<

Valborg

blev ingen uppdatering igår. hade varken ork eller lust. jag gjorde inget speciellt alls förutom att jag slukade i mig en alldeles underbart god marsglass, var ute och sist men inte minst såg på nåt avsnitt av favvoprogrammet The Event. denna dagen har tillbringats ute promenerandes med mamma i ett x antal timmar. köpte en klänning som är grymt snygg som även kommer att förfölja mig i många år då det är en klänning som jag kan ha tills jag är 30. BIG LIKE. snart träffar jag Nella. vet inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll men nåt blir det. nu blir det att se på ett nytt avsnitt av The Event.
peace



Körsbärsblomm

lika underbar dag idag. det blev ingen uppdatering igår, hade för mycket på schemat. åkte till träningen i hopp om att kunna köra pyttelite, testa lite smått. kom därifrån med en ny övning körd. rondat flickis 540, check! kändes helt grymt. idag tar jag dock paus från gymnastiken. var hos sjukgymnasten och fick beskedet att trappa ner på gymnastik, vilket jag förväntade mig. nu blir det att skriva skadedagbok för hela slanten, önska mig lycka till... haha. nu ska jag dra mig ut i solen och njuta av vårat extremt vackra körsbärsträd som blommar.
over and out.

Gourmet


dagen spenderades i skolan den första halvan och andra halvan spenderades med Gabriella. vi cyklade runt.hållplatserna blev torget där vi tog oss varsin Magnum. Mossen där vi stannade för att spela lite fotboll med två killar från klassen och slutstation blev my place där vi gjorde världens godaste kyckling, alla kategorier. till det åt vi sallad och potatis, helt underbart gott. och allt gjorde vi helt själva, är riktigt imponerad av oss! nu ska jag se lite på tv. börjar tio i tio imorgon, livet är najs!
peace

Blått och blommor

♥ jeansjacka - h&m - linne - h&m - skärp - secondhand - converse - jeans - bikbok - solglasögon - prestige

outfiten ser så mycket bättre ut i verkligheten. just sayin it.

Min dröm

för att den är precis som en dröm, och jag älskar den, hur mycket som helst.

Överraskning

denna underbara påse fick jag av Gabriella igår...



sprudlande av glädje öppnade jag påsen och vänta bara... innehållet var ÖVER FÖRVÄNTAN BIG TIME!





bara för att jag har en Juicyparfym och en body spray från Victoria Secret, sug på den ni!
tack världens bästa vän , jag älskar dig massor, och det är helt underbart att du är hemma igen!

Supergirls

linne - bikbok - shorts - att - ringar - lindex & Hönö

Oh susie spelas på högsta volym i huset och jag dansar runt som om det vore för livet.  alldeles strax drar jag ut och möter upp mina favourite girls! här ska det snackas och skrattas för supertrean, samlade igen efter en evighet (1 vecka...) ni får två inlägg till innan jag drar ut, lyx!
peace

Sailor

tröja - monki - shorts - DrDenim - bälte - secondhand

har inga planer idag. kanske tar jag en cykeltur. mitt mission för dagen är att träffa Gabriella efter hennes hemkomst och goa jetlag. wish me good luck.

Jag älskar.

bara för att jag älskar att känna vindens brisar smeka mina lår , mitt hår som flyger i vinden och mina kläder som fladdrar när jag flyger med min vita kärlek.
jag älskar att cykla, och jag älskar att göra det i Göteborg. att flyga fram längs avenyn, cykla längs med Haga och se på allt folk som är omkring sig innan man svänger in i Slottskogen och möts av en vägg av grillukt. det är helt underbart, och jag älskar Göteborg, precis som det är. jag älskar livet just nu, för att det är så jävla bra rent ut sagt. idag hade jag på mig precis det som jag visade igår. och ja, även jag hade varit så snäll så påskharen levererade ett påskägg till mig också, mums.
over and out.


Aprikos



idag fick jag med mig en tunika, denna från Broadway hem. den kostade mig nittio kronor (ja, ni ser rätt) 90 fucking kronor, HUR VÄRT?! , helt fantastiskt! älskar den aprikosa färgen kombinerat med virkningen. kommer att bäras av mig extremt mycket i sommar , både till shorts och jeans då den egentligen är lite längre än vad som syns på bilden (jag har den nedstoppad i mina favvoshorts från DrDenim) och nej, jag är inte tjock som det ser ut som. (enligt mig iallafall) det kallas muskler, jag är gymnast and that's it!



det lönar sig av att vara i solen... ser ni sådan färg jag har fått?! kan knappt tro det själv, helt wunderbart!

Blommigt

så länge vädret är så här får ni stå ut med dålig uppdatering. min lust på att blogga när man kan vara ute och gå i det underbara vädret ligger below zero. idag gick jag barbent för första gången iår, fullkomligt underbart. tog en tur på stan med mamma och solen brände. det var sommar idag, på riktigt. på mig hade jag min blommiga födelsedagsklänning med broderier från H&M, till det körde jag på mina Converse. imorgon är det påkafton och min termometer visar att det blir 22 grader imorgon, vågar man dra på sig sina shorts? - JA , svarar jag direkt. bara för att det är april envisas folk med att gå runt i jacka och halsduk, men jag säger NONONO. går efter termometern och den visar sommarvärme, och då ska man banimej inte snåla på sommarkläderna, dom har ju väntat i över ett halvår på att få komma fram! ikväll blir det grillat med familjen, säger inte nej till det. bjuder på en dålig och allmänt tråkig cambild. min kamera är för tillfället urladdad.
over and out.


Love.

Our love is like the wind, I can't see it but I can feel it.
en av dom finaste filmerna jag sett, no doubt. mina ögon tindrade som diamanter och är numera röda istället för vita, tårarna tog nästan kål på dom inatt. jag rekomenderar verkligen denna film, för att det är kärlek, på riktigt. jag ryser.


Just nu

up next : denna film i min gosiga säng tillsammans med en smarrig brownie. och ja, min fasta vecka går inte så bra innan påsk, men vem fan byr sig... man lever bara en gång! förresten så bokade mamma och pappa biljetterna till NY precis. jag pratade med Gabriella innan också och ÅH vad jag längtar efter henne och NY. med detta inlägg säger jag godnatt.
puss

Sunshine

nu är jag hemma från Kungsbacka och tar en paus från solen och härligt folk. jag har haft det underbart, fullkomligt lovely! har hängt på Kunsbackas enda konstgräsplan med Elsa och massa folk. sparkat bollar över,bakom,bredvid och i mål. slitit ytterligare lite på mina converse och cyklat med Elsa på pakethållaren så mycket att jag har fått benmuskler för resten utav året. med pilotbrillorna på och solen stekandes har jag haft två perfekta dagar fyllda med skratt, godsaker och härliga människor. nu tar jag tag i mitt människobehov i form utav hunger och hugger snart in på mitt nygjorda libabröd.
peace

Tumblr_li0lr6auk01qbnflto1_500_large



Pilot och virkat

topp - H&M - militärgröna byxor - H&M - skor - converse - virkad väska - mammas mormor som gjort - nya brills - stadium




Hurts like bullets

http://www.youtube.com/watch?v=gWkGrdEdSgI&feature=related
absoluta favoritlåten. youtube vill inte sammarbeta med mig på något konstigt vis så får länka istället för att lägga upp den på bloggen.. dagen har varit U-N-D-E-R-B-A-R . jag älskar att gå längs avenyn i bara ett linne och med mina nya solbrillor på , det här är livet. lägger upp outfit bild alldeles strax.
over and out.

Införskaffat

från H&M och Bikbok.
jag är nöjd! efter en timmas promenad och några fotografier senare drar jag mig ner till Mossen där brorsan spelar fotbollsmatch. efter den blir det en uppdatering om mina jackor som jag använder bla, kanske slänger in lite bilder från dagen också.
over and out.

V för vitt och vår

nytt linne från Bikbok - jeans - bikbok - ringar - från Elin och Lindex

peace

2 dagar

tröja - ZARA - jeans - bikbok - ring - lindex
(gårdagens)





jacka - H&M - kofta - jumper - klänning - H&M - ring - lindex och något mer - leggings - lindex (fin volvo i bakgrunden)



nu drar jag och Nella på stan.
over and out.


First day.

det blev ingen bloggning igår,njöt av lovet. hade varken tid eller ork att göra det heller, tyvärr. vid halv fem kom världens bästa brud hit. vi drog ner till torget, lämnade tillbaka I rymden finns inga känslor (en riktigt bra och rolig film, se den!) och sedan köpte vi godis och dip till kvällen. innan middagen som var kycklingspett med jordnötssås och ris låg vi inne på mitt rum och pratade, helt underbart. senare på kvällen såg vi på Step up 3. en helt underbar dansfilm, älskar den SÅ mycket! och vid halv 12 åkte Elin hem. satt uppe lite och kollade facebook och gjorde allmänt ingenting. idag ska jag ha släktkalas vid sex. kommer att bjudas på grillat och massa mums! nu ska jag äta frukost. senare kanske jag är med Nella, HOPPAS!
förresten så har världens bästa Gabriella dragit till New York, är SÅ avundsjuk! outfit bild kommer upp senare.
puss

Underbara tyg


detta är kläderna jag fått än så länge + en jeansjacka som jag inte orkat ta kort på. haha. har även fått 1000 kronor fast i dollar och 500 kronor kontant. som sagt, ett släktkalas kvar plus presenter från storebror och bästavännerna. lägger in bild då jag får dem. nu blir det film med bästa familjen. imorgon får jag påsklov och då kommer Elin hit. åh, jag är lycklig.
puss

My dream came true.

långklänning från Secondhand by Fé.

underbaraste klänningen som kommer att passa på bröllop, stranden och sena sommarkvällar utomlands. jag har haft världens bästa födelsedag. har inte fått presenter i överflöd. har dock ett par kompisar och ett släktkalas framöver. lägger upp bilder på det jag fått i nästa inlägg.
over and out.

F-J-O-R-T-O-N

idag small det. dagen då ni officiellt får kalla mig fjortis är här.  idag är jag 14 år, 5110 dagar, 122640 timmar eller 7358400 minuter. välj vad ni vill, något av det är jag.  morgonen spenderades med packetöppning och en brakfrukost som innehöll allt från nybakat bröd till jordgubbar. senare blir det stan,fika + outlet med mamma och därefter middag med familjen. dagen är fin!
over and out.

tröja - ZARA - klänning - h&m - ring - lindex - armband - random - leggings - lindex - converse

ni får en bättre outfit bild senare, håll ut!

Sista dagen

..som trettonåring och den kommer att spenderas hemma i soffan enligt mina vildaste fantasier (haha). är riktigt rastlös pga. mitt träningsförbud men jag ska väl hitta på något. blir nog att strosa omkring i huset likt en filosof, läsa lite i världens bästa bok och sitta och uppdatera min i allmänt tråkiga blogg med dagens outfit bild som i sig är ganska tråkig. nej , förresten så dissar jag outfitbilden, för tråkig. haha! har en tråkig dag idag. hoppas på en SÅ MYCKET BÄTTRE imorgon. och det vet jag att det kommer att bli. kikade runt på internet och hittade denna text om vårkärlek, den påminner lite om min text som jag skrev om vinterkärlek. är de lika? vad tycker ni? skriver igen senare om planerna går som de ska.
over and out.

Sveriges snyggaste sextonåring.

Viktor Frisk

helt sjukt att killen är 16 år och redan modell , har världens snyggaste stil och varje tonårstjejs hjärta slår nog extra snabbt när man ser bilderna på honom eller läser hans blogg. han är perfektion enligt vad man läser, förstår sig precis på en tjej och ja. READ IT! ni kommer inte att bli besvikna...
förutom att ha dregglat över hans bilder idag så har jag varit i skolan, där det inte hände speciellt mycket. därefter gick jag och Gabriella hem till henne, bakade kladdkaka och satte på en film. halvvägs in i filmen ringde Nella och vi mötte henne. up next : mördar styrka och en lång varm dusch, real talk!
puss

En annorlunda sport


här är den extremt ovanliga sporten som jag spelar. och jag visar tom när jag själv spelar i allra högsta grad, från SM i mars i år.  vi är dom röda och jag själv är bruden som springer runt på långa giraffben med en vit hästsvans fladdrande, notera. haha. en rafflande final var det iallafall och den slutade med en seger förmedlar jag till er som inte orkar kolla på den nästan 1 timma långa matchen. det här får mig att rysa, håret på armarna reser sig och knottror bildas, underbart. nu får ni en större uppfattning för landhockey antar jag.
kvällen spenderades med Jamie, lite film och snack, gött häng.
peace.

Underbart



tunika - indiska - kofta - nygårdshanna - jeans - h&m

steg upp klockan 8, klarvaken. tog en promenad med mamma i solskenet. med en glass i handen promenerade vi svettandes upp för Gibraltargatan med solen strålande mot oss hela tiden. svetten rann men FYFAN vad härligt väder det är. vill vara ute, hela tiden. nu tar jag en cykeltur, förhoppningsvis med Gabriella.
för här kommer alla vårkänslorna på en och samma gång.
puss

B-Ä-S-T

näst bäst i Sverige på fristående och tionde bäst totalt.
helt otroligt amazing.






Glitter&glamour

topp - från prag - jeans - bikbok

såhär såg jag ut idag på min kusins 18års kalas. prat,skratt och god mat delade vi på. det fick bli en tråkig outfit bild idag. hade varken orken eller tiden för att stå och försöka få fram en duglig pose i mitt mörka rum , haha. går och dör nu, uppdaterar imorgon om succén idag. håll ut!
puss


Brb, Vänersborg.

tjulililolollululullu mina kära vänner! alldeles strax drar jag till Vänersborg och jag är så jävla nervös rent ut sagt. det kommer gå bra, men kan inte låta bli att vara nervös.. knäna gör ont men jag får ignorera dom för tillfället och bara göra en sak... KÖTTA!


som ni ser så står det Jessica på min overall , har ingen egen.. hähä ;)

SURPRISE!

jag hatar honom inte, jag älskar honom inte. däremot har jag svårt att förstå folk som hatar honom, helt utan anledning. för jag menar, vem kan hata någon som inte ens gjort en något? Justin Bieber har inte gjort NÅGONTING. ändå hatar så många honom, bara för att han är framgångsrik? det tycker jag är en riktigt dålig sak hos människan, att många inte kan uppskatta andras framgångar. det är så ironiskt , alltihop. jag tycker Justin är bra, han kan åtminstone sjunga tillskillnad från en rad andra artister. samtidigt förstår jag mig inte på dem som avgudar honom. men som sagt, alla är som de är. peace,love and respect, för alla.

man kan ju inte låta bli att le genom hela det här klippet, ballt.

Barfota&enkel

solens värme får mig att vilja slänga av mig kläderna, cykla ner till stranden och bada. en sådan underbar känsla..... sen kommer världens stormby och man påminns om att det bara är april och att man får vänta minst en månad till man får ta på sig sina sommarkläder och bara njuta av värmen, på riktigt. (suck) igår var jag på stan med mamma hela eftermiddagen. vi tog en sväng runt kungsportplatsen, handlade både det ena och det andra i present till mig (som ni självklart kommer att få se på torsdag) och vår slutstation blev Café Con Leche i Linné där vi slog oss ner i två fotöljer och fyllda våra magar med en nybakad kycklingcurry macka och en rockyroad brownie. cafét är ett av Göteborgs mysigaste, besök det! efter fikat drog jag till träningen där 11 grymt taggade tjejer väntade och vi körde på. vid 21 var sista träningen avklarad och ett gäng lämnade Sjöbacken nöjda. imorgon väntar J och jag börjar redan bli nervös.. idag var det kemiprov i skolan som gällde, sedan teater på Lindholmen. teatern va annorlunda , men bra. den heter Systrarna och jag och min klass har skrivit delar utav manuset till den. riktigt roligt faktiskt. mina texter kom med 2 gånger och jag kände mig som en riktig stjärna ;) en av mina texter var : jag ler för mig själv och tänker Hakuna Matata, inget är omöjligt.   det var bara en mening ur det dom läste, men som blev citerat och som jag nu har som klistermärke, trevligt! Sofies och Ebbas texter kom också med bla, skitkul! teatern handlade om Askungens systrar efter hon gift sig, de uppträdde som psyktjejer, det var faktiskt rätt charmerande, konstigt nog! haha.


jag körde på en enkel outfit idag, tröja med volang (som man inte ser på bilden) från H&M, jeans från Bikbok
vit klocka (som man inte heller ser på bilden) från okänt märke... underligt.. och tygpåse från Lindex. jag gick inte direkt runt med påsen hela dagen, men eftersom att mamma köpte den till mig igår var den väl festlig att visa upp.

puss

Världens sötaste

"It's sooo fluffaaaaaaaaaaaaaay"

Slutkörd


tröja - monki - jeans - bikbok

är helt slut i kroppen efter tusen meters simning. tolv längder bröstsim och åtta längder rygg och jag är helt borta. det är inte min kropp som är trött, utan mitt huvud är så beroende utav att sova nu så om jag går och lägger mig kommer jag somna direkt. helt galet. får börja skriva mer intressant, just nu skriver jag bara allt som jag kommer på utan att tänka på vad jag skriver direkt, blir ändring på det snarast. taggar inför träning senare... eller inte. nej men jag är verkligen helt slut, får se hur det känns i knäna sen också, kan inte lita på dem längre. hoppas på det bästa. bilden är extremt suddig för det blåste utav helvete rent ut sagt ute så varje gång jag skulle ta kort vinglade hela kameran till och den lyckades inte knäppa en enda bra bild, riktig otur alltså. nu ska jag snart göra lite mat och sedan blir det träning. hörs imorgon kanske. lovar ingen uppdatering då schemat är fullspäckat! skola,stan med mamma och fika.
puss

Top 3

Kladdkaka

är en av utav de godaste sakerna som finns. jag skriver ibland om att jag ska göra/äta kladdkaka och jag är så pass snäll att jag har tänkt att dela med mig av det recpetet! passar till allting.. grädde,glass,jordgubbar, you name it! du kommer bli beroende, jag lovar! du gör det här på egen risk alltså...

3 dl socker
4 msk kakao
2 ägg
1 kryddmått salt
1,5 dl mjöl
100 g smör
1,5 tsk vaniljsocker

sätt ugnen på 150 grader. smält smöret och blanda i alla ingredienser till en slät smet. grädda i ugnen i cirka 17 min. KLAR.
den är underbart god, trust me.

Våren

jag menar? vem älskar inte våren? man får ta på sig sina lättare kläder, slipper gömma sig i dunjackor och mössor och man får se träd och blommor växa fram försiktigt. finns inget härligare, dessutom fyller jag år och jag menar, vem älskar inte det?



Min födelsedag

åhåhåh, vad jobbigt det måste vara att läsa om min födelsedag i VARENDA inlägg dom jag gör. men jag kan inte låta bli. jag älskar att fylla år, bokstavligen älskar. kärleken man får, maten man äter, uppmärksamheten, glädjen, ALLT. jag har aldrig haft en dålig födelsedag i hela mitt liv tror jag. hoppas att jag får en lika bra detta året....?


det var allt för detta inlägget, hoppas ni ser min blogg som lite mer intressant nu... för tillfället ser jag på americas next top model och fascineras något så fullkomligt. en sådan dröm att vara modell.
puss

Underbar

blandar det svarta med det vita och får in en brun klick i det hela. ungefär så här kommer jag gå klädd i sommar, kommer bli hur underbart som helst. jag är fortfarande en nybörjare på collage så I'm  still learning!

Bered er på..

..massa , eller, långa blogginlägg från mig idag. har en hiss och diss lista, ett recept,  en outfitbild och ett collage på G. har en riktig "hej-jag-vill-sitta-framför-datorn-hela-dagen-dag" idag och det får jag ha nämligen! skulle egentligen dragit ner på stan med mamma men motvind och regn fick det att blåsa bort i vinden. vi tar det på torsdag då mamma fyller år istället, kommer bli så massa mysigt! och ingen träning är det så datorn är min hela kvällen, ser fram emot det massa! har fått jättemånga komplimanger om mitt hår som jag hade igår, trivs verkligen i det så tänker ha flätan tills den inte klarar av att vara snygg i mitt onaturliga hår. när jag säger onaturligt är det inget speciellt eller så, bara det att det är så himla mjukt och tunnt och jag vet inte vad, inte det minsta bra för styling alltså. igår var det träning. 11 av 12 gymnaster är skadade och vi ser ut som ett paralympicslag när vi springer tillbaks efter vi kört våra varv, på riktigt haha. men vi biter ihop och taggar tills på lördag då det smäller. själv så har mina knän ballat ur totalt, kan knappt gå när jag kört några gånger. sen lyckades jag på något fantastiskt sätt sträcka mig under foten, fruktansvärt klantigt.. nu ska jag göra lite andra saker.
puss

Army girl

t-shirt-monki-jeans-h&m

Vårvårvårvårvåår

vilket underbart superduper väder vi har. har tagit några bilder som jag lägger upp alldeles strax. idag har varit en såndär allmänt chilla runt dag. allt har kommit och gått och snart sätter jag mig med näsan i min kära kemibok och ska även försöka få in lite mer religion i huvudet. har prov i das religone på onsdag och kemi på fredag, härliga grejer. imorgon ska jag gå på stan med mamma, kommer bli underbart! här är en bild som blev bra. och ja, alla mina bilder är svartvita för det är så jävla snyggt rent ut sagt..
puss

Duktiga cheyen

idag har jag bannimej varit duktig!
städat hela rummet, check
plockat undan i huset , check
gått ut med soporna, check
följt emilia till bussen, check
bakat kladdkaka, check

nu väntar lunch, sedan genrep och efter det blir det att äta kladdkaka + mys med familjen, big like! jag hade världens mysigaste kväll och dag med Emilia igår. vi såg på RM där det voltades för fullt, träffade massa folk och på kvällskvisten myste vi till det med hallonsoda,hemmapizza,cheeseballs och Harry Potter. inte mycket som är bättre än det. igår gjorde Emilia världens goaste frisyr på mig, slänger in en bild. hoppas ni har en härlig söndag, det kommer jag ha.
puss



s som står för supertjejen , ällär?

Dagens

linne - monki  - jeans - bikbok - kofta - nygårdsanna

snart drar jag ner till valhalla sporthallar och kollar på RM i gymnastik med min favorit Emilia. dagens är enkel och snygg. tar av mig koftan så jag bara kör på det transparenta linnet och de mörka jeansen.
ciao!

1 april

dålig uppdatering, igen. lovar att bli bättre nu till helgen, har verkligen inte haft tid nu då jag inte bloggat. även fast det är första april idag så har jag inte lurat någon. kanske borde göra det? ;) haha. är inte på så jättebra humör idag.. vet inte riktigt varför. kanske är det vädret? vad vet jag, det kan bara bli bättre iaf. kvällen ska spenderas hemma, har inte varit @ my place så mycket på senaste tiden. ska vara skönt att bara vara hemma. morgondagen spenderas i en svettig hall då det är RM  gymnastik. Sveriges största tävling med 81 lag som deltar, sjukaste. är riktigt sugen på att fylla år nu!
uppdaterar sen.
puss

RSS 2.0