<

Darlings..

 
... vet ni vad..? jag tror faktiskt inte att jag återupptar mitt bloggande. jag känner ingen lust alls och inspirationen är 0. kanske beror det på vädret eller bara tanken av att allt nu för tiden är så himla mycket. jag har så galet med saker att göra så att jag nästan bryter ihop. jag lovar att jag återkommer någon gång, det gör jag ju alltid. men att det blir det här året, det vet jag inte. på återseende min kära blogg och läsare!

Tomten, snälla?

önskar så att jag kunde lägga 600 på ett bälte just nu, vilket jag inte kan, har nämligen ett mål att spara till. London över jul it is! ser fram emot det så mycket, kommer säkert bli superbra. dock så hade det ju verkligen inte suttit fel med ett dösnyggt skärp ....


Todays

jeans 
 
jeans - zara - t-shirt - mango - primeboots - tara
 

By me

En sorg.

Förekommer det att muskler går sönder? Att de gör så fruktansvärt ont att de till slut inte existerar längre? Det finns inga tårar längre, de tog slut för längesedan. Det enda som påminner mig om att de en gång fanns där är det ständiga svidandet av saltet i ögonvrån. Min kropp är tom. Ett enda tecken på att jag fortfarande lever är mitt krampande hjärta. En muskel som snart förtvinar. Jag vet inte hur lång tid som har passerat. Tidsuppfattningen är försvunnen. Kanske är det minuter, kanske timmar. Ingenting betyder någonting längre. Ingenting alls. Min kropp är svag, svagare än någonsin. Hur kunde det bli såhär? Hur kunde han? Hur? Jag sluter mina ögon, ett försök till att få smärtan att försvinna. ”Jag vill inte leva längre. Låt detta ta slut, snälla.”, mumlar jag och spänner hela kroppen. Som en desperat gest för att vakna ur en mardröm.

-Fan.
Var allt jag kunde få fram. Chocken började infinna sig. Det var slut. Allt som vi har haft i alla dessa månader är över. All den kärlek vi delade, den är borta, putsväck. Och allt var mitt fel. Mitt fel, ingen annans. Jag kunde inte ens skylla på något, eller någon för den delen. Inte för att jag ville göra det heller, det här har jag bara mig själv att skylla, och fy helvete för det. Jag förstod inte hur jag kunde tro att jag kunde dölja något sådant så länge. Tillslut skulle det komma fram, och jag visste ju konsekvenserna. Varför slutade jag inte innan jag ens började? Ett snedsteg, ett misstag som upprepade sig om och om igen. Jag kommer aldrig få känna hennes varma kropp i min famn igen. Aldrig få höra hennes bubblande skratt, inte heller få se på henne och tänka att hon är min. Vårt sista möte vägrar lämna näthinnan. Hennes rödsprängda ögon, två blötlagda kinder fyllda med tårar och hennes hulkande röst som bad mig att lämna henne ifred. Hon kunde inte ens se mig i ögonen med hennes djupt blå ögon och säga det. Vetskapen om att jag har sårat henne så djupt får hela min kropp att skaka. Vad har jag gjort? Plötsligt känns det som om något brister inuti mig och tårarna börjar rinna.

En misstänksamhet och ett facebookmeddelande var allt som behövdes. Ett tjejnamn jag inte kände igen. Orden gjorde så otroligt ont. De var som knivar skrivna för att pressas rakt in i mitt hjärta, och inte räckte det, de skulle vridas om också. Hennes ord om hur mycket hon ville träffa honom igen trängde sig in i djupaste vrå och spred sin smärta. Han hade en annan, och det var inte en engångsföreteelse. Datumen då meddelande var skickade stannade kvar i huvudet. Alla de dagar då jag hade varit bortrest för att sedan möta honom efter veckor ifrån varandra, de dagar jag hade velat se honom som mest, suktat efter honom med hela kroppen. De nätterna hade han spenderat med en annan tjej. Kanske var det därför han var extra kärleksfull när vi väl möttes.
12 mars, min födelsedag, ett större och dyrare paket än vanligt, först nu förstod jag den djupare innebörden. 5 juni, studenten, en av mitt livs viktigaste dagar. Kunde han inte ens motstå frestelsen då? 10 juli, hemkommen från Grekland med en gyllenbrun bränna, glänsande ögon, ett skinande leende och en kropp som drogs till en lika lycklig pojkvän med öppna armar. Ännu mer falsk. Falsk, falsk och åter falsk. Gråten har övergått till ilska, men smärtan är fortfarande kvar, den är dock annorlunda nu än tidigare. Den är inte lika centrerad på ett specifikt ställe längre, den har mer övergått till en dimma som fyllt min kropp. En tjock dimma fylld med besvikelse, skam och sorg. Skammen kan jag inte ignorera och flera frågor passerar mina tankar, men bara en vägrar att lämna. Var jag inte tillräckligt? Otillräcklighet, något av det värsta jag visste. Var han verkligen tvungen?
Ilskan har dock övertaget i känslospelet. Hur jag än vrider och vänder på situationen, studerar varenda liten rörelse jag gjort eller ord jag sagt de senaste månaderna så kan jag inte förstå. Hur kan man? Hur i helvete kan man göra något sådant här?


Alla de gånger då jag hade legat ovetandes och lycklig bredvid, skrattat åt hans kittlande andedräkt i min nacke. Alla de gånger då han hade skrattat med mig, virat in sina fingrar i mitt utsläppta hår, hela den tiden hade han varit medveten om sina misstag utan att ens röra en min eller anspegla på minsta lilla. Hur är det ens möjligt? Var jag så otroligt kär att jag inte ens kunde märka någonting? Ingen tjejparfym på hans kläder som inte var min? Inget beteende som var annorlunda? Jag hade ingenting på honom. Noll, zero, zip, nada. Ingen jävla ting. Det är väl därför allt det här känns... så fruktansvärt mycket. Jag kunde inte se det komma, det bara kom som en stor våg fylld av chock som sköljde över mig, utan minsta förvarning.

Hans läppar och händer har rört överallt på min kropp, i varenda liten vrå. Alla dessa avtryck som vägrar att lämna min kropp. Kommer de någonsin att försvinna? Jag kan fortfarande känna hans doft på min tröja. En sorgsen värme sprider sig i kroppen. Aldrig kommer jag få ligga i hans famn igen och se in i de mörkgröna ögon jag en regnig höstdag för två år sedan föll pladask för. Inte heller kommer jag få se hans breda vita leende och kyssa hans stora läppar. Alla dessa tankar och smärta avbryts plötsligt när favoritlåten på radion spelas. Tonerna strömmar ut när Melissa Horn sjunger sorgset men harmoniskt: … Jag saknar dig mindre och mindre, jag har glömt dig en vacker dag...
Att glömma kommer jag aldrig att göra, men att smärtan och saknaden försvinner så småningom, det hoppas jag verkligen.

Av Klara Moberg 9A.


Baby

 

Space and a cross

klara moberg @ we heart it, följ mig!


Alex, jag älskar dig.

 
 
förlåt Jakob, men detta är nog min nästa man. *torkar tårarna av skratt*

Styrketips, extreme edition!

 
 
 
 
för er som ville ha lite styrketips för ett tag sedan, här har ni! 
 
näe fyfan alltså... brutala övningar. dock något som gymnaster envisas att göra, varför kan man dock fråga sig. V-piken som han nämner är något som vi ska införa i vårat fristående, dör inte alls när jag försöker mig på den haha!
 f&#246;r stora skor [uppladdad av charlesfritzen]
 
kan ju bara drömma om att klara detta... suck. 
 

Autumn it is

 
 
tröja - bikbok - byxor - gina tricot - primeboots - tara
+ skinnjacka - jofama by kenza - halsduk - mommy made it hehe - tygpåse - lindex
 
nu drar jag iväg till stan för en fika med en gammal vän, efter det står gabriella på schemat. klingar perfetk i mina öron.

Multitasking cat

dör av skratt.


Åh nej

as always skulle det ju självklart stå i det förra inlägget, damn you autocorrect!


As Alvesta

förlåt för att uppdateringen försvann, det kom lite saker i vägen. äntligen fredag, som jag har längtat!


Portkod 1321

 
är det ett skämt att jag måste vänta en hel jävla vecka på nästa avsnitt? sju dagar, 168 timmar, 10080 minuter. JAG AVLIDER. kommer aldrig klara det här.

Tack för att du finns Hanna.

 

från http://hanapee.com/blog/2012/11/04/knotiga-knan-i-vita-strumpbyzor/#respond

Min gode vän Yrsa skrev om bilden ovan för ett tag sen och menade att det finns jävligt mycket som smakar godare än hur det känns att vara smal. Jag är beredd att hålla med. Det här citatet har jag sett dyka upp på diverse tumblrbloggar och varje gång vill jag spy. Inte för att bli *skinny*, men för att det är så jävla proanorexia romantiskt. Jag hatar Kate Moss för att hon statementat detta, men det jag hatar mer är hela modell- och modebranchen som fått henne att tänka så här.

Och att hela västvärldens smalideal de senaste åren smittat av sig även på hela den här hipster-tumblrblogg-världen står nu klart. Allt annat vore kanske konstigt? Men någonstans hade jag väl ändå hoppats att de tumblr-bloggar som är fyllda med bildcitat om att ”love yourself” och textrader från Morrisey kanske också någonstans skulle reflektera över smalhetsen de bidrar till i större utsträckning.

För det är  i den här tumblrblogg-världen som så många unga tjejer idag identifierar sig i, kopierar inspirationsbilder ifrån, och skapar en slags drömvärld i sina inspirationsmappar såväl i datan som i pinterest, eller i sin egen tumblrblogg för den delen.

Jag vet ju hur det funkar, jag gör samma sak själv. Men jag är så olidligt trött på att matas med det här bilderna nu. Trött på självdestruktiviteten i viljan att uppnå det bilderna visar.

Bilder med smala knotiga knän som i vita strumpxyor gungar i nån gunga i ett hipsterfilter och snygga skor. Det är knotiga ryggar med utåtstående ryggrader där den långa fiskbensflätan snirklar sig nedför den uppenbart sjuka ryggen. Det är utåtstående nyckelben och höftknölar i vackert ljus. Och för inte tala om alla dessa nakna utstickande revben mot en vitbäddad säng.

Under bilderna står det sedan tydligt ”38902″ like’s som ett bevis på hur bilden lyckats förmedla något vackert och bra – något vi ska GILLA. Bilderna rebloggas, reprintas och sparas som ett sätt att sprida ordet om smalhetens vackerhet.

 

Jag skulle hyckla om jag sa hur jag vet hur det är att känna sig tjock, men jag vet hur det är att hata sin kropp och känna att den inte duger på flera sätt. Spinkigheten har visserligen alltid varit på ”min sida”, men också alltid varit just mitt problem. Det är det faktum att jag är smal som fått (och får) mig att må dåligt, undvika vissa kläder och många situationer. Ligga på vissa sätt på stranden eller inte ens gå till stranden. Och svettas i långkalsonger på sommarn.

Och så ser jag det här bilderna, alla likes, citatet ovan och känner bara; nä hörrni. Är det hur mycket vårt skelett, fettceller, organ, skinn och muskler väger som vi ska fokusera på under det här lilla livet vi har? Var det därför vi sattes till jorden? Nä, det är väl att tro för dåligt om oss själva va.


Vill tillbaks.

mer än ett år har gått sedan jag vandrade i staden, om jag saknar det? - obeskrivligt mycket.

Dat beroende.

e
pinsamt vad beroendeframkallande detta spel eller, helt sinnes. fyra dagar har gått och jag är redan level 26, botemedel, någon? rekommenderar det dock!
 

Små saker.

 
 
åh, kan inte låta bli att vara en småkär fjortistjej när jag hör den här låten. så otroligt smörig men så sann, och den behövs. tjejer lever efter alltför många vridna ideal och denna låten är bara..... mysig. och den är bekräftande, att man duger precis som man är.  så tack one direction, för att ni faktiskt sjunger om tjejers skönhet istället för hur mycket ni vill att man ska ha sex med er, precis som alla andra gör nu för tiden. 
 
 

Tack SVT, tack som fan.

 
Det var som ett krig som utspelades i fredstid. Och det var de som älskade mest. De av kärlek besatta. Det var dem som frosten tog.
 

absolut finaste och mest känslosamma serien jag någonsin sett. om ni inte sett den, gör det. nu, ikväll, imorgon... när ni gör det spelar ingen roll för mig, GÖR DET BARA. jag har aldrig varit så tagen. det känns i hjärtat, och det är inte bara spirande lycka, inte heller hjärteskärande sorg. 
 
http://www.svt.se/torka-aldrig-tarar-utan-handskar/

Studs & three shades of grey.

 
varmt och gosigt från Gina Tricot. 

Get cozy, get warm.

 
med transparent rygg från Bikbok!
 
 

Prep for summer

 
nya favoriter från Bikbok. 

Jag är tillbaka

 
 
iallafall för tillfället. jag vet inte riktigt vad som lockade mig tillbaka. kanske var det att få skriva av mig lite, att få uttrycka mig på denna blogg som stått helt tom i mer än en månad, några få kommentarer har trillat in, annars har det hänt 0.  helt otroligt att några få fortfarande kikar in här varje dag. jag lovar inte att jag stannar en evighet och att uppdateringen kommer vara på topp. men att jag ska försöka, det lovar jag. men jag behöver er hjälp, några få saker som ni måste lova mig? kommentera, TYCK TILL. skrivskrivskriv. jag vill ha era uppfattningar om min blogg, vad som kan bli bättre, vad ni vill läsa. YOU name it. kör bara kör, ge mig allt som ni kan tänka på. jag behöver er inspiration because i've kind of lost it.  

RSS 2.0