<

WORKING 8:30-00

efter några dagars sjukdom har jag nu flyttat in på lyckebo för 3 veckors konfirmationsläger. min uppgift är att laga mat åt 36 personer och det är verkligen såååå roligt! dock så är det helt utmattande då laga mat inte är det enda jag gör. är ju samtidigt ledare för 30 stycken 14-15 åringar och det är inte det mest harmoniska man kan vara. ska dock inte klaga, dom är underbara. 

THEY ASKED US


TILLBAKA OM NÅGRA DAGAR

tempen står på 39,5 graders feber, fläkten surrar, svetten rinner och halsen ömmar. allt detta resulterade i ett besök på vårdcentralen istället för att åka till Lyckebo. förmodligen sämsta tajmingen någonsin, återkommer så fort jag mår bättre. 

MIN KÄRLEK




LITE NYTT

Gina / H&M / H&M 



UR FUNKTION


har bara en sak att säga om vädret och det är HERREJÄVLAR vad varmt det är. det är verkligen helt otroligt. jag och Henrik låg nere på Saltholmen innan vilket var otroligt skönt och svalkande. dock så började man löka sönder så fort man åkte in mot stan. några ärenden är gjorda och huset är städat, nu kan mamma och pappa komma hem när som helst efter sina tre veckor i Frankrike. har faktiskt saknat dom, lite iallafall... 

SMILE & APPRECIATE




PÅ ONSALA


hade en helt fantastisk dag med Henrik igår. vi tog tåget till Onsala så att vi var framme vid 12. därefter låg vi på bryggan, gick till Gottskär och åt glass och sedan avslutade vi vistelsen med middag hos farmor. på kvällen såg vi på nya favvoserien the Killing, tips! 

idag är det saltholmen som gäller, vad annars ska man göra när det är 30 grader och man knappt kan andas? 

MIN FINASTE SKATT

älskar dig så mycket att det gör ont.

PERFECT DAY


sol, bad, fotboll och god mat. känner att det är toppen av vad livet faktiskt kan erbjuda. började dagen med en 9 km PW följt av finalmatch (som de vann!!!!) på Heden. därefter åkte jag och Gabriella till Stensjön där eftermiddagen spenderades. perfekt sommardag. 

GÅRDAGENS MIDDAG

igår överraskade jag Henrik med världens middag efter att vi båda tränat hårt och sett Anton gå vidare till Gothia final. jag gjorde egengjorda hamburgare serverat med blandsallad, pommes frites av sötpotatis, hamburgaredressing och ketchup. till efterätt gjorde jag en "koladröm". här har ni recepten! 

för cirka fyra personer:
500 g nötfärs
två nävar persilja som sedan finhackas
1 tsk dijonsenap
0,5 dl vatten 

för två personer: 
2 digestivekex 
1 dl kolasås (0,5 dl socker, sirap och grädde, 3/4 tsk vaniljsocker, en nypa salt) 
vispad grädde och krossad daim efter önskemål 


PÅVÄG HEM

och självklart är mina nya älsklingar på, sååå nöjd att jag fann dom på 50% med, ren shoppinglycka! dagen har varit riktigt bra. gick några ärenden och jobbade i stan med Gabriella, sedan åkte vi och tittade på när Antons lag tog sig vidare till semifinal. nu har jag precis handlat och är påväg hemåt, då väntar träning innan världens myskväll med Henrik står på schemat! 

AT THE BEACH...

...center. njuter i en solstol och tittar för första gången på när Gabriella tränar. hennes träning slutar om 10, därefter väntar en efterlängtad middag (varför är jag hungrig konstant?) + megafilmmys. längtar! 

SUMMER DELISH

drömefterätter från Antons kalas i måndags, behöver jag ens nämna hur gott det var? - tror inte det.

är det bara jag eller är det helt OMÖJLIGT att hålla sig undan alla godsaker på sommaren? visst att jag tränar och springer längre än någonsin men jag har så otroligt svårt för att hålla mig undan den där glassen eller det smågodiset. extra svårt är det när jag och Henrik ser på film på kvällen med hans familj och hela soffbordet är proppat med godsaker. 

jag är så dubbel angående detta för samtidigt som jag känner att det är semester och SOMMAR och man ska njuta till fullo så har man ju fortfarande en kropp att hålla igång haha. bikinisäsongen är ju inte riktigt över än (som tur är!) 

... nog om det. idag ska jag förmodligen umgås med Gabriella och Alexandra på dagen. sedan bär det av mot Kviberg för att se på Antons match och därefter Gabriellas träning, trogen supporter haha. 

BUSY BUSY


började dagen med att ta det otroligt lugnt hos Henrik och Hedda med The Killing x2. därefter begav jag mig till Majvallen där bästa kusinen utklassade Brommapojkarna med 13-0. avslutade dagen med en ENORM shoppingrunda, vad händer med mig och kläder haha. måste sluta snarast. (eller inte) 

DAGS ATT BLI MINA


med mina intjänade pengar funderar jag på att köpa dessa drömskor. kommer bli perfekta i höst med min nya kappa (som jag måste visa er!!!) och svarta jeans! 

FEM MÅNADER & EN DAG


och äntligen är du hemma. världens finaste pojkvän, äckligt brun är du också, jag älskar dig ändå. 

KVÄLLENS


topp från ZARA och kjol från Gina Tricot 

KALASDAGS


sista saken som ska göras innan jag bär mig av hemåt, där min prins väntar (!!!), är att gå på min jämnåriga kusin Antons släktkalas. milen är sprungen och jag är SÅ JÄVLA HUNGRIG, hoppas att dom har förberett mycket mat, brukar alltid vara dröm när man är hos dom. 

alltsåååå åh, idag får jag äntligen pussa på Henrik, har längtat så mycket så att det har gjort ont i hela kroppen, i flera veckor. men nu är den här tiden ifrån varandra avklarad och jag känner att det bara har gjort oss gott, även fast det har varit svintufft rent ut sagt. 

HEKTISK DAG


så var även min yngsta kusin Sofia konfirmerad. det var så galet mycket nostalgi när vi befann oss i kyrkan, tänkte tillbaka på min konfirmationstid och blev nästan lite tårögd. allt var så otroligt annorlunda då, sjukt hur tider kan förändras såpass mycket. 

på kvällen begav jag mig till Långedrag där en glad Jonathan väntade energiskt. vi hade vattenkrig och såg på film ich vid 21 trodde jag att han sov som en stock. men icke sa Nicke, 4 timmar senare, med tre böcker lästa, ett tiotals sånger sjungna och massa godnattsagor var jag tvungen att sova bredvid honom. vid 4 vaknade jag och gick in och sov i Henriks säng, snacka om att jag är lagom sliten idag. 

2 STEG FRÅN PARADISE


idag väntar häng på bryggan, fix inför konfirmation, kalas och sedan barnpassning. fullspäckad lördag it is men jag älskar att ha planer så jag klagar inte det minsta! 

POSTCARDS FROM PARADISE

tog båten ut till en ö runt lunch och har spenderat min dag här sedan dess. att ligga i solskenet, blicka ut över havet som glittrar och lyssna på first aid kit, det är fan sommar, till fullo. 


HAR DET SÅ LÖJLIGT BRA

F A N T A S T I S K T 

dagarna här är så otroligt enkla och jag njuter nästan mer än vad jag borde. vattnet är ljummet, solen är varmare än någonsin och springturerna i solnedgången är det finaste på länge. dagarna bara susar förbi och nu är det endast TRE (!!!) dagar kvar tills jag får befinna mig i min älsklings famn igen, som jag längtar. 

LOVE THIS PLACE


idag har jag varit på Kungsmässan med Josefin och farmor och shoppat endast presenter, dvs inget till mig. är nästan stolt haha. efter det så har all tid spenderats vid karsegårdsbryggan, kan vara en av dom mest avkopplande platserna på jorden, älskar det här. 




MINA FAVORITER

först och främst ett STORT jävla cred till Mimmi vars bilder jag snor konstant. hon är personen som alltid får agera fotograf och inte klagar jag, bilderna är ju spot-on, varenda gång. kan verkligen återuppleva dagarna med alla känslor och skratt som hon (lyckligtvis nog) förevigat i bilder.
 
ibland så stannar jag upp och tänker till, riktigt ordentligt. för lite mindre än ett år sedan började jag i en ny klass och det kunde bli precis hur som helst. antingen så skulle det bli fullkomlig katastrof eller en framgångsrik succé. det blev det sistnämnda som tur var.
 
de senaste månaderna har jag kommit nämre dessa tjejer än jag någonsin gjort med några andra tidigare och jag är så otroligt tacksam. tacksam för att jag får umgås med såpass fantastiska människor, allt jag får dela med er och hur galet bra ni gör mitt liv. trodde aldrig att jag skulle få så bra vänner och att vi skulle vara vänner resten av livet, det tvekar jag inte en sekund på. jag har fått nya bästa vänner som orkar stå ut med mitt struntprat, mina skämt och ja, allt som är typiskt mig, Klara. 
 
tjejer, ni är verkligen världens bästa och jag kan inte vänta till att få spendera alla dessa år med er, förstår ni hur bra det kommer bli? 

EN GÅNG GYMNAST, ALLTID GYMNAST

 

FAVVOSTÄLLE












ÄLSKLING KOM HEM


idag är det bara sex dagar kvar tills jag får ligga i din famn, saknar dig så. 

idag har jag gått på stan med Gabz och fyndat det ABSOLUT sista på rean (måste sluta spendera så löjligt mycket pengar) imorgon väntar onsala i fem dagar för att delvis få tiden att gå snabbare tills Henrik kommer hem, men den största och viktigaste anledningen är att jag älskar det stället så mycket. finns ingen plats som är så harmonisk, kravlös och fantastisk. älskar det verkligen. 

SUMMER CRAVINGS




JAG TROR DET KALLAS LIVET


hade en helt fantastisk kväll med Gabriella igår. vi sprang 7 km till Stensjön uppe i Mölndal och doppade oss efter springturen. sedan satte vi på oss joggingskorna och sprang hem igen. med 1,2 mil i benen är jag lagom mosig idag, ska verkligen ta det lugnt hela dagen! 

TONIGHT

spegelselfies är alltid uppskattade, eller? 

att dela ut flyers, som var mitt jobb idag, gick superbra. tjänade en liten slant så det var jag riktig glad över, snacka om att det krisar i kassan. att verkligen leva på sommaren kostar fan skjortan haha. snart blir det dags för lite marrängswiss (vem bryr sig om att man ska ha bikini i sommar) och sedan en springtur (för att känna sig lite bättre) förhoppningsvis blir det ett kvällsdopp med Gabriella också. älskar dessa sommarkvällar! 






DAGSTUR TILL BORÅS


efter alldeles för lite sömn (måste börja sova ordentligt snart) begav jag mig till Borås imorse för att se Winners final i truppgymnastik. givetvis så tävlade mitt lag och jag är väldigt stolt över dom och jag är glad att jag beslutade mig för att  åka dit för att titta. nu väntar en busstur på 1 tim för att sedan jobba tillsammans med Gabriella. 

DETTA ÄR LIVET


njuter så mycket så att det är löjligt. gårdagskvällen och natten var helt galen, började med middag och mysigt häng på Ingrids altan. vi skrattade och kände att livet var allmänt underbart innan vi drog ut till Marstrand och dansade tills benen värkte. kom i säng sådär precis innan solen gick upp och när vi vaknade sken solen och temperaturen var högt över 25 grader. detta är livet. 

QUOTE DAGS




VINKAT HEJDÅ


så var denna Köpenhamnvistelsen över för denna gång. för en timma sedan vinkade jag av mamma och pappa innan jag gick på tåget, känns konstigt att vara utan dom ett bra tag framöver.... 

KVÄLLENS


tröja från ZARA, jeanskjol från Gina Tricot, kofta från Mango, skor och jacka från H&M och väska från Missäy. 

CPH PT. 2





NYA FAVORITER

från Ilse Jacobssen och H&M.

RSS 2.0