<

VALET ÄR GIVET

Helt plötsligt kändes valet självklart och jag ångrar verkligen att jag inte köpt ett tidigare. Kusinernas morfar gick bort i cancer igår och idag köpte min faster tre armband till tjejkusinerna för att stödja kampen mot vår tids värsta fiende. Kommer bära det stolt varenda dag. 

DAGENS


Jacka från Sheinside, tisha från Bikbok och jeans från Twist & Tango. 

CÉLFIE




YOU BETTER WORK B*TCH


Idag är det jobb, stan med mamma och gym som gäller. Har inte haft möjligheten att gymma på över 2,5 vecka så när jag var tillbaka i tisdags var känslan i kroppen riktigt skön. Dock så var inte passet något att njuta av då jag har tappat så extremt mycket styrka. Bara att kämpa sig tillbaka igen...

NEW IN



Pälsjacka och bomberjacka från sheinside. 

PIECE OF CAKE

Idag bakade jag och Henrik, på mammas begäran, drömmigaste drömmen vilket var brownie x2 i form av toscatopping och jordnötssmör. För att kunna trycka i mig lite fler än vanligt kör jag ett göttigt pass på gymmet innan jag beger mig hem mot Henrik där sista kvällen spenderas. Resten av lovet spenderas utan honom, vilket känns lite tråkigt. 

TYPISK HÖSTKLÄDSEL

Kofta, sjal och jeans från H&M, väska från Kappahl och skor från Vans. 

EN MYSIG GÅRDAG


Avslutade skoldagen (invigde lovet?) med en lång fika med dessa goingar, är himla glad över min klass alltså. Kan nog verkligen inte säga det för många gånger. Det är helt galet att mer än halva höstterminen redan passerat, inte ska jag klaga dock, längtar verkligen till lite kallare tider och veckorna då revyn i skolan görs (!!) 

Dag ett av landslagslägret är nu avklarat och jag är lagom mör i kroppen. Vi körde tre riktigt tunga pass som kommer kännas på fystesterna imorgon. Over all så är jag relativt missnöjd med dagen faktiskt. Satte alldeles för höga krav på mig själv som jag inte uppfyllde. Standard mig med andra ord. Får hoppas att morgondagen blir bättre, vilket den borde bli, då en varm säng, kvällsmys och Henrik väntar. Ett perfekt avslut på en tung dag med andra ord.

LANDSLAGSLÄGER PÅ G


Efter en otroligt tuff skolvecka känns det lagom roligt att hårdstarta helgen med landslagsläger. Det ska självklart bli jättekul att spela men det hade varit skönt med liiiite vila. Men vem har tid för det egentligen, vila gör man i graven haha.

SORRY I FORGOT YOU

Det är ruskigt vad snabbt tiden går. Jag har bara två dagar kvar i skolan, sedan väntar ett efterlängtat lov där jag ENDAST ska slappa. De senaste veckorna har varit så otroligt hektiska, därav den uteblivna uppdateringen. Idag väntar världshistoriens största prov i historia, är glad om jag överlever. Imorgon väntar bio och därefter är det landslagsläger hela helgen, vad gör man inte för sporten man älskar haha.



HADE VARIT NICE


Även fast jag fullkomligt älskar mina blommiga Vans så hade jag inte tackat nej till dessa. Så. Jävla. Snygga.






GAMEDAY


Vid 23 igårkväll efter en 6-timmars bussfärd kom vi fram till Stockholm som är helgens location, seriespel it is. Spelar med både damerna och damjuniorerna så idag har jag spelat tre matcher, och en återstår. Första slutade i vinst med 4-1, nästa 10-1 och den senaste 2-2. Vid klockan 20 väntar Lund och därefter är det hotellhäng, kommer vara lagom trött.







ETT STEG PÅ VÄGEN



Dagen började så otroligt tungt. Efter en trött gårdag fylld av plugg så smög sig en enorm förkylning på vilket resulterade i en inställd träning. Imorse vaknade jag utan att knappt kunna andas och fick ställa in dagens planer på både skola och gym. Snacka om att jag var lagom deppig... Tajmingen kunde inte varit sämre då jag MÅSTE bli frisk innan lördag, för att spela sex matcher med ont i halsen och täppt näsa, det är varken möjligt eller hälsosamt...

MEN så gick jag in i badrummet, trött och arg, och insåg vilka resultat jag har fått av min träning. Jag har tyckt att det har stått ganska stilla ett tag men idag insåg jag hur otroligt långt jag faktiskt kommit. Det är en sådan enorm skillnad från i slutet av sommaren då jag hade gått upp flera kilo efter konfirmationslägret och hade ett sockerberoende värre än någonsin. 

Landhockeyn drog igång, gymmet besöktes allt oftare och kosten ändrades och vips, så var jag tillbaka där jag ville, ännu än gång. Jag är verkligen så imponerad av min kropp, hur snabbt den både ändras och svarar. Jag har tidigare sagt att jag har otroligt lätt för att gå upp i vikt men ska jag vara ärlig så har jag nog lika lätt att gå ner det igen. Musklerna har nog alltid funnits där på ett sätt eller annat, och det har jag gymnastiken att tacka för. Den grundstrykan som jag har byggt upp kommer nog göra det så otroligt mycket enklare för mig i livet. Är väldigt tacksam för det. 

Så här var ett litet update-inlägg, både för er och för mig. En liten påminnelse att om man VILL så KAN man, glöm aldrig det. 






EN SEGARE TISDAG


Idag har jag varit så otroligt trött, och inte blev det bättre av att jag glömde mina glasögon som resulterade i extrem huvudvärk. Tackar högre krafter för att jag hade en kort tack men bugar däremot INTE för den förkylning som håller på att inta min kropp. Får verkligen inte bli sjuk i helgen då Stockholm och sex matcher gäller, är så taggad. Imorgon är det studiedag som gäller vilket är så välbehövligt, vi har otroligt mycket på gång och en lektionsfri dag är riktigt skönt att få mitt i veckan. 






DESSA MÅNDAGAR




ABOUT LAST NIGHT


Att jag ens lägger upp den här bilden haha, dräggigaste på länge. Wellwell, igårkväll var jag iallafall på en lokalfest med Elsa och några andra vänner. Träffade så otroligt många underbara människor och jag är verkligen så glad att jag gick. Vi klev innanför dörren 03:30 efter donkenbesök, kaskadspya på pendeln (som tur var hände det inte oss) krogenbesök och långpromenad. Snacka om att jag var lagom trött när jag la mig OCH vaknade imorse. 

Annars då? Dagen har mestadels spenderats i soffan där jag har kämpat igenom mig lite plugg. Känns faktiskt fantastiskt skönt att vi har studiedag på onsdag då vi har samhällsskrivning i fyra timmar på fredag, blir överlycklig om jag överlever kommande vecka. Ikväll blir det landhockeyträning som alltid, ska bli riktigt roligt då vi har matchhelg i Stockholm den 16-18.








FÄRGEXPLOSION


Naturen är himla fin nu alltså... Fredag idag (igen), ännu en skolvecka har gått och jag säger detsamma som många gånger innan. Fy helvete vad snabbt det går. En fjärdedel av tvåan är snart avklarad och det känns knappt som man har börjat (även fast plugghögen är större än någonsin hehe) tycker nästan att det är lite jobbigt, har svårt att reflektera över vad jag faktiskt upplever osv. Får ta vara på tillfällen som dessa, då jag ligger ensam i min säng med lite choklad, till att faktiskt tänka över livet som går. 







NY FAVORIT


Från Kappahl av alla ställen. 

DRÖMMEN

 
Drömmen
 
Drömmen by klaramoberg featuring STELLA McCARTNEY
 
Kappan skall iallafall bli min, det är en sak som är säker. 

THE CASUALTIES

 
casualties
 
casualties by klaramoberg featuring slipon shoes

UN JOUR NORMAL


Den här dagen har inte heller varit extraordinär på något sätt då det har varit bitande kallt.  Dock så skedde en väldigt trevlig sak som jag uppskattar! Efter skolan gick jag och tre andra franskavänner och köpte fika då vi skulle spela in en film på franska där vi sitter och diskuterar diverse saker. Det var verkligen så mysigt, har definitivt fått mig ett par riktigt goda skratt idag. Efter skolan tog jag det rejält lugnt och mellan 19:45 och 20:45 var jag på krafttag, en av mina favoriter på fysiken, SÅ roligt verkligen! 





EN MÅNDAG I MÄNGDEN


Denna dagen bjöd inte på något särskilt förutom en trevlig promenad genom Vasaallén som är vackrare än någonsin. Dagen och dess lektioner flöt på som vanligt och jag är nästan förvånad över hur anpassad och hur väl man kommit in i flytet igen. Trots att schemat är fullproppat känns livet inte lika jobbigt som det förmodligen borde, bugar och tackar för det. 





ALL BLACK


Polotröja och skinnjacka från H&M, converse från London och väska från Missäy.

KANELBULLENS DAG

Kan ju vara det absolut bästa påfundet någonsin. Om jag skulle välja något bakverk som var det enda jag kunnat äta framöver hade det lätt blivit kanelbullar, det är ju verkligen drömmarnas dröm. Började valet vid 11 och var klar vid 13:30 och resultat blev bästa någonsin iprincip, har redan ätit två stycken hehe...

SANNASTE PÅ LÄNGE




PRODUKTIV TORSDAG


Åh detta har varit en bra dag. Var produktiv (för en gångs skull) i skolan, åt en fantastiskt kanelbulle, hälsade på i hallen, träffade min pojk och slutligen körde jag slut kroppen på gymmet. Känner mig redigt mör i kroppen för tillfället. 

Trots att vissa av mina vänner har sjukligt mycket i skolan för tillfället känner jag mig lugn. Lärarna har på något sätt lyckats pricka in mina arbeten och inlåningar under olika veckor istället för alla på en. Känns riktigt skönt, för tillfället iallafall. Vet att helvetesveckorna kommer att komma men njuter av detta så länge det varar. 

LE PRÉMIÈRE OCTOBRE


Vasaalléen är såå vacker för tillfället, nästan så man gråter en skvätt. Kan inte förstå att det redan är oktober, tiden går så obehagligt snabbt verkligen. Onsdagen är avklarad med både skola och landhockeyträning i bagaget, känns skitbra faktiskt. Har inga direkta planer för helgen och det är riktigt skönt, ska vila för en gång skull (och självklart baka bullar, TAGGA)

RSS 2.0