<

Just girly things

http://justgirlythings.tumblr.com

Hello April


Bloggtips

http://ingridfinnohlin.blogg.se/
en så otroligt fin tjej som jag har träffat ett fåtal gånger. fina bilder, grymma outfits och dussin utav inspiration, riktigt läsvärd!
http://lvas.blogg.se/
slank in på den här bloggen för en 30 min sen och har suttit fastklistrad sedan dess. riktigt fin tjej, en blogg med ett bra och intressant innehåll och otroligt fina bilder. 10/10!

True


Svar

- Alice , ja eller hur! så grymma var vi, hoppas att vi spelar tillsammans igen, så galet kul var det!
- Nicole, vilket jävla sammanträffande. jag hade Lida som handledare första veckan, men sedan så bytte hon till Olskrokens café. jag tycker absolut att du ska söka, dom är inte det minsta stränga, klart att dom vill att du ska göra som dom säger men dom är så galet snälla, roliga och omtänksamma. kunde inte tänka mig någon bättre prao. det var så himla roligt! xoxo.

Sista dagen

idag var sista gången då jag klev innanför le pain francais dörrar för att jobba. kommer att sakna alla så mycket, alla arbetsuppgifter, stämningen, maten, ALLT. kommer definitivt att söka sommarjobb/jobb där. fick med mig en brödpåse och en box med massor med gosaker. ikväll väntar grillat och myskväll med Jakob, underbara fredag.


Yesterdays

linne - brandy melville - skärp - fiorucci - jeans - gina tricot - väska - vintage by Fé - solglasögon - stadium

Adorable!


By me

jag gjorde om mina fornarinashorts i fredags och här är resultatet. gjorde slitningar och klippte dem kortare, nöjd chey!


Helt ok!

nästan så att shortsen åker fram ju. kan inte vänta tills jag får använda mina nya! idag blir det PRAO till klockan 15, sedan väntar en mysig promenad med Gabriella, can't complain!


Landhockey


dagen spenderades i Valhalla då det var Gothenburg Indoor Cup. vi blev sammanslagna med några Valhalla spelare och oj så roligt det var. vi mötte både danskar och svenskar, så otroligt roligt!

Ja tack!

från Bijoux by us.

Hamburg 2012

bilden är tagen utav Louise.

Le pain francais

är 2 veckor framöver min praoplats. jag jobbar 7 timmar per dag och när jag kommer hem väntar matcher (har fyra st den här veckan, ja FYRA!) så det finns ingen tid över åt bloggning, tyvärr.


Simply stunning!


Jakob <3


Kyss mig!


Summer 12'

mina favoriter från Gina Tricot och One Teaspoon!

Rocking the top!

köpte den här sportbhn inne på gina tricot samtidigt som mina nitshorts men har tydligen glömt att visa upp den. lyfter upp träningsoutfiten SÅ mycket!


15 år!

och detta är vad jag önskar mig...

Vilka är snyggast?

KOMMMENTEEEEERRRAAAA!!!!


Hello my love

ny klänning från FAV.


Last year


Gomörron gomörron!

känner på mig att detta kommer att bli en grym dag. vaknade av fågelkvitter, åt världens godaste citronyoghurt och just nu dunkar nrj i lurarna. vårjackan är på och vädret visar att det ska bli +11 och strålande sol, can't complain! eftermiddagen spenderas med Gabriella på stan, 15 år om en månad!


Tankar


från och med nu, precis här och nu så ska jag göra precis det jag vill. jag ska inte göra något som jag inte vill eller inte känner för. efter helgen har jag börjat fundera otroligt mycket på hur jag vill göra. ifall gymnastiken verkligen är värd all den tid som jag lägger ner på det. tankarna går fram och tillbaka men jag slutar alltid vid samma tanke : vem är jag egentligen utan gymnastiken? för något år sedan berättade jag för en vän att jag alltid hållit på med gymnastik, att jag inte vet vad jag skulle gjort utan det, och att jag gör det även fast det inte är speciellt kul ibland. och då svarade hon : men varför håller du på med det då? - jag vet inte, svarade jag, det är den jag är bara. och då svarade hon : om du inte gillar något, ändra det. man ändras ständigt för att hitta sig själv. mönster är till för att brytas och  förändras. så himla rätt enligt mig. men det är en tanke jag har, precis just nu för tillfället. imorgon kanske jag älskar gymnastik och vill fortsätta med det i all evighet. frågan är bara : orkar jag det? orkar min kropp och liv det? vad vet jag, vad vet jag. det är bara att vänta och se.

Nu kör vi!

jag och Gabriella har laddat upp med det största artilleriet , vi har köpt både godis,chips, ostbågar och läsk, fyfan vad gott. SM idag gick inte bra, mycket tårar. igår var jag på bio med världens bästa pojkvän och såg en gång i Phuket , det var hur mysigt som helst.


GT gör det igen!

lina om My love!:
Åh va snygga, vart köpte du dom?

- tro det eller ej, men det är Gina Tricot som leverar... kolla bara på vilka snyggingar de får in till sommaren *dregglar*






bilder från http://nyheter24.se/modette/angelicablick

Sämsta dagen på länge

allt är bara så fel idag, har hänt otroligt mycket dåligt så jag hoppas att Gabriella kan liva upp den lite mer ikväll. då blir det kladdkaka med grädde och hallon, hur gott?! sm i helgen, om jag är taggad? TAGGAD TILL 1000!


se den bara

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.


Spring 2012!

SPRING 12!

Bästa!

1 i tumbling, 2 i trampett och 3 i fristående. lav ma gurls ganska mycket alltså!


My love!

hej.
köpte världens absolut finaste shorts igår.
hejdå.


TA åt er!


Me by me


Truth is...


RSS 2.0