<

Bring it on!

nu börjar de intensiva veckorna med kvällsträningar och heldagar på Ullevi och Scandinavium. att dansa inför sammanlagt 100 000 människor är obeskrivligt . bring it on! jag möter det med ett leende på läpparna.

It's all about hockey

Eurohockey Caravan Öjersjö

FAN vad kul landhockey är! skönaste människorna, härligaste vädret och bästa sporten. kan det bli bättre? - svar nej. euro hockey caravan var grymt. solen låg på och jag tipsar er inte att vara ute 10 timmar med brottarrygg. resulterade i den fulaste brännan någonsin som ALDRIG kommer gå bort.

Jag tror jag är kär

världens snyggaste shorts. alla.fucking.kategorier. d-ö-r.

Picnik it is

KommentarTid
Amanda <33 om Naturlig:
Jag undrade vad använder du för program föratt redigera dina bilder? (om du redigerar dom)
I
- jag använder picnik när jag redigerar mina bilder :)
det blir ingen mer uppdatering idag då jag drabbats av solsting, vänta tills imon. förresten hade jag besöksrekord igår, SCORE!

Naturlig


Sveriges nästa topp modell


Julia Tengner

snacka om att man blir avundsjuk när man ser Julias extremt vackra utseende och kropp. jag har turen som har fått se henne i stort sett varje dag då vi går på samma skola. just nu befinner hon sig nere i modets huvudstad Milano och skriver i sin blogg http://modelme.spotlife.se/ om alla sina castings och catwalks. alla tjejers dröm eller vad säger ni? jag säger att hon är g-r-y-m-t bra och jag bara väntar tills hon pryder vouge italias omslag eller blir en av Victoria's Secrets änglar. you go girl!

Mina livsbärare




1. mina älskade fransväska i mocka. passar verkligen till ALLT! får en känsla av 70-talets hippiesar och lyfter upp outfitsen! från Vintage by Fé.
2. peacepåsen är en av dem mesta praktiska väskorna , snygg är den också. användes mycket i våras, inte lika mycket nu.. shame on me! från Lindex.
3.  åh, min älskade finaste virkade väska. passar perfekt när det enda man ska ha med sig är mobil,plånbok och eventuellt kamera. märket får mammas mormor bestämma då det är hon som virkat den, creds till dig!
4. den rosa leopardmönstrade väskan som hela Göteborg har. och det förstår jag , den är snygg, praktisk och du får den gratis när du handlar i en av Sveriges finaste butiker. bäst är den till stranden eller ett sleepover party. från Raglady by Tara.


Giant black and silver

ring - Raglady

min midsommarafton spenderades med bland annat Raglady och Tara's ägare. till lotteriet som infann sig bidrog hon med påsar från Raglady med innehåll. denna ring vann jag och jag är bra nöjd!

Jag vet hur du ser ut i dina kläder


t-shirt - weekday - skärp - secondhand - jeansshorts - fornarina - ring - raglady

Born to be alive


- bästa låten just nu.

What are words?


Tillbaka


nu är jag äntligen hemma igen! igår dracks det snaps (dock inte för min del) dansades runt midsommarstången och skrattades , i massor! jag hade en underbar kväll och det hoppas jag att alla andra hade också! nu drar jag till Liseberg för första gången på ett år och jag hoppas på en lika trevlig kväll!


Vintage

paulina om Svart volang:
vart ligger den affären? :)
glad för svar!


den ligger i vasastan i Göteborg. om du går på avenyn och svänger av här :


fortsätt bara rakt fram en bit så hittar du den. du kan fynda allt från Louboutin skor till Diorklänningar, I LIKE!

Answer it




24 Juni, 19:12
Anonymis<3 om Beautiful place:
Du tar super bra bilder<3 jag undrar va har du för kamera? Tacksam för svar ;)



21 Juni, 17:42
Anonym om SOME OF THE BEST THINGS IN LIFE...:
jag undrade hur du gjorde så det stog va har du på hjärtat?: sen skriver man jag skulle bli glad om du svarade på frågan och hur gör du så det står post it ♥ ?

21 Juni, 12:03
Ellinore Jonsson om SOME OF THE BEST THINGS IN LIFE...:
svar : Hej Klara! Va roligt att läsa om dig. Grymt att du är så duktig på gymnastik, skulle jag också vilja vara. Vi delar en dröm - Att flytta till NY! :) Hoppas allt är bra med dig <3



1. tack så jätte mycket! jag tar kort med canon powershot compact pink som jag fick i födelsedagspresent för 2,5 årsen. älskar den!

2. jag har gått in i kodmallen och ändrat det. tog hjälp av desginadinblogg.se's tips. HÄR har du länken till det tipset.3. hej, vad kul att du tycker det! tack så mycket, det är bara att börja träna så LOVAR jag att du kan bli minst lika bra som mig! åh vad härligt, visst låter NY som en underbar stad? kramvad kul att så många kommentarer trillat in medans jag har haft ett datoruppeåll här på onsala. idag har solen skinit för första gången den här veckan och jag har plockat midsommarblommor med kusin. benen var bara och imorgon är det midsommar, ytterst trevligt! uppdaterar när jag kommer hem, SÅKLART!

Beautiful place

my-tumblr-edits:  Photo taken from: http://retrocedeee.tumblr.com/ Edited by: http://my-tumblr-edits.tumblr.com/
onsala är det finaste stället på jorden, jag är så lycklig här. åh.

SOME OF THE BEST THINGS IN LIFE...

Falling in love.
Lying in bed listening to the rain outside.
Laughing at yourself
Fallingin love.Lying in bed listening to the rain outside.Laughing at yourself.Midnight phone calls that last for hours.Running through sprinklers.Having someone tell you that you're beautiful.Laughing so hard that it hurts.Close friends.Accidentally overhearing someone say something nice about you.Waking up and realizing you still have a few hours left to sleep.Watching a good movie cuddled up on a couch with someone you love.Getting butterflies in your stomach every time you see that one person.Holding hands with someone you care about. Midnightecalls that lasts forever.
Running through sprinklers.
Having someone tell you that you're beautiful.
Laughing so hard that it hurts.
Close friends.
Accidentally overhearing someone say something nice about you.
Waking up and realizing you still have a few hours left to sleep
Getting butterflies in your stomach every time you see that one person.
Holding hands with someone you care about.

Falling in love.
Lying in bed listening to the rain outside.
Laughing at yourself
Midnight calls that lasts forever.
Running through sprinklers.
Having someone tell you that you're beautiful.
Laughing so hard that it hurts.
Close friends.
Accidentally overhearing someone say something nice about you.
Waking up and realizing you still have a few hours left to sleep
Getting butterflies in your stomach every time you see that one person.
Holding hands with someone you care about.


Ikea is the answer

Anonym om La chambre:
vart kan man köpa klädstången och hur mkt kostar den? (: tacksam för svar ^^

- tro det eller ej , men IKEA är svaret..! den blir din för lite mer än hundralappen, VÄRT!

Visste du att jag..?

mina läsare bara ökar och ökar för var dag som går och  jag vill mer än gärna veta vilka ni är! skulle ni  kunna lägga nån eller några minuter på att skriva om er själva? ni får skriva precis vad ni vill , om era intressen, liv osv.. men en sak vill jag att ni skriver .. och det är att ni avslutar ert inlägg med "visste du att jag" , där ni får skriva precis vad som helst. ju mer unikt och udda desto roligare, intressantare och bättre!

this is me.
som ni alla vet så heter jag Klara, och om ni inte visste det så tja, vore det rätt onödigt att läsa min blogg. mitt liv cirkulerar kring några olika saker. några av dom är gymnastiken , som extremt mycket av min tid går åt till. jag tränar 4 gånger i veckan vilket motsvarar cirka 10 timmar.  jag tränar i ett av dom bästa lagen i Sverige på ungdom och junior nivå. jag älskar gymnastik och det kommer ALLTID att vara en del av mitt liv. sen älskar jag också att införskaffa grejer, till exempel kläder. jag älskar kläder och får knappt plats med allt jag äger i 2 garderober, hur galet?! men min absoluta favoritsak att göra är att skratta. frågar nån vad jag älskar mest så säger jag att skratta, för då räknas alla stunder som du har skrattat med. för vad finns det som är bättre än att skratta? - ingenting. slår allting, alla kategorier. jag bor i Sveriges finaste stad, Göteborg, och här trivs jag läskigt bra! drömmer om att en gång i framtiden flytta till NY med bästavän och att bli modell.
visste du att jag viftar på mina näsborrar när jag skrattar? nu vet du.

bring it on! hit me with your best shot!
tips : http://ellinorejonsson.blogg.se/ (fruktansvärt bra idé. säg till om du inte vill att jag härmade dig, tar bort det genast)

Svart volang

inhandlades idag på secondhandaffären Vintage. märke? - Lise Sandahl.

Armyjacka och fransar

armyjacka  - H&M - hoodie - Monki - väska - vintage by Fé - topp - broadway  - jeans - Dr.Denim - skärp - secondhand

inte var jag beredd på att det skulle börja regna nu på eftermiddagen , som ni antagligen ser, haha. imorgon bär det av till Onsala där veckan spenderas medan mamma och pappa reser till Amsterdam. innan det blir det träning och kalas för bästa kusinen som fyllt 16 (vad tiden går snabbt?) idag inhandlades det även en ny topp och lite underkläder. det kommer inte bli någon direkt uppdatering under veckan , ni får hålla ut med lite tidsinställda inlägg.

My apologies.



ingen uppdatering på grund av att jag spenderat mina två dagar tillsammans med Gabriella. igår tog vi en tur på stan för att fira att sommarvädret kommit tillbaks och idag har vi sett på film, hela dagen. nu väntar en mysig fredagsmiddag med en gäst på besök. senare blir det oplanerade planer..

Bohemian summer


vintage by Fé
världens bästa köp någonsin, alla kategorier. jag är så lycklig. vintage by Fé är nya favoritmärket, åh.

SM GUUUUUULD!



för att det inte blev någon repris på inomhus SM. gööött! jag stod för första målet och matchen slutade 3-2 till oss. härliga grejer. idag har jag inga planer, får se vad dagen har att erbjuda. kanske blir det att gå på vintage by Fés utförsäljning.

Gräddvit med blommor

blus - jc - jeans - bikbok - skärp - mammas gamla

La chambre





trots att mitt rum är så litet så älskar jag mitt rum, det är alldeles perfekt för mig.  det var Gabriella som ville att jag skulle ta kort på mina medaljer, haha. nu drar vi drar iväg till cykelaffären för att lämna in min älskade tantcykel. vi kommer på något att göra senare, just nu är mitt huvud tomt på idéer.  hon sover här iallafall. kommer bli underbart.

Svaren ni alla väntat på


okej, det kändes skitkonstigt att sitta och prata med kameran, gjorde så gott jag kunde. jag svarar Sofie på nästan alla frågor, men hon har blivit lite av en inspirationskälla... självklart är det massa andra personer som jag kunde svarat också, men eftersom att det skulle gå så snabbt som möjligt blev det Sofie som blev svaret!  i brist på kunskaper i windows movie maker fick jag inte filmen som jag ville. tex att jag skulle klippa bort när jag ställer frågorna och lägga in bilder och massor. men imorgon lägger jag in bild på mitt rum, landhockeyklubba och min favorit modellpose, just as i promised. vet inte ens om ni orkar se på när jag sitter och tjatar i 10 minuter. creds till dig som gjorde det! imorgon morgon blir det att kolla på landhockey, egentligen skulle jag spelat men min hals vill inte riktigt ge sig, suck.

Homemade

Inna om I'm in love with a fairytale:
Hej jag undrade var du skaffade din blogg design? Tacksam för svar
- jag har gjort den själv. bara att gå in i stilmallen och skriva lite eller att koda i kodmallen. det är svårt i början, men efter ett tag lär man sig. www.designadinblogg.se har väldigt bra tips. :)

Korall




dagen spenderades med mamma. vi kikade in i några affärer för att se ifall några hade tjuvstartat med midsommarrean, they sure had. JC skyltade för fullt med planscher som visade 70% , vi kunde inte annat än motså det och väl inne hittade vi en blus som var på rea, den fick följa med hem. det fick även en långarmad korallfärgad tröja från Weekday och gladiatorsandaler från H&M.

I'm in love with a fairytale

klänning - vintage by Fé.
min ädlaste skatt, det finaste jag äger. jag känner mig som en fé när jag går runt i den här, kanske en prinsessa till och med. jag har aldrig känt mig så fin som jag gjorde ikväll. grattis Erik, fyfan vad du är bra! förlåt för en suddig och tråkig spegelbild. orkade verkligen inte stå figurera ut någon vacker pose som symboliserar världens finaste klänning, mission impossible. och som sagt, imorgon svarar jag på frågorna i ett videoinlägg. håll ut!
over and out.

Seventy days of summer

Tumblr_lmjzdmughb1qfwxapo1_500_large

ljumna sommarkvällar med personerna man gillar mest, brunbrända ben, saltvatten i håret, glass i stora lass och livet på topp. ÄNTLIGEN. jag har längtat massor. och nu när det väl är här känns det lite underligt, utomhus försöker solen färgäves att tränga igenom de rätt så tunna molnen. trots att solen ligger på lite försiktigt visar termometern inte mer än 15 grader.. jag och många andra har lite mer än 70 dagar i frihet, det kommer att bli obeskrivligt skönt. till hösten börjar jag åttan och jag får passa på att njuta, BIG TIME. ikväll blir det student för en barndomskompis till min bror. innan det ska jag vila, jag måste bli frisk nu. förresten , glöm inte frågestunden, passa på nu för imorgon svarar jag på frågorna, i ett videoinlägg!
peace

En tuff brud i lyxförpackning



www.imfancy.blogg.se.
världens bästa blogg , alla kategorier. tjejen är den snyggaste på länge och insperationen är påfylld - igen. hon matchar budgetplagg med lyx och accesoarerna är inget att snacka om. hennes utseende är to die for, bokstavligt talat.
over and out.

Defination of unhappiness.


känner inte alls att jag är besviken då jag lyckats bli nästan så sjuk man bli då Johnossi, favoritbandet, spelar på Liseberg, extra viktig träning i gymnastiken då man får reda på var man ska träna nästa år eller sista träningen inför landhockey SM. fast på något sätt kanske det är bra, jag skulle aldrig hunnit med alla 3....
halsen är svullen , näsan är täppt och imorgon blir det sommarlov. hoppas så innerligt att sjukdomen bara är tillfällig och är borta så snabbt som den kom hit. för att bli lite lyckligare sitter jag och lyssnar på en mix mellan Robyn och Rye Rye , det är fint!
peace



Markerat


efter att ha vandrat en mil, dragit på mig en förkylning, haft ett förtjusande minilov och bara 2 dagar i kvar skolan som återstår, mår jag bra! drar mig tillbaka med film&glass med mamma och en himla massa mys. imorgon blir det städdag för hela slanten. eftermiddagen spenderades med världens bästa brudar, Gabriella och Nella. testade på markerade ögonbryn nu ikväll, vet inte om jag gillar det än..
peace

Simple

med vit tröja som vattenkrigets dresscode har jag på mig ett linne från monki och shorts från Dr.Denim. som vapen har jag min hederliga vattenflaska som ska spruta ner folket. watch out, Klara är igång och hon stoppar aldrig!
(skulle vara snällt om ni ignorerade mitt myggbett på näsan som ser ut som en jättelik finne, haha.)

peace


Breaking Dawn

den 18e november smäller det. alla galna Twilight fantaster kommer skrika och gråta av glädje. trailern kom ut igår och jag har fått äran att se den. jag har läst boken flera gånger om och ag är SÄKER på att denna filmen blir den bästa , ALLA KATEGORIER. jag är förväntansfull och jag väntar.

Börjar dagen..

.. med en av RM3s mest spelade låtar , och jag kan inget annat än förstå varför den spelades så mycket.. för hur go är den inte?! taggar till Göteborgs årliga vattenkrig och njuter av vädret.  appropå RM3 slutade vi som sjunde bästa laget. vi stod på alla varv utom ett och efter två redskap låg vi tvåa, tyvärr var det trampetten som förstörde allt. har just hittat det bästa klippet idag, får se om jag kan bädda in det. det är storslaget för alla som gillar vampyrer... förresten , glöm inte frågestunden som bara håller i några dagar till , så passa på att dråga, NU. klicka här.
peace

Inte ett moln så långt ögat kan nå


istället för Saltholmen med Nella och Nicole blev det Delsjön med Sofie. solandes och badandes och 2 timmar senare avslutade vi besöket med en efterlängtad Magnum mandel - alltid på topp.
till middag var det full sommar som gällde, grillad korv med potatissallad - en favorit. nu väntar kladdkaka eller chips, har inte bestämt mig än. fin dag. imorgon tar jag tåget till Örebro och får sällskap av goaste tjejerna.
peace

s o m m a r


byxdress - zara - ringar - random

vädret stavas k-ä-r-l-e-k. idag ska jag packa inför RM och Örebro imorgon , innan det badar jag förhoppningsvis med Nella och Nicole, underbart. termometern visar långt över 20 grader och jag taggar inför sommarlov så mycket som det går.
over and out.

Vitt&turkost

topp - h&m concisious collection - jeans - cheap monday - ringar - lindex, gina tricot och random.

Hit me with your best shot!

nu drar jag igång en frågestund, kände att det var längesen! fråga precis vad ni vill och känner för. har ju fått en massa nya läsare så det är bara att fråga ALLT ni vill veta om mig, personliga frågor , om gymnastiken , min vardag, ja,  allt som ni någonsin kan komma på. nu drar jag iväg på middag hos några vänner. trevligt!
peace


Sommartider hej,hej sommartider!

uppdateringen har inte varit den bästa, dock så har jag haft en fullbokad vecka framtills nu. i måndags kastades det kula, sprangs tills mjölksyran kom och musklerna pumpade i högsta grad. det var skolans årliga friidrottsdag. dagen resulterade att jag är snabbaste tjejen på högstadiet med 8.42 på 60 meter. senare på kvällen drog jag och Gabriella ner till Slottskogen och såg på när 10 000 personer sprang för livet i Blodomloppet. igår var det klassdag för hela slanten. vi paddlade i Delsjön och det resulterade i årets första dopp, brunbrända ben och solsting. senare på kvällen blev det pizza och film , jag går i världens bästa klass! idag börjar jag tolv och går mina sista 2 lektioner i sjuan, känns lite underligt.. trots att det är lite småkyligt (eller är det bara jag?) tar jag på mig shorts.
peace!


tröja - ZARA - shorts - gamla avklippta - ringar - Gina Tricot & Lindex.


RSS 2.0