<

Säger jag stila säger ni stå!

världens galnaste och roligaste helg. 15e bästa ungdomslaget i Sverige, ett lag fullproppat med kärlek.
tack för en otroligt grym tid, jag älskar er favoriter! vi kör på ca 33 , 54 och 1,24 min, titta gärna på hela! vi är dem som glänser i dom blåa dräkterna, just sayi'n it!
imorgon blir det friidrottsdag. tackar för mig och säger godnatt.
over and out

Irritation

jag är så FRUKTANSVÄRT irriterad på en grej. och ja, det är klänningen på bilden. hur kan man ens komma på tanken att göra en klänning som liknar en bordsduk? den är läskigt ful, bland det fulaste som gjorts av Gina Tricot... alla kategorier!  jag suckar djupt varje gång jag ser reklamen på gatorna eller liknande. KATASTROF.
nu ska jag göra kladdkaka till föräldramötet ikväll och sedan blir det träning. imorgon drar jag till stockholm så det blir ingen uppdatering förän på söndag kväll eller måndag.
puss

Word

i brist på underhållning på min svenska lektion sitter jag och kollar på ett flertal bilder med så grymma citat att mitt självförtroende är på topp. jag är jag och det finns INGEN annan som är som mig, på något som helst sätt. jag är unik & det är vi alla. just sayi'n.

Låt mig få omfamnas av ord så vackra.



Om jag blinkade varje gång mina tankar omfamnade dig,
skulle jag blunda för evigt.
Och om jag tog ett steg för varje gång mitt hjärta slog för dig,
skulle jag aldrig sluta gå.
Och om jag log varje gång mina lungor vill andas din luft,
skulle jag le varje sekund av dygnet
och jag skulle hoppas så innerligt att du tänkte på mig i just det ögonblicket.

om inte om vore,tänkte jag.
om inte om vore skulle jag bli kär.
hur kär som helst.
blossande, brännande, gnisterkär. ursinnigt förälskad.
om inte om vore,tänkte jag.
om inte om vore skulle jag bli kär.
hur kär som helst.
blossande, brännande, gnisterkär. ursinnigt förälskad.


Flätad detalj


en enkel fläta virad runt toffsen , hur enkelt, hur fint?

några timmar spenderades i skolan , resten skrattandes med Gabriella och de timmarna som är kvar på dygnet ska jag njuta av. det blir att se på säsongsfinalen av favvoserien The Event och sysselsätta mig med något annat.
over and out.

Aprikos

t-shirt - jeans - hoodie - jeansjacka - påse - brillor - boots
- svårare är det inte.
såhär såg jag ut idag. jeansen&t-shirten är från Bikbok , jeansjackan från H&M, hoodien från Adidas och påsen från Lindex.  dagen gick snabbt då jag började 10:40 och slutade för dagen 14:40. just nu taggar jag inför sista träningsveckan innan U . kommer gå super.
puss

Prisvärt fosho!

Carina om Två färgklickar:
hur mycket kostade tröjan ♥ ?
- 49 kronor, grymt bra!

..så är det inte svårt att älska mig.


en av de starkaste filmerna jag någonsin har sett. budskapet är av guld och jag tycker att ALLA ska se den. inte ett enda öga som är torrt. ni kan se filmen HÄR.
peace

Lisebergskanin i form av luft..?

jag fattar lika lite som ni.
idag har jag sprungit som en dåre och spelat den mest unika sporten av dom alla, landhockey. springandet resulterade i 2 vinster, 1 lika och 1 förlust. imorgon blir det ytterligare 2 matcher och förhoppningsvis final. dagen spenderades också vid avenyn där sprinters sprang för mål, grymt imponerad. solen låg på och lyckades fixa lite färg på mina kinder, ser nu ut som en tomat i ansiktet.. fin dag.
over and out

Fråga på

anonym om Två färgklickar:
vart var det halva priset rea på bikbok? :)


- vid kungsgatan, bredvid indiska :) älskar att få frågor, och glöm inte... fortsätt kommentera!
over and out

Svart&vitt

några av de 100 bilderna jag och Gabriella tog, i'm proud!

Två färgklickar

båda tishorna inhandlades på bikboks halva priset rea . eftermiddagen spenderades med Gabriella delvis på stan och utomhus där vi tog kort. bilder kommer senare. up next : Veronica Maggio på Liseberg, TAAAAAGGGAAAAAAA!

Tips it!

Istället för att hänga på Facebook i stort sett hela tiden har jag 5 underbara och unika sidor jag vill tipsa er läsare om! Få dig ett gott skratt eller bli inspirerad till högsta nivå.


1.

En fotosida där olika personer från alla världens hörn delar med sig av sina och andras bilder, låt dig drukna i inspiration och skönhet! www.weheartit.com


2.
En till fotosida där bla. professionella fotografer lägger ut sina bilder i portfolios.

www.carbonmade.com




3.

En humorsida där personer från hela världen delar med sig av sina extremt jobbiga och pinsamma upplevelser från livet. Varning, beroendeframkallande! www.fmylife.com



4.  

En extremt rolig sida där människor skickar in sina felsms som missuppfattats helt och hållet. På sidan står det ”Sidan som sprider sig lika snabbt som klamydia på en tysk bordell”, vilket är den perfekta beskrivningen.  www.felsms.com



5..

Sidan där folk delar med sig av sina tjuvlyssningar när andra människor haft väldigt intressanta konversationer… Hysteriskt roligt.

 

 

ny kategori! vad tycker ni, är det något jag borde fortsätta med?
over and out.

 

 

 


Svar

Anonym om Summer favourites:
varför har du fejkad eyeliner på 4:an och 5:an?
18 Maj, 16:55


Anonym om Summer favourites:
vart köpte du byxdressen? :)

17 Maj, 21:32


rebecka :) om Summer favourites:
var köpte du den svarta tröjan? grymt fin!

19 Maj, 10:24
1. för att jag har väldigt korta ögonfransar och när jag redigerar mina bilder så fyller jag i med svart för att mina ögon ska vara mer skarpta, just därför, inget annat.

2. jag har tyvärr ingen aning, fick den av mina kusiner. kan kolla senare när jag kommer hem!

3. på monki , tack!

Summer favourites


1. den underbara röda koftan från Vero Moda matchar jag med topp från Concousious Collection tillsammans med brunt skärp och svara shorts från Dr. Denim , lätt och galet snyggt!
2. kör på samma shorts+ skärp men denna gång med en slapp stickad vit tröja från Monki , förra årets kap!
3. alla tröjor med tryck tillsammans med ett par slitna jeansshorts är hur grymt snyggt som helst! matchar med par pilotisar.
4. en enkel vit tunika och militärgröna shorts, jag är kär i färgen och det har ni säkert koll på.... ;)
5. spetstopp + shorts är hur snyggt som helst, bara att inse. (och ja, min BH syns... orkade inte byta, FÖRLÅT!)
6. byxdress, årets måste-ha plagg! min kan lätt matchas med en tröja över så att det ser ut som vita shorts, lika snyggt det.

åh vad jag vill ha värme, orkar inte matcha med tråkiga jeans, finns så mycket annat att ha på sig på sommaren!
peace

Två timmar senare..


.. och två garedrober är rensade , underbart! återfann gamla favoriter och Gabriella nickade gillandes. av alla kläder kom insperationen fram, klickade in på några bloggar och wooops så fanns där en hel massa kläder som funkade tillsammans! lägger upp lite bilder alldeles strax på några favoriter för sommaren. värmen, var är du?!
xoxo.

Svar på tal :

Postat av:

hahah "fröken Maggios" ? asså du tror att du e så himla vuxen -.- det är bara att inse, du är bara 13 ;)

 

 

haha härlig kommentar, men du , om du nu vill säga något så skriv vem du är, och om du bara ska klaga så behöver du verkligen inte vara inne på min blogg. ingen tvingar dig, dessutom är jag 14, och vem säger att jag tror att jag är vuxen, inte jag iaf!  ha koll innan du skriver något så oväsentligt igen. tack!

 

brukar aldrig svara på kommentarer annars, kanske något jag borde börja med? kände mig liten tvungen att svara på den här kommentaren då jag tyckte att den var så ironisk, haha.

 


Vad vore jag utan era andetag?

4 plingningar i klockan och en massa voltande senare... vilken jävla bra kött träning alltså! pling på piköppning rondat flickis 360 konstaterar en stolt tjej. världens bästa lag, tagga USM om 2 veckor! det stavas k-ä-r-l-e-k, på riktigt hög nivå.

Light pink

nytt ljusrosa linne - gina tricot - jeans - bikbok - skärp - mammas gamla

linnet införskaffade jag i fredags när jag var på stan med Elin. det ser vitt ut på bilden men är ljus ljust rosa, nästan lite aprikos i ett transparent tyg.

Unik

sjukaste.någonsin.alla.kategorier.
helt jävla amazing faktiskt. att man ens kommer på något sådant?! grymt med credits till killen alltså! idag kom solen äntligen tillbaks till Göteborg, fortfarande lite småkyligt, annars riktigt härligt! dagen gick snabbt, snart blir det träning, bara 5 gånger kvar tills USM , tagga!

If gymnastics was easy it would be called football

efter en fartfylld helg slappnar jag av framför datorn med gymnastik SM framför mig. Höganäs GF vann kvalet , finalen börjar 14:30 och HÄR kan ni se den. I'll watch. just nu : sista avsnittet av Vampire Diaries, därefter Americas next top model. härlig söndag!
over and out

Satan i gatan vad bra!




jag hoppas fullhjärtat på att ingen har missat fröken Maggios nya succéalbum?! om ni har det tar jag livet av mig. men ändå, så tipsar jag om det. ifall nån är så galen och har bara råkat slinka förbi det. världens bästa platta, någonsin. låtarna är knökade med känslor, det är obeskrivligt bra!
k ä r l e k

Summerbreeze


har redan 385 dollar ( ca 2500 kronor) inför NY, åker om ett halvår , fett med cassshhhflooowww!!!! haha nä, men GRYMTGRYMT värt. om jag är lika duktig till sommarlovet och sparar ihop lika mycket kommer jag att ha cirka 5000, om inte mer, och det är så JÄVLA bra! sitter och njuter till Johnossis summerbreeze och trivs rätt bra av att sommarlovet snart är här. senare blir det tredje sista fristående träningen inför USM och imorgon är det fredag och då kommer Elin hit, mer underbart blir det inte. up next : americas next top model och en smarrig macka.
peace

Kasst


jag gråter av skratt, det är så JÄVLA dåligt när han rappar rent ut sagt.
idag har jag svettats i stora mängder. drar iväg till träningen nu där jag får svettas lite till , härligt!
peace

HIGH FIVE!


hur sött?!

Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

förlåtförlåtförlåt. men vem i hela friden har tid att blogga när solen strålar utomhus? datorn tilltalar mig INGENTING när det är sommarvärme ute och man vill spendera varenda sekund ute!
helgen sammanfattar jag kort. ljumna kvällspromenader runt göteborg, lätta sommarbrisar och tunna kläder. sommar på högsta nivå med andra ord. var beredd på kass uppdatering när det är fint väder. idag sa jag hejdå till slitna toppar och trasigt hår. välkomnade hjärtligt nytt, fint och fräscht hår inför vad sommaren har att erbjuda. bild får ni!



Två bilder


tillbaks igen! rubriken blev bajs då jag inte kom på nåt annat. men snacka om rörig bild alltså, haha. ville egentligen redigera hela bakgrunden vit men med bristande kunskaper blev det inget bra...dagen spenderades först på sjukgymnastiken, sedan bar det av till skolan och efter det har jag chillat hos Jamie tillsammans med Gabriel. dagen har varit bra. det är underbart med helg, imorgon blir det bröllop. up next : top model med fredagsmys, mys! förresten så ser ni mitt senaste inköp i bakgrunden. en silkesklänning från Stylein.
peace

Take a break

bloggar när jag får tillbaks lusten.
over and out.

Ovärt

jag har haltat mig genom dagen idag. bokstavligt talat haltat. igår på träningen lyckades jag nämligen stuka foten, rätt rejält. igår kunde jag knappt gå men lyckades ändå ta mig hem från träningen i Bergsjön och sedan ner till kapellplatsen där Energo hade sin årliga vårshow, najs! kvällen led jag igenom med smärtor i foten så starka att hälften hade varit nog. kröp runt i huset likt en bäbis då jag inte kunde stödja på foten någonting. sån tur ar gick det bättre idag då jag kunde gå hyffsat bra. blir dock inte att träna ikväll, åker ändå till Billdal för att träffa brudarna. idag körde jag på mitt favvolinne från Bikbok & mina jeans från samma märke, enkelt och snyggt.
over and out.

RSS 2.0