen fortfarande satt kvar. när jag inte längre kunde komma på vad jag skulle göra kom jag på den smarta idén om att göra en quote wall, perfekt när man vaknar upp på fel sida eller bara behöver lite motivation!


LIFE


WTF

men jag kan inte fatta hur han kan vara a ifall det stämmer
 
alltså sån jävla mindfuck
 
varför hade han så konstiga kläder då?
A är ju en kille
 
eller huuuur!
 
det såg man ju på kavajerna
 
jaaa!
 
eller det har man vetat länge
när man sett handskarna och så
men varför skulle han vara A?
han måste ju vara connected med ali på nåt sätt?
 
FATTAR NADA!!!
17:18
VAD FAN JAG HATAR DEN HÄR SERIEN
SÅ JÄVLA FRUSTRERANDE
hahahah nej men seriöst :
 
herre min skapare
 
det kunde ju lika gärna har varit "the real A"
alltså vafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan jag pallar inte
seriös
t
ska se på my little pony efter den här skiten
 
HAHAHAHAHA!!!!
17:22
eller nån annan barn grej
alltså helvete
och oktboer?
DET ÄR JU FÖRFAN TVÅ MÅNAADER KVAR
ALLTSÅ NEJ JAG VILL INTE
vill inte leva längre
mitt liv är förstört
det har ingen mening längre
 
 
hahahaha min och Gabriellas konversation efter jag hade sett klart sista PLL-avsnittet. kan inte fatta att vi måste vänta två månader tills nästa avsnitt kommer ut. jag hatar den här serien, egentligen inte, men nu gör jag det. mitt liv är förstört, nästan. det känns helt tomt. hahahaha nej nu får jag ge mig, men vad i helvete liksom. sjukaste mindfucken någonsin!
 
 
 

MYSFIKA

efter skolan idag drog jag och fem tjejer från klassen och fikade. trots att jag kände mig rejält hängig följde jag med då jag ändå behövde jobba efteråt. alltså fy vad mysigt vi hade det, satt på en innergård och pratade tjejsnack, älskar att jag verkligen ser fram emot skolan för tillfället!


SJALAR

scarves
 
en sjal är ett absolut måste i höst enligt mig. vem kan klaga över en snygg och värmande accesoar som lyfter HELA outfiten? - inte jag iallafall.
 

TRÄNING

när ryggen inte höll för gymnastik körde jag styrka och stretch istället, hann även med en springtur i billdals park. passade på att stretcha spagat och förstår ni lyckan när jag kom ner för första gången sen 2011?!?!?! nästan så jag grät haha, helt underbart verkligen.


4 FAVORITER

 
campomaggi
 
från märket Campomaggi.

IGÅRKVÄLL

 
linne från ZARA och kjol/klänning från Minkpink.
 
usel bild jag vet, men här har ni iallafall gårkvällens klädsel! känslan att kunna gå barbent när det nästan är september, otroligt.

DRÖM

 
drömmen
 
drömmen by klaraamoberg featuring a black jacket

PARTY

 
anledningen till att jag inte kunde skriva vad jag skulle göra igårkväll var för att det var hemligt. i fredags hetsade elevkåren om vilken klass som kunde ha klassfest först av ettorna och SJÄLVKLART så vann vi. kvällen var grym och jag kunde verkligen inte önskat mig en bättre klass! 3 år med dessa underbara människor, blir så jävla lycklig av tanken!
 

LÖRDAG MORGON

imorse hade mamma stått och gjort churroz med chokladsås till mig och Gabriella, verkligen så underbart. vid 16 tränar jag och planerna efter det får ni se! kommer bli en grymlördag!


FRIDAY NIGHT

det var längesedan jag och Gabriella hade extrem myskväll så idag slår vi på stort. cheezeballs, film och tjejsnack it is. tidigare idag var vi och fikade med klassen på café vanilj, så himla mysigt!

INTE HÖST ÄN


jeans - ZARA - tischa - bikbok - kofta - saint tropéz - primeboots - raglady by tara - väska - vintage by fé

trodde att det skulle bli 17 grader och regn så drog mig på mig svarta jeans, primeboots och kofta. största misstaget på länge haha, det var så FRUKTANSVÄRT varmt idag alltså... shorts imorgon it is!


BASIC

skinnjacka - H&M - tshirt - H&M - jeans - ZARA - sandaler - model
 

IGÅR

igår var det min andra dag på Rudebecks och vi avrundade den med den årliga insparksbrännbollen. när vi kom in i klassrummet imorse hängde denna på tavlan, har verkligen hamnat i den bästa tänkbara klassen! idag började även tvåorna och treorna på skolan, så oroligt mycket nytt!
 

B & W


ONE TREE HILL

 
alltså har fått en sådan extrem crush på den här serien så att det inte är sant. världens bästa verkligen, så himla mysig!

SUMMER 13'

juni - slutade skolan den 18e och innan dess hade jag hunnit vara på både bal, klassresa och avslutningsmiddag. efter avslutningen drog jag till Onsala i en vecka där avkoppling och tid med farmor och farfar stod på schemat. hann även träffa några konfirmationskompisar och prata med dom, sådär ett år senare, helt galet vad tiden går snabbt.
 
juli- dom första dagarna i juli drog jag och mamma på weekend till Köpenhamn, där väntade promenader, shopping och spa. det var verkligen helt underbart! efter Danmark väntade konstant träning i två veckor då damfotbolls EM och Gothia cup invigningen stod på schemat.
Mattias Kodzoman
 
i slutet av månaden åkte jag på träningsläger till Danmark över en helg, jag fortsatte resandet med att åka till Onsala direkt efter, fullkomligt underbara dagar! juli för mig var glädje, avslappning och en jävla massa träning, precis som det ska vara med andra ord. 
 
augusti - i början av augusti tog jag min tredje och sista trip till Onsala, den här gången med Gabriella. under två dagar levde vi livet, träffade nya människor, solade och  umgicks. perfekta dagar med världens bästa bästis. 
 
 
den 11e åkte jag till Schweiz för att ta ut de sista sommarlovsdagarna och ladda upp inför gymnasiet. 7 dagar fulla av sol, umgänge och skratt, precis vad jag behövde. inte skadade det att landskapet var bland det finaste jag sett och att termometern var långt över 25 grader. 
 
 
 
 

BÄSTA JAG HÖRT

 
 
helvete vad bra den här låten är, perfektion,

LIFE'S A PARTY


FIRST DAY

idag var min första dag på Sigrid Rudebecks och HELVETE vad nervös jag var imorse. efter fem timmars sömn vaknade jag och Gabriella och var så förväntansfulla. klockan 9 satt vi i aulan och när uppropet var över hamnade vi i samma klass, så himla roligt verkligen. dagen slutade vid 14:30 och det känns som att jag har kommit i en så bra klass! 
 

ON MY WAY HOME

självklart ska det hända något när jag reser ENSAM för första gången... planet är försenat 25 min och på så sätt blir det osäkert ifall jag hinner med min anslutning till Göteborg, så himla typiskt verkligen, får hålla tummarna för att jag hinner. annars har det varit en fullkomligt underbar resa, Lausanne är så otroligt vackert och vi har haft SÅ tur med vädret, 30 grader och sol, varenda dag. klagar inte det minsta.


TANKE


GÅRDAGEN

 
igår tog vi båten över Genevesjön till den franska delen och staden Evian. det var så otroligt mysigt verkligen , vi gick runt , åt pizza och glass och tre timmar senare tog vi båten tillbaka till Schweiz  och hotellet. idag är min näst sista dag här, killarna spelar match vid halv 14 och innan det ska jag och mamma på marknad inne i Lausanne. perfekt vecka.  
 

UNDERBART

alltså, att sitta i solen och äta världens godaste frukost samtidigt som man tittar ut över bergen och sjön, skull det möjligtvis kunna finnas något mer underbart? - knappast. idag väntar killarnas tredje match och självklart hoppas vi på vinst. innan dess är det strandhäng och oth-tittandes som gäller.


ALL NATURAL


NEW IN

både plaggen är från ZARA.
 

DAGARNA SOM GÅTT

först och främst vill jag be om ursäkt för min bloggning dom senaste dagarna, men jag har verkligen inte fått till det alltså. internet här är jättesegt och det fungerar inte att uppdatera från telefonen, orsaken till det vet jag ej. under dessa dagar som gått har jag badat och solat MASSOR.vi har även varit i staden Lausanne, vilken är fantastisk, jag köpte en bikini och ett linne från ZARA, bild kommer självklart. hittade även ett par byxor, får se ifall dom finns kvar när jag åker dit igen, hoppas!
 

 
 

POSTCARDS FROM PARADISE

 
landskapet här är som taget ur en tavla, så fantastiskt vackert.
 
 

SERIER

 
Pretty Little Liars är min absoluta favroitserie. visst att den har spårat lite men HELVETE vad spännande det är. varit fast i serien sen dag 1.
 
New York, fantastiska kläder ,snyggaste personerna och den mest kaotiska draman. kan det bli bättre? - svar nej. Gossip Girl har legat mig varmt om hjärtat i MÅNGA år.
lögner, svek och ÄNNU mer drama än Gossip Girl, helt i min smak. serierna påminner väldigt mycket om varann med överklass och liknanade, Revenge är SÅ bra verkligen.
jag var helt fast i The Vampire Diaries när jag var mindre. när det sedan spårade totalt i den senaste säsongen så orkade jag inte titta längre, kanske dags att börja titta igen?

CRAVING

 
så jävla konstigt men min senaste crush har blivit kardemummaskorpor med smör på. fy helvete vad gott det är och man blir ju sååå nostalgisk när man äter det. alla tankar för en tillbaka till dagis där det åts iprincip varenda dag!

HEY HO LET'S GO

 
inatt åker jag med familjen till Schweiz för att se på när min storebror spelar EM. ser så fram emot umgänge, sol, bad och god mat, och det självklara : landhockey. innan vi drar iväg ska jag allt ha sett några One Tree Hill avsnitt,  är verkligen helt fast.

PÅVÄG HEM

idag har jag varit produktiv. vid 11 drog jag mig mot jobbet för att sedan åka hel en timma senare. vid 15 mötte jag upp Emma och Jessica för en fika och nu väntar jag på Ebba, pizzabak och myskväll står på schemat, kommer bli så mysigt. om två dagar åker jag till Schweiz och om tio dagar börjar jag gymnasiet , tiden går så galet fort.


-


TRUTH

 
“I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.” 
― Marilyn Monroe

UTMATTAD

 
- död menar du..?
 
nej men på riktigt, längesen jag kände mig såhär utmattad efter en träning, dock så ska jag inte ljuga utan jag älskar faktiskt det här. älskar att veta att musklerna är fullkomligt urpumpade på energi och ork pga en enda sak - styrka. sedan jag kom hem från gymmet vid 16 har jag legat nedbäddad i soffan och tittat på diverse saker. absolut det bästa man kan göra när regnet öser ned!

SUMMER LOVE

 
bilderna är tagna från min tumblr.
 

MY LOVE

från vintage by fé
 
mamma köpte den här klänningen till mig i avslutningspresent. mönstret, skärningen... allt med den här klänningen är fullkomligt perfekt!
 

TRÄNING

frågor om min träning dyker upp ibland och jag tänkte nu ta tummen ur och ge er mina bästa tips för att träna så bra som möjligt och hålla uppe motivationen!
 
sök efter bilder som peppar dig!
detta gör jag seriöst konstant, så fort jag ser en bild med drömkroppen lyfter jag på mitt lata arsle och gör något. det kan vara allt från 30 situps till att dra mig ut på en löprunda, tro mig, det hjälper! fightforfit@instagram kan sänka ditt självförtroende totalt, vänd det istället och gör det till motviation, BÄSTA inspirationskällan enligt mig!
 
 
- tänk på känslan efteråt
finns seriöst inget bättre än att ställa sig i duschen efter sjukaste löprundan eller träningspasset. bäst av allt är det när man iprincip spyr av utmattning och får ställa sig under det kalla vattnet och tvätta håret, raka benen .... you name it., fullkomligt underbart är det.
 
- pusha dig själv
det må vara det värsta som finns att t.ex. springa, jag vet. men att hela tiden pusha dig och säga en kilometer till eller tio reps av styrkeövningen till KOMMER ge resultat. tänk på att det är när du är som tröttast som det verkligen ger!
 
- köp snygga träningskläder!
detta låter så töntigt men det stämmer faktiskt. det är SÅ mycket roligare att träna i färgglada och snygga kläder, tro mig.
 
och sist men inte minst... you only regret those workouts you never did. med den meningen avslutar jag detta inlägget, hoppas att det har varit till hjälp! vi ses i löpspåret!
 

HÅRVÅRD

 
AUSSIE gör mina absoluta favorit hårprodukter, luktar underbart och ger det perfekta resultatet, lent, glansigt och alldeles livligt hår, kan det bli bättre? det må vara dyrare än vanliga hårprodukter, men jag tycker verkligen att man kan få unna sig det ibland, finns inte många saker som är lika härligt som nytvättat hår enligt mig! 
 

SPIKE BRA

 
 
50 kronor på gina tricot, så jävla värt.

CONFESSIONS

- blir förbannad när jag kramar någon som kramar dåligt tillbaka - hallå det är inte så jävla svårt att mysa till en kram. HATAR stela kramar med typ en arm som slås mot ens rygg
 
- jag har ett extremt kontrollbehov och behöver planera in i minsta detalj, kan bli så extremt jobbigt för personer runt omkring men har jag inte allt planerat får jag verkligen panik, både en bra och dålig egenskap! 
 
- gillar i stort sett all typ av musik, ända genren jag inte kan lyssna på är sån här extrem hårdrock, typ metal eller vad det heter. får huvudvärk DIREKT.
 
- appråpå ordet genre så har jag alltid trott att det uttalats geeenreee, precis som det stavas, tydligen sa man "changer" snacka om att jag blev chockad haha.
 
- jag har aldrig fått mindre än ett C på något prov jag någonsin gjort (skryter lite hehe)
 
 

BLOGGTIPS!

http://www.nattstad.se/Jennifersandsjo
detta är min absoluta favoritblogg och jag kan inte riktigt sätta ord på varför. det kan vara hennes sjuka garderob med kläder som man skulle kunna döda för, hennes underbara bilder eller hennes grymma uppdatering. eller så är det bara en blandning av allt, så läsvärd iallafall! 
 
http://charlotta.nu/
jag började att läsa denna bloggen imorse och har inte slutat läsa ännu. grymma tips, härligt ärliga inlägg och superfina bilder. och det är faktiskt riktigt roligt att läsa vad folk i andra städer gör, i detta fall Stockholm. även hennes garderob är TO DIE FOR. absolut värd en titt! 
 
IMG_3983
http://elinskoglund.myshowroom.se/
även denna bloggen är supermysig med så härliga bilder, texter och innehåll. Elin skriver riktigt bra och roligt, vilket gör hennes blogg SÅ mycket bättre!

LISTA

4 saker du köpt den senaste månaden: toppar, plånbok (kommer bild i veckan!) jeans och sandaler!
 
 
2 sätt att få dig le/skratta: när någon berättar eller gör något roligt, pretty obvious ey?

 

5 saker du vill göra innan du dör: få barn, bo minst ett år utomlands, älska mitt jobb, jobba utomlands, bo i ett stort fint hus som är inrett av mig! 

 

4 sätt att vinna ditt hjärta på: få mig att skratta, visa mycket intresse, var pratglad och var äkta.

 

3 måsten i livet: resa mycket, äta god mat och skratta.

 

2 saker du aldrig skulle vilja göra: vara med i fear factor och big brother, hatar sånna sjuka program hahaha. (kom inte på något bättre, sorry)

 

1 sak som skrämmer dig: framtiden

 

3 wanties: en utomlandsresa, nike free run i korallrosa (to die for) och massa pengar !

 
4 saker som gör dig glad: gymnastiken, mina vänner, glada människor som ler åt en på stan utan anledning och nya snygga kläder (shopaholic jaaa)
 
3 av de sista sakerna du gör innan du somnar: smsar med vänner, kikar instagram och bloggen en sista gång!
 
 
 

BÄSTIS

 
vad hade jag egentligen gjort utan dig? världens bästa och finaste vän. 

MINA BIKINIS

 
 from ginatricot | H&M
 
detta är mina två absoluta favoritbikinis av alla i min samling. ger perfekt bränna och sitter som en smäck, två tiopoängare helt enkelt!
 
 
 

TODAYS

 

t-shirt - bikbok - shorts - fornarina - skinnjacka - H&M - påse - TGR - sandaler - model (ej med på bild)

kom hem vid 16:30 tidigare idag då dom senaste dagarna har spenderats på onsala med både Gabriella och familjen. för 2 timmar sen mötte jag upp Elsa och vi pratade ut över en glass vid kanalen, så mysigt!


JAG SOMMAREN 2011

 
det här var fan inte igår.... är jag lik mig själv?
 
 
 
 

GAMLA TANKAR

jag kom in på Elins blogg av en slump då hon satte ord på sina tankar ganska perfekt, och hennes tankegångar liknande mina rätt rejält. jag fortsatte att läsa och fastande för detta inlägget då jag kände igen mig så mycket. här är meningarna som fastnade totalt:
 
"Var känslosam efter att kollat igenom min gamla blogg. Hade kollat på en massa bilder och saknat hur jag en gång såg ut.

Visst låter det löjligt.

Men jag får la fan vara löjlig då.

Mina ögon lyste, min kropp var smalare. Ni vet att jag har komplex. Jag har sagt det innan. Det hänger kvar ifrån gamla skittider. Skittider då jag ibland bara käkde ett äpple under en hel dag. Kände mig ”nöjd” om jag somnade hungrig.

Har ändå varit stark. Kom ifrån det där rätt så lätt. Men tvångstankarna finns kvar i bakhuvudet och ibland kommer de fram och spökar. Ibland blir det som idag, att jag bara mår dåligt. Bara vill strejka och äta noll kalorier.

 

VILL inte vara den tjejen. Men det är jag. Jag vill ifrån tankarna för evigt. En dag, ska jag vara den tjejen jag försöker vara. Den tjejen som säger att ”man är fin som man är. skit i vad alla andra tycker”.

Grät i telefon och han fick trösta mig. Han är bra på att trösta mig. Men idag är jag sårbar och vill bara ha han här. <3

Tjejer. Jag vill att ni ska vara starka. Var det! Vi alla är egentligen fina som vi är. Men ibland tänker vi för mycket. Jag tänker oftast för mycket.

Idag bloggar jag för MIG. För att JAG ska må bra. Vissa dagar är jag oxå trasig. Det är okej.

Om ett par timmar kommer jag le igen. Det vet jag."

 


känner igen mig så otroligt mycket och FAN, man har sånna tankar ibland, det har vi alla. i mitt fall så var jag smalare, men bättre, det mådde jag nog inte, visst var allt enklare, men inte bättre. vi har alla tuffa dagar men det blir bättre, och är det inte bra, då är det inte slutet.

 


DEN ANDRA DELEN

 

FUCK

 
så jävla sant haha.
 

JAG


MYS

ben n jerry vid havet i solnedgången med bästis, kan knappast bli bättre! dagen har spenderats på bryggan i solen, helt underbart verkligen.


LYCKA

 
bild från gymnastiklägret i Danmark.
 

så mycket lycka i en enda bild, så himla härligt.
 
 

SVARTVITT

 

IGÅRKVÄLL

vi firade Gabriellas hemkomst med godaste hemmagjorda Caesarsalladen och cheezeballs plus film, kunde inte varit en bättre kväll! nu är vi påväg till onsala för suga ut det sista ur sommaren, klagar inte det minsta!


SVAREN DEL 1

 

INSPO WALL

 
såhär ser en av mina väggar ut i mitt rum. ett superenkelt sätt att få lite mer liv i sitt rum och är definitivt en humörhöjare! här trängs allt från världskända supermodeller till egengjorda bilder.

RSS 2.0