<

Klara humor

"I don't know what's funnier. The Llama, the music that goes with it or that the shadow looks like a dick"


HAHAHAAHAHAHAHA , skrattar så jag gråter!

Ny


känner också att solpudret blev liiiiiteee väl mycket haha. så jag har precis gjort en ny faktiskt! den är inte lika bra med ljus och så, men det är en bättre sminkning iallafall. den håller på att laddas upp på youtube så den är uppe ikväll! skolan idag rullade på som vanligt. om 2 dagar är det december och om 3 dagar så är det JSM, vad fan händer med tiden?! nyårsafton om 1 månad? vaaaa?!?! what's happening?

Ready to parteeeeey!






(ny video)

den andra blev FÖR pinsam haha! så jag gjorde en ny med samma sminkning. ljuset är sämre, men det är mer tydligt hur jag gör (tycker jag)
sminket jag använde mig av var foundation från Sephora, mascara från Maybelline , ögonskugga och solpuder från H&M och kajal från L'oreal.

resultatet:

Önskelista


det börjar ju likna något iallafall.

iphoneskal från j-butiken , påse från Kan Dee, shorts från runwaydreamz , linne från Kan Dee, tröja från H&M, primeboots från Fiorucci/Raglady, preunumeration från Chic och Solo.

Forever is only the beginning






alltså. ih, åh, oh , jaaaaaa . JÄTTEBRA! filmen var precis så bra som jag trodde. och redan efter halva visste jag hur slutet skulle vara, är jag synsk må ni tro? goaste och finaste tjejen Ebba gjorde mig sällskap och jag kunde inte haft bättre umgänge! men nu måste vi vänta 1 år tills nästa film kommer ut. 1.fucking.år. hur är det möjligt? hur ska jag klara mig? åååååååååååååh.

Just smile.



Breaking dawn

efter månader av förväntningar sitter nu jag och Ebba i biosalongen för att se den näst sista filmen. snacka om att vi är spända alltså.. NU KÖR VI!!!


True love

"thumbs up if you wanted to kill yourself while watching the video due to the reason of being fucking forever alone..."

Dröm

Anonym om I - I - I like it.:
MUMMA, vart kan man hitta kortbyxorna?!

- på http://runwaydreamz.com/ , hur JÄVLA snygga är dom inte?

I - I - I like it.

389922_275917532449317_191148997592838_795263_159964618_n_large
Tumblr_lrz01bme7b1r1wwpgo1_1280_large

OH-MY. tänkte att någon kunde ge mig sådär några feta miljoner så att jag kan köpa ALLT! snälla?

Utvecklingssamtal


kvällsmys, hähä. nej men utvecklingssamtalet som jag hade idag rullade på. insåg att jag ligger riktigt bra till inför framtiden , än så länge iallafall. ikväll blir det slappmode som gäller. ingen träning och ingen läxa, sådan lyx vissa har. too ashame att det inte går NÅGOT bra på tv.. suck.

Brandy Melville.


det är nästan tur att det inte finns en sådan butik här i Göteborg. min plånbok hade ekat tom. inga cash alls, noll, zip, zero, nada. jag förälskade mig i Brandy Melville i New York. och nu när jag går in på sidan beatboxar mitt hjärta lite extra. lite för att kläderna är to die for, lite är för att jag faktiskt dör, då jag vet att det är lååååångt kvar tills jag får njuta av deras kläder igen. kläderna är pricken över i:et, det där lilla extra ni vet? någonting som man vet men inte riktigt kan sätta fingret på. Brandy Melville, my one and only true love.

Santa, summer?


Vackert.


Fredagens händelse


ni ser min medverkan på 0:40 & 4:24. kanske blir det en framtida skådespelarkarriär...?

Feel the moment.


Dagens


jacka - forever21 - linne - brandy melville - jeans - weekday

Släktkalas

åh vad mysigt det ska bli att se min släkt igen, jag har inte sett dem sen i somras! jag älskar de verkligen över hela mitt hjärta.

blus - kappahl - jeans - ZARA


Ja tack.

nästa sak att göra, yes box.


Kär


jag känner mig som en fjortis igen alltså. men liksom , hans leende, hans snygghet? döda mig.

We dance to the beat

alldeles strax ska jag ha idrott och det står dans på schemat. jag älskar att röra mig till en grym dunka dunka låt och känna svetten rinna. ikväll blir det träning och oj vad gymnastik är kul för tillfället!

dagens : skjorta - bikbok - jeans - ZARA - boots - bullboxer - kofta - jumper - jacka - forever21


Flanell



från Bikbok

Bullbak+plugg


idrott, svenska, no och engelska. åååh jag pluggar på, eller nåt? fast bäst av allt är nog att plugga till HK:n. jag bangar INTE på att baka bullar och känna hur doften sprider sig i kroppen och får en att pirra till. innan pluggkvällen var jag på stan med Gabriella. fick med mig ett par jeans och en skjorta hem, värt.

Perfektionism.


Mums

behöver jag ens säga något om det här?

STILA STÅ!


trots de förutsättningarna vi hade tjejer (vilka inte var de bästa..) , så lyckas vi gå in och prestera och placera oss som det 16 bästa laget i Sverige. tänk på hur MÅNGA lag det finns i det här landet. vi har 15 över oss för tillfället, och hur många är under oss egentligen? 200 lag? 300? jag lovar att J kommer att bli våran tävling, så tagggaaaa järnet nuu! säger jag stila säger ni stå!

Höstsol

så fantastiskt fint väder ute! strax drar jag och rullväskan på en date till Kungsgatan där det serveras gratis tårta. sedan till centralstationen där vi går på dubbeldejt med bästa brudarna. TAGGA DÅ!


New York



KROSSA ALLA FÖNSTER!


jaaaa , så bra! ikväll blir det friståendeträning 18-21 och imorgon drar jag och favoritbrudarna till Halmstad och tävlar U-cupen. jösses vad tiden går snabbt!

Old same Ikea.

Caroline om Dagens:
Snyggt! Vart är din klädställning från? :)

- tack! den är faktiskt från hederliga ikea haha!

Outfit från New York

tröja - brandy melville - jeans - bikbok - ring - topshop

Införskaffat från NY


Old out new in.


Dagens



linne - brandy melville - jeans - bikbok - ring - topshop - tröja - sain tropéz.

facelook : solpuder - mascara - lite foundation under ögonen.

Mot Göteborg!

det är med sorg jag har packat min väska. vikt varenda plagg så noggrant som möjligt för att det ska ta så lång tid som möjligt. jag har fått spendera 7 dagar här i new york, och det är inte sista gången jag besöker staden.. jag och Gabriella har tummat på att åka hit, och inte ens det är sista gången. jag ska bo här. jag ska bo i drömmarnas stad, för det är bara här dina drömmar blir till verklighet.


Näst sista dagen

imorgon åker vi hem. snacka om att det har varit en bra vecka alltså. new york är underbart vackert, och vi har haft sån tur med vädret. strålande sol varenda dag och inte alltför kallt. perfekt höstväder. idag spenderar vi dagen i brooklyn.


Dagens

topp - h&m - jeans - bikbok


Ground zero

nu beger vi oss till ground zero. sedan blir det Wall street och outlet. det är UNDERBART väder i new york både idag och igår så vi passar på att vara ute så mycket som möjligt.


RSS 2.0