<

IT'S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR


Jag älskar detta så mycket. Jag blir verkligen som ett barn runt jul, men framförallt så blir jag lycklig. Lycklig av alla ljus, av lukterna, av stämningen i stan, av hur alla på något sätt öppnar upp sig. Jag kan inte beskriva med ord vilken känsla jag får i kroppen när mamma julpyntat, men eufori kanske är ett bra ord att jämföra det med. Julen är verkligen en av de bästa tidpunkterna på året, utan tvekan.

PERFEKT SÖNDAG


Såhär såg jag ut idag då Hedda, Gabriella och jag begav oss till fitnessfestivalen, vilket var klart över förväntan. Jag och Gabriella promenerade ner till svenska mässan runt 12 och mötte därefter upp Hedda. Väl inne bjöds det på kosttillskott i alla dess former, nyttiga shakes och proteinbars. Träffade på massa underbara vänner så för tillfället är jag riktigt lycklig. Ikväll väntar träning och för första gången på evigheter så har jag INGEN söndagsångest, ser snarare fram emot den kommande skolveckan. Revyn vankas och det ska bli S Å J Ä V L A R O L I G T.  

AUJOURD'HUI



Favvohalsduken från Gina Tricot, klänning från Stylein & primes.

Efter en väldigt lugn skoldag sa jag och mamma hejdå till kylan utomhus och slog till med "Salon du thé" på Le Pain Francais. Tyvärr var det inte alls så gott som det såg ut på bilden men vi blev nöjda ändå. En familjemiddag är uppäten och nu ligger jag och slappar i sängen framför någon halvdan rulle, en lugn fredag med andra ord. 

TACK HEDDA <3


Många frågar var jag får min klädinspiration från och ska jag vara ärlig står nog Hedda för 90% av den. Hon har den sjukaste garderoben som jag hade dödat för och hennes outfits är ALLTID on point. Igår hade hon på sig detta, inte svårt att bli inspirerad med andra ord... 

JA, DU VAR SNYGG




IT'S GETTING COLDER


Kappa från Köpenhamn, jeans och mössa från H&M, tröja från Gina Tricot, väska från Kappahl och primes. 


EN FAVORIT

En bild från en av de bästa kvällarna med denna favvotjejen.

Så var även denna tisdagen avklarad. Låret känns fortfarande inte helt stabilt från helgen så har fått skippa både roddträning och rehab, himla typiskt. Vet helt ärligt inte vad jag ska skriva på bloggen längre, känns inte som jag skriver något vettigt över huvudtaget. Måste få tillbaka inspiration med bildbomber, mode och allt som min blogg innehöll förut. Ska bara försöka hitta tiden och orken mitt i denna höstdepression. SNART december och SNART jul. 

CHECKAR AV

Blev kändis för en dag haha! 

Förlåt igen. Tiden är knapp och bloggen prioriteras inte. Nu är iallafall den mest hektiska veckan på länge avklarad och en relativt lugn väntar, ska bli så skönt. Den sista hetsen i skolan är över och nu njuter jag. December och julen närmar sig, revyn är nästan här och mysfaktorn är bara allmänt hög. Glad måndag! 

FORTSÄTT BARA

Det är så jävla viktigt att fortsätta kämpa.
Det handlar om att fortsätta framåt även fast motvinden piskar dig ansiktet och fötterna snubblar. Det handlar om att aldrig ge upp det hopp och den strävan efter det du vill ha och förtjänar. Det handlar om att blicka framåt för en dag har du klarat dig igenom det, och då blickar du tillbaka på de stunder då du aldrig gav upp.

FINITO


Sådärja, då var den mest hektiska veckan på länge (nästan) över. Imorgon väntar bara skola i några enstaka timmar, sedan är det återigen dags att packa klubbfodralet och bege mig från Göteborg, denna gången till Lund. Nog om det som komma skall. Har precis avklarat en väldigt lugn historialektion som endast innehöll betygssamtal, vilket även det gick bra. Nu är jag påväg mot sjukgymnasten där mitt knä ska undersökas. Har inte haft några smärtor och knappt några känningar det senaste så det känns väldigt positivt. Ber om ursäkt för den värdelösa uppdateringen förresten, överdriver faktiskt inte när jag säger att jag inte haft NÅGON tid. All har gått åt till träning och plugg, men jag antar att sånna dagar behövs också... 

HELGEN AVKLARAD


Helgen var fantastisk. Har lärt mig så otroligt mycket både om landhockeyn och min egen kapacitet. Tyvärr har bloggen fått lida då vi knappt spenderat någon tid på hotellet, då det var enda platsen där wifi fanns. Känner mig inte helt slut idag vilket är riktigt skönt, en lång dag i skolan väntar följt av matchträning. Det är verkligen helt underbart att man knappt hinner släppa klubban innan den är i handen igen. 

MOT HAMBURG


Jag gav inte upp. Jag kämpade som ett djur och nu kommer jag få uppleva en dröm jag haft sen jag var liten. Att få bära det gul-blåa matchstället med Sweden tryckt på ryggen. Efter mycket slit har jag äntligen fått chansen att spela med damlandslaget, det känns så himla bra. Vi lämnade Göteborg vid 16 och beräknas vara framme i Hamburg, där helgen spenderas, vid midnatt. Hittills har jag bara pluggat, vilket är ruskigt nödvändigt då de kommande veckorna skriker K A O S. Har så sjukt mycket som måste göras...

IT'S SO FLUFFY


Så var det onsdag och det betyder två lektioner och träning. Är så himla glad, mitt knä funkar nästan utan problem nu så jag har fått tillåtelse till att träna. Passar perfekt då helgens planer är landslagsläger + matcher i Tyskland, ser fram emot att bära det svenska matchstället så mycket. Trots att det är väldigt mycket i skolan just nu känner jag mig relativt lugn, har så mycket roligt att se fram emot så det lättar på stämningen lite. Hoppas att ni har en fin onsdag! 

HETT TIPS

 
IF I STAY
Alltså åh vad jag nästan ångrar att jag såg den här idag, nu har jag redan sett den och jag kan liksom inte riktigt se om den som första gången igen. Jag hade absolut inga förväntningar, och jag blev så positivt överraskad. Jag både grät, skrattade och var arg. Ett STORT tips till er ensamma, sjuka eller bara filmsugna själar där ute! Helt underbar film verkligen.

SPELHELG


Åh vad denna helgen har varit upp och ner. Efter en kaosartad fredag började lördagen bra med landhockey, det hade dock varit ännu bättre (472719103x bättre) om jag hade fått spela. Efter 3 matcher väntade reunion med konfirmationen som även den blev helt fel haha. Med en hastigt äten tacos, som gav mig sjukaste magknipet, begav jag mig hemåt för att förbereda mig för kvällens festligheter. Efter mycket om och men (och klädbyte!) åkte vi iväg och kom sedan i säng lite för sent. Idag har jag varit trött, sett på landhockey och pluggat. Standard söndag men andra ord.

TO TRAVEL IS TO LIVE


TRAVEL. As much as you can. As far as you can. As long as you can. Life is not meant to be lived in one place. 

WINTER'S COMING


Pälsjacka, halsduk och mössa. Fy tusan vad kallt det är idag. Sjukgymnastbesöket igår resulterade i misär, är tyvärr tvungen att avstå från helgens matcher om jag vill ha ett fungerande knä framöver. Fick verkligen ont i hela kroppen när jag fick beskedet...

 Annars då? Livet rullar på som vanligt. Läxor görs, träningar tränas och dagarna blir avklarade allt eftersom. Precis som jag sa tidigare så är inte november en rolig månad. Ser fram emot december och julen så otroligt mycket mer.  

ORDINARY DAY


Alltså detta väder. Jag gråter typ.  Förstår verkligen inte hur det kan påverka mig så mycket men jag har absolut I N G E N livsglädje när jag vaknar på morgonen... Det må bli bättre i skolan men fy tusan vad tråkigt det är i november. Det enda som lights up the day är tanken på att jag har massa matcher i helgen, ska bli riktigt roligt att förhoppningsvis spela. Osäkerheten angående helgen ligger i mitt jävla knä, blir så fruktansvärt arg och ledsen på det så imorgon är sjukgymnasten bokad. Hoppas verkligen på bästa tänkbara resultat... 

AMEN


Nu jävlar kör vi i taket fram tills jullovet. Vi har iprincip inga prov i november så jag hoppas verkligen att det blir lite lugnare än oktober, som var helt galet. Ögonlocken är tyngre än bly och jag var SÅ nära att skippa franskan (mardrömsstarten) Jag går ned på mina knän och ber för en lugn start, orkar verkligen inte med något annat för tillfället. 

KÄRLEKEN SKONAR INGEN




CLEAN EATING


BANANPANNKAKOR MED HALLONKVARG
Recept för fyra mellanstora pannkakor.

- 2 ägg
- En banan
- En deciliter havregryn
- 100-150 gram kvarg
- Fun light Wild Berries
- Varma hallon

Detta, enligt mig, är FORTFARANDE det ultimata målet. Jag brukar oftast äta det som frukost på helger eller efter träning då pannkakorna samt tillbehöret är FULLPROPPAT med proteiner. De senaste dagarna har jag haft jätte svårt för att äta och därför passade dessa pannkakor perfekt som lunch då de är lätt att få ner samt väldigt mättande. 

RSS 2.0