<

Kärlek



kärlek på sån jävla hög nivå rent ut sagt. tokälskar låtarna och kan lyssna på dem om och om igen, tröttnar aldrig. genrepet gick bra för dem, lite småmissar här och där men överlag fint! när ni ändå läser min blogg kan ni klicka in er HÄR och rösta på oss. tack på förhand.
puss

Sunny day

åh vad härligt med sol, det är ju faktiskt riktigt varmt ute,när det inte kommer askalla vindar som vill blåsa bort en från jorden då... vilket händer ofta.. nej men jag känner verkligen att våren påväg och jag fyller ju år om 2 veckor. can't be more perfect! haha. håller på att göra ett önkelistcollage men jag får bilderna att se ut som något som en 3 åring försökt att sätta ihop.. haha. ska be Gabriella att hjälpa mig med det så det blir lite snyggt iaf. den bruden är ju grym på sånna grejer. igår tränade jag och mina knän orkade inte, fick så ont att jag inte kunde gå senare. så grymt ovärt att jag inte orkar. uschusch och usch igen. 2 veckor innan JSM och vi har bara 1 som inte är skadad i laget. vi fixar det ändå, men tufft är det. ikväll ska jag se på trupp 4 genrep inför RM som är till helgen. slänger in en bild på mitt collage senare.
puss

And I'm free, free falling


Jag vill ha min dröm i min verklighet.

Bak-och-fram

och upp och ner?
nej inte riktigt, men idag snurrades det som tusan på träningen idag! dubbla åt alla håll och kanter. jag körde överslag volt och det kändes riktigt bra. efter träningen åkte jag hem till Gabriella där jag möttes utav våfflor,grädde och sylt! mums! blev så besviken när det började snöa att jag ville gråta och dö typ. cyklade hem i vårjacka,converse och springbyxor och frös ihjäl. med snöblaskigtäckel i motvind gjorde det inte bättre... nu sitter jag här i soffan, invirad som en kåldolme i en filt och ska alldeles strax se på Mästarnas Mästare. har höga förväntningar! älskar nästan alla idrottsprogram och mästarnas mästare har alltid legat mig varmt om hjärtat... uppdaterar kanske senare..
puss

Beslutsångest

är nyduschad och sitter i Gabriellas soffa och myser. sover här ikväll som sagt , kommer bli SÅ mysigt. idag har vi gått på stan, provat solbrillor och Palladium skor. egentligen kvar shoppingsugsnivån under 0 på båda, men efter en fika på Café Vanilj med Gabriellas mamma var nivån på topp och Gabriella fick med sig en underbar dödskalle ring från Raglady , ett par gulliga våtservetter och en spetskjol från Zara med sig hem. för mig blev det inget. känner att jag sparar mig lite inför .... jaa vadå? hade bara inte lust att köpa något idag, nån dag brakar det väl loss och jag köper hur mycket som helst. haha. något som är jag är konfunderad över är ifall jag ska köpa ett par vita eller ljusrosa Converse eller gräddvita eller militärgröna Palladium? jag tror mer på Palladium, är så HIMLA snyggt! kommer bli grymt snygg tillsammans med min militärgröna vårjacka och ett par pilotbrillor. ÅH, vill ha det nununununuu! den här veckan har jag haft premiär för många grejer.. i torsdags var det premiär för årets första GB-glass, idag cyklade jag ner till Gabriella på min underbara tantcykel och vi har precis tagit en 2 kilometers springrunda i blåsten, dock så är det ju underbart i solen! 2 km var knappt jobbigt för mig, känns underbart! träning imorgon, inte helt tagg men får peppa till lite.. ikväll blir det lördagsmys med Gabriella och Black Swan.






vilka tycker ni är snyggast och vilka ska jag köpa?
har beslutsångest haha... ALLA svarar!

puss

Torsdag

en glad Klara som uppdaterar sin allmänt tråkiga blogg. nej men HERREJÄVLAR vad bra väder vi har! är så galet glad över att det verkligen är vår nu, for real liksom. behövde säga det kände jag. ;) ska verkligen försöka att få min blogg att bli rolig... jag har cirka 50 som läser varje dag (inte alls många, men det är som sagt min personliga blogg) vad vill ni se på min blogg egentligen? mer bilder, outfits, klipp,musiktips? har lite bloggtorka så det känns som att jag skriver om det mesta ointressantaste som finns... jag har iallafall haft franska friskrivning nu vilket gick väldigt bra. skrev en hel a4-sida om mig själv. igår tränade jag , eller träna och träna.. jag försökte iallafall. fick så ont i mina knän så att jag fick avbryta träningen, inte alls bra. om mindre än 1 månad fyller jag år och jag är peppad till tusen! har dock inte skrivit önskelista än.. får göra det snart, hähä. imorgon blir det släktkalas med släkten hos farmor, på lördag Kalles 18årskalas. får självklart inte vara hemma på festen så jag sover med Gabriella istället. HUR MYSIGT?! wiwiwiw , det är våååååååååår. åååh jag faller!
puss

Underverk


på jullovet ramlade den här killen på ett läger på Lingvallen och bröt nacken. ingen trodde att han skulle klara sig och kunna komma tillbaka. se på filmen. jag grät av lycka. så stark kille, ryser i HELA kroppen.

Bad day

jag har haft en sån jävla dålig dag idag så att jag bara vill krypa under täcket och aldrig tänka att vakna igen. vilket jag snart ska göra då jag håller på att bli sjuk. halsont och huvudet känns som bly. jag kan ju börja med att jag försov mig imorse. klockan 09:50 vaknade jag. 10 minuter efter skolstart och över en timma efter vad jag skulle vaknat egentligen. i ren panik slänger jag på mig något vilket visade sig vara min rödrandiga body och ett par jeans, håret uppsatt i en slarvig fläta och lite smink på kletat (vilket gick på 10 sek) frukosten blev en halstablett då min hals gjorde så ont att jag knappt kunde prata. när jag väl halvsprungit i några minuter inser jag att jag glömt min skåpsnyckel. svär en hel rad ramsor med svärord och ruschar hemåt igen. till skolan kommer jag flåsandes , in till No-lektionen 20 min efter jag vaknat (tog mig 15 till skolan) då min lärare säger att jag har fått kvarsittning, med en hals som brann och tårar i ögonen orkade jag inte. tyckte att livet var skit och blev mer och mer arg och ledsen för varje minut som gick. sån tur var var det bara en helt vanlig "sitta-kvar-i-10-min-för-att-lura-alla-killar-kvarsittning" och inte någon på riktigt. hela min dag har varit skitkass. nu ska jag vila för att inte bli sjuk. kommer evakuera mig med filtar,te och glass.

appråpå finalen igår var det en riktig rysare! vi tog ledningen med 1-0 efter 17 sekunder då jag satte ett rätt galet mål. när det var tio minuter kvar stod det 2-1 och när det är tre minuter som återstår får vi en korthörna och sätter den. 2-2 i fulltid och det blev golden goal. ingen som gör mål och så blir det straffar, 5 var. jag är först ut av Partille och jag slår en väldigt bra straff (säger de som såg den) men målvakten var precis på den och räddar. jättebra gjort av henne! iallafall så står det 2-2 när alla slått sina straffar. det är Bjärreds bästa spelare som tar deras första straff och Moni (våran målvakt) räddar! glädjetårar i ögonen och när Amanda sätter våran straff och gör så att vi vinner skvätte det tårar ur allas ögon! jag ryser i hela kroppen när jag skriver det nu. once in a lifetime. SM GUUUUUUUUUUUULD! så härligt. det blev 3 av 4 sm guld till Partille SC. bara för att jag spelar i den bästa klubben i Sverige. nu ska jag bli frisk.
puss


SM-GULD!

vilken jävla final. berättar imorgon.
godnatt

Vinterkärlek

Det knastrade under våra fötter där vi gick en kall och snöig vinterkväll. Ibland känns det bara obehagligt när det knastrar när man trampar och gör flera fotavtryck i snön, en rysning ilar genom kroppen. Men just nu var det pricken över i:t. Den nya snön hade lagt sig och iskristallerna skimrade som diamanter i stjärnorna och lampornas sken.  Kölden bet i våra rödrosiga kinder.  Julbelysningen från husen lyste upp och påminde om att julen snart var här. Bara tre dagar kvar, tre dagar tills allt var över och en sorgsen klump i magen bildades. Genom de frostiga fönsterrutorna kunde man se människor julbaka för fullt.  Lamporna passerade, hus efter hus och vi gick där, hand i hand och lät känslan ta över. Inget prat, bara blickar, bara känsla. Det luktade nybakt från ett litet hus där skorstenen rök för fullt. Den nybakta lukten och röken från en öppen eld blandade sig. Jag blundade och tog ett djupt andetag genom näsan och lät doften sprida sig i hela kroppen, lät den fylla varenda cell som var närvarande. Jag påminde kroppen om att njuta, det här är sådant som man bara upplever en gång i livet. Även fast det var långt under 0-gradersstrecket var jag varm i hela kroppen. Precis som brasan inne i det lilla huset. Det var du som fick mig att känna såhär och jag var den lyckligaste i universum.  Du gick där bredvid mig, likt en ängel och du fick blodet att pulsera genom mina ådror ut i minsta vrå snabbare än någon någonsin kunnat göra. Som om jag hade kolsyra i venerna. Det sprakade i hela kroppen likt en fyrverkeripjäs på nyårsafton.  Du stannade och tittade in i mina ögon med en intensiv blick. Jag mötte din chokladbruna blick och jag överväldigades av en känsla så stark att jag trodde att jag skulle svimma.  Fascinerad av känslan som spred sig började en ny känsla ta fart och jag kände mig yr. Du sa någonting som jag inte kunde tyda och jag mumlade något till svars. Jag såg in i dina ögon och trodde jag skulle drunkna. Om jag bara kunde stå på tå och se lite längre in skulle jag se din själ, det vackraste som fanns.  Jag lade mina armar på dina muskulösa axlar likt en romantisk komedi från USA. Än en gång såg du in i mina ögon och böjde dig ner mot mig. Innan jag mötte dina varma och inbjudande läppar mumlade jag ” All I want for Christmas is you.” Jag kände hur du rös i hela kroppen och jag mötte de vackraste läpparna i hela universum.


den här texten skrev jag i December. DÅ passade det med snö och allt. men nu känns allt bara så meningslöst. vinter i 5 månader är INTE okej. ska nog skriva en vårberättelse när det väl blir vår. texten är rätt fint. kändes lite gosigt att läsa den även fast den inte alls passar nu med alla vinterdetaljer.
sista uppdateringen för den här veckan.
puss

Besvikelse

möttes av ett strålande vitt ljus i morse. inte var det solen utan snökristaller som glänste. de låg som ett täcke på marken och jag ville dö. bokstavligt talat dö. inte fan ska de snöa nu tänkte jag och somnade om och hoppades på att det skulle vara en dröm och det enda som fanns på marken var grönt gräs. men icke sa nicke. samma äckliga vita klägg på marken och en tsunami av besvikelse sköljde över mig. (var nära på att drukna) idag blir det en deprimerande dag, iallafall till en början. hittills har jag städat, duschat, sett på två avsnitt av The Event (måste ses!!) och ätit lite. senare blir det en bussfärd på 3 timmar ner till skååååååene där jag ska spela SM. (som jag nämt hela veckan) det blir härligt. därför får ni ingen uppdatering förän på måndag. ha en superhelg. hoppas på vår när jag kommer tillbaks till min älskade stad.
puss

Glad igen

precis som rubriken säger så är jag glad igen. vädret är underbart och jag har precis vilat lite! nu äter jag mellanmål som är mammas hemmagjorda baguette och ett glas apelsin juice, enkelt men grymt gott! samtidigt ser jag på Big Brother. jag vet att det är ett skit program men kan inte låta bli att kolla... ikväll blir det träning, saknar mina brudar alldeles för mycket! kanske gör ett collage eller nånting senare. har bestämt att bloggen ska bli SÅ mycket roligare. Nolektionen var as rolig idag... vi satt och gissade vad som skulle hända i galna youtube klipp, grymt najZ. imorgon drar jag till Lund, wiiiiii.
puss




Ligger på lägsta nivån..

.. av att skriva intressant. jag har ingen ork, vet inte vad jag ska skriva och när jag väl kommer på något får jag inte fram det i ord som är speciella och roliga. idag har jag iallafall varit på stan med Gabriella och jag har inte köpt något. bara pillat på alla fina plagg som kommit för våren och längtar så mycket till min födelsedag. nu ska jag hem , senare blir det träning. på fredag åker jag till Bjärred och spelar SM, trevligt.
puss

Skitdag

orkar inte uppdatera egentligen, dagen har varit kass. skriver imorgon istället.
puss

Gourmet Klara

tjolahopp tjolahej.
sitter och skriver på min engelskaläxa som jag alldeles strax ska fortsätta med. ska skriva av en tre rätters middag till engelska och jag har valt en italiensk meny... herrejösses vad svårt det är. tyskland var så härligt med bästa brudarna. spelade mot ett alg i högsta serien, gick bra och alla var skitduktiga. gött häng och härliga kommenterarer i 17+ och bara ben. härligt! dagen spenderades med Gabriella och kvällen spenderas i soffan med läxa och annat.
puss

I wanna fly away


och flytta till något varmare land.
packar ner vårjackan och drar på mig conversen för i Tyskland... där är det banimej vår och sol!
tänk att det såg ut såhär i måndags. åååååh. deprimerande väder...
puss

I am a mountain, I am a tall tree....

.. en låt som jag drogar just nu är R Kelly - The world's greatest.
jag vet att den är gammal o så, men herrejösses vad bra den är. idag på no:n hade vi experiment och jag lyckades såklart att tabba mig genom att tappa en glasskål med fruktsoda i ... allt ut över golvet och precis innan hade min lärare sagt "ni får vara jätteförsiktig med vätskorna för de kan fräta sönder eran hud" tur att det bara var fruktsoda och inte nån läskig syra... och som grädden på moset skar jag ju såklart upp mitt finger och fick sitta med papper virat runt fingret och det såg ut som en kåldolme. härligt... idag blir det gymnastikträning och imorgon ska jag till tyskland. hoppsan vad tiden går snabbt. nästa helg blir det landhockey SM och två veckor efter är det JSM.
puss

Frågan är ifall man kunnat ha mer fel...

jag som trodde att våren var påväg. men nej, såklart inte. på svenska lektionen började det lite lätt och vi alla trodde att det var regn. 3 min senare var det som Narnia och ett stort : aaaaaaaaah nej! + massa suckar bröt ut i klasrummet. dagen har varit allmänt seg. haft beeptest vilket det gick helt okej på och senare blir det träning.och i helgen ska jag tydligen till Tyskland. jag skriver tråkigt, allt är tråkigt. funderar på att gå och lägga mig och aldrig vakna upp..att gå och lägga sig låter som en utmärkt idé förresten, up next...
puss

The spring is coming closer

världens finaste tjej.
jag och Gabriella tog en lång promenad efter skolan och i handen hade vi min kamera. ljuset var perfekt,färgerna var perfekta , bilderna blev perfekta. här är resultatet. riktigt nöjd är jag. Gabriella är halvskeptisk som vanligt och jag trycker i henne att hon är SUPERSNYGG. riktigt jävla underbar. påväg hem sa Gabriella massa saker om mig och jag rös i hela kroppen. du är verkligen bäst.
i skolan händer det inte så mycket... går och driver med allt och alla som vanligt och idag kom jag hem med blåsor på händerna. himla idrott i skolan. pappa och storebror är sjuka och jag bara väntar på att bli sängliggandes... nu ska Gabriella gå...
puss

Flickorna i blått

ser ni var jag är nånstans? ;)

Killen med stort K

grym,grymmare Jakob.
helt stört.
njut.

Goaste brudarna!

silver,silver,brons,brons.
åååååååååååååh vad gött tjejer! lägger upp bilder när de kommer upp några på facebook. dagen var seg, men riktigt bra. fristående regerade vi på och vi körde som att vi inte gjort nåt annat i våra liv. ÅH, vad bra vi är tjejer. är verkligen SUPERSTOLT. nu blir det americas next top model cycle 16, därefter solsidan och halloncheesecake. life's good.
puss

Summer

brunbrända ben och glass i stora,stora mängder.
sand som kittlar mellan tårna och solgglasögonen på.
bruset av vågorna i örat och promenader längs strandkanten.
vindens lena brisar som smeker ens hår och att mumsa hallon direkt från deras snår.
saltvatten i håret och fingrar som inte kan låta bli att klia upp myggbettssåret.
promenader i soluppgången och skratt med kompisar.
grillade marshmellows och och vara ute natten lång.
vattnet som ens kompis skvätter på en när man inte vågar hoppa i vattnet och jordgubbar som ger varenda smaklök högsta njutning.

jag har nästan ont i hjärtat för att jag längtar så mycket till sommaren.. sena sommarkvällar med dom bästa och bara ben. åh, det finns inte något som är bättre än det. jag har nog aldrig längtat såhär mycket till sommaren , NÅGONSIN. vet inte vad för kick jag fått, men åh, det kommer bli underbart.


Melissa Horn

världens vackraste röst hittar du här.
så fullkomligt underbart att jag kan sitta och lyssna på hennes album om och om igen.
Melissa Horn är ett underverk till våran generation. om man ska välja ut en av hennes fantastiska låtar måste jag säga att min favorit är Långa nätter. jag har så många minnen med den låten och den får mig alltid att bli lugn.
lyssna och njut.



Vår

ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!
ååhåhåhhåhåhåhåh, jag är så glad! idag tog jag på mig vårjackan för första gången i år och conversen satt som en smäck på mina ovana fötter. jag och mamma gick ner på stan och möttes av vind och lika glada ansikten, med och utan solglasögon. köpte en jeansjacka och hårspray, vi hann även fika på Le Pain Francais vilket är ett mycket trevligt café, nu ska jag se på Big brother, ger det en chans. lägger upp bilder sen. imorgon blir det tävling, TAGGARÅ!
puss



åh, tänk när det ser ut såhär.... ♥

Spets

spetsbody - monki
jeans - bikbok
armband - topshop&kappahl

Bordet är dukat..

..och snart slår vi klackarna i taket! det är dags att fira min brorsas 18åriga födelsedag. vi finslipar på de sista detaljerna och snart står all rykande mat framdukat på bordet. det kommer bli en toppenkväll! jag känner det på mig. om fyrtio minuter anländer gästerna och då ska det skålas, drickas och ätas! jag är riktigt taggad, hoppas kvällen uppnår mina höga förväntningar... bara att vänta o se..

jag skrev att jag skulle uppdatera och berätta mer igår, men jag glömde liksom av hela bloggen då jag svävade i min egna lilla bubbla. hela jag darrade så fort jag tänkte på mina drömmars stad och jag väntade bara på att jag skulle vakna i min säng och New York bara var en dröm som aldrig skulle bli sann. gick runt och nöp mig i armen för att vakna. efter många tappra försök vaknade jag inte, och jag förstod att jag verkligen skulle till NY, på riktigt. ÅH vad jag är glad!
jag har städat mitt rum , sminkat mig och gjort mig lite partygare, har precis samma outfit på mig som tidigare idag, bara att det ser lite mer festligt ut. kan lägga upp en bild på den i nästa inlägg och skriva vad allt kommer ifrån osv. är rädd att jag är mer klädd för fest än för kalas.. bara ni läsare kan bestämma.

puss

Beskedet..

..som gjorde mig överlycklig.



skriver mer sedan.
puss


På håltimman..

..händer det i stortsett ingenting. alla sitter och görsöer fördröja sina 2 timmar på att hänga vid facebook,ta konstiga kort med camen, skriva oväsentliga berättelser på skype och snacka om nonsens. ingen bra0 alltså. ingen svenska=håltimma=facebook=tråkigt när ingen uppdaterar=uppdatering på bloggen. så på nåt sätt kanske det är bra att jag har håltimma? ;)
har verkligen ingenting att göra. har inget intressant att skriva på bloggen, ingen uppdaterar på varken facebook eller bloggarna som jag läser. förresten så har jag ångrat mig angående mina converse i vår. det blir inga med amerikanska flaggan utan ett par ljusrosa! idag har jag på mig en militärgrön t-shirt från Cameliau och mina favoritjeans från Bikbok.


A BIG NO

fy i helvete vad äckligt. känns ju redan som att magen sugs ut i höjdskräcken , hur ska detta gå?
ska man behöva offra sin kropp för denna attraktion? vågar man det? det är många frågor och jag vet inte om jag kan ge svar på dom... enough blogging today , hörs imorgon!
puss

There's some new girls in town




tre stycken bilder från dagen. hade riktigt roligt och jag fick köpt två presenter till Karl Oskar, vet dock inte om det är rätt.. hoppas att det duger, annars får han byta. jag och Gabriella gick runt på stan i 3,5 timmar, utan att göra något riktigt vettigt. testade sommarkläder och längtade ännu mer till värme, sol och bad.. nu ska jag se på tv, tror jag. haha.
puss

Idag..

..hade jag roligt. riktigt jävla kul rent ut sagt. skrattade mig igenom en hel rast och var allmänt glad. kanske var det för att håret fick mig att känna mig som en riktigt hollywoodstjärna. okej, inte riktigt, men det blev riktigt bra idag. med en tvätt igårkväll och en fläta natten igenom blev det nästintill perfektion, iallafall för att heta Klara med tråkigt och blont hår som alltid hänger och inte gör något vidare intryck. om några minuter drar jag på stan med Gabriella och kollar på olika grejer, men först och främst present till storebror. kommer aldrig hålla mig vaken..önska mig lycka till... träningen igår jag la sisådär. inte på topp , inte på bottnen, det blev nån mellanting för mig och tävlingen är 5 dagar ifrån.
puss



pytteliten bild och ja,
det är skittöntigt att sudda bort sitt ansikte,
men mitt ansikte ville inte hamna på bild idag..

RSS 2.0