<

Imponerad!


Take the risk

Smile like you've never cried, fight like you've never lost, love like you've never been hurt and live like there's no tomorrow.

Your request

här har ni två bilder på när jag kör spagat på båda benen. kunde tyvärr inte visa splitt då jag har sträckt ljumsken (eller är så stel att jag inte vågar visa ;) ) är påväg till idrotten nu och biptestet väntar. superförkyld, världens träningsvärk och sträckningar lite här och var, jag hoppas verkligen att jag får göra om det.


Gymnastics

bilder från lördagens tävling. alla bilder är tagna utav Filippa Koch!


Biggest wish

Anonym om New in:
What? har du vart i thailand? o.O

- man kunde ju önskat iaf. men dessvärre inte, en av mina närmsta killkompisar har varit där och han köpte den till mig, hur bra kille?!

Finaste tjejerna!

ABGS, bäst i göteborg!

True


Bästa



Teenagers post


New in


tröja från ZARA och bikini från Thailand, SCORE!

Wanties ZARA


Gårdagens

t-shirt från urban outfitters, jeans från gina tricot och primeboots.


Mitt svar på era frågor!

Anonym om <3:
hur många år är han? shitkalkon va bra din blogg är!


Anonym om <3:
oj! här är fortsättningen: har ni kysst varann?? fakta om han?? behöver lite tips hur jag kan bli ihop med en gullig kille jag gillar? hur länge ni har varit ihop? hur lärde ni känna varann/ hur träffades ni?? förstår om lite av frågorna är privata men du får gärna svara ändå för jag och förmodligen de andra läsarna tycker det är lite spännande och roligt! ännu en gång: ni passar otroligt bra ihop! riktigt fin blogg!


emma om <3:
heej! ni passar verkligen bra ihop! undrar bara hur ni träffade VARANN?


Sara om <3:
Hur träffades du och jacob och ur lärde ni känna varandra :) ?


- först och främst, TACK, ska försöka sammanfatta lite! vi träffades på en bal.... ne. inte riktigt va. vi har alltid varit vänner då våra familjer känner känner varann. vi träffades i våras och då tog vi upp kontakten. på jullovet började vi prata ännu mer och träffades och vi klickade direkt. sen dess har vi setts massor utav gånger! fakta om honom...? han är 17 år och otroligt lång, haha. nej men han är världens gulligaste , tar hand om mig som en prinsessa. han är även sportig och musikalisk (bara några få utav hans hundra egenskaper!) får väl försöka få honom att blogga någon gång haha! och ja, vi har kysst varann. det där med killen du gillar vet jag inte riktigt. visa att du gillar honom och börja prata med varann, bestäm sedan träff och se vad det leder till! :)

<3


så blev du äntligen min. jag är så obeskrivligt lycklig.

Mina svar


Favorit just nu!


Älsklingar!

har fått in MASSOR utav frågor på frågestunden och fyfan vad roliga och bra dom är! ni är så himla grymma allihopa. ska försöka knåpa ihop ett inlägg med både skriftliga svar och ett videoinlägg mixat med lite bilder osv. kommer bli grymt tror jag! Hamburg är så jävla bra på alla sätt och vis. jag gör det jag älskar mest med massa goa  människor. längtar hem dock. imorgon är det sista matchen och sedan hemfärd. hoppas att den här himla sjukdomen försvinner så att jag kan träna i veckan och tävla till helgen...

Tattoos


åh herre min skapare vad sugen jag blev på någon av tatueringarna här ovan. handleden, armen eller nacken är ju så jävla snyggt alltså...  om några år, då jävlar. dagen har varit perfekt, är så jävla lycklig.

Nytt från COS!


Instagram

@klaramoberg


Kvällsmusik


Read it baby!


tredje och sista delen på Sofi Fahrmans trilogi och hallelujah vad ytliga och grymma dom är! perfekt chich-lit bok för hela tonårs, mode och blogg generationen! goda nyheter mina vänner, wifi här i tyskland så räkna med uppdatering varenda dag! innan jag lägger mig och läser några sidor i boken sätter jag på ett Vampire Diaries avsnitt, allt är så jävla bra. GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!

Spets


topp från H&M och jeans från Gina Tricot.

Wanties Gina Tricot


det är helt SINNES vad snygga grejer Gina Tricot har fått in nu alltså. det finns så fruktansvärt mycket som jag vill ha. gjorde en shoppingkorg på deras hemsida och kom upp i över 2000 kronor, life's tough... mina senaste köp är därifrån och jag ångrar ingenting. så himla snygga grejer alltså.

Detaljer


Happy Valentine's day!




istället för att sitta och gråta över sin civilstatus som singel ensam idag så umgicks jag med Gabriella och hade det bättre än någonsin. vi bakade mjölkchokladcupcakes med hallonfrosting och kiss i brallan vad gott det var! medans snöflingorna föll drastiskt över Göteborg tog vi en lång promenad i Safjället och förundrades över hur otroligt vackert allting blir när snön täcker, helt otroligt. när vi kom hem gjorde vi lyxlunch deluxe, hur gott som helst blev det. dessa två dagar har varit underbara. om 2 dagar drar jag iväg från allt , och det lär behövas. jag lämnar Göteborg bakom mig för sydligare breddgrader. Hamburg väntar med EM för klubblag och min brors lag är med och fightas om guldmedaljen, jag är alldeles för förvantansfull...

Your time to ask!

besöksrekord igår = nya läsare = nya frågor = frågestund. ni får fråga precis vad ni vill, svarar när jag känner att det är tillräckligt med frågor. kanske blir det ännu ett videosvar.... who knows...

By Gabriella

så himla nöjd med makeovern som Gabriella gjorde på min gamla t-shirt från Gina Tricot. linnet kommer att passa så himla bra i sommar, GOSH!

Just nu


Björn Gustavsson, Sissela Benn och Henrik Dorsin, kan det bli bättre? hoppas på en riktig skrattstund med familjen. dagen har spenderats i sängen med världens dunderförkylning. nysningar och snytningar har gått i ett och herre vad jag måste vara slut på kroppsvätskor nu, gross but true... säsong 4 av Gossip Girl är nu färdigtittad, helt blowned away alltså. finner inga ord för hur bra det är. om 4 dagar åker jag till Hamburg, längtar rätt så mycket alltså...

W.O.W


Svar

sonja om New in:
Vart och när köpte du jeansen ? :)

- i måndags på Gina Tricot!

Day and night seasons

slänger ihop ett litet modecollage med mina tips och favoriter under alla säsonger. alltså vinter, vår, sommar och höst. jag matchar allt med mina primeboots för att visa att det går att variera, även fast man använder samma plagg! en bild per outfit,årstid och tid på dygnet. där jag både fick med lite casual och fest.
vintern - klär jag mig helst i tjocka stickade tröjor och tajta svarta jeans. till det har jag oftast min pilotjacka från Forever21 ( i mildare väder) och när det sjunker under 0-graders strecket åker dunjackan fram. till kvällen funkar alltid helsvart, matcha upp det med några fräcka accesoarer, fjäderörhängen är en fullpoängare!
våren - jeansjacka + grå hoodie är alltid ett stilsäkert kort. jag älskar blandningen och matchar det helst med en snygg tröja under och ett par snygga jeans. på fest blandar jag romantiskt med lite rockchicht, bältet och dragkedjorna lyfter upp hela outfiten!
sommaren - shorts,shorts och återigen shorts! stor favorit för mig som sporttjej. går att matcha till precis allting. till fest eller kalas älskar jag att blanda vita vackra klänningar med ett par lite tuffare skor, passar minst lika bra till kängor! absoluta favoriter när det kommer till sommaren!
hösten - helsvart och militärgrönt, FANTASITIQUE! jag älskar militärjackor i alla olika sorters modeller. min enkla från H&M är jag mer än nöjd med! på kvällen är alltid klänning snyggt, ta på er ett par strumpbyxor bara, kan bli lite kallt annars....

New in

stentvättade stuprörsjeans med dragkedjor från Gina Tricot.
långärmad från Gina Tricot

Info

vilka program jag helst ser på- Homeland, The Vampire Diaries och Gossip Girl, bästa som finns!

vilka klädesplagg jag satsar på i sommar - slappa tröjar, slitna jeansshorts och boots, självklara favoriter!



vad jag helst tar på mig en kall vinterdag - favvotröjan från Brandy Melville i 100% ull, perfektion.
det jag vill ha mest för tillfället - sommar och allt som det innebär, längtar ihjäl mig.
bästa köpet iår - måste vara mina primeboots, eller jeans, eller skärpet eller mina tröjar från Gina Tricot.... kan inte bestämma mig...!
mitt nyårslöfte - rensa bort vänner som får mitt liv att bli sämre , kämpa för toppbetyg i skolan, älska mig själv och uppskatta.
drömresan - måste nästan vara till NY igen, det är helt galet vad jag älskar den staden. jag är tjatig, men om ni åker till den så kommer ni att fatta. drömmarnas stad it is!
hur min sommar ser ut just nu - hitills är Gothia och Partille Cup invigningarna såklart inbokade. jag ska även få plats med en trip ut till Hönö för min årliga visit, sedan ska det bli läger i Italien eller tävling i Florida, som jag längtar! konfirmationen är även något som ska hinnas med, fullspäckad sommar it is!

Let's start..

har surfat runt på ett antal bloggar innan och FYFAN vad tråkig min blogg är. jag måste verkligen variera mig i mitt språk och mina inlägg. skriver ju i princip samma saker HELA tiden. "har massa i skolan, massa gymnastik och blablabla." klart att jag har plugg, det har ju alla? och gymnastiken, den har jag ju valt själv! jag kanske borde börja med sånna dagar, fast det känns ju så himla mainstream. jag menar, alla håller ju på med det. "dagens outfit, mina bästavänner, vad jag älskar" osvosv. eller är det något som ni vill veta om mig? jag fick precis massor utav idéer men jag behöver ERAN hjälp för att få ordning och samla ihop allting till något bra. outfitbilder ska postas (hatar förövrigt ordet outfit, låter som en utåtfitta, vad det nu är....) grejer ska skrivas , inte bara massa klagomål. jag ska ha en rolig blogg, en inspirationskälla. let's start here, just precis nu...

... min första punkt på att bli en bättre bloggare är väl att berätta en sak om mig själv. inte på det vanliga sättet "jag heter klara är 14 år, bor i göteborg och BLABLABLA" för det vet väl redan dom flesta, iallafall om ni kikat in på min blogg innan. 

bakom den ytliga fasaden jag byggt upp i min blogg så finns det en helt normal tonårstjej. eller normal och normal, jag är riktigt konstig faktiskt, och det är jag riktigt stolt över! jag älskar att få folk att skratta. jag kan verkligen vara hur galen som helst, och vet ni vad det bästa är? jag bryr mig inte hur dum i huvudet folk tror att jag är. jag lever för att göra folk glada. glädje sprids, och det smittar av sig.  det är verkligen det bästa som finns, att se folk vara glada. det som jag älskar mest i hela världen är att skratta, för man skrattar alltid när man mår bra. jag älskar att bjuda på mig själv, och jag gör allt för att ha roligt. livet är för kort för att ha tråkigt. LE.

Fredag

jeans - gina tricot - bälte - fiorucci - linne - brandy melville - kofta - h&m - primeboots

lov om några timmar och JÖSSES vad jag längtar . matteprovet igår var så slarvigt gjort att jag skämdes som aldrig förr. engelskaprovet är precis färdiggjort och det kändes faktiskt bra, hoppas,hoppas. världens bästa gabriella fyller år idag, grattis hjärtat, jag älskar dig.


Favoriter


Osminkad


Dagens

tröja och jeans från Gina Tricot.

gårdagen spenderades på stan med Gabriella i jakt på presenter till henne. slutade shoppingturen med att ha köpt jeansen och tröjan, till mig själv... suck. alltid lika hopplös. tog revansch idag istället och hittade två presenter, jag är nöjd. innan var jag med Elin, 3 dagar kvar till lov, jösses vad jag längtar.


Word

så himla sant. du rockar min värld.


FUCK it!

jag får panik. har så galet mycket i skolan den här veckan, presenter ska köpas, läxor ska göras och träningar ska tränas. förstår inte hur jag hinner med allt ....


Back in buizz

up next :

magen är fullproppad och cheezeballsen väntar, riktigt bra fredag! imorgon spenderas dagen med jakob, jeans ska handlas, mina svarta har gått sönder totalt. det ska även ses på landhockeymatcher och köpas present till Gabriella som fyller 15 om en vecka. tagga helg!

RSS 2.0