<

CPH PT. 1


tisha från Gina Tricot, shorts från Bikbok, väska från Missäy, skor från H&M och brillz från Ray Ban | underbar blomaffär | Marc Jacobs leverade somriga färger på rean | fina Köpenhamn! 

STORY OF MY LIFE


tog ett litet avbrott i helgen då jag ville umgås så mycket som möjligt med Henrik innan han for iväg till Spanien, vilket han nu har gjort. givetvis är det väldigt trevligt att ha all tid i världen till att umgås med mina vänner osv. men jag kommer sakna honom så otroligt mycket, två veckor är lång tid, oavsett vad det gäller... 

just nu befinner jag och mamma oss i Köpenhamn, vi tog tåget 8:25 imorse och nu har vi precis kommit fram. shopping, cykelturer och umgänge väntar med min kära mamma för att umgås det sista innan hon och pappa åker iväg på tågluff. varför lämnar alla mig just nu? 

EN BRA DAG

det har varit en bra dag idag, hittills iallafall. runt lunch mötte jag upp min kusins flickvän Josefine för en fika i Kungsbacka och det var såså mysigt. hon är verkligen underbar! därefter väntade lite shopping på Kungsmässan för att sedan ta tåget hem igen.  nu väntar jag på Elsa, myskväll med hämtmat och godsaker står på schemat, så efterlängtat!

SHOP TIL' YOU DROP




IGÅRKVÄLL

hade på mig linne från H&M och shorts från Bikbok. 

hade en otroligt mysigt kväll hos Hedda igår. vi åt grillat, skrattade, pratade och myste vid elden med marshmallows när solen hade gått ned. en perfekt sommarkväll helt enkelt.  

TJEJMIDDAG PÅ G


denna gången hos Hedda, återkommer senare. 

NEW IN

jeans från REIGN.

skulle ha kostat 1699, fick dom för 399, hur jävla värt?! från stuk. 

FICK BESÖK


passade på att njuta lite av värmen då det var längesen jag solade. är verkligen helt slut efter dagens spring- och gympass men inte hindrar det mig från att tacka ja till en PW med Gabz ikväll, vill ju egentligen bara ligga i sängen och dega haha! 

0 INSPIRATION


åh blir så arg men har verkligen ingen inspiration för bloggen just nu. så mycket händer och så lite fångas på bild, måste verkligen bli bättre! har iallafall haft perfekta dagar efter midsommar. i lördags var det släktkalas för Henriks lillebror Jonathan som gällde. träffade hans släkt för första gången ich den var väldigt trevligt. därefter begav jag, Henrik, Hedda och Gabz oss till Mölnlycke där det vankades fest, hade en riktigt bra kväll! igår var jag på IKEA med la familia, efter det fick jag världens kick och ändrade om i mitt rum, är så jävla nöjd, bilder kommer givetvis. 

MIDSOMMAR DEL ETT



den fantastiska gårdagen summerad i åtta bilder. 

GLAD MIDSOMMAR!


klänning från DAY by Marlene Birger, skor från Swedish Hasbeens och skinnjacka från Twist & tango!  

CONFUSED


förlåt för utebliven bloggning men hag har varit upptagen hela dagen och kvällen har besått av total förvirring. planerna inför kvällen imorgon är kaos haha, får hoppas att det blir något bra. dagen har spenderats på stan där jag fyndade ett par drömjeans, givetvis kommer bild. lovar även roligare inlägg så fort jag får tid till att andas lite, de senaste dagarna har varit galna.

WANTIE




DET FÖRVRIDNA IDEALET


"åt helvete med det förvridna idealet av perfektion för det är ingenting annat än en illusion skapad av media och television för en generation som har präglats av ångest och depression över att aldrig vara nöjd med sin reflektion för att han eller hon tror på den felaktiga tron om att attraktion är vad som kan ge definition åt en person."


PÅ SLÄKTKALAS


hur fantastisk utsikt har inte mina kusiner då?!

efter en hektisk dag befinner jag mig nu ute på Onsala där det vankas släktkalas, himla trevligt. det är verkligen så otroligt fint här ute, längtar tills jag kommer ut och spenderar veckorna här. veckor som är fyllda med glass, bad och inga krav.

MIN KÄRLEK




DRÖMLUNCHEN


efter sjukaste springturen och armpasset på 1,5 timma drog jag och Henrik hem till mig och åt sommarlovets godaste lunch. sedan dess har vi bara legat totalt utmattade båda två i min säng, är inte det de bästa med att ha sommarlov?

SVAREN DEL TVÅ

Jag läste en gång att du använde camera plus till att redigera dina bilder. Vilket filter i appen använder du eller hur gör du?
jag brukar blanda lite hej vilt men använder mig oftast av effekten "Tailfins" eller "Toy camera" på 50 % styrka. kan även använda Lo-fi ibland!
 
Kan du inte videobloggar mer, även visa lite fler outfits du har på dig varje dag!
åh tycker att det här med att videoblogga är så himla svårt... vad ska man säga liksom? och hur skall man kunna utesluta faktumet att man sitter och pratar med sig själv in i en kamera? det känns så löjligt haha! 
ska absolut försöka att bli bättre på att visa outfits men det glöms bort så otroligt lätt, och det lutar nästan alltid med en tråkig spegelbild haha.
 
Är det något Henrik gör bra respektive dåligt i ert förhållande? 
Henrik gör otroligt mycket bra i vårt förhållande, men det bästa enligt mig är att han är så otroligt kärleksfull och omtänksam, kan inte tänka mig någon bättre. något dåligt? nej, inte direkt.
 
Bästa träningslåtarna att peppa till?
åh vad svårt... brukar nästan bara träna till houselåtar med ett bra beat och som får mig taggad, men några speciella favoritlåtar har jag faktiskt inte...
 
 
Är det något fel med min dator eller finns det ingen sån här "äldre inlägg knapp"? Jag har försökt hitta den, alltså när man går ner på botten av en sida så brukar man kunna bläddra tillbaka i bloggen men jag kan inte det på din... Det stör mig jättemycket.. Är det min dator eller kan man inte det på din blogg??
det blev något fel när jag kodade som okunnig 12-årig så nej, jag har tyvärr ingen "äldre inlägg-knapp". dock så kan du klicka på t.ex. "maj" så får du upp alla inlägg jag skrivit i maj!
 
 
 
 
Varför slutar du i gymnastik? vad kommer du sakna allra mest? 
jag slutar då jag inte tycker att det är roligt längre, jag lägger mer negativ energi på det än positiv, och det är inte bra. jag kommer att sakna allt iprincip, men mest kommer jag sakna känslan av att flyga, den kroppskontrollen man har, det är något som alla gymnaster saknar tror jag. 
 
Vad "tar du med dig" från alla år av gymnastik, alltså känner du att du har nytta av gymnastiken?
otroligt mycket, kroppskontroll, styrka, glädje, kämparglad, planeringstänk, effektivitet, you name it. gymnastiken har haft en stor påverkan på den människan jag har blivit. har lärt mig helt galet mycket verkligen, och det är jag evigt tacksam för.
 
3 bästa minnena från alla dina gymnastik år?
åh vad svårt... det måste vara träningarna där man skrattar så man gråter, när jag klarade fullhalf sträckt för första gången och alla tävlingar, så otroligt mycket glädje. 
annars var Bernslägret i juli- 13 ett minne för livet.
 
Om du inte hade gått i truppgymnastik, hade du då helst velat gå i RG eller AG och varför? 
AG; definitivt. varför? det liknar truppgymnastik mest, man får en otrolig styrka, volt- & kroppskontroll och det verkar bara vara roligare än att dra sönder sina leder som man gör i RG haha..

Är Rudebecks tufft? Har ni mycket skriftliga prov eller mest muntligt eller inlämningar? 
ska jag vara ärlig så ja, Rudebecks är tufft, men det ska det vara också när nästintill alla elever har toppbetyg, lärarna kräver helt enkelt mer. vi har mest skriftliga (iallafall i ettan) men självklart inte BARA, vi har haft redoviningar, inlämningar och annat också. 

Vad vill du bli när du blir stor?
det har jag tyvärr ingen aning om... jag är splittrad. 
 
Dina bästa tips för de som börjar gymnasiet nu till hösten?
ta det lugnt, stressa inte upp dig och gör precis som på högstadiet. och släpp alla krav för guds skull, det är mer och krävande på gymnasiet och man kan INTE vara bäst i alla ämnen, det är omöjligt..jag önskar att någon hade sagt det till mig så därför säger jag det till er.

STANDARD SPEGELBILD


kjol från Gina Tricot, tischa från ZARA och kofta från H&M. 

VID HOVÅS KALLBAD

jag och Emma vaknade utvilade imorse och bestämde oss för att bege oss till havet innan träningen. perfekt beslut verkligen då solen skiner och det i princip är vindstilla. 


THIS




MER FRÅN GÅRDAGEN

bilderna är tagna av världens bästa Mimmi, hoppas att det var okej att jag snodde dem hjärtis! 

PERFEKT FREDAG

svävar på moln efter en otroligt mysig middag med mina fina tjejer. är så galet lycklig över att jag har er, ni gör livet bra mycket bättre och det är jag väldigt tacksam för. 

SVAREN DEL ETT

Jag känner Henrik lite och vet att han har en tvilling som heter Hedda, du har skrivit att du har hängt med någon som heter Hedda, är det samma person?
ja det är det!
 
Hur funkar det mellan er då du är tillsammans med hennes bror? 
om jag ska vara ärlig så var det lite problematiskt i början, men nu funkar det superbra. kunde inte önskat mig en bättre svärsyster! (haha)
 

fråga mig inte vad jag gör haha...
 
Vad tycker du om samhällsprogrammet? Ser du fram emot tvåan? 
tycker att samhäll är otroligt relevant och kunskapsgivande, är otroligt nöjd med mitt val. jag ser fram emot att lära mig mer och umgås med min klass, men jag ser inte fram emot ännu mer plugg haha...

Vad är det bästa resp. det sämsta med att vara tillsammans med någon?
det bästa är allt man delar och har tillsammans. jag kan säga precis vad som helst till Henrik, han är min trygghet. det "sämsta" är att han har hela mitt hjärta som han kan göra precis vad han vill med, vilken är en ganska skrämmande tanke. 
 
Har du kontakt med någon ifrån din gamla klass, alltså skolan du gick på innan du började på rudebecks?
nej, det kan jag inte påstå att jag har, inte någon kontinuerlig iallafall. 
 
Vem är din bästa vän? 
min allra bästa vän är Gabriella.

Vad är den svåraste gymnastikövningen du kan? 
fullhalf sträckt.

Tror du att du hade kunnat nå landslag i truppgymnastik om du fortsatt? 
nej, saknar både motivation och styrka.
 

Vad tror du att du kommer gå ut ettan med för betyg? 
jag går ut med betyg som jag är väldigt nöjd med, det är allt som betyder något.

3 drömjobb? 
något inom PR, äga ett barnhem i Afrika och delfin/sköldpaddskötare i något exotiskt land.
 
Jag antar att du spelar landhockey nu? Satsar du på det i stället för gymnastiken? Satsar du på landslaget? 
ja jag spelar landhockey men just nu är säsongen slut... ja det gör jag!

Vill du ha barn? I så fall när och hur många? 
jag vill definitivt ha barn då jag anser att det är livets gåva. jag vill ha det när jag är nöjd med min karriär och redo att slå mig till ro, jag vill ha två barn.

Finaste namnen du vet (typ 3 killnamn och 3 tjejnamn)? 
åh vad svårt! jag älskar dock Alice, Ella och Wilma. Edvin, Charlie och Wilmer dock kan jag inte säga att det är de finaste.
 
Vad tycker du om din förra klass? (nian)
vi växte upp med varann och det gav avtryck, kommer minnas dem hela mitt liv men är fortfarande glad över att ha gått vidare och börjat på gymnasiet!
 
Hur träffades du och Henrik? Hur fattade ni tycke för varandra?
vi träffades på en fest i Långedrag, jag vet inte riktigt hur men det var som om något fanns där mellan oss direkt. jag kunde inte slita mina ögon från honom under hela kvällen faktiskt. 
 
Tycker du att Henrik är lätt att vara med? Dvs social, rolig etc.
Henrik är otroligt enkel att vara med, han lyssnar på en, pratar och får mig att skratta. det absolut viktigaste enligt mig. 
världens finaste.
 
 
 

EN SÅN DÄR PRODUKTIV DAG


idag har jag gjort mer än vad jag gjort den senaste veckan sammanlagt tror jag. började med att städa hela huset, därefter väntade tårtbak och nu har jag solat en liten stund. alldeles strax blir det fix inför tjejmiddag, ska bli så kul! umgås verkligen med världens bästa tjejer. 

SCHOOL'S OUT



en bästis och jag.
skolan är slut, jag har sommarlov och behöver inte plugga förrän i september igen. det är knappt så jag har smällt det själv än. gårdagen var perfekt. i min klänning från Vintage by Fé satt jag och svettades i kyrkan, lyssnade på studenterna glädjeskrik och kramades hejdå till mina nära och kära. nu väntar ett långt jävla sommarlov och sen kär vi tvåan, bara två år kvar. 

FÖRLÅT VÄNNER

fullkomligt underbar passionsfruktbakelse från Le Pain Francais tidigare idag.

jag är ledsen att bloggen varit urusel det senaste, inspirationen har varit below zero. dock så lovar jag att det blir bättre framöver då jag har några juicy inlägg för er. lovar även att bli bättre på att ta bilder. de är ganska så värdelösa nu tyvärr, jag ber om ursäkt för det. 

dagen har varit fullkomligt underbar. först var det Leahs (Henriks sjuåriga lillasyster) avslutning i nollan, sedan var det lunch + shopping på stan med deras familj. efter det åkte jag och Henrik på en jätte trevligt studentmottagning och nu har jag precis tränat, är helt slut verkligen. världens bästa känsla.

ALIVE


bild från kyrkan tidigare idag.

så fick även jag det, det efterlängtade sommarlovet. jag har knappt förstått det själv men nu är jag ledig i tio veckor. tio jävla veckor, hör ni hur länge det är? tio veckor där jag kan göra precis vad jag vill och oj vad jag tänker utnyttja det. sommaren är full av planer men ändå mycket tid till spontanitet, herregud vad jag är peppad, just bring it on. 

LIFE


"Every day is special, so make the most of it. You could get a life-ending illness tomorrow so make the most of every day. Life is only bad if you make it bad, Happiness depends upon ourselves. Maybe it's not about the happy ending, maybe it's about the story. The purpose of life is a life of purpose.


DRÖMMENS DRÖM


så.jävla.snygga. 

DET GJORDE DU GALANT


finner inga ord. 

Håkan var magisk igår, aldrig någonsin har jag sjungit, skrikit och dansat så mycket som jag gjorde då. det var verkligen ren eufori, om man ska definiera livet med något så var det konserten igår. det går inte att beskriva stämningen med ord, man måste ha varit där för att förstå det. världens bästa Håkan, fyfan vad jag älskar dig. 

HUR ÄR DET MÖJLIGT?!


W.A.O.U.W

är så otroligt jävla imponerad av den här TECKNINGEN, hur är det ens möjligt? befinner mig just nu på en supermysig examenslunch med släkten, den kärleken jag känner för dem... oändlig. kvällen spenderas framför tv:n och ett kilo godis med Henrik, hur perfekt? 

DETAILS


top från Samsoe & Samsoe och utbakad fläta. 

FYFAN VAD DU ÄR BRA


var precis på finaste Elins student, fy helvete vad du är bra hjärtat mitt. snart väntar student nummer två då min kusin Gustav har mottagning och sedan blir det mys med tjejerna, hur bra dag? 

EGOW

nytt halsband från H&M. 

BEAUTIFUL

så, då var allt plugg för hela ettan avklarat, jag är ledig fram till måndag och herregud vad skönt det ska bli. det känns verkligen som jag har sommarlov redan nu. var i skolan i 20 min idag, enbart för att få reda på nationella resultaten i franskan. nu väntar lunch med pappa och sedan blir det student, en bättre onsdag helt enkelt. 

VÄRLDENS FINASTE



EN BÄTTRE FRUKOST


vaknade 9:30 idag totalt utvilad, vilket var underbart. skulle egentligen ha börjat 12:30 men lektionerna blev inställda så nu är jag ledig hela dagen, hur fantastiskt är inte det? planerna för dagen är att bara ta det lugnt och sola. sedan ska jag till operan där Elin har studentbal och därefter är det blodomloppet i Slottskogen, dags för 5 km springning med bästa laget! 

DE SMÅ SAKERNA

är inte detta bland det bästa som finns? 



HELGEN SOM VARIT

en söt bild på min kärlek. 

hej på er och förlåt för usel uppdatering i helgen, har haft ganska fullt upp om vi säger det så... igår började dagen med sm-match mot Lund vilken resulterade i vinst med 15-0 varav två mål och fem assist var gjorde av mig. senare på kvällen var det pizzakäk som gällde hemma hos mig med finaste tjejerna innan vi drog till Paulina där födelsedagsfest väntade. hade en superrolig kväll, träffade även några bloggläsare (haha känd?) vilket var så kul! så fina var ni! 

idag ringde klockan strax efter 8 med alldeles för få sömntimmar i bagaget, landhockey match numero dos stod på schemat. sliten som fan lämpade jag likt ett djur i solskenet men tyvärr räckte det inte till vinst, motståndet var lite för bra. sedan jag kom hem har jag iprincip bara sovit vilket har varit underbart och otroligt välbehövligt. lugn söndagskväll it is.

RSS 2.0