<

THE END


MITT IPHONESKAL

 
fyndade detta på H&M några dagar efter att jag köpt min nya femma, så prisvärt och så jävla snyggt. minus att färgen slets så snabbt. 

DÅLIG DAGENS

t-shirt från H&M (nya favoriten), jeans från Twist & Tango och Converse från New York!


JAG OCH BÄSTAVÄN

... eller inte. som några av er kanske vet så har jag skadat ryggen, för att kunna komma tillbaka hel till gymnastiken måste den rehabas och jag har fått SJUKASTE träningspasset. mördarstyrka för både rygg, ben och mage, så jävla jobbigt men ack sån skön känsla efteråt.


MYSIGASTE

 
 
den här filmen såg jag och Elin igår och det var fan längesen jag skrattade så mycket till en film, helt underbar verkligen!

LAST CHANCE

 
 
imorgon svarar jag på frågorna så idag är sista gången ni kan fråga, så passa på! hit me with your best shot!
 
 

TRUE FRIENDS...

...lasts forever. 2 underbara dagar på Hönö har passerat, jag har verkligen haft det så bra. nu är jag påväg hem och det är dags att kurera mig själv, känner att jag är påväg att bli sjuk vilket inte alls är välkommet då jag har massa planer för veckan. Gabriella kommer hem och då väntar världens välkomnande med myskväll deluxe, sedan bär det av till onsala, kommer bli så bra!


TEENAGERS


URSÄKTAR MIG SJÄLV

har varit på hönö sedan igår därav att uppdateringen har varit 0. när vi kom fram köpte jag och Elin pizza och sedan var det bara att prata ut om allt, så härligt. vi hann även med att ta ett kvällsdopp och en nattpromenad, perfekt dag! idag så har vi slappat, tagit det givna doppet när man är här och umgåtts hos en gemensam kompis, så underbart!


MINA ÄLSKLINGAR

på skolavslutningen hittade jag dessa byxorna på Twist and Tangos butik i Haga, prislappen stod då på 900 vilket kändes lite väl för ett par jeans och jag fick avstå. när dom sedan var på halva priset igår kunde jag inte låta bli. världens snyggaste jeans! 
 

QUESTION TIME!

 
vad vore inte bättre än att starta denna bloggperiod med en frågestund? det har nästan gått 3 månader utan någon som helst uppdatering om vad jag gjort så ni måste svämma över med frågor! ni kan reglerna, ni frågar, jag svarar, simple as that! svaren kommer upp nästa vecka i antingen ett inlägg eller videoinlägg, eller kanske båda, vi får se!

LIFE


SOMMARHÄLSNINGAR FRÅN ONSALA

 
la upp den här filmen på Instagram när jag var på Onsala, SÅ mycket sommar, kärlek och lycka.

FRÅN SHOPPINGEN IGÅR

 
t-shirt i linen från Bikbok, träningslinne från Weekday och nagellack från Willys (haha)!
 

NEW IN

 
hittade dessa gudomliga skor idag på rean, och gissa vad jag fick ge för dom? 198 KRONOR! fan helt otroligt! absolut nya favoritskorna!

BLACK N' WHITE

t-shirt och klänning från H&M , skärp från Tessie, converse från New York och tygpåse från TGR.


FINASTE

 
läste denna boken i början av sommaren, så himla bra med finaste citaten och roligaste konversationerna, så läsvärd.
 

PERFECT SUMMER OUTFIT

perfect summer outfit
 
stilrent linne, slitna jeansshorts, snygg väska och nitade sandaler, fucking perf.
 
 

LYCKA

Brandy Melville
 
fick en kommentar om att Brandy Melville öppnar en affär i Stockholm, kan fan vara bland det bästa på länge. lyckotårar haha.



KVÄLLENS

linne - ZARA - shorts - gina tricot - kofta - brandy melville


INSPO WORDS


LÖNAR SIG

fyra timmar på stranden igår och tre timmar idag, så jävla värt. igår sken solen hela dagen, dock så är det rätt växlande idag, ganska skönt ändå. efter stranden blir det middag hos farmor, sedan hem för fotbollsmatch och efter det ett kvällsdopp med Adam, klingar perfekt i mina öron!


FLOWERPOWER

avrundar dagen efter ett kvällsdopp med allsångstittande tillsammans med världens bästa kusin. dagen har varit mer än perfekt. imorgon kommer Elsa hit, som jag längtar!


ONSALA

finaste platsen. sommar. glass. farmor och farfar. lycka. jag mår som bäst här och för närvarande är jag som lyckligast.

 

 


GOLDEN GIRL

har aldrig varit riktigt mycket av en smyckestjej men när dessa godingar hängde på smyckeshyllan för 40 kronor respektive 75 kronor kunde jag inte motstå, och varför skulle jag behöva det? vanor kan faktiskt brytas!


DAGENS

t-shirt från H&M, shorts från bikbok och skärp från tessie!


LOVELY

 
alltså det här vädret. saknar ord. förmiddagen har spenderats i solstolen, för en stund sen blev det alldeles för varmt (jag klagar inte) så fällde upp parasollet och tog fram datorn, har lite att titta igenom efter helgens träningsläger om vi säger det så. om 30 min drar jag mig mot sjukgymnasten för rehab för min rygg, sedan återgår jag nog till min solstol och musik på högsta volym. ikväll blir det rejäl myskväll med restaurangbesök pretty little liars tittande i min saknade säng, så otroligt skönt att bara få ta det lugnt ibland. 
 

4 FAVORITER

 
 
 
1. för att den är så jävla vacker och jag älskar Håkan Hellström.
2.för att hon sjunger så otroligt bra och låten har ett riktigt fint budskap.
3. för att den beskriver min situation perfekt.
4. för att låten är så jävla skön och killens sångröst får det att pirra i hela kroppen. SOMMAR.

I'M COMING HOME

snart väntar lägrets sista träningspass, efter det bär det av hem där sol och 25 grader väntar. bara ett ord och en plats finns i mitt huvud - stranden och onsala , here I come baby!


YESTERDAY

igår skippade vi passen innan maten och drog till havet där vi hoppade trampett ut i havet, så sjukt jävla fett! efter badet stod bbq på schemat. kvällen var toppen förutom att jag landade rakt på nacken, har upplevt skönare saker...


SÅ SANT


HERREGUD

är fullkomligt dränerad på energi, passen är svintuffa, vi tränar 6:30-21:30 (ja ni såg rätt) känner mig lite ur form haha. än så länge håller ryggen, ber för att den ska hålla lägret ut. imorgon kommer jag hem och då lovar jag att uppdateringen blir bra igen. längtar efter bad och sena sommarkvällar med dom man tycker om bäst. så jävla bra sommar!


I Danmark!

efter många felkörningar är vi äntligen framme. nu väntar stenhård träning i 3 dagar och massa möten med nya människor, såååå förväntansfull!


Onsdag

vaknade upp imorse fullt utvilad efter girls night med Emilia. godaste middagen var uppäten och allt som behövde sägas var sagt. american pancakes blev frukosten och herre vad gott det var! vid 13 drog jag mig mot stan där Gabriella väntade, fick med mig lite saker hem som jag visar snart. nu är jag med Elsa och middag med härliga människor väntar, underbar dag!


Gårdagen

förlåt att jag inte bloggade något igår, dagen var fullspäckad och inte en endaste tanke innehöll ordet blogga tyvärr. invigningen var fantastisk och jag hade the time of my life, det är verkligen bland det bästa man gör. hade även möjligheten att göra det med världens bästa också vilket gjorde hela grejen 1000x bättre. så jävla värd kväll!


Worlds greatest

ni är absolut världens bästa, det finns inget bättre än er! jag älskar er.


Mitt gymnasieval

 
ända sedan det börjades att prata om gymnasieskolor så har jag alltid varit inställd på att gå på Rudebecks, enda problemet har varit vilken linje. hela hösten och våren har jag gått och funderat på vad jag verkligen vill göra utan att komma fram till något vidare vettigt. dock så kom supersatsningen i gymnastiken och några naturprov blev väldigt misslyckade så mitt val föll på samhäll. så den 19e augusti kommer jag sitta supernervös och förväntansfull i aulan, som jag längtar! men innan det ska jag ha världens bästa sommarlov!

Sista veckan i nian

 
först ut på avslutningsveckan var balen. vi åt och dansade som om det inte fanns någon morgondag. efteråt ömmade fötterna likt inget annat och jag somnade med det största leendet på läpparna. klänningen som jag bar är från Vintage by Fé.
 
kort därefter var det avslutningsmiddag för niorna, vi åt tillsammans och umgicks alla nior för sista gången. jag hade fått låna denna underbara klänningen från Julia, från One Teaspoon.
 
 
sist ut var själva avslutningen. under hela dagen fick jag kämpa för att hålla tårarna inne. 9 år av skratt, kämparvilja och vänskap är över, helt otroligt. jag hade på mig klänning från Grekland, linne från ZARA, skärp från Tessie och sandaler från H&M!
 
 

Photoshoot

 
för några veckor sedan smsade Sofie mig och bad mig agera modell, inte kunde jag tacka nej. här är resultatet!

Summer inspo

summer.

Anledningen

som dom flesta säkert har listat ut så berodde mitt stora uppehåll pga. en händelse som tog extremt hårt på mig, nämligen att jag och Jakob gjorde slut i mitten på maj. nu har två månader gått och jag känner mig faktiskt starkare än på länge, det är nog sant det dem säger - "the heart is a muscle, and what do muscles do when they're torn? they grow back stronger." det har varit så otroligt många tuffa dagar fyllda av sorg och gråt, men fan, jag har klarat mig hittils. det finns fortfarande dagar då allt känns skit, då den där speciella låten spelas på radion eller just DEN bilden visas. men dom dagarna blir allt färre, och jag är helt övertygad om att jag kommer må riktigt bra, hela tiden, inom en kort tid. sommaren är här på riktigt och jag tänker inte låta mig själv deppa ihop, för jag är nästan säker på att den här sommaren kan bli MINST lika bra som förra. 

On my way

nu är jag påväg mot stan, så skönt att värmen är på på bussen så man lökar sönder, helt underbart verkligen, eller inte... om 1 tim drar jag till kungälv för träning inför Gothia, efter det ska jag träffa en vän. älskar fullspäckade dagar!

gammalt linne och shorts från bikbok, skärp från Tessie och converse från New York.


Bästa jag vet

 
sen HC kom till oss i september har gymnastik inte varit roligare. varje träning är så otroligt bra och jag kan inte älska sporten mer än vad jag gör nu. om en vecka åker jag på läger i Danmark, fyfan vad bra det kommer bli.
 
 
one life, one love.
 

Tillbaka

jag känner att jag kan ta tag i bloggningen igen. sommaren är i full gång och jag känner mig mer peppad på att blogga än någonsin! inspirationen är på topp, så nu kör vi! är ni med mig?

RSS 2.0