<

-



TISDAG


dagen började med nationella i engelska följt av filosofi and some more english. efter skolan åkte jag och hämtade mina nya glasögon (bild kommer givetvis) och köpte med mig jordgubbar, dröm. 

YESTERDAY

Alvas bild från igår, bättre bild på dagens + den nya väskan!
 

MÅNDAG

jacka från H&M, tischa från bikbok, jeans från ZARA, ny väska från missäy (kommer bättre bilder) och mina leovans! 

denna solig måndag resulterade i ljusa kläder, nytvättat hår och förberedning inför mina nya glasögon som anländer vilken dag som helst, längtar! skolan gick snabbt och nu väntar jobb och därefter mys framför någon trevlig serie med jordgubbar, kommer bli bra! 

BÄSTA

absoluta favoritlåten som passar perfekt till en solig dag som denna. 


DESSA DAGAR





man blir ju alldeles rusig i kroppen. 

LE




4H COMING UP

smoothie på en halv banan, två matskedar kvarg, en deciliter blåbär, en halv deciliter naturell yoghurt och en deciliter mjölk | hemmabakat surdegsbröd med stekt ägg | bacon

när träning väntar i fyra timmar gäller det att ladda upp ordentligt och detta gjorde jag i form av en ganska standard pre-workout frukost. perfekt mättnad och mängd energi! 


senare idag väntar planeringsfika med de två andra köksorna från Lyckebo och jag har turen att de är världens underbaraste tjejer som jag redan känner väl sen innan, kommer bli super! ser verkligen fram emot sommaren så mycket. 

@ SOFT TOUCH

befinner mig just nu i Valhalla där Henrik tävlar i en av Sveriges största brottningstävlingar. första gången jag ser på brottning så det är verkligen skräckblandad förtjusning. det är så brutalt men ändå graciöst, helt otroligt! 

NY


från H&M


SÅ FINA

stor wantie från fiorucci. 

FIRST SUMMER DAY

i en stad där jag trodde att jag mött alla fick du mitt hjärta att stanna.


SÅ VACKERT

gick till skolan och såg detta fantastiska tidigare idag, nästan så man blir religös bara av åsynen... snart är onsdagen avklarad, bara en friståendeträning som kvarstår, därefter är det två dagar till helg, IGEN. hur underbart? 


MIN PÅSKHELG


släktkalas på Onsala | saltholmen med älskling | stan med Gabriella | american pancakes till frulle | kusinmiddag (som förövrigt var drömgod) | blommande körsbärsträd, vackraste som finns. 

DÅLIG DAGENS

tisha från ZARA, kofta från saint tropéz, shorts från bikbok och new balance. 


WINNERS




GÅRDAGEN

en helt fantastisk eftermiddag med min kärlek. 

igår satt jag och Henrik vid havet i timmar och bara njöt av vädret, så underbart var det. vi åt thaimat, solade och pratade om allt möjligt, det här lovet har varit så perfekt på alla sätt och vis. 

UNDERBARASTE

är just nu påväg till saltholmen med Henrik för att njuta av denna fantastiska vår (sommar?) dag. senare ikväll väntar hamburgaregrillning, perfekt dag om
du frågar mig!


SERIÖS



TIPS

- the colossal volume express mascara - cat eyes

måste bara tipsa om denna mascara som är helt fantastisk för korta och tunna fransar som mina. man får perfekt längd och tjocklek utan att få klumpiga fransar, superbra verkligen! ett plus är den böjda borsten som gör det möjligt att komma åt exakt ALLA fransar. 

FRIDAY


friday is my second favourite f-word...

.... eller? dagen började med att jag och Henrik vaknade utav att hans mamma väckte oss vid 10 och sa att frukosten redan var färdig, hur underbart? nån timma därefter pussade jag honom hejdå och begav mig hemåt där landhockeytittandes väntade för att sedan åka iväg till Skatås för 8 km. trodde på riktigt att jag skulle dö men tog mig runt och det var det som var målet, måste verkligen få igång konditionen igen, har tappat SÅ mycket sen landhockeysäsongen slutade... 


HERREJÄVLAR

vill ju också kunna dansa såhär.

SKÄRTORSDAG

är för närvarande påväg hem i höstrusket efter en underbar kväll och dag med Henrik. ska bara slappa fram tills vi ska träna senare ikväll, dags att kötta! 

ONSDAG

dagen började med jobb, sedan åt jag en mysig lunch med pappa och efter det var det stan med Henrik som gällde. fick med mig diverse bra-att-ha-saker såsom en sport-bh och en body mist, väldigt välbehövligt. nu väntar middag och sedan beger jag mig till min finaste prins igen, älskar att ha lov så att jag kan få träffa honom närsom. 

KÖRSBÄRSTRÄD



hur vackert är inte järntorget för tillfället då? magiskt. 

WOW


drömhåret, alla fucking kategorier. 

B-DAY

ett av alla underbara paket jag fick, detta från Gabriella | kladdkaka med fudge, jordgubbar & grädde, dröm | födelsedagsoutfit

nu lider dagen mot sitt slut och den har verkligen varit superbra, trots att jag har varit trött och sjuk. vaknade upp imorse bredvid min finaste pojk, åt sedan födelsedagsfrukost och tränade därefter i 3,5 timma. därefter mötte jag upp Hedda och Gabriella för en fika på stan och efter det var det födelsedagsmiddag som väntade, SÅ gott, snacka om matkoma efter. 


FRÅN UPPVISNINGEN

 

FÖR JAG BLIR 17 ÅR


idag är det min sista dag som 16-åring och jag har knappt hunnit reflektera över detta faktum. mitt april 2013 - april 2014 har varit fantastiskt och otroligt lärorikt på alla sätt och vis. fyller verkligen 17 och är en ny människa jäntemot när jag fyllde 16, känns så bra. trots att 17 är den absolut sämsta åldern så hoppas jag ändå att det blir ett underbart tonårsår och allt talar faktiskt för det.

LÄGER

 
två dagar av träning är avklarade och en återstår. igår var det redskap som gällde fram tills 18, sedan var det middag och därefter Frozen på storbild liggandes på mattorna, så underbart haha. idag vaknade jag upp med världens förkylning som förstörde hela dagen då jag var allmänt hängig och svag, men tog mig igenom friståendeträningen som varade i 7 timmar ändå. 
 
 

LYCKA

snart är våren här på riktigt och det finns nästan ingenting som gör mig lyckligare för tillfället. livet.


NEW IN

behöver jag ens nämna hur mycket jag älskar min nya fantastiska bikini från TRIANGL? tror inte det va, I freaking love it! brunbränd kropp, solblekt hår och havet, say no more. 

HÄR kan du hitta min bikini och massa andra to-die-for, för vem vill inte ha snyggaste bikinin på stranden i sommar? jag är så redo. 



FAVORITER



sån.jävla.perfektion

alltså ååååååh vill bara gråta. denna veckan är äntligen avklarad och jag är så lycklig. inget mer plugg för 10 dagar framöver, existerar det ens en sådan mening? SÅ underbart. planerna för kvällen är ändrad, taconight med brudarna it is istället, kommer bli så otroligt bra. 


AFTER WORKOUT

kvarg med hallon och hemmagjord müsli med extra protein | rostad surdegsmacka med skinka och gurka 

snacka om efterlängtad måltid efter 6 km i ett regnigt löparspår... trots att det var riktigt tufft att springa, pga att jag inte sprungit på 1,5 månad, så var det så skönt att få pressa kroppen och rensa skallen. det var extremt välbehövligt efter en vecka som denna må jag erkänna. imorgon väntar endast ett prov och sen är jag fri, på kvällen väntas middag med favvotjejerna och efter det sover Henrik hos mig, perfekt start på lovet! 


-




WANTIE

marble skirt från Twist & tango.

EN GÅNG I TIDEN



älskar dig min fina storebror. 

ATT LÄNGTA TILL

 
grät när jag såg det här igår. har ingen aning om varför. är så otroligt förvirrad för tillfället att alla känslor är kaos. men håkan räddar än alltid, det gör han verkligen, oavsett vilket humör man är på. älskade, älskade Håkan, i juni ses vi, längtar så. 

RÄDDARE I NÖDEN

hallonsmoothie med kvarg, banan, mjölk och yoghurt.

detta fick bli min räddare i nöden när jag kom hem nästintill livlös från skolan tidigare idag, allt detta studerande gör mig så ofattbart trött. energiboosten verkade snabbt då jag kan citera att nästan allt plugg för dagen är gjort, och klockan är bara lite efter 15, känns så skönt. vid 18:30 väntar träning i tre timmar, får se hur det går med såpass mycket som cirkulerar i hjärnan. får se till att släppa det när jag kliver in i hallen och göra det bästa av situationen, bara tre dagar kvar... 


DAGENS LOCATION

fick ledigt från dom två sista lektionerna i skolan för att åka till SVT och intervjua en person i och med min examination i samhäll och historia. ska bli riktigt roligt och intressant faktiskt! efter skolan är det jobb och plugg som gäller, intressantare liv har jag tyvärr inte för tillfället. 


ATT PROVA

gash, denna kjolen, som förövrigt inte finns på H&Ms hemsida är ren perfektion. denna med en simpel tischa, brunbrända ben, solblekt hår och ett maffigt halsband. I've said enough.

ALL DAY ALL NIGHT

har ett sådant trevligt liv för tillfället. efter en perfekt helg fick jag ta mig tillbaka till verkligheten där prov,seminarier, läxor och tal väntar. nästa vecka kommer att bli ett rent helvete men det är bara att hålla ut. snart väntar påsklov med födelsedag, massa mys med Henrik och familjen och massa träning, längtar så. 


SKÅL FÖR HELGEN

stel badrumsbild från igår -

har äntligen kommit hem till Henrik efter en lång men grym gymnastikdag, uppvisningarna gick superbra och nu är jag, enligt mig själv, värd en stor godispåse. tänkte unna mig det då jag knappt äter det längre, trots att det är så otroligt gott. 


MEMORIES

bilder från favvomimmis blogg.

ååååh hade helt glömt av dom här bilderna, vilka underbara minnen, första klassfesten och första fikan med tjejerna. vi har redan gått åtta månader tillsammans och det är snart ett år. 1/3 av vår gymnasietid är snart avklarad, hur skrämmande snabbt går inte tiden då? sinnesjukt. 


WORKING 9-18

befinner mig just nu i lindåshallen och det är något jag gjort sedan 9 imorse, uppgången vid 7 efter sex timmars sömn var inte rolig, alls. jag har tre uppvisningar kvar innan jag får åka hem till Henrik och mysa med honom hela kvällen, längtar så. 


SANT



THURSDAY

det är torsdag och Göteborg bjuder på fantastiskt och soligt väder likt alla andra dagar den här veckan, klagar inte det minsta faktiskt. imorgon är det fredag och därefter väntar en helg fullproppad med gymnastik, men först ska en träning tränas, ett prov skrivas och ett seminarie göras, bara att hålla ut!  


LOVE IT


José Gonzalez är för tillfället min största musikcrush, helt fantastisk är han. 

HUR snyggt är inte nya Spotify då?! ger det så många tummar upp som det går, älskar det. träningen gick riktigt bra men är för närvarande så otroligt trött, "tidig" läggdags it is. 

ÅH

livet blev precis lite bättre när Lindholmen bjöd på plugg i solen, glass för halva priset och quality time med Henrik. 


BRB SKA DÖ

alltså allt detta plugg, jag får panik. jag har så sinnessjukt mycket nu det sista innan lovet så jag vill gråta, ska verkligen försöka att uppdatera någorlunda men det är svårt då all ledig tid går åt till att studera. gårdagen var fylld av ångest som blev till ilska som därefter användes till extraenergi på träningen som gick förvånansvärt bra. tur att något var bra med dagen haha. idag väntar skola och sedan ska jag ta en fika med min prins, saknar han så. 

RSS 2.0