<

TISDAG

oj herregud! har inte bloggat på 5 dagar, hur kom det sig? ..
måste bara säga att helgen var BÄST , aldrig haft så kul på en cup, någonsin!
vi gjorde hur mycket som helst och mina kidz var hur duktiga som helst! dom utvecklades så fruktansvärt mycket. fick igång ett spel och massa. det var galet många danskar och tyskar som flirtade med mig ,sjukt kul. men jag höll mig till min krambjörn R och min flört N. ;)
igår kom Elin till mig och vi hade väldigt kul, som alltid. hon sov över hos mig och i morse åkte jag bussen till tandläkaren och allt var bra med mina tänder. hann precis till gympan och körde ringar. ytterst trevligt. nu sitter jag med Sofie och bara gör ingenting. vi har håltimma för att Ethel är sjuk. funderar på att göra en önskelista.. 1a december imon, gud va tiden går snabbt! ikväll blir det utvecklingssamtal, gymnastik och landhockeymatch. kan dock inte vara med på landhockeyn och gympan.. :(
puss

DAGEN FÖRE FREDAG

hej alla.
dålig uppdatering, jag vet.
ska bli bättre nästa vecka, för i helgen kan jag inte blogga för då ska jag till Lund och Nayan Cup ,tjooohooo! är helt överlycklig! idag har jag varit och kollat mitt ben hos en läkare. det var en rejäl sträckning och en liten blödning, så jag får inte träna förän det är helt bra. får inte överlasta det eller något. lite segt, men ändå bra. efter läkarbesöket fikade jag och mamma på ett café i Haga som heter Kringlan. mycket mysigt ställe. besök det!
nu ska jag se på Paradise Hotel.
puss

HÅKAN HÄGG


SMINKVIDEO!



kommentera!

MÅNDAG

hej alla.
riktigt bra dag idag faktiskt! (förutom att min facebook dampar..)
var väldigt lugnt i skolan och gör soft på lektionerna. vi hade drama , det var askul.
vi gjorde massa övningar. en av dom var att man skulle blunda och gå runt, hälsa på varann och säga "ubåt".
men en skulle var helt tyst, för han/hon var den riktiga ubåten. Filip och Hampus tjuvkika hela tiden och taffsade på mig minst 20 gånger. haha. inte lika kul det kanske ;)
efter skolan var jag med Danne och pratade om allt. sen gick vi upp till honom och kollade på tv. jättemysigt.
nu fixar jag min sminkvideo som kommer upp i nästa inlägg!
nu ska jag se på paradise hotel.
uppdaterar snarast!
puss!





såhär såg jag ut på släktkalaset i lördags. :)


SLÄKTEN

hej alla.
har varit och kollat på landhockeymatcher och varit släktkalas idag. mycket trevligt.
nu när jag kom hem så har det hänt en sak så jag ahr snackat i evigheter ist för att kolla på paradise hotel, det får jag göra någon annan gång för nu säger pappa att jag måste gå och lägga mig.. om jag inte kan lura honom.. ;)
nu ska jag lura pappa..
godnatt , sovgott.
pussar <3

ÄLSKAR LÅTEN



åh,jag vet inte varför jag lyssnar på Camp rock och Disney-stjärnor, men
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN vad bra den här låten är! spelas om och om igen på min spellista!

BLOGGTORKA

hej alla.
förlåt för dålig uppdatering. har riktig bloggtorka, har ingen aning om vad jag ska skriva om. tycker att det är tråkigt att skriva om vad man har gjort hela tiden. BORING. så... kom med tips vad jag kan skriva om i bloggen? hade vart görnajs! ikväll är det bedömning på fristående och mitt lår/rumpa är fortfarande inte bra.. FUCK MY LIFE . skämt dock. nej men jag vill bara träna, känner att jag mår dåligt när jag inte får göra det jag älskar..
puss

BÄSTA GREJEN

här är lite av vad jag har gjort idag..

JAG VILL KUNNA TRÄNA PÅ RIKTIGT!

orkar inte vara sjuk o skadad längre.. sätt på nån musik för det glömde jag ha med xd

PUSS


TOVE , NYA B-RUDEN

måste tipsa om Tove Styrkes nya skiva. hon har lämnat Idolträsket och börjat med något alldeles eget. grymt beat och sköna texter.

påminner om Lykke Li och Robyn. I LIKE!

ni kan lyssna på hennes skiva HÄR


JULIA SHEER







3 ord.
- wow,wow,wow.

SUNDAY

igår när jag skulle lägga mig funka inget alls. låg i minst en timma och bara försökte sova. men inget gick. jag vände på täcket och kuddarna , tog bort 2 kuddar , vände på mig så att jag låg med fötterna på kuddarna. inget gick. gick ut i vardagsrummet och la mig i soffan. jag blundade och tänkte för mig själv : vafan ska jag sova för? jag är ju inte det minsta trött! jag satte mig vid datorn och klicka mig in på blogg.se. kollade lite på bloggarna och så såg jag en tjej vars blogg hade namnet " 14 år och gravid" , klickade mig in direkt. trodde verkligen inte att det var riktigt. men det var det. en 14 årig tjej som bestämt sig för att behålla sitt barn och är gravid i vecka 39 tror jag. WOW. stark tjej det där. idag ska jag städa , gå till träningen utan att träna , köra styrka och sist men inte minst vara hemma och kolla på tv. ;)
ha en bra söndag.
puss

CIRKUS MÖLLER

andra säsongen av ett skitprogram som Cirkus Möller. jag förstår inte hur producenterna kan tycka att programmet är bra och vill ha en fortsättning. ärligt talat så förstår jag inte hur nån kan tycka det. eller att det är roligt.. visst, det kan vara roligt mitt i natten med bästavän men ALDRIG annars .tycker bara att Måns är tråkig och han tror verkligen att han är rolig, vilket kanske gör programmet roligt? inte har jag någon aning.. totaldissar programmet.



vad tycker ni?
hiss/diss?

FACE THE FACT

... pepsi är MYCKET godare än Coca Cola!
kanske inte just nu när jag sitter med ett stort glas för att få i mig någon slags vätska och allt smakar kemikalier. men annars, då är det massa mer gott än cola! ikväll blir det riktigt fredagsmys med tacos till middag och Idol kl 20. ingen missar! måste ju se min framtida man ;)
uppdaterar snart igen. VILL HA NY HEADER NU!
puss



så vad tycker ni?
Pepsi eller coca Cola?

GYMNASTIK

om någon frågar mig vilken sport jag tycker mest om i hela världen. då skulle jag svara gymnastik direkt. gymnastik är nog en av dom tuffaste sporterna i världen. många tror att det är livsfarligt. men inget blir livsfarligt om man vet vad man gör.  gymnastiken är mer än något man bara "gör". det är en livsstil. det blir något som tar en sådan stor plats i ens liv. i mitt liv som elitgymnast är det bara gymnastik som gäller nästan. folk i min omgivning börjar inse att gymnastiken är så mycket för mig. och dom som kan acceptera att det första jag säger på morgonen är att jag klarade det på träningen kvällen innan eller att jag gör den övningen och allt som jag nu kan snacka om... dom som gör det är guldvärda. gymnastiken har sina fördelar och nackdelar. det vet alla.  men ingen kan beskriva känslan när man står där, på ansatsen och ska ta första steget , när pulsen är uppe i 200 och adrenalinet pumpar runt i kroppen och det kittlas i kroppen som om man hade kolsyra i ådrorna. när man klarar en övning för första gången och får en highfive av sin tränare. eller helt enkelt ett bra. ett bra räcker för att man ska orka köra vidare. när man är i träningshallen 10 timmar i veckan. platsen där man peppar ,peppas , svettas och skrattar. där ens stora familj samlas och där man delar allt. blod, svett och tårar. om jag inte hade gått i gymnastik vet jag inte vart all min energi hade tagit vägen. vad jag hade varit i livet. jag har träffat så många  fina människor som har hjälpt mig i livet när jag har haft det som värst. jag är jag , och jag lever för det jag håller på med.
vi är gymnaster och vi brinner för det vi älskar, vi brinner för gymnastik.





-


RÖSTEN FÖRSVANN PRECIS

rubrik

BAJS

hej jag heter Klara och just nu HATAR jag att vara sjuk, jag har uppdaterat sämst och alla som läser min blogg hatar mig.
BRA LIV! ja. nej . inte nu. jag har nästan skippat JSM nu.. inte tränat på 3 veckor och jag känner verkligen hur illa jag ligger till. jag är hemma idag. jag kan varken prata eller andas. kände att det inte var nån jättehit att gå till skolan idag. missar matchen ikväll och träningarna denna veckan antagligen.. SKITKLARA!
argt inlägg, förlåt. det enda jag tänker på för tillfället.
puss

Je t'aime








ni betyder massa. älskar er. <3

DAGENS




halsduk - gabriella som gjort - jacka - H&M - jeans - H&M (mina kap ;) ) boots - johanssons

facelook - mascara & eyeliner.

lovar att sminkvideon kommer upp snart!

THIS IS ME , THIS IS REAL







det blev inte att åka till Danmark. stannar hemma i helgen . imorgon blir det Gabriella och på söndag träning. ASPEPP! ha en fortsatt grym helg så syns vi imon.

ps, jag ska fortfarande gifta mig med Olle Hedberg en vacker dag.

IT'S A BEAUTIFUL DAY

drar ut på en lång och fin promenad. tar med mig kameran och hoppas på lite fina höstbilder. senare hoppas jag att jag drar ner på stan med mamma och hittar en fin vinterjacka till den kallaste vintern på flera hundra år, om inte tusen. vi kommer få en istid här, wow.
kort inlägg, sorry.
puss

GO

hej!
hoppas att ALLA har haft en bra dag. min var faktiskt riktigt lyckad! iallafall till en början.. jag inte gjorde så mycket.. myste med Gabriella med några filmer, en gosig soffa, mjuka fleecefiltar och lite hallonglass. senare på kvällen var det träning som gällde.. tog det lugnt, väldigt lugnt för att inte förstöra min tillfriskningsprocess. vi körde igenom lite obliga och det gick INTE bra för mig.. fattar inte varför. det bara gick inte. sket i det och gick vidare. det är precis det jag måste göra.. inte haka upp mig på massa saker.. sen var det dags för hoppen.. saxlänt och BAAAAAAAAAAM! sträckte mig i hela låret.. dock så känns det bättre, men fortfarande inte bra.. sitter med en varm grej runt låret och dricker multivitamin juice. GÖRGOTT! nu ska jag se på Paradise Hotel.
ha det gött!
puss

BAD DAY

hej!
haft en bra dag? :)
jag kan nog inte ha en värre dag än den här.. för det första så spillde jag tandkräm över mitt tangentbord på laptopen i natt. jag vaknade flera gånger och hade jätteont i halsen. när jag vaknade imorse och skulle sätta på datorn fungerade inte vissa tangenter. så då blev det att försöka fixa det hela dan med hjälp av johns sms. jag taggade galet mycket inför träningen och hoppades på att jag kunde köra 540 bakåt och massa. men nej, såklart skulle jag få jätteont i halsen så jag knappt kunde andas och jätteont i hjärtat. spenderade träningen åt obligga i fristående och åt vighet. det är säkert jättebra men var så himla pepp på att köra. nu ska jag se på "The Event" och fika lite..hoppas att ALLA har haft en bättre dag än mig..
massa pussar!

HAHA



jag länkar massa, känner att jag har roligt ikväll. ;)
daniel är bäst

PEOPLE ARE AWSOME


SKÄGG!


RSS 2.0