<

Gott nytt år!


Resumé 2009

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Ja. Verkligen massor!

Har du några nyårslöften?

Nej.. inte några speciella.. men att äta mindre godis och ta vara på varje dag är ju alltid något!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nej, sådan tur är.

Vilka länder besökte du?

Grekland & Indien. Få resor men fantastiska upplevelser!
Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

Den 5e januari då min mormor dog.

Vad var din största framgång 2010?

Mig själv!

Största misstaget?

Oj , det finns många grejer, små bråk och konstiga grejer, men som sagt. Allt är upplevelserika händelser!

Bästa köpet?

Ingen aning faktiskt, har köpt så himla mycket!

Vad spenderade du mest pengar på?

Kläder och godis , hemskt men sant.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Absolut. Finns massor!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

Love the way you lie, Waka Waka och Från och med du.

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Det vet jag inte. Kommer inte ihåg hur jag kände mig förra året, men jag är väl gladare. Hoppas jag iallafall.

Vad önskar du att du gjort mer?

Varit mycket positivare och se möjligheter i svårigheter istället för tvärtom.

Favoritprogram på TV

Vampire Diaries!

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Det kommer jag faktiskt inte ihåg...Mitt minne räcker inte så långt haha!

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

Helt blandad! Jag har på mig det som jag känner för, kan vara allt från hippie till indie och helt vanliga vita blusar!

Den bästa nya personen du träffade?

Det kan jag faktiskt inte svara på.. Har träffat så himla många!




där har ni mina svar på frågorna. GOTT NYTT 2011 ifall jag inte uppdaterar imon!
puss alla ♥

Konst till en pytteliten nivå

pytteliten bild men skitsamma... igår målade jag iaf... och det kändes grymt bra!
inte jättelyckad  bild, men den får klart godkänd , ser bättre ut i verkligheten.
puss

Bakdag

bakdag idag, yeeeees. det blev ingen uppdatering igår för jag orkade verkligen inte.. idag ska jag baka massa, och bara slappa , för jag är skitrött. jag har gjort en citrontårta som vi ska ha ikväll och ska göra 2 cheescakes till imon. en med citron och kanel och en med apelsin och choklad, GÖRGOTT! kan lägga in bild och kanske recept senare. nu måste jag iallafall fortsätta baka. dagens klädsel är mysdress och raggstrumpor, MYS!
puss

Happy day

nu har jag precis fyllt min mage så den är fylld till max. vi har gäster från Stockholm här så det blev lite finare mat med choklad till efterrätt. idag har jag varit med Elsa som jag sov över hos igår. vi åt pannkakor till kvällsmat och somnade halv 3 efter att vi hade snackat med några extremt konstiga skåningar, en sjukt snäll och gullig kille och en galen men go kille. idag vaknade vi halv 13. senare åt vi frukost och Elsa fick för sig att hon skulle dricka ett rått ägg för att bli biff, hon smakade på det och spottade ut det direkt och svor på att andra grejer skulle göra henne biffkrim haha. och ja, jag håller med henne! klockan 15 var vi på Kungsmässan dit vi hade gått i det kalla och kyliga vintervädret, vilket bara var mysigt! där träffade vi Julia och Carro. vi gick runt en stund och vid halv 17 gick vi till en hall bredvid och kollade på en innebandy träning med Kungsbackas p97. det var skitkul , egentligen skulle Elsas kille träna men han kom inte så det var ju sjukt tråkigt, hade velat se dom tillsammans! i mitten av träningen gick vi till Ica och köpte dricka, Elsa och Julia köpte nån ny flashig fanta medans jag och Carro köpte 1,5 liter Pucko , HAHA. det var görgott. Elsa och Julia skojade om  att dom inte kände oss när vi satt på läktarn för jag och Caroo var helt störda haha. vi jämförde våra drickor och det resulterade i att Pucko vann! vi drog oss tillbaka till Kungsmässan och gick in på Gina Tricot. där hittade jag och Elsa ett par urgulliga spetstrosor som stal oss 30 kronor från plånboken, vilket var HELT okej. tåget som jag skulle ta blev inställd, det blev det efter. omständigheterna såg inte bra ut och det verkade som att jag skulle komma hem MYCKET senare än planerat, sån tur var kom ett öresundståg från Malmö som jag fick åka in till Göteborgs Central med, GRATIS.  hemresan gick toppen och snart så ska jag duscha och göra massa mysiga grejer, värt! förresten så hittade jag en tröja på H&M igår som jag kan lägga upp bild på senare eller imon.
puss

Vad gör vi - nu kör vi!

idag blir det att shoppa på stan med min mest saknade och älskade Elsa Karlsson. den bruden har jag inte träffat på 4 månader och jag saknar henne så det gör ont! vi ska se ifall vi hittar något på rean och sedan ska vi antagligen fika. åh vad kul det kommer bli. lovar att lägga upp bilder ifall jag köper något. dagens outfit blir samma som på julaftonen förutom ett par andra byxor, mina mörka cheap monday jeans.
puss

Dagens


Yesterday was x-mas

1. blus från frk.
2. t-shirt från Gina Tricot , fick av Elin.
3. Linne från Gina Tricot, fick av Nicole.
4. kofta från Jumper Sweden.
5. Cheap Monday t-shirt med tryck , fick av storebror Karl Oskar.
6. klocka från Clas Ohlson
7. Adidasparfym (fulaste flaskan jag vet, ska täcka över den med nåt ;) ) av Gabriella.
8. armband från Kappahl och Topshop , från Linda och Gabriella.
9. örhängen från accesorize , av min storebror.
10. block med flikar av några gamlingar i släkten.
11. pengar av farmor,farfar och min farbror och hans fru.
12. läppglans av några gamlingar i släkten.
13. någon städgrej till tangentbordet. fick av Sofie vilken var en grym present med tanke på incidenten för 2 månader sen!
14. badgrejer av Nella.

tack så JÄTTE mycket för allt. är hur glad som helst!

Just nu


sitter och myser i min nya mjukisdress med en skål med yoghurt,flingor och varma hallon. väntar på julbordet som serveras om en timma och senare blir det Gabriella.
puss

Mosig

värdig julafton.uppdaterar med bilder och så imorgon. nu ska jag sova. godnatt . <3

Outfit


det här har jag på mig idag :

tunika från FRK
svarta byxor med dragkedja från Åhléns
armband från Kappahl,Dazzling & Topshop.

allt det här har jag fått idag.
jag har även fått en t-shirt från Cheap Monday, ett par örhängen från Acessorize  (stavning? :o) en parfym från adidas , och olika grejer från kompisar. uppdaterar mer ikväll eller imon. GOD JUL!

God jul!

åhåhåhåhhåhå, idag är dagen då man får det man längtat efter nästan hela året, när man är lika glad som ett litet barn och man bara njuter av dagen. julafton är precis så för mig. jag vakna klockan 9 och kunde inte somna om, det fanns inte ens i mitt huvud.. jag har öppnat mina julklappar från mina kompisar, och ÅH  vad fina dom är <3 är jätteglad. nu väntar julklappsöppning för hela familjen , senare blir det att fira på skårsgatan och efter det blir det hos kusinerna. ÅH, GOD JUL ALLIHOPA!
puss



ROCKY ROAD

mitt absoluta favorit julgodis! det är så fruktansvärt gott att jag håller på att dö. trycker i mig minst 3 bitar varje dag (jag har gjort mycket mindre bitar än dom på bilden)
ett grymt bra tips enligt mig som jag bara måste dela med mig!
här är receptet :

300 g mjölkchoklad
1,5 dl hackade jordnötter
0,5 dl hackade pistagenötter
1 påse dumlekolor
1 näve mini marshmallows

gör såhär : du smälter chokladen i ett vattenbad. medans chokladen smälter kan du hacka nötterna, inte för stora bitar och inte för små. när chokladen smält häller du i allting i en form , cirka 3 cm tjock. ställ sedan in i kylen och vips så har du världens goaste godis!

AS BLUE AS ICE


DAN FÖRE DOPPAREDAN

idag har jag en sån där fuldag. ni vet en som dag då INGET stämmer på ens kropp. idag har jag en sån dag, precis en sån. jag hittar inget snyggt att ha på mig, mitt hår är fett och är lika elektriskt som om man gnuggat det mot en ballong, mina naglar är ofixade och hela jag känns som en skumbanan som passerat sitt bäst före datum, mina ögon har ingen glöd i sig och ja.... finns nog inte mer fel än så. men , det ska väl vara såhär, antar jag. dagen innan julafton.

ikväll är det kalas för min äldsta kusin som nu längre inte är tonåring! 20 år fyllda. GRATTIS!

idag ska jag göra massa grejer... jag ska :

lämna min julklapp till Gabriella
köpa julgran
duscha och fixa mig
göra köttbullar
måla naglarna röda
städa mitt rum
välja kläder
gå på kalas

tror ni att jag hinner...?
låt oss se.. kan ju säga att jag inte gjort något än...hähä...

puss

SNYGGT PÅ HÖGSTA NIVÅ!


hur snygga är inte dom här linnena då? åhåhåh säger jag bara. linnena är från Kan Dee och dom är sjukt jävla snygga rent ut sagt. jag älskar linne med trycket "fighting for peace is like fucking for virginity". åh, så grymt. ska beställa hem , nunununununu!

SKILLS


rubriken säger allt, jag har faktiskt ingen aning om vad jag kommer att få på julafton.
en klocka? pengar? nya saker till rummet?

bara att vänta & se.. ååååh.. <3

JULLOV

jag har redan sovit 2 timmar *gäsp*. när jag kom hem från stan la jag mig i min säng och slocknade direkt. sov 2 timmar som sagt och inatt kommer jag få betala för det. men WHO CARES?! JAG HAR JUUUUULLOOOOOOOOOOOOOOOV! åh , jag är lycklig. bra mycket lyckligare än jag var innan jag somnade. då var allt skit för att min släkt inte kommer byta julklappar, vi kommer inte ens fira hela släkten. men sen slog det mig att göra det bästa av situationen. som kommer att vara mitt mål nästa år. att alltid se något positivt i något negativt. för vi kommer fira julen såklart, jag kommer få paket,vi kommer äta god mat , jag kommer ha det supermysigt och jag får paket, som MÅNGA andra inte får.. och jag tycker att det är så sjukt synd..har precis kollat klart på den sjukaste serien jag sett. The lost daughter heter den. helt knäpp men ändå bra på nåt sätt. mamma gav mig en för tidig julklapp idag. en marinblå mjukisdress. åh, love it!
puss

KÖLDSKADOR

okej , inte riktigt. men F A N vad kallt det är ute! hade en händelse idag när min kära mobil skulle upp ur fickan och skicka iväg ett sms . efter 10 sek (ja så lång tid tog det, mina fingrar kunde inte röra sig snabbare) så var mina händer förstelnade och skrek efter en varm choklad att hålla runt om. mobilen blev lika kall som om den legat i en frys på nordpolen i ett år.. fy rent ut sagt. jag har precis slagit in mina julklappar och just nu sitter jag och äter marshmellows och mjölkchoklad. ikväll blir det att duscha och städa rummet. imorgon är det julavslutning (ÄNTLIGEN!) efter det blir det att handla födelsedagspresent till min kusin Julia som fyller 20 på torsdag. ska även köpa julklapp till Gabriella. på fredag är det julafton , ÅH vad jag längtar.
puss

FJÄRDE ADVENT

om 2 dagar är det 1 år sedan jag åkte till Indien , 3 dagar kvar tills skolan slutar, 5 dagar till julafton och 13 till ett nytt år. wow. vad hände med tiden? 2010 har varit ett lärorikt år för mig. jag har hittat mig själv och vet vem jag är och vad jag vill.  jag har fått extremt många och grymma minnen , även dåliga som jag lärt mig av. jag har gjort många misstag, samtidigt har jag lärt mig av det. jag har utvecklats som person och fått så grymt mycket bättre självförtroende, vilket är extremt viktigt ifall man ska vara glad och leva sitt liv.


... appråpå ingenting så har jag tränat idag. jag kunde göra massa grejer som jag verkligen inte trodde att jag kunde köra. jag är sjukt stolt över mig och mitt lag som tränade för sista gången någonsin idag. jag älskar er massa brudar. nu när jag har kommit hem har jag duschat och ätit, och alldeles strax ska jag se på parlamentet på tv4.
igår var jag hos Emilia, vi hade det så kul och mysigt, älskar dig tonvis och det vet du.

lite om mina tankar, godkväll.

puss

LÅTAR SOM SPELAS HOS MIG JUST NU


Justin Bieber - Pray
ni vet att jag har kommit över min Justin Bieber period. men den här låten är riktigt bra faktiskt.

Rihanna - Fly.
fantastiskt grym låt som spelas mer eller mindre hela tiden hos mig.

EPIC


VINTERKÄRLEK

Det knastrade under våra fötter där vi gick en kall och snöig vinterkväll. Ibland känns det bara obehagligt när det knastrar när man trampar och gör flera fotavtryck i snön, en rysning ilar genom kroppen. Men just nu var det pricken över i:t. Den nya snön hade lagt sig och iskristallerna skimrade som diamanter i stjärnorna och lampornas sken.  Kölden bet i våra rödrosiga kinder.  Julbelysningen från husen lyste upp och påminde om att julen snart var här. Bara tre dagar kvar, tre dagar tills allt var över och en sorgsen klump i magen bildades. Genom de frostiga fönsterrutorna kunde man se människor julbaka för fullt.  Lamporna passerade, hus efter hus och vi gick där, hand i hand och lät känslan ta över. Inget prat, bara blickar, bara känsla. Det luktade nybakt från ett litet hus där skorstenen rök för fullt. Den nybakta lukten och röken från en öppen eld blandade sig. Jag blundade och tog ett djupt andetag genom näsan och lät doften sprida sig i hela kroppen, lät den fylla varenda cell som var närvarande. Jag påminde kroppen om att njuta, det här är sådant som man bara upplever en gång i livet. Även fast det var långt under 0-gradersstrecket var jag varm i hela kroppen. Precis som brasan inne i det lilla huset. Det var du som fick mig att känna såhär och jag var den lyckligaste i universum.  Du gick där bredvid mig, likt en ängel och du fick blodet att pulsera genom mina ådror ut i minsta vrå snabbare än någon någonsin kunnat göra. Som om jag hade kolsyra i venerna. Det sprakade i hela kroppen likt en fyrverkeripjäs på nyårsafton.  Du stannade och tittade in i mina ögon med en intensiv blick. Jag mötte din chokladbruna och jag överväldigades av en känsla så stark att jag trodde att jag skulle dö.  Fascinerad av känslan som spred sig började en ny känsla ta fart och jag kände mig yr. Du sa någonting som jag inte kunde tyda och jag mumlade något till svars. Jag såg in i dina ögon och trodde jag skulle drunkna. Om jag bara kunde se lite längre in skulle jag se din själ, det vackraste som fanns.  Jag var på fötter igen och la mina armar på dina muskulösa axlar likt en romantisk komedi från USA. Än en gång såg du in i mina ögon och böjde dig ner mot mig. Innan jag mötte dina varma och inbjudande läppar mumlade jag ” All I want for Christmas is you.” Jag kände hur du rös i hela kroppen och jag mötte de vackraste läpparna i hela universum.


NYTT I GARDEROBEN

min kamera har pajat och jag har tagit bort någonting på camprogrammet så jag vet inte hur man gör så att den ska vänta i 3 sek.. iallafall, här har ni det jag köpte idag. vit blus från frk. svarta byxor från Åhléns och en klippning. outfiten blir julaftonens klädsel också.
puss

STOREBROR

ingen uppdatering på tre dagar , INTE TILLÅTET!
nej men det är riktigt dåligt av mig , shame on me säger jag bara.. idag har jag iallafall varit på stan och klippt mig. innan kändes det om att jag gick runt med en höstack i håret som aldrig gick att reda ur, men nu är den borta och det känns som om att jag går runt i prinsesshår! vilket det inte är för då hade det fått ta växtpiller eller nåt (HAHA) nej men ni fattar. känslan är grymt skön. efter klippningen gick jag och mamma i affärer. jag köpte en görsnygg t-shirt till min kära storebror i julklapp för hela 180 riksdaler, GRYMT mycket för mig som brukar lägga mig runt 100 kronor för ett enkelt men fint paket. men i år gick jag på stort! just för att min brorsa är den bästa brorsan i världen. lite whiny ja, men så är det. det finns ingen bättre brorsa. därför langar jag två bilder på honom. (skulle inte tro att han läser min blogg så.. ;) )





*FNISS*


VÄRLDENS VACKRASTE LÅT


VAD ÄR KÄRLEK?

ja... vad är kärlek? jag kan ju iallafall berätta vad kärlek är för mig.jag har valt att skriva om lycklig kärlek så som jag ser den. blir så deprimerad om jag skriver om olycklig haha.
för mig är kärlek en underbar känsla. det pirrar i hela kroppen när man ser person man är kär i och man blir knäsvag. när han säger dom där alldeles speciella orden samtidigt som han kollar in i dina ögon och du tror att du ska drunkna i dom. när du sitter på lektionen och inte kan koncentrera dig det minsta för det enda som snurrar runt i ditt huvud likt en tvättmaskin är han.  när man är ledsen och man vet att det ALLTID finns någon man kan komma till , någon att krama om eller bara vara med. hans läppar är som en drog och man vill bara ha mer och mer och tillslut kan man inte få nog.
det är kärlek för mig.

självklart kan det vara hon och allt. men eftersom att jag blir kär i killar så skrev jag han.
nu ska jag fortsätta plugga inför SO provet imorgon.
puss

SVAR

Linnea om TRUE LOVE LASTS FOREVER:
Ska du sluta gymnastik? :o

- nej det ska jag inte. igår fick jag reda på att mina tränare ska sluta så att mitt lag kommer att splittras. därför var/är jag så ledsen.

TRUE LOVE LASTS FOREVER

jag kommer sakna er något otroligt tjejer. det här är så svårt för mig. tårarna bara forsar ned. ni är så mycket av mig, det kommer ni alltid att vara. nån gång skulle det ta slut, det visste vi. men inte så här snabbt. jag älskar er otroligt

TREDJE ADVENT



just nu.
väntar på att Gabriella ska komma så ska vi hitta på något innan uppvisningen kl 18 idag. ska försöka få ner henne på stan och köpa mina sista julklappar och möta Elin som också ska på uppvisningen. alla andra är också såklart välkomna. tyvärr är det bara ca 3 st från JSM truppen som kör (den jag är med i) för alla andra är skadade..nu ska jag klä på mig så hörs vi sen.
puss

FRÄSCH



lagom snygga bilder på en nyduschad och ofixad klara. ha-ha.
har varit hemma i en och en halv timma nu typ. var tvungen att gå från Gabriella vid 13 typ för dom skulle ha gäster. har precis duschat som ni antagligen ser, smörjt in mig och alldeles strax ska jag fixa håret. efter det blir det att välja kläder till revyn som är ikväll på min brorsas skola, Rudebecks. antingen blir det något finare som en tunika eller något helt normalt som jeans och ett linne. kan lägga in bilder sen. nu ska jag göra makaroner och falukorv. ses sen.
puss <3

GÅRDAGENS

vitt linne - weekday - skjorta - min brorsas - leggings H&M

BFF

det luktar bränt i hela Gabriellas lägenhet..orsak?
- brända popcorn. HAHA, det är rök i hela lägenheten , helt sjukt. skulle inte förvåna mig om brandkåren kommer snart! eller att grannarna tror att det är nån rökbomb som kastats in. haha! allt detta hände när vi skulle spela in en film på när jag halsade saft och vin , fruktansvärt äckligt. inte för att vi ska spea tuffa eller nåt, utan för att vi ska orka vara uppe hela natten. folk får GÄRNA underhålla oss. kanske ska skriva om mina päron sen. men jag menar, hur intressanta är dom?
haha.
puss

DAG 2

egentligen kommer jag inte riktigt ihåg vem min första kärlek var, men jag tror att det var Robert Johansson ( Elsas kusin) denna text om honom skrev jag i september. orkar inte skriva något nytt så här här ni den:

jag var dödskär . ursinnigt förälskad. jag kommer ihåg det, hur det pirrade i mig , hur varenda cell brann inom mig. och allt detta hände när jag var 9 år. jag hade chattat med honom ett bra tag. han var ju trots allt min bästakompis kusin . jag hade fått henne att snacka om mig. jag visste redan då hur man gjorde. jag skulle i alla fall sova över hos henne. hon och hennes familj skulle på släktkalas , och jag fick följa med. jag var överlycklig. jag valde noga ut vilka kläder jag skulle ha. jag tog mitt allra finaste linne. det var ett rosa och svart randigt från H&M kommer jag ihåg. jag speglade mig på alla håll och kanter. när vi kom fram var spänningen spänd. jag var så nervös och jag kände att mitt hjärta höll på att hoppa ur bröstkorgen. jag trodde om man kom tillräckligt nära kunde man se det slå. genom min hud och genom mina kläder. det kunde man givetvis inte. jag svettades kom jag ihåg. och jag bad om att få låna toaletten för att fräscha upp mig. tänk , allt detta för en 10årig kille! efter maten gick vi ut. vi spelade fotboll kommer jag ihåg. just då gick jag i fotboll, så jag gjorde inte bort mig helt och hållet. efter det gick vi runt i deras kvarter, vi slängde oss i häckar och var allmänt galna. precis som barn är. jag kom ihåg att varje gång jag fick tillfälle så kollade jag på honom. det roliga tog slut snabbt och jag åkte hem med gräsfläckar på knäna,pirrande känsla i kroppen och ett stort leende på läpparna.

BLACK AND WHITE



kom hem från skolan för ungefär en timma sen. idag har jag lyckats skada mina händer något otroligt. trodde att jag skulle dö , bokstavligt talat (nya ord som jag säger HELA tiden) skadade tummen , fick rivsår i alla mina fingrar, jack i vänster pekfinger och ett stort skrapsår på höger handled. hur lyckas jag? ni tänker säkert att jag har ramlat eller något men nej.. så är inte fallet. jag hade träslöjd idag. skulle slutföra min tidningshylla genom att sätta två plexiglasskivor i spår som satt i träskivan. det var lättare sagt en gjort. jag var tvungen att slipa och slipa hur länge som helst på slipmaskinen! det blev inte bättre av att jag rev mig på plexiglaset och att det flög iväg HELA tiden. jag svor som en gammal sjöman och var millimetern på att sluta. tålamodet hade nått sin gräns. men så blev jag så arg, att jag tryckte ner plexiglasskiten , och det gick! jag blev så överlycklig att jag nästan började gråta. kul att man kan bli så glad för en sådan liten grej, haha. snart kommer jag skriva om min första kärlek , innan det ska jag plugga lite SO och NO. har prov nästa vecka. inte najs. bilden är från idag förresten.
puss


SVAR

Anonym om DAG 1:
Var är du skadad och hur gick det till?
stackare :(

jag tränade gymnastik en torsdag när jag var väldigt förkyld. hade inte värmt upp så mycket för jag skulle bara vara med på vissa obliga ( pirruetter, balanser, hopp mm..) så skulle vi köra igenom ett hopp som kallas saxlantmätarhopp , dvs att man sparkar ut ena benet och sen växlar man upp till split (låter väldigt konstigt) , och då sträckte jag mig rejält i ljumsken. :(


uppdate : det snöar galet mycket, blir det någon skola imon tro? ;)

DAG 1

den 14 april 1997 föddes det en flicka vars namn bestämdes till Klara Maria Moberg. den flickan är jag. en galen tonårs tjej som är bra på det mesta. jag ser ut som dom flesta , fast ändå inte. gillar att klä mig och vara lite annorlunda än vanliga tjejer i min ålder är. men va fasen , be yourself , everyone is already taken. ;) jag klassas som träningsnarkoman med mina tolv träningstimmar i veckan. nio timmar gymnastik , tre timmar landhockey. jag är elitgymnast på JSM och USM nivå. går i GF Energos USM/JSM trupp. landhockey spelar jag också , vilken är en av dom minsta sporterna i sverige, men en av dom största i världen. mina vänner och familj ligger närmst om hjärtat. jag har hittat min andra hjärthalva, Elin Sennerstam , och jag är så otroligt glad för det. jag prioriterar olika saker före andra. därför är inte mitt lovelife det bästa, men jag hoppas på det bästa så det kan bubbla i kroppen igen. för tillfället är jag skadad och det är sjukt jobbigt. tur att man har en anledning för sina agrresionsutbrott i bloggen , får skylla på träningsuppehållet. haha.
lite info om en helt vanlig men knäpp chey. info om mig.

puss


DAYS

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick



SJUKT ELLER?!


GALET

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/video/video.php?v=469570952604

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/video/video.php?v=469574657604

kunde inte bädda in, men där har ni det, INSANE

I <3 ABERGO

hemma från en grym helg i Helsingborg,verkligen GRYM!
jag kan knappt prata för att jag är så mållös. mina brudar var galet bra och kämpade även fast tårarna,svetten och blodet trängde fram. det blev en 13e plats i fråstående och 14e i tumbling! idag på finalen skrev brommagymnasterna historia. jag får gåshud nu när jag skriver det, men... NICLAS BUTÉN KÖRDE TRIPPELSALTO OCH SKRIVER HISTORIA!  HELT JÄVLA SINNESSJUKT. förlåt att jag svär. men det går inte att beskriva hur galet det var. hela hallen skakade av skrik och applåder, det var obeskrivligt. alla satt där helt chockade , och inte tänkte på att man stirrade med öppen mun. det gjorde inget , alla gjorde det. mamma har julbakat och det är 19 dagar kvar till jul, wow.
nu ska jag spela lite mallworld för jag har saknat det , sedan blir det paradise hotel.
jag ryser i hela kroppen, IGEN. inget kan slå mitt liv just nu, jag är överlycklig.
puss

DANx22 FÖRE DOPPAREDAN.

hej!
första december idag. helt galet vad snabbt det går! 23 dagar kvar till jul, 21 dagar till julavslutningen och 31 dagar kvar till nytt år, STÖRT!
det blev ingen mer uppdatering igår pga. hektiskt schema. träningen var KATASTROF. Lizz skadade sig och ingen körde bra.. började fundera på ifall JSM var borta och tankarna bara snurrade i huvudet. men iallafall , på fredag bär det av. mina brudar spelade as bra på matchen och resultatet blev 0-0. GRYMT BRA JOBBAT! synd bara att det inte blir några mål.. känner att jag måste komma tillbaks snart! orkar inte vara skadad mer :( idag skrev jag min önskelista iallafall. den kan ni få se någon dag, orkar inte skriva det i inlägget nu. imon har jag tre lektioner. en lektion 08:45 , en 12:20 och den sista 13:50, helt sjukt, funderar på att skolka från franskan som är den första lektionen så att jag börjar 12:20. värt det?
vet att jag inte föregår med något gott exempel men seriöst vad skönt det hade varit att börja 12:20!
puss

RSS 2.0