<

Dagens

skinnjacka - jofama by kenza - tröja - gina tricot - jeans - gina tricot - primeboots

förlåt att det inte blev någon uppdatering igår men jag hade fullt upp. dagen spenderades i skolan där jag fick reda på så otroligt mycket läxor att jag ville gråta. råpluggade under hela skoltiden så att jag kunde få spendera lite tid med min prins, vilket jag fick. det var helt underbart att se honom efter en veckas uppehåll, jag är så otroligt kär.


Dagens

shorts - gina tricot - linne - bershka (nytt) - solbrillz - ray ban

om 50 min lämnar vi hotellet för flygplatsen. ska faktiskt bli riktigt skönt att komma hem, saknar min pojk rätt mycket.


I'm coming home

imorgon åker jag härifrån och det har varit underbara dagar här nere i Aten, vädret har varit perfekt och maten kan man inte klaga på. om 3 timmar väntar killarnas sista match, i'm so excited! dock så är jag inte lika excited över Göteborgsvädret denna veckan... 14 grader och regn? i juni? alltså.... är det något skämt eller? suck....


New dress

denna vackra skapelse hittade jag på en marknad inne i aten igår. perfekt för att dölja min sönderbrända ben, solen är otroligt varmt och idag är det uppemot 35 grader ute, klagar inte.


Sötaste


Perfektion

inspiration från kenzas.se/runwaydreamz


Brännan är på g!

efter en timma i solen har jag redan fått en tydlig bränna, klagar inte!


I'm in heaven!

maten är gudomlig, vad mer kan jag säga? efter massvis med förseningar på diverse flygplatser landade vi i Aten vid 19 typ. vi åkte direkt till hotellet, åt och nu ligger jag proppmätt och kollar på Eurovision Song Contest, klagar inte på livet!


Imorgon lyfter vi!

det kommer bli så himla bra. just nu sitter jag och klassen utomhus och väntar på glass, bästa läraren bjuder. det är rent ut sagt värmebölja i Göteborg, solen skiner och kvällen spenderas med Jakob, vet inte ifall det blir mycket bättre....


Dagens

shorts - Gina Tricot - linne - Brandy Melville - bikiniöverdel - H&M (NY!!) - kofta- ZARA
termometern står redan på tjugo grader och skolan väntar. igår sprang jag milen och fan vad livet är härligt!

Just nu

är jag påväg till gymnastiken med tre termosar kaffe. genrep inför usm står på schemat och det ska bli riktigt roligt att se hur det går för tjejerna. tyvärr ska jag inte vara med då tävlingen är i helgen, och då befinner ju jag mig i Grekland. helt otroligt att vi åker om 4 dagar, tiden går så galet snabbt.


Dagens


linne - fiorucci - bälte - fiorucci - byxor - dr denim - skor - primeboots - hoodie - monki - jeansväst - only (made by me)

ganska lik förra outfiten tyvärr. dock så är hoodie och jeansväst bland det snyggaste som finns, ni får helt enkelt stå ut med det! ;)

Photoshoot in black 'n' white


Det hederliga linnet



Tid
Ksks om För Grekland:
Vad har du Under FAV klänning? Funderar på att köpa en sådan
men vet inte vad jag ska ha under. Tacksam för svar! Din blogg är grym

- tack! jag har bara ett vanligt linne med brottarrygg, dock så är det bra att ha ett par shorts/hotpants under, klänningen är i det kortaste laget!

För Grekland



tröja och shorts från Gina Tricot.

topp från Brandy Melville och shorts från Gina Tricot.



topp från Brandy Meville och shorts från Fornarina.



tröja från Carlings och shorts från Fornarina.



klänning från FAV, Raglady.


Gina Tricot





(bustiern då, inte världens snyggaste mjukisbyxor... *host*)

På min klädstång...

...trängs gräddvittt, gråast och pastell. jag riktigt nöjd med blandningen, blir sådär lagom lugn när jag ser på ställningen när jag vaknar. de kläder med de klara färgerna som chockrosa och knallgul ligger i byrån, kan ju inte få huvudvärk så fort jag går upp på morgonen! förlåt för den dåliga uppdateringen... måste bättra mig...


Todays

både t-shirt (ny!!) och jeans från gina tricot!


Busy

jag är ledsen för att det inte blev någon uppdatering igår men landhockeycup på heden stod på schemat och tog upp hela min dag. på kvällen träffade jag Jakob och somnade i hans famn. även idag var det cup och det var riktigt roligt. nu är jag påväg hem och jag vill inget hellre än att duscha, känner att jag förpestar den här spårvagnen, soft.


Gårdagens

jeansväst - only (made by me) - hoodie- monki - tröja - weekday - jeans - dr denim - primeboots - TARA


Nyklippt

så kort att jag vill dö....


Jeansväst




alltså.... fråga inte ens vad det var jag köpte, absolut FULASTE jag NÅGONSIN sett. jag gjorde en rejäl chansning och jag är glad att jag gjorde det! västen sitter skitsnyggt, det enda som ska göras nu är att sätta på lite nitar på fickorna and then it's done!

The truth



såhär stor är skillnaden på mig när jag är ofixad och fixad. till vänster är mitt hår plattat och borstat, sminket jag har använt är mitt vardagliga som är : ögonbrynsifyllnad, cover all up mix från makeupstore under ögonen, mascara från något japanskt märke (superbra förresten!) och foundation från Sephora. stor skillnad eller liten, ni bestämmer. jag vill bara att ni ska få se hur jag ser ut utan allt det där sminket påkletat i ansiktet!

Go for it!





http://health-for-thin.tumblr.com/ står för bästa inspirationsbloggen just nu.

Pizzabagarna

nu är ett utav två prov avklarade för idag. första provet var hemkunskap och pizzabak stod på schemat. jag och Rebecka skulle göra en miljövänlig pizza och här är resultatet!


Svar





05 Maj, 09:42
josefin om Två dagar:
Asså jag skulle ge allt för att ha din garderob Klara! Så sjukt fina kläder, döööör




Sara om Yes please:
åh typ bästa jag sett. Var kan man köpa det? :)

30 April, 13:06
Anonym om Im sorry:
vad var överraskningen?

-  åh tack vad snäll du är!
- jag har faktiskt ingen aning... I wish I did. min bästa kompis Gabriella skickade bilden till mig och jag föll pladask.
- överraskningen var restaurangbesök på en grekisk, det var hur gott som helst. sedan skulle vi på bio men allt var uppbokat så vi drog till 4-gott och köpte ett kilo godis, ja ni såg rätt. sedan såg vi på film och tog bion en annan dag, perfekt dag!

Yesterday

gårdagen började med pannkaksstek hos mig med Gabriella , sedan blev det mys med Jakob och efter det jobb. idag blir det plugg och träning, funderar fortfarande på ifall jag ska köra egen träning med jogg och styrka istället för gymnastik, får se!


GUUUUULD!!!!

vad mer kan jag säga än att jag älskar er över allt annat?


My new jeans


svarta stuprör från Dr Denim i modellen Kissy.



ljusblåa jeans med slitningsdetaljer från ZARA.


vita jeans med gulddetaljer + dragkedjor längs med sidorna från ZARA.

ÄNTLIGEN är min jeanssamling komplett. har aldrig vågat gå runt med andra byxor än svarta eller mörka men efter en självförtroendeboost har jag köpt två par i olika färger (duktigt Klara!)
de svarta var jag tvungen att köpa då mina andra har gått sönder, inte klagar jag, de sitter som en smäck!
nu drar jag iväg till Jakob, sedan blir det grillkväll och efter det bio för att se på The Hunger Games, om jag är förväntansfull? behöver ni ens fråga? - skulle inte tro det.

Två dagar

i onsdags hade jag på mig shorts från Gina Tricot och topp från Weekday + stickad tröja från Esprit , primeboots och skinnjacka.
igår hade jag på mig tröja från Carlings , shorts från Fornarina och bälte från fiorucci.

Sant som fan.


Dagens

jättetråkig bild men det är bättre än ingenting. kan försöka att visa en bättre bild när jag kommer hem. ändrade håret till en låg toffs i nacken.
jag har iallafall på mig:
jeans - ZARA - tröja - uniqlo - skärp - fiorucci + skinnjacka, primeboots och påse.


Up next : träning

taggad men sliten chey med starships i öronen och solen i ögonen, helt ok.


Love

träningen igår gick hur bra som helst, styrkan efteråt var köttig och besöket av Jakob var perfekt. allt som allt hade jag en riktigt bra dag och känner mig riktigt taggad för tävling på lördag. shortsen är på även idag och oj vad livet är härligt!


Två från idag

amundön med världens finaste och shortspremiär, kan det bli bättre?


RSS 2.0