<

HELGENS UTDELNING


Aldrig någonsin har jag svettats, spelat eller njutit så mycket som i helgen. Resultatet? Två SM-guld och inte en enda muskelfibrer som inte är trasig. Har så ont men ack vad det var värt det.

DRÖMONSDAG

Är så lycklig även fast regnet faller. Gårdagen var perfekt och hela jag är i ett lyckorus. 


EN LITEN UPDATE


Helgen var intensiv men fin. Gårdagen innehöll 0 energi till en början men bättrade sig mot slutet då näst sista träningen inför SM stod på schemat. Idag är det tisdag vilket betyder kort men intensiv skoldag, jobb och gym. Ska även försöka klämma in en träff med en person som gör mig väldigt glad. 

SNYGGASTE JAG SETT


DAGENS VAL


Skinnjacka, kofta och jeans från H&M, sjal från Twist & tango och Vans från Silverblack. 

DU GER MIG BRA VIBRATIONER


Det är torsdag, solen skiner och bara 2 dagar kvar till helg, känns fantastiskt. Träningen igår var förmodligen den bästa i mitt liv, känns så förbaskat bra inför SM nästa helg. Denna helgen bär det av mot Lyckebo, mycket jobb är det men attans vad jag trivs. Livet är himla bra för tillfället! 

EN STYCKE BÄSTIS


Dagarna går fort och jag glömmer av att blogga, ledsen för det. Två dagar av denna veckan är nu avlagrade, känns ruskigt bra faktiskt. 

FÖRBEREDELSER




EN WANTIE

Fluffy Fur Fever Jacket Charcoal Grey Front
Denna ska definitivt inhandlas inför nästa höst. SÅ snygg.

SLAGET

Slaget om innerstan var lätt en av årets höjdpunkter för 2014. Hoppas på samma sak iår igen!

VÅRIGT


Klänning från promod, skinnjacka från H&M, väska från missäy, converse från London och brillz från rayban. 

B&W//


Den här dagen har varit allt annat än svartvit. På lunchen gick jag och några favvisar till kanalen för lite häng i solen, därefter väntade plugg på håltimman och sedan retoriktal. Däremellan ringde en av paprikas chefer och bad mig provjobba för dem, blir inte så mycket bättre! 

DAGENS


Skor från New balance, jeans från ZARA, kappa från Köpenhamn och scarf från Twist & tango. 

TILLBAKA


Kände att jag behövde en liten paus då enormt mycket plugg stod på schemat de senaste dagarna. Mycket är fortfarande kvar, men det känns betydligt lättare att blogga när solen skiner och tenperaturen stiger allt högre på termometern. 

Annars då? Ett matteprov är avklarat, två skoldagar är slut och jag har börjat träna igen. Det har varit sämre med andra ord. Tidigare idag gick jag och tjejerna ett varv runt kanalen, volley var himla trevligt. När matteprovet var skrivet drog Gabriella, Hedda och jag ner på stan för att prata om resan och andra saker över en kanelbulle på Le Pain, satt himla fint. 

WE ARE LEAVING

Åh. Kan knappt tro att detta är sant. I fredags bokade jag, Hedda och Gabriella oss en resa till Dubrovnik i Kroatien direkt efter skolavslutningen. Det kommer bli så fantastiskt jävla bra och jag är så galet taggad. Fy tusan vad roligt det här ska bli.

RSS 2.0