<

Orkar.inte.

alltså, jag ger snart upp. jag glömmer bort bloggen helt och hållet för tillfället. jag har så läskigt mycket i skolan , gymnastiken och med alla andra saker så jag hinner verkligen inte. det är inte något som jag bara säger utan jag menar det verkligen. det är helt insane vad mycket som händer i mitt liv nu. jag tar ett till uppehåll till helgen och hoppas på att bloggtorkan försvunnit. just nu har jag matte och variablerna bara snurrar runt i huvudet på mig, behöver helg, nu!


Dagens lunch

godaste som finns. kassler med bulgur och tomatsås serverades i bamba, inte överdrivet gott... 2 lektioner kvarstår, sedan åker jag till hönö , ska bli hur mysigt som helst!


Excuse moi

åh vad jag är dålig på att blogga... har varken ork eller lust längre då ingen kommenterar något. jag har MASSOR i skolan så ni får helt enkelt acceptera att bloggen står tom. imorgon ärendet engelska glosor, franska förhör, svenska retorik och provkörning utav våra bilar i tekniken, önska mig lycka till. .... det lär jag behöva. på eftermiddagen drar jag mig ut till öarna för att träffa Elin och oj vad jag har saknat den tjejen! just nu är jag påväg till jobbet, sedan blir det träning, tuff vecka.


Gapskratt för idiot

"keep pressing 4"

I skolan

förlåt för 0 uppdatering igår. Göteborg var underbart vackert med sitt snötäcke igår. solen sken och träning gick super. hårdträning + superstyrka och jag var heeeelt slut efter. trots mina saknade krafter tog jag mig till stan där Jakob och sherlock holmes 2 väntade. värdig söndag! just nu väntar jag på Gabriella, eftermiddagen spenderad med henne för att sedan åka på träning.


Favoriter i svartvitt

mina favoritbilder på mig från 2011 i svartvitt. imorgon blir det gymnastikträning och sedan träff med jakob. just nu blir det Gossip Girl och chips, MUMMA!

Gina levererar!



99 kr styck. hur värt?! igår spenderades dagen med Gabriella och fyfan vad kul vi hade! det blev myskväll deluxe med hemmapizza och två filmer. idag vaknade vi och våfflor blev frukosten , we were in heaven om vi säger det så..... snön bara yrar omkring utomhus och fyfan vad lycklig jag är!

Fredagens

kofta - saint tropéz - linne - bikbok - bälte - fiorucci - jeans - cheap monday - primeboots


Torsdag

skjorta - Bikbok - jeans - ZARA

*här står jag och ser cool ut* dagen rullade på, började 8 för första gången på två år. startade skoldagen med hemkunskap och scones, som sedan följdes utav bamba a la lyx. kycklingfilé med klyftpotatis var det som serverades och herre min jesus vad gott det var! planer för resterande dagen är jobb och träning.

Svar

anna om Från lägret:
Din blogg är grymm , bästa bloggen på länge ! :)

- åh tack så himla mycket! blir så galet glad av sådana här kommentarer, blir så mycket roligare att blogga då! xoxo

Anonym om @ lingvallen:
Kan du splitt och spagat?

- jag kan spagat på båda benen men inte splitt, tycker att det är helt omöjligt och omänskligt haha!
Anonym om Bloggpaus:
Gymnastik.. Kan du inte lagga upp fler filmer pa dig och din trupp? Ar sjalv ett gymnastik fan och tycker de ar kul att se pa andra som kor. :) Kraaaaaaaaaam

- självklart ska jag försöka göra det! tyvärr så filmar vi inte så mycket på träningarna, det blir mest att man kör hela tiden. men självklart ska jag försöka! kram!
Helena om Word:
Hur många läsare har du?

- brukar ha lite mindre än 2000 sidvisningar i veckan, läsarna brukar ligga på runt 100 per dag! :)

Bloggtips!

http://hejsanalexs.blogg.se/index.html
antagligen en av göteborgs vackraste tjejer. hennes blogg är verkligen värd att klicka sig in på. otroligt snygga kläder, massvis utav inspiration och en grymt vacker tjej erbjuds, hur kan man motså det?

Från lägret


överslag volt 180 och rondat flickis dubbelsalto, NÖJD CHEY!

Dagens

tröja - ZARA (ny) jeans - ZARA - skärp (nytt) - fiorucci - linne - brandy melville -primeboots


@ lingvallen

förlåt för att jag är världens sämsta bloggare för tillfället.. skolan är igång och mitt schema är fullspäckat. i helgen står det LINGVALLEN skrivet med stora bokstäver. klockan ringde 5:20 imorse, sedan 10:00 har jag tränat och oj så vi har köttat! dubbelhalv till hårt med tjockmatta, så jävla stolt. tröttheten börjar ta över nu, inte så konstigt .


Word


Stickat

tröja - esprit - linne - monki - skärp - mammas gamla - jeans - ZARA - primeboots


Visste ni att..

.. jag har något speciellt för killar med gråa hoodies? tycker att det är bland det snyggaste som finns! dör lite inombords när jag ser en kille med det. höjer killens snygghet SÅ mycket!


Bloggpaus

bloggen har stått tom i ett antal dagar då jag inte orkat uppdatera, har varit tom på inspiration. är det fortfarande men ni trogna läsare hänger fortfarande kvar så ni får gärna lämna en kommentar om vad ni vill se på bloggen. första dagen i skolan , orkar inte riktigt.

Ke$ha levererar


Ma bebes


Gladiatorerna


fyfaaaaaan vad najs. jag ÄLSKADE det när jag var mindre och jag kommer ihåg hur mycket jag spelade deras spel på internet. tjejerna är 180 cm långa och väger 80 kilo, ÄNDÅ vill jag vara med, känna hur adrenalinet pumpar och musklerna jobba för fullt. fyfan vilken känsla! blir så sugen på att bara kötta styrka och allting, för att sedan tänka om och inse hur fula kroppar tjejerna egentligen har, de ser groteska ut!

Mellandagsrea


festtopp från Designers Remix.


tröja från Dagmar.

klänning från complexgeometries

Lever livet


aaasbra lov. har fortfarande några dagar kvar och jag ska njuta till fullo! imorgon ska jag vara med jakob antagligen, sedan blir det gymnastik hela helgen med gosigt folk och kvällsmys och på måndag är det slapp som gäller. gossip girl blir bara bättre och bättre för varje avsnitt som jag ser och OJ vad det är beroendeframkallande. dagen var fullspäckad med jobb,stan,kalas och mys med kompis. klagar inte!

Next thing to do

http://fashionfever.se/
iallafall om ett par år.....

Självkänsla


även denna regninga dag spenderades med Gabriella. vi kurade ner oss under mitt täcke, drack varm choklad deluxe med marschmellows och grädde, tittade på film och pratade om allt och ingenting, bla självkänsla kom upp som ämne. självkänsla, om man upprepar det för sig själv lite , smakar på ordet. så kanske man kan förstå vad det innebär. själv-känsla. en känsla för sig själv? vadå för slags känsla? arg? glad? ledsen? enligt mig står det för allt och ingenting. det varierar, ena dagen kan kroppen och du själv vara det bästa som finns, andra vill man bara sjunka ner under marken och aldrig komma tillbaks igen. och ni ska veta mina läsare, att det inte spelar någon roll om du är smal eller tjock, vilken hårfärg du har, ifall du är mörkhyad eller inte. en sak spelar roll, och det är att du är VACKER, oavsett vad. jag vill att ni ska veta att jag vill att ni ska vara de lyckligaste människorna på jorden, att ni trivs med er själva och främst, att ni älskar er. för att ni är unika, och det finns INGEN som er. för det jag ska bli, lycklig och fri.

Hallelujah!


dagen spenderades med Gabriella. vi stekte pannkakor som blev otroligt misslyckade till en början men sedan blev dom grymma.... det tog oss ca..... 2 timmar? sista avsnittet på Gossip Girl säsong 3 är nu färdigtittat och och jag väntar på att säsong 4 ska bli färdig laddad, IM SO EXCITED! avsnittet slutade så himla konstigt att det kittlas i mig för att jag är så nyfiken på nästa avsnitt. om ni undrar varför jag la upp klippet på bb-simon är det för att han är sååå jäääävla skön. *torkar tårarna* jag och Gabriella höll på att dö när vi såg det innnan, HAAHAHAAH, hallelujah!

Favorit


RSS 2.0