<

31 OKTOBER


jag och Gabriella började jobba vid 12, sedan tog vi en lunchpaus på Bombay och fortsatte därefter till kl 16:30. nu är det klädval och middag som gäller, fest hos Ebba ikväll it is! 

LISTA

Tre rädslor som du har:
Att bli sårad, förlora någon jag älskar och aldrig hitta kärlek igen.


Vad lägger du först märke till hos en ny person?
Skorna, tycker att det är så avtändande ifall en kille har fula skor haha!

Tatueringar/piercingar du har?
Har endast hål i öronen men hade älskat att ha en tatuering.
 



Finns det någon du litar på men inte borde?
Tyvärr.

Något som du tycker är avtändande:
En snygg människa med ful personlighet.

Någon/något som du hatar:
Orättvisa.

MITT SMINK

1. concealerpenna från Maybelline, cover all up mix från MakeUpstore och pensel från Åhléns. 

2. solpuder från Åhléns (okänt märke) och borste från Sephora. 
3. mascara från Maybelline New York : falsies black drama. 


NEW IN



två nya underbara plagg från H&M.

fick med mig dessa hem när jag och Gabriella var på stan igår, såå nöjd!

MOT STAN


innan träningen som börjar kl 17 har jag klämt in en fika med underbara Desirée i en av naturklasserna på skolan, kommer bli så mysigt! efter träningen blir det slapp som gäller, har tre fullspäckade dagar framöver, I'm so excited! 

BRIDGET HALL

Vouge US 1993.
 
Bridget Hall må vara en av de vackraste jag sett (som ung), sådant otroligt utseende!
 

FRÅGESTUND!

 
det var längesedan sist så vi kör igen! ni får fråga precis vad ni vill och jag lovar att svara ärligt. svaren kommer upp i ett videoinlääg, precis som vanligt. 3,2,1, GO GO GO!

ATT VÅGA

 
Ibland handlar det om att vara öppen för nya förslag. Att kunna vara spontan och våga. Ibland handlar det om att gå ur sin bekväma zoon och släppa ut sitt hår. Dansa i regnet och kyssa killen du aldrig trodde att du skulle våga öppna dig för. Det handlar om små saker. Små saker som kan förändra dig. Det är genom sådanna enkla saker man bygger upp sitt självförtroende med. Och ett självförtroende, behöver vi alla för att kunna hantera den värld vi lever i. Kyss många om du känner för det, ta på dig det du vill och våga vara dig själv.

UP NEXT

beger mig snart till affären för att inhandla diverse saker inför vår 4 timmar långa extraträning i Bergsjön idag. har haft en riktigt härlig träningsvecka med träningar nio dagar i rad, dock så börjar det kännas rejält i kroppen, så det ska bli riktigt skönt att vara träningsfri imorgon haha, dock så är det jobb x2 som gäller, men jag ska inte klaga, pengar som pengar.

ELIN GÖR DET IGEN

 

 

"18 år och övertygad om att kärlek är det finaste livet har att erbjuda. Att kunna vakna upp på morgonen och se han ligga där bredvid mig. Känna naken hud, höra hans lugna andetag, skåda hans rufsiga hår och hans extremt gulliga putande läpp. Att kunna kyssa  läpparna som tillhör honom och veta att han är min, den tanken gör mig lika berörd varje gång. Det finns ingen i hela världen som kan få mig att brista ut i samma stora fjantiga leende, från ingenstans, som han lyckas med. Ingen. Sedan att man ständigt känner sig behövd och älskad får en att bli säker på sig själv. Jag är viktig och jag betyder livet för någon annan. Den bekräftelsen är det finaste för mig.

Men. Kärlek är en fet rubik för smärta. Hjärtesorg. Söndergråtna ögon och en hulkande kropp under ett täcke. Det ingår och det gör ont. Så jävla ont. Jag utsätter mig varje dag för att få mitt hjärta utdraget och stampat på. Han äger ju det och har makten.

Men vet du vad, tjejen som är rädd för kärlek? Jag väljer hellre lycka och risk för smärta än ett liv utan något av det.

Du som inte vågar låta någon annan ha makt över ditt hjärta. Våga. Lyckan vinner."

 

Elin är en stjärna på att skriva om kärlek och sätta ord på mina tankar. detta inlägget berörde mig så mycket, det är ju verkligen så himla sant.

 



B&W

 

FLASHBACKS

"Jag förundras lika mycket varje gång jag får flashbacks från en låt. Som om man kastas bak i tiden, dricker upp de känslor man då hade. Helt sjukt vad det är konstigt. Man minns allt i en speciell färgton, minnena har en egen lukt, en smak. Tänker på allt som hänt där i mellan. Man saknar den tiden, eller är glad att den är förbi. Tänker “om jag bara visste vad som väntade mig”, på gott och ont."
 
 
 
dessa låtar betyder så otroligt mycket för mig, av personliga skäl tänker jag inte nämna varför. jag tycker verkligen att det är förundransvärt över hur mycket en melodi och ord kan betyda för en, helt fantastiskt är det.

BRAID

 

SLUT

That awkward moment when you finish watching a TV series and you don't know what to do with your life any more.,9gag,auto,series,that awkward moment
 
kan inte förstå att 9 säsonger och 3 månaders tittande av one tree hill är slut, vafan ska man göra nu liksom? nästan så tårarna föll när eftertexterna började rulla...
 

LÖRDAG MORGON


vaniljyoghurt med kvarg, frusna hallon, kokos och hemmagjord müsli | rostat surdegsbröd med skinka och gurka 
 
förlåt för en usel bild men jag tycker att det är så viktigt att verkligen visa att det är helg och att man är ledig. älskar en stor och extra god frukost framför ett avsnitt av favoritserien på morgonen.

FOODGASM


med detta i magen (som förövrigt var drömmen) beger jag mig nu mot soffan där jag tänkt att spendera hela kvällen med one tree hill och lite gott. älskar hemmakvällar, behöver verkligen ladda upp inför det kommande lovet, har så mycket planer och är såååå taggad! 

PERFECT INSPO

Kate
 

WHY DO WE FALL?

 

UNSEEN



tackar frisören att hon inte klippte av allt mitt hår senast jag var där. om 1,5 månad blir det återbesök då det är slingning som gäller, nästan så jag längtar. 

TAGGA DÅ



alltså. den här låten. finner inga ord. 

blir så sjukt jävla taggad av den här låten så det är galet. oavsett om det är träning eller fest det ska peppas för är denna PERFEKT, no doubt. 

TRÄNING



har inte tränat gymnastik ordentligt sen i lördags så är riktigt taggad för träning. dock så känns det att det är min femte träning på lika många dagar i kroppen, ska definitivt göra mitt bästa!


SANNING




JOBBA



efter brutalaste boxningspasset på idrotten och effektivaste mattelektionen på länge är det nu dags för jobbpass x2, snacka om efterlängtad kväll i soffan med oth och lite frukt senare, längtar så jag dör.

BUSY


om jag tyckte att jag hade mycket att göra igår skall jag inte ens nämna den här dagen. gick i skolan 8:20-13:45, sedan jobb 14-17 och efter det landhockeyträning 19-21:30. det var så otroligt roligt att spela igen och känslan sitter verkligen kvar i kroppen, 10 min in på träningen var jag tillbaka igen, underbart. jag har verkligen varit upptagen idag men jag har haft det SÅ bra verkligen, älskar produktiva dagar. 

DESTROY




PÅVÄG HEM

åååh , träningen idag gick så dåligt. ryggen höll inte alls efter gårdagens stenhårda pass. dock så är det ganska standard vid det här laget, så fruktansvärt tråkigt verkligen, vill bara blir hel igen... klockan ringde redan vid 8:30 idag då jag skulle ner till valhalla och titta på lite landhockey, jag ångrar inte det för en sekund. det var så roligt och imorgon tränar jag för första gången på år , kommer bli så roligt. 

GOSSIP GIRL

 
när one tree hill börjar gå mot sitt slut (hur ska jag överleva detta?) har jag blivit sååå sugen på att se om Gossip Girl, kan ju vara en av de bästa serierna någonsin. 

MYSKVÄLL



mysigaste kvällen med mysigaste tjejen. vid 15 mötte jag upp Elsa och sedan började vi prata ut , om ALLT. klockan 2 var vi klara och det var SÅ underbart. vid 21 gjorde vi en paus och gick och köpte ananas och smälte choklad, så otroligt gott. remember me sattes på och det var svårt att stänga inne tårarna. en av dom bästa kvällarna på länge, definitivt. 

GÅRDAGEN


fläta, solglasögon och en stor halsduk, perfekt en solig men kall höstdag. 

IDAG


är verkligen helt kär i min nya scarf från Vintage by fé, perfekt färg och SÅ skön. hade en lugn dag i skolan idag, nu väntar träning i 2,5h sedan blir det hem till min nybäddade säng (kan ju vara bland det bästa som finns?) morgondagens planer är spikade och jag är galet taggad. 

BABYS



eftersom att mina förra converse såg ut som skit rent ut sagt var det dags att köpa nya. hade planerat att införskaffa mig ett par till våren men när dessa kostade ynka 400 kronor på Londons flygplats kunde jag inte låta bli, och varför skulle jag? ÄLSKAR dom!

LET GO


CLASSMATES

http://alva-alice.tumblr.com/
 
finaste alva äger min absoluta favorit tumblrblogg. innehåller underbara bilder, grym inspo och perfekta quotes, allt man söker på tumblr med andra ord.
 
http://cdn1.cdnme.se/3944440/6-3/2013-10-14-2242_525c573d9606ee3bfa20f33f.jpg
 
emba.blogg.se
 
ursnygga Emma bloggar om mode och hennes dagliga liv. inte skadar det att hon har en garderob och utseende to die for, check it out!
 
 
 
http://mimmivirtanen.blogg.se/
 
mysigaste Mimmi driver mysigaste bloggen fylld med hennes liv, bilder från skolan (passa på att se hur vi har det där då jag är superdålig på att ta bilder) outfits och annat blogg! absolut en av mina favroitbloggar!
 
 

HEMMA

 
barcelona var underbart och det var så härligt att få uppleva sommaren en sista gång för detta året. dock måste jag erkänna att jag älskar att vara hemma igen, tillbaka till rutiner, träning och skola. två skoldagar den här veckan, fem nästa. sedan är det lov igen och efter det är det bara fem veckor kvar till jullovet, alltså vad händer. vågar knappt blicka framåt längre, allt går så FRUKTANSVÄRT snabbt. givetvis så shoppade jag lite i Barcelona och självklart får ni bild på det!

FALL







hur vackert är inte Göteborg för tillfället?  älskar hösten. 

BARCELONA B&W







SIGRID RUDEBECKS

som många av er redan vet så började jag på Sigrid Rudebecks gymnasieskola i augusti och det har inte varit en endaste dag som jag har ångrat mitt val, inte för en sekund. allt (förutom maten hehe) är nästintill perfekt med skolan, skönaste folket, traditionerna och stämningen. jag vet att gymnasiedagarna är i full gång och funderar ni på Rudebecks tycker jag ABSOLUT att ni ska gå på öppet hus, här är bara några få av MASSA aktiviteter och upplevelser som du får vara med om som rudebeckare....
 
 
först ut är gårdsfesten , en kväll där ni döps in i hur det är att vara en rudebeckare, med hets och allt vad det innebär. sedan dansar ni tills svetten rinner, ett perfekt sätt att starta skolåret med andra ord.
 
i december är det sedan dags för gårdsfesten där ettorna och treorna dansar folkdans, lussar och taggar inför jul.
 
 
istället för att dansa folkdans gör tvåorna en revy där de driver sönder med lärare, elever och händelser, den brukar alltid vara extremt väl genomförd och så rolig.
 
när våren sedan intar staden väntar slaget om innerstan , en fotbollsturnering där gymnasieskolorna i göteborg gör upp om titeln.
 
 
och sist men inte minst, roddkampen. tävlingen mellan Sam och Rudebecks som vi SJÄLVKLART vinner, varenda år i stort sätt.
 
så ja, om du tvekade innan på ifall du skulle välja Rudebecks eller inte hoppas jag att jag har övertygat dig nu, då kommer inte att ångra dig, det lovar jag! och utöver detta så har vi ju alla fina middagar och fester som man får klä upp sig lite extra fint inför, och sist, men inte minst, alla fantastiska lärare. jag är så peppad på mina tre år framöver, kommer vara så bra.
 
 

DAG 1&2







vilken fantastisk stad. 

TUMBLR LATELY

 
 

BEST THINGS IN LIFE

Midnight phone calls that last for hours.
Laughing at yourself
Running through sprinklers.
Shop new underwear.
Having someone tell you that you’re beautiful.
Laughing so hard that it hurts.
Close friends.
Accidentally overhearing someone say something nice about you.
Waking up and realizing you still have a few hours left to sleep.
Watching a good movie cuddled up on a couch with someone you love.
Feeling sexy.
Getting butterflies in your stomach every time you see that one person.
Holding hands with someone you care about.
Hearing your favorite song on the radio.
Laughing for absolutely no reason at all.
Making new friends or spending time with old ones.
Getting a text from the person you’re missing/thinking about.
Road trips with friends.
Going to a really good concert.
Seeing your mom happy.
Making eye contact with a cute stranger.
Running into an old friend and realizing that some things (good or bad) never change.
Hugging the person you love.
Watching the expression someone’s face as they open a much-desired present from you.
Making the person you love laugh.
Succeeding.

ONSDAGENS DETALJER



inbakad fläta och scarf från vintage by fé.

PERSONLIGT

alltså jag har fått panik dom senaste dagarna, jag skämtar inte. låg seriöst vaken i en timma i måndags och bara tänkte på alla mina komplex, låren är lika stora som alltid, armarna växer och magen börjar bli lite slappare. jag hade verkligen ÅNGEST. och jag  fattar inte hur det kunde bli så extremt när jag låg där i min nybäddade säng och bara tänkte. tankarna flög iväg och de mest sjuka sakerna kom upp, det känns så fruktansvärt alltsammans, att vår värld kretsar kring hur vi ser ut. vi svälter oss själva där vi har mat medans det finns människor i världen som skulle döda för all den föda vi har, är det inte sjukt?
 
jag tycker verkligen att vi är alldeles för unga för att bry oss såhär mycket om utseende och kroppar, vi har ju så mycket annat och viktigare saker att tänka på. livet är för kort för att vara missnöjd, det är det verkligen. 
 
jag är nöjd med hur jag ser ut, det är jag faktiskt, man får fan fokusera på det positiva, det måste man. annars kommer vi sitta där om 30 år som skelett men utan något som helst annat och tänka "jag blev ju smal iallafall".
 
jag har stora lår, men jag är en gymnast, och då får jag fan ha det. för inte hade jag gett upp gymnastiken för att ha smalare ben.
 
jag har ingen "fitspo" mage, men inte hade jag gett upp alla dom stunder jag njutit av sötsaker och god mat för att ha det.
 
jag har tunt och kort hår, men jag älskar min hårfärg, hade inte velat ha någon annan!
 

sedan så finns det ju så mycket annat än utseendet. varför lägger vi inte all fokus på hur rolig, omtänksam eller smart någon är? det är ju så ofantligt mycket viktigare än om man har "the gap" , sixpack eller den vackraste hyn. ibland blir jag så himla trött på allt. men jag låter mig sköljas med, jag låter mig bli påverkad och inte en endaste dag passerar utan att jag tänker "undrar hur jag hade mått om jag hade varit 5 kilo lättare, haft ett mellanrum mellan benen eller synligare magrutor" det är så jävla sorgligt egentligen, men det är ju så det är, tyvärr.
 
oj vad jag fick skriva av mig nu. tack. nu ska jag äta resten av min b&j för det är så jävla gott och jag bryr mig inte om hur jävla många kalorier det är i den, för jag älskar glass och det gör mig lycklig haha. (skrivet onsdag)
 
 
 

AW




TODAY


drar iväg till skolan för två lektioner, sedan åker jag hem för att direkt åka till flygplatsen. kan knappt förstå att jag är i ett nytt land om 10 timmar, ett land med 25 graders värme, så otroligt skönt. 

LAST NIGHT - TONIGHT


det nästan bästa med b&j är ju att de räcker ett bra tag. peanut butter cup är lätt min favorit , så otroligt jävla god rent ut sagt. kände att jag fick unna mig detta igår då mitt första prov på Rudebecks var avklarat och halsen fortfarande ömmade. imorgon åker jag till Barcelona , kommer bli så otroligt roligt verkligen. ser fram emot shopping och landhockey i mängder! 

SICK AND TIRED

 
fyfan alltså, har varit sjukt i två/tre veckor nu och det börjar bli så jävla tröttsamt rent ut sagt. hemma från skolan idag för att samla mina krafter till att göra mitt första prov på Rudebecks, hallå ångesten. jag vill bara bli frisk... är det för mycket begärt these days?

WANTIES GINA

 
 
från Gina Tricot.
 
de senaste två åren har jag verkligen tyckt om Gina Tricot. när de nu lanserat sin nya idé, New Classics, tycker jag om kedjan ännu mer. stilrena plagg, trendiga skärningar och perfekta baskläder, en fullpoängare helt enkelt.
 

SINNESSJUKT

 
 
powertumbling och trampolin må vara bland det absolut fräckaste som finns. så jävla starkt.

ULLKAPPAN

 
från H&M.
 
något som jag är helsåld på är ullkappor, tycker att det är så extremt stilrent och snyggt. perfekta jackan till mina bruna primeboots, ska kolla in dessa på stan snarast. prep for winter, lite väl tidigt kanske?

BÄSTA VERONICA

Veronica Maggio – Handen i fickan fast jag bryr mig
 
ända sedan denna fantasiska kvinna släppte sitt hyllade album 2011 har jag varit fast. nu har hon slagit till igen och låtarna är MINST lika grymma, så jävla bra.

MY NEXT BELT

behöver verkligen ett nytt bälte och detta är perfekt enligt mig. ballt och lagom med detaljer.

ANOTHER TIP

 
 
helballa Caroline bloggar på http://imnext.se/carolineroxy/ och likt Angelica Blick har hon en sådan jävla grym stil. känslan på bilderna är fenomenal och kläderna är to die for. älskar dessa bloggar.
 

GÅRDAGENS


monkishirt | ZARAjeans | ginanecklace | primeboots

såhär såg jag ut igår när det var dags för min klass att ta emot vårat pris, nämligen en fest med elevkåren. kvällen var bra, var dock väldigt trött då jag hade gymmat innan så var kanske inte på det bästa humöret... det har varit så väldans mycket fester nu det senaste så ser fram emot en lugn period. Barcelona om fem dagar, I'm so excited! 


TGIF





GRÖNSVART


H&Mjacket | americanvintagesweater | ZARAjeans | converse 

FINASTE GÖTEBORG





TODAYS



twist&tangojeans|H&Mtop|mangokofta|H&Mjacka|converse

INSPARKSFEST




@kontiki

än en gång dansade vi tills svetten rann och fötterna ömmade. älskar gymnasiet.

Dance our tears away.

HÄNDER DETTA?

 
jag trodde ALDRIG att jag skulle säga det här, men jag har gått och kärat ner mig i dessa UGGS. fattar ni? jag och uggs, trodde verkligen inte att det skulle hända. men dom är så jävla snygga, jag tycker verkligen det. och vi ska inte ens prata om the cosyness på dessa. GAH.
 

BIGGEST INSPIRATION

 
ett ord. WOW.
 
jag vet inte riktigt hur jag skall kunna förklara min kärlek och fascination över Angelica Blick och hennes outfit. men dom är så fantastiska. ren perfektion om du frågar mig. hennes utseende, kindbenen, kombinationerna. verkligen pricken över i:t.
 

ATT INHANDLA

 
såg den här underbara sportbhn på Gertrudes blogg, och den är ju verkligen to die for. ska defintivt prova den när jag är på stan nästa gång. älskar snygga träningskläder, gör ju allt så mycket roligare!

BY ME

 
verkligen inget speciellt, men fick ett ryck och det var så mysigt att sitta i mitt mörka rum igår och skapa. har saknat det, så mycket verkligen.
 

RSS 2.0