<

EN FRIENDO

bild på mig och Hedda tagen av bästa Mimmi på Valborg! 

BY THE CLIFFS


idag tog jag årets första dopp i havet, behöver jag ens nämna hur underbart det var? 

DAGENS


skinnjacka från Twist & tango (bättre bilder kommer givetvis!) , shorts från bikbok, tisha från ZARA, leovans från H&M, väska från MJBMJ och brillz från Ray ban. 

LONGING FOR SUMMER

jag längtar till dom där långa varma sommarnätterna där dom där utefesterna finns, där man lär känna så mycket nytt folk, där när man dansar till solen går upp och där när man slutligen går hem alldeles vinglig i soluppgången, med världens största leende på läpparna. DET vill jag ha. ganska så direkt. 

ONSDAG


idag är jag glad. 

jag är glad för att trots att jag tog på mig jeans imorse så var jag tvungen att byta till shorts på eftermiddagen.  

jag är glad för att jag hade äntligen tid att umgås med min kära mamma vilket var otroligt efterlängtat. vi gick på stan, shoppade tillsammans och avslutade allt med en fika, perfekt eftermiddag. 

jag är glad för att jag fyndade finaste skinnjackan, tack mamma, du är bäst. 

jag är glad för att ikväll får jag somna i min kärleks famn igen, där jag är som tryggast och känner mig som mest älskad. där kan jag ligga och pussa på HANS panna samtidigt som han småpratar med mig. absolut bästa som finns. 

jag är glad för att idag gjorde jag klart min näst sista sak i ettan. det enda som kvarstår är ett svenska tal som inte alls känns speciellt nedtyngande. vilken känsla, men framförallt, vilket jävla år. 

appråpå år, så är jag så OTROLIGT glad för allt som hänt sedan maj 2013. vilka fantastiska vänner jag träffat, minnen jag skapat och händelser jag tagit lärdom av. ser fram emot sommaren
med er (ni vet vilka ni är) så galet jävla mycket! 

-

 

FRÅGA PÅ

ni vet precis vad ni ska göra.

DESSERT O'CLOCK

250 g kvarg, en tsk vaniljsocker, en tsk kakao (valfritt) och eventuellt lite vispad grädde. 

alltså denna glassen är så galet god, och nyttig faktiskt (varför man nu ska äta nyttig glass haha) och går att göra precis som man vill! jag har valt detta nyttiga alternativet av den enkla anledningen : nu kan jag äta glass varenda dag, hur perfekt? är verkligen ett sötmonster, älskar bakelser, glass, godis... you name it! så detta är
ett verkligen perfekt alternativ för mig haha!

SLUTKÖRD

sportbh från H&M, hotpants från SOC, springsskor från Nike och tischa från monki. 
 
dagen började med 1 km simning, sedan beslutade jag mig för att springa en runda som resulterade i 1,15 mil jogging och 3,5 km powerwalk. jag är slutkörd men så jävla stolt.
 
idag sprang jag längre och snabbare än någonsin gjort på distansen 6-12 km. 
 
jag kände mig stark. 
 
jag kämpade något otroligt för konditionen är inte som den var efter EM, men trots det tog jag mig runt snabbare och längre än sist. 
 
efter rundan som tog mig cirka 1,5 timma tog jag mig världens längsta dusch följt av ett långt bad med lite Hannibal-tittande och nu känner jag mig något avslappnad, läggdags snart it is. idag gjorde jag min tredje sista sak i skolan, det känns fantastiskt. sommarlovet är så nära att man nästa kan ta på det och imorgon är vi lediga i några extra dagar, klagar ej. jag är så otroligt slut mentalt så detta ska bli några riktiga återhämtningsdagar!
 

TUMBLR






PÅ REPEAT


bästa uppladdningen inför historia- & samhällsopponeringen. 

sitter just nu i skolan och taggar till för terminens sista stora grej. fick gjort ett oförberett muntligt matte nationella innan och herre vad det spåra haha. min grupp blev alldeles för filosofisk och jag är glad om jag ens fick några poäng haha. 

SUNDAY FUNDAY

denna underbara söndag summerad i fem bilder. 

dagen började med en ganska så seg uppladdning inför löpning och gym, Henrik ville inte riktigt gå upp haha. därefter väntade bananpannkakor med kvarg och sedan 3,5 km löpning och 1,5 timmas gym. avslutade det hela med en promenad i solskenet och nu är vi påväg hem till Henrik för middag med hans familj, perfekt helg med min kärlek. 

DIVERGENT

up next är bio med älsklingen, vi ska se divergent och jag hoppas att den är bra. har inga direkta förväntningar. dagen har varit riktigt slapp, vilket har varit underbart och SÅ välbehövligt. 

LOVE




FREDAG

linne från H&M, shorts från Monki, converse från London och ray ban brillor. 

så var den mest fruktade dagen på året över, tre nationella prov är gjorda i matte och vilken lättnad man känner. överlag så gick det bra men några uppgifter var riktigt kluriga, får se hur resultatet blir... resten av dagen spenderas med människor jag älskar. först ut är stan med Gabriella, sedan blir det middag med landhockeylaget och därefter väntar eventuellt grill i Slottskogen med några vänner för att slutligen somna i älsklingens famn. perfekt fredag (om man utesluter matteproven då)

VÄRSTA DAGEN

jag har alltid vetat att den här dagen skulle komma någon gång. dagen då jag bestämmer mig för att ge upp det största och nästan viktigaste i mitt liv, gymnastiken. jag vet inte riktigt vad jag känner just nu, men om jag ska vara helt ärlig så känns allt åt helvete. kan inte förstå att jag inte kommer träffa mina lagkompisar 4-5 gånger i veckan. jag kommer inte att volta längre, känna känslan av att flyga, som brukade vara det bästa jag visste. 

anledningarna till att jag slutar/tar ett uppehåll med gymnastiken är många. men den absolut största är att det inte är roligt längre. det känns så otroligt konstigt att konstruera den meningen, men det är ju så det är. att gå till träningen har varit en börda de senaste månaderna och känslan har inte funnits där. saken som jag har älskat så länge och så djupt finns inte i mitt längre och det känns så otroligt konstigt. 

just nu gråter jag floder och mår riktigt dåligt, men trots det så tror jag att det här är det bästa valet, annars är det ju bara att komma tillbaka igen. det är ju inte svårare än så... 

en gång gymnast, alltid gymnast. det kan INGEN ta ifrån mig. 



ONSDAG

topp från ZARA, shorts från Lindex, skor från H&M och väska från Missäy . 

oh la la vilken underbart solig onsdag. började dagen med tråkig naturkunskap och avslutade den med en uppsatsskrivning om kroppsspråk. nu blir det att försöka få lite färg på min nästintill likbleka kropp innan det blir en lång springrunda. sedan väntar plugg hela kvällen, har matte nationella på fredag och lite annat smått och gott, därav att uppdateringen har varit kass. men nu är tre skoldagar avklarade den här veckan, bara två kvar. sedan är inte Håkan och sommarlovet långt borta, dröm. 

BUSY DAY

började skoldagen med simning och avslutade den med 4 timmar i Lisebergshallen. slaget om innerstan gällde och jag har nog aldrig skrikit så mycket som jag gjort de senaste timmarna, galet. nu väntar en springtur och sedan är det sängen och plugg + suits som gäller hela kvällen. 


GÅRDAGEN


började dagen med att sola följt av timmar på heden för att både se och döma landhockey, träffa vänner och bara njuta av solskenet...


... passade även på att inviga mina nya shorts från ZARA, älskar dom! 


... middagen blev egengjord caesarsallad á la Gabriella & Klara , dröm.


... sedan avslutade vi hela dagen (med brända ansikten och axlar) på Liseberg. vi åkte spinrock och den nya Helix, den var hur jävla grym sol helst. var så nervös men den var nästan över förväntan , såså bra! 



DAGENS

tischa och shorts från ZARA, väska från MBMJ, brills från Ray Ban och converse.

SLAPP LÖRDAG


klädseln för tillfället. 

har legat och njutit av solen i en och en halv timma nu, helt jävla underbart. om några minuter kommer Gabriella hit och sedan är det stan som gäller. givet att titta på Göteborgsvarvet en dag som
denna! 

#SLAGET14

igår var det pepprally inför slaget om innerstan i Slottskogen. hängde där i några timmar med skönaste folket från skolan. därefter tog jag, Elsa och Gabriella en promenad till 4-gott och köpte med oss lite godis. sedan väntade en filmkväll, dröm. 


PERFEKT DAG

dagen började med en tur till Lindholmen följt av en båttur, en promenad genom Haga och parkhäng i morgonsolen. därefter väntade skola 11-16 och nu har jag precis tränat klart sista gymnastikträningen för veckan. imorgon är det fredag och planerna är i princip spikade, kommer bli så bra.

GÅRDAGENS

jeans och tröja från ZARA , skinnjacka och Vans Fårö H&M och väska från Missäy! 

DAGENS LOCATION

i Slottskogen.

idag bjöd Göteborg på fullkomligt ösregn hela dagen iprincip. men när det var min tur att springa sista 4 km etappen sken solen och energin kom strålande. gick i mål på runt 18 min vilket visade sig vara nytt personbästa, jag är riktigt nöjd! nu ska jag förmodligen hem till Henrik där resten av kvällen och natten spenderas. 


DET HÄR ÄR JAG




RAY BAN x2



GYMNASTIK

 

SANNINGEN

det här är jag, den riktiga Klara. tjejen bakom sminket och det fönade och fixade håret. tjejen som blir kallad trött varje gång hon går osminkad och har stora mörka ringar kring ögonen. tjejen som trots det skiter fullständigt i vad folk säger. 

för vet ni vad? jag är så trött på hur utseendefixerad vår värld har blivit. hur man ser att åttaåriga tjejer går sminkade, bär BH. tjejen är 13, beter sig som 16 och ser ut som 18. hur blev
världen såhär? när slutade man vara den man är bara för att man vill vara något som kommer längre fram? varför är dagens barn inte barn längre? varför bär de bh:ar, märkeskläder, smink och har iPhones när de borde leka i skogen, ha smutsiga kläder och strunta fullkomligt i vad människor tycker och tänker? 

jag är rädd för hur framtiden kommer se ut och vara. 

jag är rädd för att vi har skapat ett samhälle där utseendet är viktigare än personligheten. 

jag är rädd för att media skapar ett ideal som gör att tusentals tjejer får anorexia varenda år, världen över. 

jag är rädd för att många tjejer idag är livrädda för att gå utan smink, oroade för vad folk ska tycka och tänka. 


jag ska inte agera Gud här. jag själv är precis som jag tidigare beskrev. jag har alltid hatat att gå utan smink , men vant mig på senare tid. för hur skönt är det inte att kunna klia sig i ögonen och slippa behöva oroa sig för om mascaran kletar? 


LYCKA

åh alltså detta är verkligen mina nya favoritbild, så fantastiskt vacker. han ser verkligen ut att vara genuint lycklig, och det är något som jag med borde vara. lämnade in årets största uppsats igår och nu väntar bara nationella iprincip. om mindre än 30 dagar har jag sommarlov och herre vad jag taggar! 

LOOK UP

 

DRÖM

helvete vad snygga dessa skor är. espadrillos är något jag har varenda sommar och är ett STORT måste enligt mig!

FRÅN TÄVLINGEN

för att vara första gången vi tävlade tillsammans så gick det riktigt bra! jag är nöjd med tävlingen och framförallt så var det väldigt roligt och mysigt, vi blev verkligen ett lag i helgen. ser fram emot SM så mycket!

SLUTKÖRD

började dagen med att vakna upp i älsklingens famn, bästa som finns. vi låg och drog oss ett himla tag innan vi tog tag i oss själva och åt godaste frukosten på länge. därefter var det suits-tittande som gällde (bästa serien!) till sist begav jag mig till träningen där världens styrkepass väntade. är för närvarande helt jävla slutkörd och huvudvärken bultar, men ack vilken skön känsla det är. 


SVENSKA CUPEN


nu kör vi! 

PREP FOR SUMMER

shorts från Lindex.



DAGENS SIMPLA



tröja från cheap monday och byxor från ZARA. 

såhär simpelt klädd var jag då endast nationella stod på schemat idag. var i skolan vid 9 och klev ut genom dörrarna vid 11. sedan dess har jag varit på stan med Gabriella, fixat mina solglasögon och gjort andra diverse ärenden. härlig studiedag! 

BEKÄNNELSER

- älskar att somna till lugn musik, det är något som gör mig väldigt avslappnad.

- varje gång jag tar en speciell buss hem från träningen springer jag från hållplatsen och antecknar resultatet, mitt nutida rekord är 2.30. 

- har aldrig fått sämre än ett C på något jag gjort i skolan sen 8:an. (skryter jaaa)

- har otroligt lätt för att gå upp i vikt samtidigt som jag har lika lätt för att gå ner de kilona igen. ligger dock alltid kvar på ungefär samma vikt. 

- ska representera Sigrid Rudebecks i en styrke och konditionstävling när Slaget om innerstan går av stapeln, är galet nervös. 

- appråpå Rudebecks och sport så vann jag rodduttagningen iår, tyvärr kunde jag inte vara med. 

- jag har en förmåga att somna otroligt fort oavsett ställe, både bra och dålig egenskap tyvärr.


KÄMPAR PÅ


om några dagar ska terminens största arbete vara inne och jag fortsätter att kämpa på. ikväll väntar sista friståendeträningen inför Svenska Cupen, dags att mata. 

PILOT

nya glasögon från Ray Ban. 

DRÖMFRUKOSTEN


åt en helt fantastisk frukost imorse samtidigt som marathonlöparna sprang förbi hotellfönstret, är verkligen så imponerad. därefter väntade två finaler i tyska mästerskapen där HTHC med två svenska kompisar vann, är så stolt! just nu är jag påväg hem och det ska faktiskt bli riktigt skönt, förutom att tre nationella väntar nästa vecka, bara att bita ihop... 

HAMBURG PT 1.

har hittills haft två fantastiska dagar här i Hamburg beståendes av både shopping, god mat, gott umgänge och grym landhockey. imorgon är det våran sista dag här och kvällen spenderas på vårat fantastiska hotell, älskar det. 

THE LOOK

Valborg.


VALBORG

två från gårkvällen.

hade en superbra Valborg med bästa tjejerna. först stod middag hos Helena på schemat följt av fest i Långedrag. somnade hos Henrik och vaknade upp i hans famn lyckligare än på länge. ikväll åker jag till Hamburg med familjen för att se på tyska mästerskapen, I'm so excited! 

RSS 2.0