<

DEL TVÅ

 

MY LIPS LOVE ME

nytt lipbalm från Odd Molly!

THE BASICS

ganska exakt såhär jag kommer gå klädd när termometern vågar sig förbi 5-gradersstrecket och lite till. 


DEL ETT

 
 
den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller...? här har ni iallafall svaren, förlåt för att det har tagit sån otroligt lång tid.

FRUKOST I SÄNGEN

bananpannkakor med kokos och varma hallon | knäckemacka med prästost | stekt bacon

vaknade av mig själv vid kvart över nio, sedan dess har jag pluggat lite franska inför kommande prov på fredag och gjort en superfrukost som jag sedan åt i sängen tillsammans med ett avsnitt av ravenswood. en perfekt start på denna studiedag. 

dagens planer är inte många, men jag ska möta upp Elin och guldhedskyrkans församlingspräst i Haga för att prata om ett eventuellt sommarjobb som konfirmationsledare, är så förväntansfull. sedan väntar träning och däremellan lite plugg, bra onsdag! 

DAGENS TRÄNING

tre korta klipp från slutet av träningen idag, med tre timmars intensivträning i kroppen var volterna kanske inte de bästa, men jag gick därifrån med två nya övningar idag, så stolt!


CASUAL TUESDAY

H&mcoat | H&Mpants | | belstaffbag | primes 

SNEAKY


sneakpeak på dagens. 

nu återstår bara en 20 minuters lektion , sedan blir det informationsmöte om de olika programfördjupningarna på skolan och därefter filmfestivalen med franskan, riktigt härlig skoldag! senare blir det träning och imorgon är det studiedag, hur underbart? 

STAN MED BÄSTIS


på le pain francais med min finaste tidigare idag. 

efter historiaprovet, som förhoppningsvis gick väldigt bra, belönade jag och bästis oss med en tur på stan inklusive fika och shopping. fick med mig en topp från ZARA och bootcutjeansen från H&M, så nöjd! 

TRUE




JUST KEEP READING

ångesten inför historiaprovet imorgon är brutal, vill bara få det överstökat. försöker dämpa dom dåliga känslorna med en massa träning. up next : tränare för mina små pinglor och sedan landhockey, skönt att något är bra med den här dagen iallafall.


ATT INFÖRSKAFFA

http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2013/1JA%200168929%20001%2000%203557.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&set=key[type],value[STILL_LIFE_BACK]&hmver=0&call=url[file:/product/large]http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2013/V25%200189970%20001%2013%202881.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&set=key[type],value[STILL_LIFE_BACK]&hmver=4&call=url[file:/product/large]
ett par Bootcutjeans står absolut högst upp på min to buy - lista, dessa från H&M ser ju ut att ha riktigt stor potential, får se hur de sitter på snarast!

SATURDAY LAZINESS



ginaturtleneck | ZARAjeans 

dagens planer är simpla , först lunch hos farmor och farmor och sedan världens slappdag med lite historiaplugg inräknat. ursäktar mig själv för att jag inte bloggade igår, hade varken tid eller ork. dagen spenderades mestadels med Henrik vilket var supermysigt, en perfekt start på helgen med andra ord. 

NATURFENOMEN


hur vackert var det inte utanför mitt fönster imorse då? helt fantastiskt. 

KOLLAPS

hur underbart hade det inte varit med en resa till en varm grekisk ö? drömmen.

åh vad jag har drömt bort mig en dag som denna. pluggångesten har varit bland det sjukaste idag, var nära på att börja gråta för att jag kände mig så stressad över allt som komma skall. total motsats till hur jag kände igår... allt blev bara totalt kaos när min storebror frågade mig vilka vilodagar jag har nu. mitt svar blev varje fredag och varannan 
lördag och det var då allt slog mig, hur fan ska jag hinna med allt? det ska presteras på topp på alla prov i skolan, alla gymnastikträningar ska tränas, ett socialt liv ska fungera, skall även hinna umgås med min familj samtidigt som jag ska kunna få tillräckligt med sömn. uppgiften har varit hyfsat simpel innan, men idag blev allt katastrof. hoppas dock att detta var en engångsföreteelse och att planeringen fungerar lika utmärkt imorgon som den alltid gjort. äntligen fredag imorgon, som jag har väntat på dig. 

LYCKA

underbara karsegårdsbryggan på onsala en sådär fantastiskt varm och solig sommardag. 

åh vad jag behövde den här dagen efter gårdagens katastrof. kom i fas med alla läxor, hade nytvättat hår och fina kläder, skolan gick förvånansvärt snabbt, fikan med Henrik var mysig och träningen var så himla rolig med Emilia som kommit hem från New York. tänk att bli tränad av tjejen som har en av huvudrollerna i Cats på Broadway, så himla häftigt. 

TUMBLR LATELY



LONGING FOR SUMMER

 
 
ren perfektion.

-


"för ibland handlar det inte om vart du är påväg eller hur långt du har kommit. ibland handlar det bara om att aldrig sluta stanna eller sluta kämpa. "


MYSER

förlåt att uppdateringen har varit helt värdelös det senaste, har varken haft ork eller inspiration till att göra inlägg. hoppas på ett bättre bloggsug den här veckan! 

idag har jag faktiskt varit iprincip ledig och det har varit så skönt då jag fått gjort massa saker som behövde göras. har bla hunnit jobba, vara lite i skolan och plugga. nu väntar serietittandes för att sedan ta en promenad och därefter träning, en underbar tisdag med andra ord.

gårdagskvällen spenderades med ännu mer landhockey då det var match som stod på schemat, det var så fantastiskt roligt och vi vann med 3-0, gjorde ett mål så jag är mer än nöjd! 


HUGEST CRUSH

Colton Haynes
 
Colton Haynes, du är så snygg så jag vill gråta. vilken jävla kille alltså, overkligt.

LANDHOCKEY I WIEN

#indoorhockey #vienna


DINNER TIME O'CLOCK

underbart god pizza från Vapiano, har det så bra här nere, vill inte åka hem imorgon... tillbaka till verkligheten med läxor, skola och träningar, har ju det helt perfekt här i Wien, bara några personer som saknas. 

LANDHOCKEY





ÄNTLIGEN så vann killarna, vilken fantastisk känsla! vinner dom imorgon väntar vm-kval, håller alla tummar jag har!

MY NEW LOVE


ny kappa från United Colors of Benetton! 

INSTATIPS


@triangl_swimwear

världens snyggaste bikinis, alla fucking kategorier. 

FÖRSTA KVÄLLEN

en "liten" schnitzel | mammas friterade ost

herregud, snacka om att jag har ont i magen efter att ha tryckt i mig en hel sådan, helt sinnes vad med kött! drömgott var det iallafall. resan hit gick super, lite turbulens kanske men sov mig mest igenom det, lär förmodligen ta igen all missad sömn nu under resan. imorgon är det gym klockan åtta som gäller, sedan blir det världens hotellfrukost och därefter shopping och landhockeymatcher. alla de saker jag älskar mest med andra ord, kommer bli en fantastisk dag. 

WIEN, FÖRBERED DIG

... för nu är vi påväg! skolan idag var hyfsat enkel men det var så roligt verkligen, kommer sakna alla när jag är borta även fast det bara är några dagar haha. har inte hunnit fixa några tidsinställda så uppdateringen kanske blir lite sisådär, hoppas att ni förstår. hade planer på att lägga upp svaren på frågestunden men det gick så himla segt, får ta det när jag kommer hem istället! 
vi ses i Österrike nästa gång! 

PRECIS SÅ



bästa på länge. 


STRESSAD


eller inte haha. har varit så fruktansvärd stressad idag då diverse saker ska fixas inför morgondagen. läxor skall göras, kläder ska packas och träningar ska gås på, kommer bli fantastiskt skönt att komma hem ikväll, den saken är säker. ska bli så otroligt underbart att åka iväg till Wien och komma bort från allt lite, behöver det verkligen. 

TISDAG

ZARAtop | twist&tangopants | primes

känner att mina byxor från Twist & tango är nya favoriter, nästintill det enda jag har på mig när jag visar upp outfits, lovar att jag har andra kläder också haha!

OH MY LOVE MY LOVE

stödvåg | spetspik | delad spetspik | dubbelsträckthalv 

herregud, snart börjar mitt fjärde träningspass på 3 dagar, dock så är det skolidrott denna gång men det kan vara så FRUKTANSVÄRT jobbigt. hoppas dock på en lugn lektion, vill kunna ha krafter till träningen ikväll. dagens planer är simpla : skola, plugg och träning. en ganska så normal dag med andra ord. 

VÄLFÖRTJÄNT

skivad banan | skuret granny Smith äpple | nötmix med torkade blåbär och tranbär

när sista lektionen var avklarad efter sju timmar i skolan var jag iprincip döendes så när jag kom hem kände jag mig väldigt välförtjänt av detta, så gudomligt gott. nu är lite av engelskaläxan skriven och middag väntar, hur är det ens möjligt att vara såhär trött? 

SKOLAN


har verkligen en helvetesdag i skolan idag så har ingen som helst inspiration till bloggen tyvärr. har ingen aning om vad jag ska skriva om. slutar om två timmar och därefter ska jag hem, göra lite olika läxor och sedan träna landhockey. ser fram emot det så mycket! 

DAGENS TRÄNING

träning i tre timmar med killarna som gick sååå jävla bra, är så glad verkligen. just nu är jag med Henrik och sedan blir det träningspass nummer 2 för dagen, men denna gången landhockey. är så himla taggad, älskar att träna! 


LJUVLIGT

 
hur bra var inte detta då? sina favoritartister som gör covers på uttjatade låtar som på så sätt får ett helt nytt liv. 

SISTA CHANSEN

idag är sista chansen att ställa valfria frågor till mig, för imorgon svarar jag på ALLA era frågor! bara att passa på... what are you waiting for?
 
http://klaramariamoberg.blogg.se/2014/january/vi-kor-igen.html#comment
 

BLACK N WHITE

 
 

FEELING SICK

 
tänkte att jag skulle upp och köra ytterliggare ett tre timmars gymnastikpass från 11-14 idag, men icke sa nicke. så fort jag vaknade och ställde mig upp så kände jag vilken brutal huvudvärk jag hade. även näsan rann och halsen ömmade, hatar att ställa in saker. hade både träning, jobb och en träff med Gabriella inplanerad, verkar som att jag får avboka allt och bara ligga hemma. måste vara frisk till imorgon då jag har morgonträning från 10-13 med killar från Halmstad frigymnaster, I'm so excited!

TODAY

ZARAtischa | twist&tangopants | ginaturtleneck | primes 

äntligen fredag! jag och Gabriella har precis tjänat några hundringar och är nu på stan och kollar lite, sedan är det fredagsmys för hela slanten som
gäller, helt underbart!


MIN FÖRSTA KÄRLEK

- once you learn how to fly you'll never give it up.

 


TÄNKVÄRT

Ett våldtäktsoffer söker upp sin attackerare och

tänder eld på honom.

från http://brunetten.se/2014/01/08/om-ombytta-roller-i-valdtakt-vad-hade-han-pa-sig-da/

Hade han en fleecejacka på sig?! Då är det hans eget fel eftersom han var klädd i så lättantändligt material. Han bad ju nästan om att någon skulle sätta eld på honom.”

”Om han inte ville att någon skulle sätta eld på honom så kanske han skulle ha stannat inomhus.”

”Han var förmodligen full också. Att dricka alkohol ökar alltid risken att någon ska vilja sätta eld på dig.”

”Det är ju ändå en inbyggd drift hos kvinnor att vilja tända fyr på män. Vissa har bara svårt att kontrollera sina impulser.”

”Vadå, stod han bara där i elden och var helt paralyserad? Vill man inte bli uppeldad så måste man ju göra mer motstånd och visa tydligt att man inte vill. Säga nej mer än 30-40 gånger, minst.”

”Varför stannade han inte, slängde sig på marken och rullade runt? Det vet ju alla att man ska göra om någon försöker tända eld på en. Om han inte rullade runt måste det betyda att han lite undermedvetet kanske VILLE bli uppeldad. Då är det ju ändå mest hans eget fel.”

”Polisen fick in vittnesuppgifter om att mannen tidigare samma dag hade köpt en tändare. Det är ju mycket troligt att han tände eld på sig själv och sedan ljög om det. Så himla typiskt!”

”Han kunde ju bara slappnat av och njutit av det istället för att kämpa emot. Det är ju trots allt rätt mysigt att brinna lite om man bara slutar göra motstånd och hänger med i svängarna. Det är ju över ganska snabbt.”

”Vi måste börja utbilda ungdomar att använda icke-brandfarliga kläder och att alltid bära med sig en brandsläckare ÖVERALLT. För deras egen säkerhet!

flirty

tycker att detta är så otroligt jävla viktigt. det spelar ingen roll ifall tjejer går runt i korta kjolar eller shorts, ingen ber om att bi våldtagen, oavsett vad den har på sig för kläder eller vilka "signaler" den skickar ut. en våldtäkt är alltid emot ens vilja och tanken av hur samhället kan se på brottet ibland får mig att vilja spy.

läste även denna artikeln http://konstpretton.se/2012/04/21/att-vara-mindre-an-man-ar-om-att-forminska-kvinnors-storlek-och-betydelse/ som handlar om hur kvinnor/tjejer framställs i media, otroligt läsvärd artikel som verkligen får en att tänka till. TIPS!


DAGENS

ZARAjeans | H&Mtop | sainttropézcardigan | primes 

BLOPPIS

säljer allt på bilden för 20-200 kr (endast klänningen som kostar så mycket!) är ni intresserade är det bara att kontakta mig på Facebook, Klara Moberg, så får ni mer info och bättre bilder på plaggen, allt är nästintill oanvänt! 


BÄSTA NI

åååh detta var bland det bästa som hänt idag (om inte på länge) blev så himla glad när jag läste det här så nu står jag och flinar som en idiot på busshållplatsen. STÖRSTA kramen till er! tacktacktack.

träningen idag gick faktiskt jättebra, första friståendeträningen i nya hallen är avklarad. så himla skönt att få stretcha ut hela kroppen efter nio timmars träning på tre dagar, det kändes om vi säger så. nu väntar en varmdusch, proteinsmoothie och paradise hotel, har hört talas om värre kvällar! 


7 JANUARI 2014

dagens outfit - byxor och topp från ZARA, kofta från MANGO | rensade garderoben | tränatränaträna | mat | godnatt |

 


SLUTKÖRD



fy helvete vad trött jag är efter nästan 3,5 timma i hallen, helt sinnes. träningen gick grymmebra och jag har för en gång skull filmat, detta kommer givetvis upp på bloggen med.... tro det eller ej... en min dag video! första gången jag gör något liknande så don't be too harsch! vill ju självklart veta vad ni tycker så det är bara att kommentera och kritisera!

MORGONTRÄNING

för att orka gå upp 6:30 imorgon behövde jag vända tillbaka dygnet idag. vaknade kl 8 och bestämde mig för att ta en powerwalk genom ett småregnigt Göteborg. nya jackan var på, favoritskorna var snörade och Håkan dunkade i öronen, en perfekt start på dagen med andra ord. 
 
nu väntar en dunderfrukost á la Klara med både yoghurt, stekt ägg och bacon. sedan är det storrensning av garderoben som gäller med hjälp av Henrik. ikväll blir det träning, lagom supertaggad! 

VI KÖR IGEN!


tänkte att jag drar igång en frågestund då jag fått massvis med läsare sen jag hade en sist. ni vet reglerna, ni får fråga precis vad som helst och sedan ger jag er svaren i form av ett (eller flera) videoinlägg. ni har förmodligen varit med förr. 3,2,1. GO!
 

MINNEN


bilder från sommaren 2010.
 
detta var så längesen men samtidigt så minns jag det så väl. jag träffade Emilia från dåvarande laget i Slottskogen och vi åt godis, skrattade och körde gymnastik tills solen gick ner. helt otroligt att jag fortfarande håller på med det när man tänker efter. gymnastiken har gett mig så otroligt mycket här i livet. all denna kunskap, lycka, frustration och kämparvilja. och det bästa av allt, alla underbara vänner som jag hoppas få ha kvar resten av livet. jag är så glad att jag fortsatt trots motgångar och tuffa tider, allt slit har ju faktiskt lönat sig till slut. se bara nu, sm 2014 väntar, trodde aldrig att jag skulle komma dit, någonsin. 
 
¨

LAST NIGHT

http://cdn3.cdnme.se/4063589/7-3/januari12_52c9f7a0e087c3431b16a679.jpg
 
hade en verkligen en fantastisk kväll med dessa underbaringar igår, tack så otroligt mycket Paulina för en drömmiddag och alla drinkar! så mysigt att träffa alla igen, saknat er massvis.

MITT NYA HEM

 
den absolut bästa julklappen av dom alla! har precis tränat i tre timmar i den nya hallen, det kändes att man inte hade tränat på tjugo dar men fy så roligt det var! ser verkligen fram emot kommande träningar och utmaningar. hey ho let's go! 

QUOTE




MELLAN MÅLEN


gjorde bananpannkakor för första gången idag, himla gott. 
 
är just nu påväg till Kungsbacka där det vankas tjejmiddag hos Paulina, det bjuds på trerätters och förmodligen en väldig massa skratt, kommer bli så mysigt! 

EN DRÖM

- lära mig tala flytande franska.
 
detta är en av mina största drömmar då jag verkligen vill jobba som au-pair i Schweiz eller Frankrike (eller bara något fransktalande land). jag älskar franska då det är ett sådant fantastiskt vackert språk. sedan är det riktigt roligt att prata ett språk som inte så många utomstående kan eller förstår. det skadar ju inte heller det minsta att jag älskar den franska kulturen. maten (croissanter till frukost!!!), folket, städerna... åh vad jag längtar  tills min dröm kan gå i uppfyllelse!
 
IMG_4013
 
 

TRÄNINGSTIPS

 
TRAINING
ganska exakt såhär ser jag ut när jag antingen tränar gymnastik eller gymmar. ett av mina största tips till att verkligen lyfta röven ur soffan och dra till gymmet är att ha snygga träningskläder, det fungerar faktiskt! varje gång jag köper nya blir jag så otroligt peppad på att få inviga dem och går iväg och tränar så fort jag får chansen. jag rekommenderar absolut H&Ms träningskläder, så extremt snygga, sköna och prisvärda! se bara på mina julklappar och senaste inköp, nästintill bara kläder därifrån. STORT tips!
 
H&M sports
H&M sports
 
 

MYSSTART PÅ DAGEN





frukostbuffé på Le petite café med mamma, ett så himla mysigt sätt att starta denna regniga lördag på! 

SOME MORE


 


från H&M.


 från fiorucci. 
 
nu tror jag att jag har visat alla mina julklappar, är så himla nöjd verkligen. fick så mycket fint + massvis med pengar som jag shoppat upp på mellandagsrean, har hittat så mycket snyggt och välbehövligt. har dock fortfarande lite plagg kvar att visa, kommer givetvis lägga upp bilder senare i veckan! 


TODAY




BLACK N WHITE






FRUKOST




naturell yoghurt med granolamüsli & blåbär | två knäckemackor med skinka & gurka | ananas 
 
åh, min kärlek till frukost går knappt att beskriva alltså, så gudomligt gott. när väl frukosten är i magen längtar jag självklart till nästa måltid, mat är livet. somnade vid elva igår och trodde att jag skulle vakna vid åtta nån gång. vaknade istället elva timmar senare, dvs klockan tio, med världens snuva så dom planerna fick strykas ganska så snabbt. dagens planer är att fika med Henrik, sedan blir det kanske restaurang med mamma och evenuellt filmkväll med Emma och Filippa, kommer bli en underbar fredag! 

ÄNTLIGEN

 
världens bästa vän har äntligen skaffat blogg, som jag (och förhoppningsvis ni) har längtat!
 
 

CLOSE UP





DRAINED OUT





lite bilder från dagens gymsession med Emma. bär linne och sport-bh från H&M, springleggings från SOC och skor från Nike!
 
är verkligen helt slut, jag och Emma var på gymmet i 2,5 timma tidigare, och det är iprincip det enda jag har gjort idag. vaknade ganska så sent och drog mig direkt mot Frölunda där ett en timmas MRL-pass väntade. det var såå jobbigt men riktigt roligt, ett tips till er träningssugna läsare! efter passet fortsatte vi själva i gymmet med diverse övningar och maskiner, sedan stretchade vi i 30 min. det var så välbehövligt då jag inte tänjt ut mina leder sen jag vet inte när. känslan efteråt går knappt att beskriva. är så trött nu verkligen, fullkomligt underbart är det. 

THE BAG

 
hur avundsjuk är man på Gertrude på en skala 1-10? - 3284923089 skulle väl jag säga. snyggaste jag sett.

NYÅR13/14





trots extrema oklarheter hade jag en helt fantastisk kväll. började med middag hos mig med underbaraste tjejerna och sedan drog vi vidare till Hovås och sedan Lerum. kom i säng lite för sent men fy vad jag var lycklig. 
 
2014 nu kör vi, detta ska bli mitt år.

 


RSS 2.0