<

Åh jag köttar på!


solen sken, svetten rann occh fötterna ömmade. gång på gång försökte jag , utan att lyckas. för feg helt enkelt. sen tog jag och tänkte : jag klarar saker som är 10x svårare än det här, vad fan är det med mig? slog 3 hårda slag på låren och körde. denna gången lyckades jag. efter ett tiotal hjulning saltos sitter jag nu utmattad i kroppen, med ett helt styrkeschema som jag kört. tog en lång ljummen dusch och smörjde in mig med alla olika sorters krämer, nu är jag lenare än en babyrumpa. up next : Glee säsong 2 och en jävla massa glass. goo kväll!

M-I-N

pippitröja från Albatross.

Smögen



en av dagarna tog vi bilen till Smögen för att hälsa på schtekarna. i all värme och svett lyckades vi iallafall ta oss till bryggans ände och i handen bar jag en påse. där i låg mitt efterlängtade plagg som jag velat ha sen urminnes tider. LYCKLIG

Bohus Malmön


landskapet runt om Bohus Malmön må vara bland dom finaste sakerna som finns. har spenderat mina senaste tre dagar där och jag får nästan ont i magen när jag tänker på hur lång tid det är kvar tills jag får uppleva ön igen. det har speöats miniglof, badats, solats, svettats och ja, allt ni kan tänka er. på tisdag kommer bästavän hem och jag saknar henne så mycket att jag dör snart.

Boots, shorts & rock 'n' roll.

Anonym om Rock girl:
vart är det rockiga?

- tyckte att kängor, svart linne, slitna jeansshorts och rufsigt hår var rockigt, men det är ju en tolkningsfråga.

Rock girl


linne - monki - shorts - fornarina - kängor - okänt - armband - random - ring - raglady
pangbom och jag är helt blixtförälskad i rockstilen. mumma.

My new shoes



kängor från okänt märke (begagnade) och espadrillos från Vagabond, SCORE!

tillbaks om 1 dag

Tumblr_louqwuamt11qb8pybo1_500_large

som rubriken säger. imorgon kommer jag hem. har spenderat några dagar här ute på Hönö hos Elin. det har skrattats, solats, kollat på hela säsongen av Glee, blivits sjuka ( :( ) klagat på vädret och gått långa ljumna nattpromenader, livet med andra ord.

Eye orgasm


Rackartygarna


filmkonst.

jag hittade den här bloggen igår kväll och jag är helt fast. killarna blandar parkour med gymnastik och gör det så jäkla snyggt att ögonen nästan ploppar utav all stirrning. klicka in på bloggen, du kommer inte att ångra dig!

Stay natural, it's better that way

helt och hållet naturlig.

och vart har kommentarerna tagit vägen..?!
KOMMENTERA!!!!!!

Who's that girl?


- världens roligaste och bästa brud som jag har spenderat två dagar tillsammans med. det blev att kolla på Gothia Cup , skratta tills tårarna rann, prata serious talk och vanligt skönhäng. fan vad du är bra.

Gothia fucking cup

massa bilder säger mer än massa ord.

en av årets bästa dagar, fyfan vad kul det är. allt folk, alla danser, alla skratt och allt skrik. det finns nästan INGETING som slår den känslan jag har i kroppen. imorgon kommer Elsa hit och sover, MYS. over and out.

Nothing can stop us


träning från 10.30 till 19.00 idag. imorgon är det 10-23 som gäller. jag går in med Marocco (flaggan som är röd med gröna stjärnan) och FAN vad kul det ska bli. regnet öste ner idag men senare på kvällen blev det finare. håll alla era tummar som ni har för att det ska bli fint väder imorgon.

Onsala levererar


linne - kaffe
klänning - kaffe
jeans - ZARA

What is love, baby don't hurt me

du gör mig till den lyckligaste tjejen i världen, fyfan vad du är bra.

Livet alltså...

är nästan avundsjuk på mig själv och livet. har precis tillbringat 2 soliga dagar på Onsala med Gabriella, imorgon är det släktkalas för Anton och i helgen blir det Gothia träningar. jag ska alldeles strax ner till farmor och grilla, livet alltså.. bilden är från bästa kusinen julia, hoppas det var okej att jag snodde den!

Koftan&armbandet



kofta från Saint Tropéz , amrband från Twist&Tango

Nääs bomullsfabriker


dagens spenderades vid Nääs fabriker där de reade ut sina alldra finaste märken. på klädstängerna hängde det alla möjliga olika kläder från Juicy, Twist&Tango , Saint Tropéz, Diesel , Ralph Lauren , Hunkydory, osv.. På hyllorna stod det skor från Hunter, Primeboots och Tom's bla. med andra ord kan man säga att jag var i himmelriket. åk dit! ni kommer inte att ångra er.. med mig hem fick jag en tjockkofta från Saint Tropéz och ett armband från Twist&Tango , score!

Korall och vitt



tröja - weekday - klänning- H&M

idag har jag bakat minipizzor och klagat på det tråkiga vädret, ingenting annat. gårkvällen spenderades med Carl Anton och jag blir inte mycket lyckligare. snart kommer det gäster och jag hoppas på en trevlig kväll!

Opening Cermony 2011

http://www.partillecup.com/swe/index.php/om/webb-tv/?film=5235
http://www.partillecup.com/swe/index.php/om/webb-tv/?film=5192

nu väntar Gothia träningar och invigningar och fyfan vad laddad jag är. ikväll blir det grillning med landhockeylaget, nu ; stan med mamma.

Skaffar ännu mer vuxenpoäng




på dagens schema var det nya jobbet som gällde. drog mig ner till Järntorget i hettan och pustade ut när jag kom en till ett kontor med airconditioner, THANK GOD! efter cirka 1,5 timma var jag klar och begav mig ner mot stan. gick in i ett flertal butiker där det skyltades att det var minst 50% rea och jag kunde inget annat än att kika in lite. fick med mig en ljusroa bikini och ett linne med amerikanska flaggan på hem, SCORE!

Hela världen är din


jag möttes av 21 stycken 16-20 åriga israeler, inte dåligt! det skreks så att jag tappade rösten, dansades så att svetten rann och skrattades så tårarna sprutade. årets bästa kväll , alla kategorier. adrenalinet pumpade och hela världen var din.

VAD GÖR VI - NU KÖR VI!

nu köööööööööööör vi,  all in. jag går in med Israel och hoppas på den bästa kvällen på länge.

sommar&sol

sommarlovet är på sin topp och livet likaså. det finns INGENTING som kan förstöra den här sommaren, jag lever mina dagar som om dom vore mina sista. oslagbart.

Bara en dröm

jag får ont i magen när jag tänker på hur mycket jag vill ha de här skorna. jag menar, hur snygga är dom inte? tillsammans med ett par slitna jeansshorts, instoppat linne och ett par pilotbrillor till det blir jag den snyggaste tjejen i stan. åh.

på schemat..

t-shirt - weekday - springleggings - nike
..står det träning i scandinavium för hela slanten. tränar från 14-18 och efter finns det ingenting planerat.

garden party

klänning - H&M - shorts - Dr.Denim - skärp - secondhand - väska  - vintage by Fé
på schemat idag stod det garden party i Masthugget. innan det drog jag och mamma och pappa till Orienthuset och inhandlade alla saker som inte finns i de svenska affärerna. imorgon blir det att träna på scandinavium för hela slanten. förlåt att jag uppdaterar så sällan . men bloggen drabbas hårt när det är 30 grader och sol ute.

RSS 2.0