<

I don't do fashion, Iam fashion.


Klassdag


de här två filmerna såg vi idag på våran klassdag. det var grymt skönt att våran dag började 09:30 och slutade 14:30 och de enda vi gjorde var att se på film. just nu är jag med Gabriella och vi har crazy time. grymt bra tjej dedär.

Redigeringstips

Anonym om With the devil on my lips:
fin bild :) hur gör du så att det är svartvitt och röda läppar? när jag gör de på piknick/picasa
så blir det alltid en rund ring och inte så att man kan forma :( tacksam för svar!


först går du in på picnik.com , sen går du in på "edit" och klickar på black and white. därefter klickar du på penseln och i rutan som ni ser på bilden kan du andra storleken som du "får tillbaks färgen" med och lite andra grejer. sedan trycker du bara där du vill ha färg, tex ögon, mun, kläder osv. hoppas att det hjälpte!
kram

resultat :

With the devil on my lips


Black and brown

linne - monki  - skärp - mammas gamla - jeans - ZARA

Go kvällsmusik


Red lips


Sorry, im busy!

förlåtförlåtförlåt för dåååååååålig uppdatering. i onsdags slutade jag tio i fyra och nästan direkt efter var det träning, och då hann jag inte blogga, och igår var jag på stan med Gabriella och efter det var det träning, så förlåt! idag började vi fem i halv tio och slutade tio över två, något najs dag!
jag har inte så mycket att skriva ... får hitta lite inspo!




Ultimata goseoutfiten!

Nalle Puh tröja - egensydda shorts - raggstrumpor
idag körde vi på direkt i skolan. verkligen körde på. när jag lämnade skolans dörrar var min hjärna ihopskrumpen (ihopskrumpen , är det ens ett ord? haha!) likt ett russin. tog spårvagnen ner till jobbet och påvägen dit träffade jag Emilia som jag inte sett på 4 månader. vi bestämde oss för att ses efter jag städat klart. en timma senare satt jag i hennes kök och pratade om allt och ingenting, sådant som vi gör! nu sitter jag i favvoklädseln och funderar på att ta en sked kladdkaka, sedan blir det nattinatti, alldeles för trött för något annat!

American girl


linne - alamé - jeans - ZARA - boots - bullboxer - väska - vintage by Fé

just nu är Elin här och vi ska göra kladdkaka. efter det blir det middag och träning. första skoldagen idag , det var helt okej, lite segt dock. här är snygga Elin med dagens outfit : hemmagjorda kläder

Vattenfallet



igår stod det svampplockning och utflykt med farbror + hans familj på schemat. vi åkte till Lyngnen där vi såg det fantastiska vattenfallet , hur vanligt att se det i Sverige?! sedan tog vi bilen, svängde in på en liten landsväg och stannade bilen för att hitta kantareller. vi gick lite, jag kände lukten av svamp och stannade. mitt framför näsan fanns det knynävestora kantareller och ÅH vad goda dom var! annars har jag bara tagit det lugnt, återhämtat mig från lägret och imorgon är det skola.. TAGGA!

just believe


Mot Onsala

nu drar jag , sliten som jag är, till Onsala för en weekendtrip. nej, inte riktigt. men mamma och pappa ska på långbröllop och brorsan vill inte ha mig här så Onsala var enda alternativet. jag kommer hem på söndag igen så imorgon blir det ett tisinställt inlägg. eftersom att termometern visar lite över 10 graders strecket har jag dragit på mig en tjock kofta från Saint Tropéz , linne från Bikbok och favvojeansen från Zara. förlåt att det bara är tråkiga iphonebilder på bloggen , men jag har tappat bort min batteriladdare till kameran.. håll ut!

Just wait and see


asgarv


vet inte hur mycket det här klippet bidrar till att jag har kramp i magmusklerna. BÄSTA!
"som en hemmaarbetande musikalisk allätare som gillar blodiga och råa skräckfilmer!"

back in buizz




köttigaste och jobbigaste lägret, alla kategorier. träningsvärk i magen (och övriga kroppen) efter allt skratt och köttning . och allt är delat med bästa tjejerna. jag säger bara en sak.... PIAN HENRIKSSON!

som ni förstår var jag på gymnastikläger i Stockholm , vilket jag inte skrivit om tidigare?!?!?! vi tränade ca 10 timmar per dag och just nu är jag pretty exhausted alltså... imorgon ska jag sova hela dagen. vårat schema har varit så strickt att man trott att vi varit på militärläger.

svar

Anonym om Ny skjorta:
K BRY
K BRY
K BRY
K BRY K BRY K BRY
K BRY
K BRY
K BRY
K BRY K BRY K BRY

- ja antagligen, eftersom att du orkar gå in på min blogg, läser några rader, klickar på kommentera och sen skriver du "KBRY". har du väl kommit så långt i processen så kan du väl kommentera någonting som du menar. eftersom att du antagligen bryr dig när du skriver kbry.  ;)

:) om Ny skjorta:
kommer man få se bilderna? :D

- jag vet inte, blir jag signad kommer jag upp på deras sida, och då syns bilderna. om jag inte blir signad vet jag inte hur det blir.. kram.

Anton om Ny skjorta:
Ofta du inte köper mer än en skjorta, när det va 70% REA :D 

Peace!

- haha , ångrar mig lite nu. men det är forfarande rea. och om jag ska vara ärlig har jag lovat mig själv att inte köpa mer kläder eftersom att jag har så GRYMT mycket. ;)

Ny skjorta



ny skjorta - carlings - shorts - dr denimmakers - bälte - mammas gamla - kängor
efter provfotograferingen unnade jag mig själv lite belöningsshopping. carlings skyltade med 70% och jag kunde inget annat än dras in . (det var som magneter..) fotograferingen gick jättebra (hoppas jag) och på måndag får jag veta om jag blir signad eller inte. HOPPASHOPPAS!

Let's go

nu kör vi!!!!!

topp - second female copenhgen - jeans - ZARA - boots - bullboxer - grå hoodie - adidas - jeansjacka - H&M


Well, hello there gorgeous.


och ja, den ska bli min. och nej, jag skiter i att alla andra har den. och ja, jag är obsessed with the american flag.
go america!

Nytt i garderoben




1. topp från Second female Copenhagen
2. topp från Rude
3. kofta från Saint Tropéz

tack för allt mamma.


ståtliga rådhuset där mamma och pappa gifte sig för 5 år sedan.

abercrombie & fitch i , modellen som står i dörren och gör en knäsvag med ett "hej" och ett leende. behöver jag säga mer...?


fina affären med finaste märket, designers remix copenhagen.


köpenhamns äldsta bageri med massa smaskiga saker..


köpenhams tivoli och slänggungan (ungefär lika högt som lisebergstornet) vad säger ni, ska vi åka?

vi gick flera mil per dag, ut och in i massa olika affärer, provade kläder från alla olika märken som du kan tänka dig, åt mumsiga bakelser och gudomliga maträtter , skrattade , pratade deeptalk och hade ett mamma-dotter band som alla önskar sig. FY VAD JAG ÄLSKAR DIG MAMMA!

är det vad ni vill?

Anonym om Svart , vitt & brunt:
Kan inte du ha typ room tour, hur du sminkar dig och såna videos på din blogg?:)

- jo det skulle jag väl kunna. är det vad ni vill läsare?

Köpenhamn


jag och mamma åker på miniweekend tillsammans när grabbarna grus är nere i Ukraina och spelar EM. nu väntas shopping, massa god mat och långa promenader. kommer hem imorgon!

True story

- If people try to bring you down, that only means that you're above them.

Svart , vitt & brunt

tunika - frk - skärp - mammas gamla - jeans - ZARA

kombinationen svart,vitt , brunt funkar ALLTID. matchade det med mina svarta boots från Bullboxer och min fransväska ifrån Vintage By Fé. håret hade jag uppsatt i en slarvig knut och sminkningen var mascara och solpuder.

Live, love, laugh.


it's all about it.

TACK!

Anonym om Tankar:
You are the best Klara :) du skriver så smarta grejer och allt du skriver är så sant! :)
- tack som fan rent ut sagt. blir så himla glad av sånna här kommentarer. och nästa gång, skriv vem det är så kan jag tacka dig personligen! kram

Tankar

appråpå det här med att inte äta som jag skrev i förra inlägget. här är en text som jag skrev för några veckor sen..

surfa runt och kom precis in på en rad med bloggar om hur tjejer svälter sig själva för att nå sin drömvikt på 36 kilo. hur dom vill bli modeller och det enda innehållet på bloggarna är vad dom äter och bilder på modelltjejer som är anorektiker. och sist, men inte minst : sin dröm om att bli uppmärksammad.

är världen så hemsk nu för tiden? att tonårstjejer svälter sig själva för att kunna uppnå sin dröm? att de inte har insett att mindre sötsaker och mer träning existerar?

jag skulle ALDRIG kunna göra något sådant. livet är till för att njuta, så mycket som det går. och jag är LYCKLIG när jag äter kakor, glass och allt gott som finns.

tjejer, jag hoppas och vill att ni förstår hur unika ni är. utom dom kurvorna hade ni inte varit ni. och vem vill vara en i mängden? eller att må skit kasst när man ätit en godisbit, istället för att tänka " fy vad gott det här är"?

jag, är jag. och det finns ingen som mig. och det är jag fruktansvärt stolt över!


Best thing in the world.



nu blir det filmen Desert Flower med bästavän efter kusinens rekomendationer. vi har laddat till med ostbågar, chips, chillinötter och cider. åh vad mysgt. och bara för att jag ska modella på fredag betyder det inte att jag lägger ner med alla godsaker, livet är till för att njuta!

Jag har 0 koll

:) om Vilken är er favorit?:
hur förbereder du dig inför provfotograferingen och hur kommer det gå till typ? :D
- om jag ska vara ärlig så har jag INGEN aning om hur allt kommer att gå till. jag antar att de intervjuar mig, tar lite kort och så . och förberedelserna är väl inga direkta. jag lever helt normalt, bara med lite pirr i magen. eller jo förresten, jag står och töntar mig framför spegeln för att få dom bästa poserna och kollar i modemagasin för insperation,

Svar

Elvira om Vilken är er favorit?:
Jag undrar en sak:) Sökte du till dom och sen ringde dom och sa att dom var intreserade? Eller kontaktade dom dig bara? Sökte du för barn elr vuxen? Tacksam för svar! Kram
hej, ja precis! jag sökte in och sedan ringde dom . jag sökte för vuxen då jag är 173 lång, visst att jag är 14. men jag ser äldre ut än vad jag är! kram

Going with the flow


precis som alla andra har jag också skaffat Iphone. när min gamla tappra Sony Ericsson inte gick att ha fulländade samtal med eller att sms inte skickades iväg kände jag att det var slutet för min lilla gråa. men inte är jag ledsen för det. man kan inte riktigt förstå magin med en Iphone förän man väl har den. jag är nöjd!

Vilken är er favorit?


jeansen är redan bestämda att jag ska ha då det gäller på fredag, casting för Avenue Models. toppen är problemet. vilken är er favorit? 1,2,3,4? SNÄLLA, hjälp mig, jag kan verkligen inte bestämma mig, det tar 10 sek, MAX. (de ser mycket bättre ut i verkligheten) eller så blir det nåt helt annat, men just nu har jag de här i tankarna.

Guldbröllop



på mig hade jag en klänning med broderier från Grekland , turkos ring från Lindex, väska från Vintage by Fé och skor från H&M. håret i en plattad stram toffs och sminkningen var enkel ; solpuder och mascara. (ni ser det på bilden jag la in igår)



på bryggan serverades det champagne och cider litervis. samtidigt som vi njöt av utsikten åt vi mammas hemmagjorda snittar, tog båten vidare till en restaurang mitt i Kungsbacka och fick vänta på maten i 1,5 timma. när maten väl kom var det inget speciellt, kvällen var mysig, men maten kunde varit så mycket godare.
att kärlek kan hålla i 50 år, otroligt. GRATTIS FARMOR OCH FARFAR.

50 årig bröllopsdag


nu drar jag till Onsala och firar min farmor och farfars bröllopsdag. vi ska ätas mat på finrestaurang, åka båt, dricka skumpa och njuta av dagen.

Njuter av livet.

ibland klarar man sig ensam. vissa har en som får en att må bra. vissa har två. jag har flera, och de 2 tjejerna på bilden är dom som får mig att må som bäst. det är tuft att vara tre ibland, det vet alla. tjejer är sånna. men oavsett vad som händer så kommer jag ALLTID att älska er,jag kommer alltid att finnas för er när det är som tuffast. det är ni står mig närmast hjärtat.
bilden är från förra sommaren, då vi var som tajtast.

idag ska jag vara med dom här brudarna, och jag har inte träffat dom på 1 månad, så . you get the point. jag saknar dom så jag dör. sen ska jag också köpa min Iphone 4 och växla dollar. livet är förjävla bra.


you can take everything I have.


Provfotografering


missat samtal, okänt nummer.
kollar upp det, på skärmen står telefonnumret adresserat till Avenue Models. ringer upp , de ber om en provfotografering . shit maj gad. nästa vecka provfotograferar jag för en agentur. hjärtat beatboxade som bara den. toppen av lycka.

RSS 2.0