<

TUMBLR LATELY









LEO'S ON MY FEET

nya älsklingar från H&M av alla ställen, kap!


SUMMER 14'



please hurry.

LIVET

var tvungen att lägga upp ännu en citatbild då denna var så obehagligt sann. ta vara på tiden. uppskatta. upplev. 


FRAMTIDA GLASÖGON

nu är det bestämt, på min födelsedag får jag nya glasögon och det lutar mot dessa från ray ban, kommer bli så bra. 

HELLO SPRING

 
hello spring
 
hello spring by klaramoberg featuring relaxed fit boyfriend jeans
 
hade inte tackat nej till dessa plagg en dag som denna.

TRÄNINGSDAGS

frukost | Emma på vår promenad igår 

så var det söndag och dags för träning 10-13 igen. resterande planer för dagen är att plugga matte då vi har prov imorgon, känns förjävligt faktiskt, helgen går alldeles för snabbt.  

LÖRDAG


körde på inbakad fläta | dagens slappa | solade i en timma på altanen, fick tanline, den 29 mars, helt otroligt. 

QUOTE




TODAYS


mössa & skinnjacka från H&M, sjal från vintage by fé, skärp från Chelsea, jeans från ZARA, kofta från Mango, väska från Marc by Marc Jacobs och Converse. 

VID KANALEN

finaste tjejerna.

avnjöt precis en glass vid kanalen tillsammans med bästa girlsen. ska alldeles strax träffa Henrik, därefter väntar träning och sedan middag hos hans familj, kommer bli super. 

SPRING


fy vad man blir glad av detta , fredag, strålande sol och jag slutar om en timma. ren perfektion. 

SKÄMT?!

15.fucking.grader.imorgon?! 

alltså hur lycklig blir man inte av detta då? nästan så shortsen får åka fram! nu var även denna torsdagen avklarad, endast träning som återstår på schemat, kommer bli bra. insåg att jag hade as mycket plugg kvar inför nästa vecka, valde att blunda för det och drog till Henrik istället, känns bättre. 

NEW SHADES ON

från H&M.


HOS HENRIK

finaste utsikten på länge.
 

efter bion med kamratstödjarna, som för övrigt var sjukt oklart, drog jag till frisören och kom därifrån utan slitna toppar och lika nöjd som alltid. Eva på studio elva är verkligen världens bästa, tips! sedan jobbade jag och därefter drog jag till Henrik där jag har spenderat hela min kväll med god mat, skratt, kladdkaka och massa pussar. har saknat min prins och hans underbara familj så.
 
 

DRÖMMEN

kan vara det snyggaste jag sett på länge.

FULLHALF STRÄCKT

 

 


VÅFFELDAGEN


underbaraste våfflan som jag och Gabriella åt tidigare. 

tisdag! dagen började med idrottsteori och avslutades med engelska då vi hade en vikarie från USA, mycket intressant. nu väntar utvecklingssamtal och sedan träning, dags att tagga till!

MIN KÄRLEK

tack för att du tog mig upp ur skiten och gjorde mig trygg igen. jag älskar dig. 

ATT INFÖRSKAFFA

ska bara bestämma mig för vilka... 

MÅNDAG

skinnjacka från H&M, byxor från ZARA, väska från Marc by Marc Jacobs och converse! 

såhär har jag gått klädd denna soliga måndag som har gått förvånansvärt snabbt. skoldagen har varit hyfsat lugnt trots att jag har hunnit med väldigt många saker, känns skönt! nu väntar extraträning i gymnastiken där dans står på schemat, kommer bli bra! 



WILDFOX

grym sommarinspo från www.nattstad.se/jennifersandsjo

BÄSTA

nya favoritlåten som förgyller den här måndagen. 


DOG PRECIS :)

från tyrastinamim.se

hur perfekt hade inte denna bikini i snakeprint från triangl varit i sommar då? GASH. 


MYSER I SÄNGEN

kom hem från konfirmationslägret vid 13 och gick därefter och la mig direkt. vaknade två timmar senare med en hals som fortfarande ömmade, varför lyckas jag alltid bli sjuk när jag minst vill det? hade planer på att träna gymnastik i tre timmar idag men de fick ju givetvis ställas in. drack så mycket varm choklad innan så nu är jag illamående, hur lyckas jag ens? hur som helst så var lägret underbart och jag längtar så mycket till sommaren, kommer bli fantastiskt. 


LAGA MAT



åh vad detta är roligt, vi lagar mat iprincip hela tiden och än så länge så uppskattar konfirmanderna det rejält! 

HAPPY FRIDAY

ÄNTLIGEN FREDAG, fy vad jag har väntat på denna underbara dag. igår var det studiedag och valde därmed att ta det riktigt lugnt och prioritera saker som behövde göras, därför uteblev bloggningen, jag ber om ursäkt för det. har skola framtill 13, sedan bär det hemåt för att packa för att därefter åka till Lyckebo på ett förläger för mina konfirmander. kommer förmodligen att laga mat hela helgen, ser fram emot det så mycket. 

TRÄNING

favvoskorna från Nike är på.

så bär det av mot Billdal likt det gör fem gånger varenda vecka. idag är det fristående som gäller men ska allt se till att få lite teknik gjord också, kan behövas efter alla träningar jag missat pga diverse saker det senaste. imorgon är så studiedag och det kommer vara så otroligt skönt och snacka om att det är efterlängtat, ska njuta till fullo. 


ROSES

fick fantastiska rosor av mina fina föräldrar efter helgens bravader.

ligger just nu helt utmattad i sängen, EYP har stått på schemat hela dagen. politiska debatter och resolutioner har diskuterats på engelska och att det tar på krafterna, det måste jag medge. skönt att det är över dock, även fast det var otroligt roligt och lärorikt. ikväll väntar planering inför lommande konfirmationsdagar och läger, ska som sagt vara konfirmationsledare i sommar, något som jag ser fram emot rejält! 

FANTASTISKT

 
 
en otroligt duktig tjej som gör underbara covers på världens bästa Håkan, kan det bli bättre? - perfektion.

PERF



SM-GULD

efter två helt sinnessjuka finaler är jag svensk mästare igen, x2 dessutom. både matcherna avgjordes på straffar och båda resulterade i vinst för Partille SC. glädjetårarna sprutade, jag är så jävla glad. 

FINALDAG

gårdagens matcher resulterade båda i vinst med 13-0 respektive 5-0, något som gav final för både damer och damjuniorer. idag spelar jag 12 och 14:30 och det finns bara en sak som gäller : VINST.


THE BARN





godaste på länge.

FREDAG


bamba slog till på stort idag, helt underbart var det. 

alltså jag har ätit så god mat idag va. drömlunch i bamba, lite smått och gott efter skolan och tacos och äppelpaj med vaniljsås hos Elin, har lagom med energi lagrad inför morgondagen haha. första matchen spelas kl 11, no mercy är vad som gäller!

LIVET




B&W








REDO

någon annan än jag? 

alltså åh vad det här vädret gör en glad. det är redan torsdag och imorgon väntar det tacokväll med landhockeybrudarna innan SM, kommer bli så bra. men först upp : gymnastikträning. 


SM I LANDHOCKEY

 
 
välkommen till Valhalla Sporthallar på lördag och söndag och se när Partille SC försvarar sina SM-guld från förra året! dags att krossa dem!
 

GÖR DET BARA



SVART & ROSA


kappa från United Colors of Benneton, byxor från Twist and tango, Converse från New York och solbrillz från Barcelona.

DRÖM



KVÄLLSSOL


så himla vackert.

alltså den här dagen, perfektion. träningen gick så jävla bra, styrkan var köttigare än någonsin och nu väntar bananpannkakor med kvarg och varma hallon, nya favoriten. 

SUNSHINE HAPINESS


varför blir livet så mycket enklare när solen skiner? 

MYSIGASTE PÅ LÄNGE

åh detta gjorde verkligen den här soliga tisdagen helt perfekt. efter två lektioner i skolan slutade vi 13:20 och jag och några från klassen drog till Haga och köpte med oss lite fika. jag och Hedda delade på den här kanelbullen, så god verkligen. 

FESTLIGHETER


bild från i fredags, linnet är från ZARA och halsbandet från H&M. 

MÅNDAG


har precis avklarat en lång måndag som innehöll historiaskrivning i 2 timmar (!!!) , plugg och jobb. nu väntar sista landhockeyträningen innan SM men innan dess ska jag ha hunnit köpa Håkan biljetter , aaaaah är så glad. TACK MIMMI! 

FREDAG


bild från i fredags då jag hade en superbra kväll tillsammans med massa nya och underbara tjejer, vi åt dröm mat, pratade och skrattade. perfekt tjejmiddag med andra ord.

CITAT




MYSISAR


avnjöt godaste frukosten tidigare, perfekt uppladdning inför det kommande historiaplugget som återstår hela dagen, kul. ska allt se till att få med en promenad i solskenet också, känns som att våren verkligen är här nu. hur underbart?

LAST NIGHT

gårkvällen började med goa drinkar hemma hos mig tillsammans med Gabriella, Hedda och storebror, sedan drog vi vidare till en 18-årsfest som inte var så jättekul för mig då min mage gjorde något så fruktansvärt ont... riktigt synd då jag säkert kunde ha haft det väldigt bra. 


NEWIE

från ZARA.

KENZAS FULLTRÄFF


wow säger jag bara, vilken fantastisk klänning.



THEM LEGS

drömkroppen nummer ett.


HUR SNYGG?

ett tips till er därute är att börja se på Top Model Sverige med denna snyggingen som medverkar. programmet är verkligen mycket bättre än förra året, inte alls lika B, sedan skadar det ju inte att människorna som är med är drömsnygga? jag klagar inte iallafall. 


TRÄNA


dags för sista träningen innan helgen, fy vad skönt det är med fredag imorgon, obeskrivligt. vet inte vad som är felet men är så fruktansvärt trött nu för tiden, somnar alltid på bussen till träningen och blundar alltid till på någon lektion i skolan, skärpning. får se till att sova ut ordentligt i helgen trots att jag är fullbokad både fredag och lördag, kommer bli så bra! 

FYFAN VAD BRA

 
så jävla ball tjej. det är kanske en sak som de flesta inte vet om mig, men jag har faktiskt en talang för dialekter och språk. har väldigt lätt för att härma diverse saker, en riktigt rolig (och något irriterande kanske) egenskap!

SUMMER, PLEASE HURRY

foton av den fantastiska Jay Alvarrez, underbar tumblr inspo.

SVARAR


åh vad svårt, men av egna erfarenheter så handlar det om att äta jämnt och ganska ofta. jag börjar alltid dagen med att äta en rejäl frukost , tips från mig är grovt bröd/knäckemacka, yoghurt med frusna bär och müsli eller havregrynsgröt! då står man sig garanterat fram till lunch och slipper en ojämn blodsockernivå. till lunch är det bara att äta det som serveras i skolan, jag satsar på att äta mycket sallad och varierad kost så jag får i mig tillräckligt med vitaminer osv. sedan så är mellanmålet viktigare än man tror, äter iprincip samma som till frukost men försöker få i mig någon frukt. sedan så äter jag även middag i lagom mängd beroende på om jag ska träna eller inte. tränar jag så äter jag proteinrik mat efter för att återhämta mig ordentligt, på så sätt ser jag till att inte somna hungrig då det är bland det värsta jag vet.

för att summera allt så är det viktigaste att äta regelbundet för att på så sätt hålla din blodsockernivå jämn, då kan du både koncentrera dig lättare och sockersuget blir enklare att kontrollera. 

somna aldrig hungrig, det är inte ett gott tecken för något. tänk även på att mat är ditt bränsle till träningen, drick mycket vatten och ladda upp med kolhydrater innan träningen så hoppas jag att det hjälper! annars får du gärna fråga igen så försöker jag svara mer utförligt och bättre!

VINST

sista seriematchen spelades igårkväll och den resulterade i vinst med 6-1, gjorde ett mål och en assist så jag är riktigt jävla nöjd. är så himla taggad inför SM, galet är det. idag väntar tre lektioner och klockan ringer ut 13:20, helt underbart. 


UTTRÅKAD

vad gör man inte för att slippa plugga...? 

HIPANEMA

mitt fina armband som livar upp vilken dag som helst. 

har precis kämpat igenom mig en 1 tim och 40 minuters historialektion, känns skönt. denna måndag har underlättats genom solsken, att det var ljust när jag vaknade och vetskapen av att jag har min sista seriematch mot valhalla ikväll, dags att kötta! 

NU KÖR VI



SIMPLICITY

ny tischa från ZARA som jag köpte för några veckor sedan.

BÄSTA PÅ LÄNGE

från http://www.tempelman.se/2014/01/nyt%C3%A4nk-i-modeindustrin.html.

Jag är inbjuden till ett modehus för att hålla föredrag för deras ledningsgrupp. Om män och manlighet. Företaget har brottats i årtionden med att försöka få män att bli mer modeintresserade och handla mer kläder.

-Vi har inte knäckt koden, vi måste förstå män bättre, säger den kvinnliga HR-chefen som anlitat mig och stressat tittar på klockan.

-Jag har min egen lilla metodik för att skapa insikt, börjar jag. Hon lägger en hand på min arm och stoppar mig.

-Jag har fullt förtroende för dig Anders men jag måste springa till ett annat möte, säger hon och backar in i hissen.

Två veckor senare står jag i ett konferensrum med en befriande jämn könsfördelning.

-I grund och botten är det här ett marknadsföringsproblem säger jag och tittar ut över de välklädda männen och kvinnorna runt det blanka valnötsbordet. Jag visar min första powerpointbild av en håglös man som står och stirrar på sig själv i badrumsspegeln.

-Och nyckeln handlar om identifikation. Män vill kunna relatera till modereklam, visualisera kläderna på sig själva. 

Människorna runt bordet nickar instämmande, fyller på Ramlösa i sina glas, antecknar.

-Men inga män över 30 vill se män i sin egen ålder på bild, fortsätter jag och bläddrar fram bilden av Tommy från Pippi Långstrump.

-Män vill se en bättre version av sig själva. De vill se 12-åringar.

-12-åringar? säger marknadschefen och skrattar lite nervöst mot sina kollegor.

-Ja, max upp till 17 år. Män tycker om att titta på unga pojkar, det är vetenskapligt bevisat. Äldre män relaterar till unga, beniga pojkar eftersom alla män tycker om att påminnas om och idealisera sina förlorade barnkroppar. Som spröda porslinsdockor, säger jag poetiskt rakt ut i luften.

Människorna runt bordet börjar att skruva oroligt på sig och utbyta blickar, så jag höjer min röst ett par decibel och tar kommandot över mitt insiktsarbete igen.

-Sen är det ju allmänt känt att kläderna ser bättre ut på en 12-åring. Och jag pratar inte om småfläskiga snorungar med en arm i chipspåsen och den andra runt spelkonsolen här. Jag pratar om pinnsmala pojkar med klädsamma ätstörningar, missbruk, självskadebeteenden eller något annat som ger den där desperata looken som fotografer som Terry Richardson kan extrapolera till high fashion.

-Det här var det dummaste jag hört, säger plötsligt den manlige VD’n och reser sig upp. Han är flammande röd i ansiktet och nästan skriker åt mig. 

-Porsche säljer väl inte bilar med BARN i bild? Och teknikföretag låter väl inte BARN vara modeller för en ny PC eller en ny TV? Du målar ju upp något som kommer få oss att framstå som rena rama pedofilnätverket. Hur fan skulle det se ut om vår kollektion för män marknadsfördes med BARN, sjuka barn till och med?

-Ja, säger jag och startar ett bildspel med deras egna bilder från höstens kollektion för kvinnor. Hur skulle det se ut?

Tystnaden i rummet är så sublim att den borde kunna spelas in och sparas för eftervärlden.

 


LIVSMÅL AVKLARAT


fyfan vad skönt detta var.

var precis ute och sprang längre än vad jag någonsin gjort, herregud vad bra det kändes. log under hela turen samtidigt som benen jobbade likt aldrig förr och den nyaste housemusiken dunkade i öronen. nu mår man.

DEDICATION


antagligen så kommer jag få väldigt blandad respons på det här inlägget. vissa kommer tycka att jag är extremt bekräftelsesökande, andra ser det som vilken annan "fitspobild" som helst och andra bryr sig inte riktigt. detta är nästan första gången jag blir såhär personlig på bloggen så jag vet inte riktigt vad för kommenterar som kommer trilla in.

 

hur som helst så börjar jag det här inlägget med att säga att jag INTE kräver bekräftelse genom bilden. den är endast till för att visa er att det faktiskt är möjligt att nå sina mål, även fast dom verkade vara orimliga till en början. sedan så säger jag inte heller att jag var tjock, för det var jag inte, på något sätt.

 

först och främst vill jag säga att den första bilden är tagen i augusti 2013 efter en sommar fylld med det goda livet, det hade varit mycket glass på bryggan, festligheter och unnandes. tänkte dock inte så mycket på det då, man var brun, jag skulle börja gymnasiet och livet var relativt enkelt. den andra bilden, tagen i oktober 2013, nådde jag en gräns. mådde inte speciellt bra och tryckte i mig dåliga saker dagligen. märkte inte att kardemummaskorpor faktiskt smakade sött, åt godis två gånger i veckan och blev besviken så fort jag såg mig själv i spegeln, jag kände inte igen mig själv. här kom vändningen.  i början av november ändrade jag mina matvanor totalt, började äta knäckebröd dagligen, slutade att dricka läsk flera gånger i veckan, avstod från lösgodis och bestämde mig för att unna mig gott på helgen, jag började även att spela landhockey som ledde till en förbättrad kondition, ångrar inte det valet för en sekund. jag må ha lite fritid iom landhockeyn, men det gör mig så jävla lycklig. och det var just det som allt handlade om, att göra något som jag älskar, bestämma mig och göra något.

 

jag kommer aldrig säga att jag var tjock eller stor och att jag var tvungen att ändra matvanor, jag ville det bara. jag ville nå mina mål som jag hade satt upp för mig själv, ville må bra och vara stolt över mig själv. jag insåg att sallad faktiskt var riktigt gott och att jag mådde rejält mycket bättre när jag avstod från bröd, pasta och potatis i enorma mängder, just av den anledningen att jag inte fick ont i magen, blev uppsvälld eller illamående, inte för att det var kolhydrater för sånt tjaffs hatar jag.

på den näst sista bilden, tagen i december 2013 insåg jag inte bara att jag hade börjat må otroligt mycket bättre, jag var stolt också. stolt över vad jag åstadkommit och jag älskade träning mer än någonsin. jag älskade känslan efter varenda träningspass, svetten som rann och skillnaden som den skapat. den sista bilden är tagen idag, och jag är lyckligare än någonsin. äter mer än vad jag nånsin gjort, skillnaden är att det är bra och nyttig mat, jag orkar springa längre än vad jag kunnat tänka mig och jag känner mig starkare än någonsin. allt detta pga att jag för en gång skull bestämde mig för att göra en skillnad. jag nådde min mål och jag är så jävla tacksam för vad den här bestämmelsen har gjort. jag har aldrig pressat mig såhär mycket någonsin, och det är så otroligt fräckt vad kroppen kan åstadkomma, den är verkligen fantastisk på alla sätt.

 

jag har inte gjort det här för någon annans skull, endast MIN skull och MIN vinning. jag vill kunna inspirera de som vill göra en förändring eller bara ha träningsmotivation. men kära läsare, ni måste komma ihåg att det handlar om att göra det för DIN egen skull, absolut ingen annans. jag älskar choklad, chips, kakor och hamburgare är bland det bästa jag vet. sluta inte ät, sluta inte unna dig. sätt upp ett mål och gör allt du kan och orkar för att klara det, men glöm inte av att leva. för att leva är det absolut viktigaste. du har bara ett liv så gör det absolut bästa av det. det handlar om att du ska vara lycklig.

 

over and out,

K.

 



DENNA VAR BRA


RSS 2.0