<

Skrot



blommig tröja från okänt märke - jeans från H&M

drar strax till stan med mamma för en fika på Villa Villekulla. min kropp känns som skrot med världens träningsvärk så att jag knappt kan röra mig. gårdagen var grym. berättar mer när jag hinner. skulle egentligen tränat just nu. men som sagt, min kropp känns förfärlig och jag skulle bara skadat mig och presterat 0.
puss

Äntligen fredag!


kära bloggläsare, fredag idag och det är hur skönt som helst! inte för att jag har haft en hektisk vecka eller så.. det är bara skönt att det är helg! idag har jag sett på Slumdog Millionaire i skolan och skrivet en text om Jenna som rollen i filmen I taket lyser stjärnorna. slutade halv 14 och efter det var jag med Gabriella. vi såg på En Shopaholics bekännelser hemma hos henne och sedan gick vi hem till mig. hände en sjukt pinsam grej som jag inte tänker ta upp i bloggen. åt grekmiddag och nu ska jag prata med Emilia i telefon , senare blir det packning och tv.
puss

My new favourite

vandrar runt i min XL jacka och stortrivs! ett av mina bästa köp i vinter! snart drar jag iväg på gymnstikträning för första gången på 2 veckor. gud. hoppas att allt håller... idag i skolan hände inte så mycket. skrev en text om min farmor och farfars gamla hund på svenskan och på SO och NO såg vi på Hata Göteborg, grymt go film. imorgon börjar jag halv 10 och slutar 14. GÖTT! har inte så mycket mer att skriva. förresten så är bilden från idag.. kommentera!

puss


Filmfestival

idag har jag sett på 2 filmer. Zozo som sågs på Världskulturmuséet, där jag även lyckades tappa min skåpsnyckel och I taket lyser stjärnorna i skolan. när vi kom till skolan från muséet var det första stoppet bamba. då vi bara hängde av oss jackorna och gick in fäör att skåda maten.. det var ingen vacker syn. fiskbullar med RIS , fattar ni?! med ris?! hur äckligt är inte det?!?! det ska ju vara med potatis i allsinnes dar! jag tog någon vegetarisk potatis och rotfruktsgratäng som faktiskt var riktigt god. jag och Sofie gick upp till torget för att köpa popcorn och dricka till filmen. när jag sedan ska öppna mitt skåp märker jag att nyckeln är borta, får en snapp hjärtinfarkt och skiter i det. haha. efter filmen förklarar John att om jag inte hittar nyckeln får jag betala 650 spänn för ett nytt lås, fattar ni?!!?!?! 650 SPÄNN! jag kände att det INTe var acceptabelt och åkte ner till världskulturmuséet efter skolan med Sofie. hittade nyckeln efter en stunds letande och en lättnad sköljde över mig. drog till Linné med Sofie för att kolla på vintagekläder och hittade ett röttrandigt linne och en tygkasse. nu är jag hemma och senare blir det landhockeyträning, TAGGTAGGTAGG!
puss

Måndag

idag är det måndag, och egentligen skulle jag ha tränat, vilket jag inte gör som ni ser, haha. jag är forfarande sjuk och är fullt upptagen med att bli frisk , både hälsan och mina skador. i skolan hände det inte så mycket. kände mig osynlig vilket jag aldrig gör annars, en av mina bästavänner hälsade inte på mig, var allmänt ledsen (vilket INTE fick mig på bättre humör..) och jag fick inte ens ett "hej, välkommen tillbaka" av någon efter nästan två veckors frånvaro.. allmänt dålig dag, nu ska jag förbättra den med kladdkaka och guldbaggegalan.
puss

Mot Angered!

idag spenderas min dag i Angereds sporthall. det var längesen jag var där. jag hade ju ALLTID gymnastiktävlingar där förr, men på senaste har det inte varit mycket.. mitt u16 lag ska spela (skulle egentligen spelat med dom men jag är ju fortfarande sjuk...) hoppas verkligen att dom kämpar på! jag längtar så grymt mycket efter att få spela, ni anar inte.. har inte spelat match sen i november, dör lite alltså. alla tror typ att jag inte vill spela, men de fattar inte ... :( det kanske blir en uppdatering senare. har inte riktigt bestämt mig. haha. jag har inte så mycket att skriva...slänger in en bild på vad jag har på mig idag.
puss


Det avtar....

okej, för första gången på 5 dagar börjar jag känna att jag mår bättre. PÅ 5 DAGAR!!!!! det här är inte alls kul alltså...... men det känns ju skönt att jag gjort klart mitt no-arbete och 7 sidor matte. för tillfället bor jag i min mjukisdress, känns gött. haha. jag har kollat på olika läger till i sommar, och jag blev SJUKT taggad på Stadium Sports Camp och Lingvallen läger i sommar. men jag får se så att det INTE krockar med Gothia, för det vill man ju inte missa!  snart kommer Gabriella hit och hälsar på. hon sa att hon saknade mig i skolan , och då fick jag henne att komma hit! ;) samt var det så äcklig mat i bamba att hon inte ville äta, och då erbjöd jag henne revben , då snappa hon direkt. haha. jag ska också äta.. även fast jag inte känner smak på något, det kommer vara en stor lättnad när mina smaklökar och näsa börjar jobba igen, men för tillfället har dom gått på semester.  nu ska jag fixa lite, senare blir det att ta en pytteliten promenad och så ska jag duscha. ni får en bild på min vackra mjukisdress *host*, den är skön iallafall :) ni får samt se mig osminkad och sjuk, vackert.........
puss



There's a new boy in town

här är några av bilderna från Prag. det var verkligen fantastiskt. min brorsa är den bästa juniormålvakten i europa, snacka om att jag är stolt. var tom nära på att gråta för att jag var så lycklig. det var en rätt galen stad med alla byggnader, de är så fruktansvärt gamla! det var skithäftigt. nu ska jag vila lite, sedan blir det plugg.

puss



Prag levererar

bilderna är oskarpa och har konstiga färger pga. jag tog dom igår kväll. inte den bästa tiden att ta kort på kläder. men där har ni iallafall grejerna jag köpte i Prag. vilken är er favorit?


Gott



GÖTT är bara förnamnet, fast nä...jag tror att mina blodådror i näsan sprängs snart. jag snyter mig minst en gång var 5:e  minut. och så har jag hållt på sen kl 10 imorse. inatt vaknade jag och fick världens hostattack. det blev till att hosta ända tills jag spydde , var inte helt okej alltså. idag har jag pluggat och bara tagit det lugnt , sådant man ska göra när man är sjuk alltså. haha. imorgon KANSKE jag går till skolan , inte helt säkert. mår inte så jättebra.. men får se. jag vill verkligen inte missa mer nu! och så saknar jag mina klasskompisar. lägger upp bilder på det jag köpt och bilder från Prag i dom kommande inläggen.
puss

Tillbaks

hej alla och förlåt för att jag inte uppdaterade när jag var i Prag. det var så mycket annat som hände så jag var helt oberoende av datorn , konstigt va?! killarna var så grymma, dom vann sin grupp. i semifinalen var domarn kass så dom förlorade i Golden Goal mot Österrike med 6-5 , det blev korthörna (vilket hela deras spel gicck ut på att få) och dom satte den såklart, Karl Oskar tog bollen första gången och var på den andra gången, men då gick den i mål.. dom blev så besvikna så matchen om 3:e pris gick inge bra.. polackerna var snäppet mer taggade. det blev en 4e plats och min storebror är den bästa målvakten i Europa, stoltare lillasyster existerar inte! Prag var skitfint och görhäftigt, rekommenderar er verkligen att åka dit! när jag vaknade igår var jag jättesjuk och klunde klnappt prata. blev att ta tabletter för sjukan och kunde iallafall vara ute och gå innan vi åkte hem. planet till Frankfurt var försenat och planet hem till Göteborg var inställt. kul. det blev att övernatta på ett 4-stjärnigt hotell utanför Frankfurt. idag kom vi hem vid 11 och jag har sovit i 3 timmar, snackat med Gabriella, snytit ut min hjärna och hostat upp mina lungor, mys. nu ska jag se på alla program som jag missat när jag varit borta. bilder blir det när jag är på blogghumör, vilket jag inte är nu.
puss

Första dagen

hur mår ni ute i kylan? idag blev det riktigt kallt igen och jag tycker bara att det är bra. jag gillar verkligen inte att det är typ 4+ i januari när det ska vara minst 4- ute. har precis kollat på Sofi Fahrmans blogg och undrar var hon får alla sina pengar och snygga kläder ifrån... blev sjukt inspirerad. jag har bestämt att ha min alldeles egna stil nu. ha på mig det som jag tycker är snyggt, även fast alla andra tycker tvärtom och tror att jag är galen. jag menar, vem vill se ut som alla andra? och även fast jag gillar kylan och vintern så fick jag världens sommarrus innan... jag vill kunna springa runt i shorts och ett lätt linne och dra till stranden när man har tråkigt, vända på dygnet och träffa MASSA nytt folk.. idag var det första dagen i skolan . vi fick mer raster än vanligt och fick reda på 2 prov, ett matte och ett NO. jag är jättenöjd med NO-provet och sådär nöjd med matten. jag kunde skippat dom dör slarvfelen... vi hade en ny SO ochj engelska lärare som heter Rasmus, han är görgo haha. förklarade oss hur vi slapp undan kontrollanter med hjälp av lagarna i Sverige, grym kille. ikväll blir det världens brakmiddag och det känns som om jag bor vid en lyxrestaurang, tackar INTE nej till det. nu ska jag hjälpa mamma med maten. slänger in några sommaroutfits, som ni ser så ÄLSKAR jag mina svart jeansshorts från Fiorucci! måste säga att jag ÄLSKAR mitt hår och min bruna färg som jag får på sommaren, man får väl tycka om något på sin kropp? ;)
puss





Världens vackraste


just nu sitter jag med Gabriella och lyssnar på den här underbara låten. den är så fantastiskt vacker och är en av mina ABSOLUTA favoriter. idag har jag varit med Gabriella, ställde klockan på 8 så vi var med varandra halv 11 typ. vi har ätit lunch och snart ska vi se på film. senare blir det träning för min del. jag har VÄRLDENS träningsvärk , i hela kroppen. får hoppas att träningen går bra ändå. nu ska jag spela It girl som är mitt nya favoritspel på facebook ;)
puss

Filmtips


den här filmen såg jag igår, sjukt bra och rolig film som jag rekommenderar, den är grymt galen. en riktigt tonårsfilm ;)

Köttfärssås it is!

ååååååååh vad underbart! jag har tränat STENHÅRT idag. verkligen stenhårt! svettet rann, pulsen var hög och adrenalinet pumpade i kroppen , fyllde varenda cell. idag körde jag tzukha , som jag inte gjort på ett år och som jag har haft VÄRLDENS spärr för. jag var skitnervös, verkligen SKITnervös. men alla peppade mig, och sa att jag skulle klara det. och det visste jag , för jag hade kört det innan, det handlade bara om att våga, våga kroppen ta över och släppa ALLA tankar som knuffas inne i huvudet. och jag lyckades, 3 eller 4 gånger tom. JAG ÄR GLAD! innan det hade det köttas dubbla och grejer. i slutet var det 30 minuters skit tuff styrka, höll verkligen på att dö, men jag kämpade på och nu sitter jag här hemma, trött men grymt glad. det blev köttfärssås efter duschen och det var som pricken över i:t. så FRUKTASNVÄRT gott. helt gudomligt. ikväll blir det kladdkaka och dirty dancing med mamma.
i like. slänger in ett klipp men en rätt dålig tsukha, (inte på mig) men så ni fattar grejen.

puss



Good looking boys


jättesnygga killar? - ja.
kände att jag dog lite nu.
hade inte tackat nej till att spendera en lördagskväll med dom.. så, vem är er favorit? 1,2 eller 3an?


Flower power

topp - Gina Tricot
linne - JC
jeans - H&M


Nytt














TACK TILL 42375839495728947283 mina ÄLSKADE kusiner! jag är så glad, så himla fina grejer! just nu längtar jag så himla mycket till sommaren och våren så jag kan använda det här... funderar på att ha en tjejmiddag så jag kan använda mina nya festtoppar!
idag ska jag på stan en snabbis och köpa Linnex för min skada har kommit tillbaks igen... på torsdag åker jag till Prag, NICE! livet är gott.
puss

Dagens


Porträtt

teckningarna ser MYCKET bättre ut i verkligheten. den första ska föreställa mig, vilket inte var så jättelyckat... haha. jag blev sjukt nöjd, första gången jag får ett ansikte att se så verkligt ut, men ändå med lite eget.
vilken tycker ni är bäst? den första eller den andra?
snart kommer mina kära kusiner, ikväll blir det tacos, chips & film , GÖTT HÄNG ännu en gång, nice.
puss

1 dygn senare





skämt eller något? JAG ÄLSKAR DET HÄR! iallafall för tillfället. det är som man är i fjällen och det förvånar mig inte om dom öppnar en skidbacke mitt i Göteborg. om ni inte visste så älskar jag vintern , just för att jag älskar att åka skidor, dränka mig i filtar och varm choklad samtidigt som man kollar på film. jag menar, hur mysigt är inte det? som ni ser låter jag jätte positiv, men det är ju mitt nyårslöfte, kommer ni ihåg? igår rensade jag min garderob och fixade mitt rum , idag fortsätter det innan mina goa kusiner kommer på besök. det blir tacos , film och mys. GÖTT HÄNG!
nu ska jag ut med mamma, mys!
puss

Snö

okej, det är SJUKT mycket snö ute. jag blev helt chockad när jag gick upp idag! har bytt desgin igen, men den här ska jag ha kvar för den är SKIT snygg. idag skulle jag gått på stan med mamma, men eftersom vädret så var jag inte så sugen och jag har redan så mycket grejer och har inte sett något som jag vill ha på stan. därför kände jag att det var meningslöst att släpa runt på stan med blöta fötter och frysa ihjäl om händerna.. haha. idag ska jag ta en promenad, rensa mina garderober (!) städa rummet för imon ska jag göra om det, TJUHO . sen ska jag träna. första träningen på två veckor.. känner mig lite ringrostig. ;) nu ska jag fixa igen.
puss

Ökenråttan Mårten


Picture


Beautiful

'

förstod inte riktigt vad ni menade med dom vackraste bilderna..?
GRYMT!

Nya grejer

nu har jag varit på Ikea och köpt MASSOR med saker till mitt rum som ska ändras..tror att jag och pappa ska fixa det imorgon, ifall vi har alla grejer.. när vi skulle hem blev jag helt chockad över hur billig maten är.. 5 kronor för en korv, en mjukglass, kaffe och bulle. 10 för en pizzaslice och dricka och ja, ni fattar. jag unnade mig en mjukglass och det var grymt gott. alla kollade snett på mig där jag gick med glassen i handen och man kunde säkert se hur nöjd jag var i min blick. jag kunde se hur galen jag var i deras blick men gud, DET VET JAG REDAN! innan Ikea var jag med Danne. vi låg i hans säng och pratade, mys! imorgon blir det stan med mamma , I LIKE!
puss

Black and white





linne med utropstecken från Monki (nytt)
svart jeans från H&M

idag har jag gjort många olika saker . jag har legat i sängen och sett på 2 filmer, läst 100 sidor i min nya bok,varit med Danne och Liam och så har jag tränat. filmerna jag såg var Taxi, en fransk film och Djävulen bär prada, vilket jag HOPPAS att ni har sett. den är riktigt grym! boken kommer jag inte ihåg vad den heter.. men något i stil med pinsamheter och.... haha. när jag var med Liam och Danne frös vi i stort sett hela tiden. vi gick runt och vid 17 var Liam tvungen att gå. jag följde med Danne hem och där hade vi grymt kul! senare gick jag hem och åt, efter det var det träning. kunde bara träna halva träningen för jag fick ont i mitt himla lår. nu sitter jag här och ska alldeles strax se på en till film : om ödet får bestämma, först ska jag göra banana split, MUMS!
puss

Det vackraste jag vet

eftersom att det är en sådan fin bild, enligt mig iallafall , så kan jag ju försöka att skriva en lika fin text , om dig, till dig. det kommer säkert inte att bli så bra, dom orden som jag vill skriva till dig finns inte. de finaste orden jag vill beskriva för dig finns inte , för ingen har förväntat sig att det ska finnas någon så fantastisk människa som du.. du kom in i mitt liv för ett år sedan och lyste upp mitt liv likt en sol , min alldeles egna sol. du har lärt mig så mycket och jag har lärt mig minst lika mycket av dig, bara av att se hur du är, vad du gör och hur du beter dig. jag är så fascinerad av hela dig. du är en sådan stark förebild som har gått igenom så mycket, både bra och dåliga saker. jag vet att du har gått igenom så mycket svårt, och även fast det har hänt, så är du så stark , så vacker och så underbar. okej , mycket adjektiv men jag har fortfarande inte hittat dom bästa orden än... du har hjälpt mig genom så mycket. och som sagt, vi har känt varandra i ett år, och på så kort tid har du blivit en av mina närmsta vänner, en sådan som jag vill ha kvar för resten av livet. jag vet att jag kan prata med dig om allt som finns i hela världen , och du måste veta att du kan göra detsamma med mig, jag kommer alltid att lyssna. jag vill göra allt för att du ska må bra. och bara av att jag är i din närhet så mår jag bra, du är som ett lyckopiller. jag älskar dig Emila , jag kan dö för dig. det lovar jag. du är helt underbar och tårarna bara rinner ned för att jag är så lycklig. du är oslagbar, du är den vackraste som finns , både till utsidan och insidan, du är du , jag älskar dig...jag älskar dig så mycket.
din pluto.

eftersom att det är en sådan fin bild, enligt mig iallafall , så kan jag ju försöka att skriva en lika fin text , om dig, till dig. det kommer säkert inte att bli så bra, dom orden som jag vill skriva till dig finns inte. de finaste orden jag vill beskriva för dig finns inte , för ingen har förväntat sig att det ska finnas någon så fantastisk människa som du.. du kom in i mitt liv för ett år sedan och lyste upp mitt liv likt en sol , min alldeles egna sol. du har lärt mig så mycket och jag har lärt mig minst lika mycket av dig, bara av att se hur du är, vad du gör och hur du beter dig. jag är så fascinerad av hela dig. du är en sådan stark förebild som har gått igenom så mycket, både bra och dåliga saker. jag vet att du har gått igenom så mycket svårt, och även fast det har hänt, så är du så stark , så vacker och så underbar. okej , mycket adjektiv men jag har fortfarande inte hittat dom bästa orden än... du har hjälpt mig genom så mycket. och som sagt, vi har känt varandra i ett år, och på så kort tid har du blivit en av mina närmsta vänner, en sådan som jag vill ha kvar för resten av livet. jag vet att jag kan prata med dig om allt som finns i hela världen , och du måste veta att du kan göra detsamma med mig, jag kommer alltid att lyssna. jag vill göra allt för att du ska må bra. och bara av att jag är i din närhet så mår jag bra, du är som ett lyckopiller. jag älskar dig Emila , jag kan dö för dig. det lovar jag. du är helt underbar och tårarna bara rinner ned för att jag är så lycklig. du är oslagbar, du är den vackraste som finns , både till utsidan och insidan, du är du , jag älskar dig...jag älskar dig så mycket.
din pluto.

Makeover

okej , nu har jag ändrat bloggen SJUKT mycket, lite mycket kanske.. men jag är lite mycket och jag älskar blommor haha. ni undrar säkert varför jag har ett blommigt tema när det är vinter, och svaret är att jag vill ha sommar, nu när allt vintrigt är förbi är det bara snö och kallt. inget att se fram emot, eller sommaren . men den är 6 månader framför en. jag och gabriella har suttit och fixat med våra bloggar i 2 timmar (!) och resultatet är snyggt tycker jag! nu ska vi äta lunch och senare går vi till torget för att köpa godis eller nåt... puss

Outfits





det här hade jag på mig igår :
silkesklänning från Byoung
bälte som jag fått från mamma
strumpbyxor från hm
armband från olika ställen , bla topshop.




det här hade jag på mig i torsdags , då vi hade gäster.

t-shirt från Gina Tricot
jeans från Cheap Monday
armband från olika affärer
klocka från nånting (fick den i julklapp så...)


där har ni hur jag såg ut dom 2 senaste dagarna!

Första dagen

godmorgon önskar en sliten Klara...är hur trött som helst och ska äta frukost snart.  däcka på mattan inatt så jag sov lite iaf ... haha. nej men det var bra igår, inte alls roligt förrän 00:00 för att vi såg på film hela kvällen , vi fick inget godis eller nåt att äta och den enda drickan vi fick var en flaska julmust. av den fick jag ett glas från. såklart så tog den slut innan middagen, så vi fick dricka vatten resten av kvällen/natten. vi såg fyrverkerierna ståendes på ett berg så hela Göteborg var framför oss. vid tolvslaget small det och det kändes som att världens största fyverkeripjäs bröt loss. det var hur vackert som helst, och KALLT! jag och Maj höll på att dö i våra tunna strumpbyxor och våra händer var is efter 20 minuter i -3 och världens storm! när vi gick in för att tina upp var stämningen mycket bättre, iallafall för mig. vi åt efterätt som var min cheesecake och jag tyckte att jag lyckades väldigt bra! till förrätt var det någon fiskcocktail med lime, koriander,lax och hälleflundra. det var inte så jättegott så det åt jag inte så mycket av. till huvudrätt blev det fondy , jag var JÄTTE skeptisk till det men det var hur gott som helst. om ni inte vet vad fondy är så är det kött som man stoppar ner i en liten gryta som är fylld med kokande olja. det fanns oxfilé,fläskfilé och lamm. till det fick vi bakpotatis, massa såser som pepparsås,bearnessås (stavning?), sallad med melon och dressing och en spenatpaj , hur gott som helst! nu ska jag äta frukost.
puss



RSS 2.0