<

Valborg

min kväll spenderas med egenlagad middag och mys med vänner, ha en underbar valborg och ta hand om er! 

Så jävla bra

 
lyssna och njut.

Oblivion


Todays

 
skinnjacka - jofama by kenza - tröja - jc - jeans - h&m - converse - new york

New in

 
dessa godingar hittade jag inne på H&M igår, för 149 kronor! sånt jävla kap rent ut sagt!

By me

 
som vanligt så ser teckningar mycket bättre ut i verkligheten. men här har ni iallafall mitt senaste projekt. förutom håret, som är fullkomligt omöjligt att måla, så är jag riktigt nöjd.

Tack o hej

sca-rs:

samanthailyse:


Wow..this is so powerful


For once, i really like this. Usually the poetry done by the people who sign with their intials i find corny, but i love the flow in this one

Världens bästa Kenza

 
bilderna blev lite konstiga men jag DÖR vad snygg kenza var i den här outfiten. fullkomligt klockren rent ut sagt! 

SERIÖST?!

 
 
amen tjena... bara något jag gör varje kväll innan läggdags, fast nä. sjukt grym tjej.

Kärleken

 
"You never just stop loving someone, either you always will, or you never did in the first place."

Get better

 
 
efter en dyster dag som denna är jag oändligt tacksam för att det finns youtubevideos som dessa som kan glädja upp en. 

Dog precis

världens snyggaste skinnjacka, alla fucking kategorier. snälla bli min?


Jaaaa tack

min crush för nitar har fortfarande inte lagt sig, helt galet vad snyggt det är.


Travel away

 

Uppvisningen

 

Quotes from lately

549244_360863854028088_1324776912_n_large
Tumblr_mivcwacnyt1rii6keo1_500_large12526_537416612976100_1187442154_n_large
Tumblr_mjcq9jjuvl1rm17bjo1_500_large
548910_459831850753594_1789965230_n_large
Tumblr_mht8b02b3o1rtr2lmo1_500_large

Peppa på!

 
416_508784399162859_2077831580_n_large'
31445_486748644721403_1959146709_n_large
 
gymnastikens nästa mål : bli starkare, bli explosivare - bli bättre.
 
uppvisningen idag gick helt okej. gymnastikveckan har varit helt okej. allt har varit rätt okej det senaste, men jag vill ha mer. jag vill ha bättre, jag vill ha bäst. jag såg på filmer från varven jag körde idag och det går tyvärr alldeles för långsamt, sjukdomar och skador har verkligen tärt på mig och den senaste tiden har jag verkligen varit ur form. och det är så jävla tufft rent ut sagt. det är så otroligt tufft att kroppen inte orkar bära dig på samma sätt längre, att du inte är lika snabb i dina övningar eller att de sitter i benmärgen som de alltid har gjort, varenda år tidigare. övningarna är inte perfekta längre, och det är jobbigt som fan. det är jobbigt att veta att man har varit på topp men plötsligt tappat det, och inse att du faktiskt gör samma övningar som förra året. just därför är mitt mål för närvarande att komma tillbaka bättre och starkare än någonsin - nobody said it was easy, they just said it would be worth it.
 
med dessa ord avslutar jag bloggningen för ikväll och sjunker ned framför geordie shore (bästa underhållningen) med en skål chips och njuter av en ensam kväll, kan vara skönt det med. 

Orkar inte

 
hahaah alltså seriöst, vem fan orkar ens kommentera något sådant? man kan ju inget annat än att älska dessa skratretande kommentarerna. dessutom så har jag ju jakob och är inte till salu, skulle heller aldrig ta betalt för något, fyfan haha. 

Dålig dagens

 
skinnjacka - jofama by kenza - sjal - italien - väska - belstaff - primeboots -  byxor - gina - topp (som inte syns) - bikbok 
 
såhär såg jag ut idag! (den översta bilden) och på den nedre bilden ser ni en gammal men en bättre på kläderna. hade tyvärr inte tid att ta några bättre bilder imorse, hoppas att det är okej ändå. just nu sitter jag med franskaläxan och min smoothie, sedan väntar träning och efter det är det fredagstagg som gäller, känns grymt!

Mellanmål

 
underbart gott mellanmål it is! och inte skadar det att smoothien är superenkel att göra och smakar gudomligt. och idag är jag faktiskt så snäll att jag delar med mig av denna fantastiska proteinbomb!
 
receptet:
1 halv banan
1 dl blåbär
1 dl mjölk
1 dl vaniljyoghurt
1 msk kvarg
 
 

Angående Boston

 
 
håller med den här killen så mycket va. jag blir så jävla trött på att USA ska få all uppmärksamhet om hur fruktansvärt det är med bombningarna och blablabla. visst, det är skit hemskt, civilia har dött utan anledning och precis som alla andra gånger är det otroligt tufft. men seriöst, hur mycket riktar inte den amerikanska och övriga världen sin media? allt handlar om hur USA är värsta offret som att amerikanska invånare skulle vara mer värda än andra människor. jag blir så trött på att alla tycker som himla synd om 3 personer när flera miljoner har dött i krig som USA varit marknadsfört. tänk bara på alla civila offer i afghanistan och irak som har fallit pga att USA vill fortsätta vara en supermakt och använder religion som en ursäkt till att kriga för olja och en bättre ekonomi i landet.jag blir så himla arg på att det alltid uppmärksammas så galet mycket när något händer i USA, men så fort det handlar om krigsföring och döda civila i andra mindre viktiga länder är folk plötsligt helt knäpptysta och skiter i att tagga #prayforafghanistan. /enjävligtargtjej

Från gårdagen

 
så sjukt jävla nära.
 

Två dagar

 
jeansjacka - H&M - hoodie - monki - tshirt - hope - jeans - ZARA - bälte - tessie - väska - belstaff - primeboots
 
 
jeans - ZARA - bälte - tessie - tröja - gina tricot - väska - belstaff - converse - new york

Gammal favorit

 
 
lyssnade på den hår låten SÅ mycket för några år sedan, gammal godbit! 

Mina presenter

 
+ valfri dator och 1500 kronor!
 
TACK så underbart mycket för alla fina presenter och gratulationer, det var helt grymt igår! 

16!

 
haft en underbar dag, visar bilder på mina presenter imorgon! 

Holy fuck

 
sjukaste jag sett.
 

2 days left

sen är det min tur att fylla sweet sixteen! längtar såååå mycket! vaknade upp imorse till ett vinterland, ville bara fälla en tår och gå och lägga mig igen. halva dagen är avklarad och sedan är det officiellt helg. kvällen spenderas med Gabriella, kommer bli så bra.


Nationella nästa

uppehållet igår berodde på brist på inspiration, något som är vardagsmat för den här bloggen. vad vill ni att jag ska blogga om egentligen? kläder, träning , mode? känner mest att min blogg innehåller massor av weheartitbilder, lagom roligt. så snälla, skriv vad ni vill ha, jag lovar att bättra mig!


Best feelings


Mitt lov

torsdag - njöt av första dagen på lovet. på kvällen gick jag och jakob på bio och såg Johan Falk - kodnamn Lisa.
 
fredag - var först bjuden till farmor på lunch, sedan på eftermiddagsfika hos ett par familjekompisar och sedan var det middag hos Jakob som gällde, underbar dag fylld av skratt och god mat!
 
 
lördag - morgonen spenderades med Jakob, sedan drog jag mig mot Onsala där konfirmationsreunion stod på schemat. hade en sån otroligt rolig kväll och kom i säng lite för sent med ett stort leende på läpparna. 
 
 
söndag - åkte till Elsa i Kungsbacka. vi började på Kungsmässan och slutade hemma hos henne med uppskuren frukt, smält choklad och The ugly truth, riktigt bra film!
 
måndag - åkte hem igen och gick en mil tillsammans med Gabriella i solskenet, det var fullkomligt underbart. till kvällen blev det middag tillsammans med våra grannar, då hade jag på mig detta, favorittröjan från Brandy Melville och förra årets jeans från ZARA.
 
tisdag - åt en underbar frukost i solen med Gabriella, sedan gick vi på stan där vi åt glass. vid 18 åkte jag till Emma och vi hade en underbar kväll, såg på tv och åt massa gott. vi somnade alldeles för sent efter att ha sett på denna filmen.  
 
onsdag - var tränare från 9-14-30, därefter tränade jag själv till 17. vi körde världens styrka och jag var så jävla trött när jag åkte hem, men SÅ värt det.
 
torsdag - tidigare i veckan trodde jag att jag hade fått halsbränna, något som visade sig vara världens halsont då jag vaknade upp på torsdagen och knappt kunde svälja. halva dagen spenderades framför Revenge, sedan städade jag och efter det kom Jakob hem från Danmark.
 
 
fredag - kände mig tillräckligt frisk för att vara tränare och detta var jag mellan 12-14:30. sedan var det myskväll hemma som gällde då jag såg 50 first dates, sedan kom Jakob och vi somnade tillsammans, världens bästa känsla.
 
lördag - var på ett underbart släktkalas där världens godaste mat serverades. efter kalaset drog jag till Ebba och vi chillade resten av kvällen framför tv:n med en skål ostbågar, så jävla bra.
 
söndag - åkte hem från Ebba, påvägen köpte jag blommor och choklad till mamma som fyllde år. vid 15 var det buffé på Clarion Post Hotel som gällde, så jävla mycket mat och så jävla gott. snacka om matkoma efteråt.
 
 
sådärja peps, det var mitt lov. 

Tog en liten paus

när kommentarerna var borta försvann även min blogglust. tog en paus från bloggen och njöt av mina sista dagar på lovet. klockan ringde 7 imorse och fy helvete vad jag trött jag var, något som fortfarande sitter kvar. även halsen sved , något som försvunnit nu. istället rinner näsan konstant och nysningarna kommer hipp som häpp, är det möjligt att jag skapat mig en pollenallergi? träningen blir förmodligen inställd ikväll, fyfan vad jag är trött på att vara sjuk...


Sant

301548_460957907321492_72005291_n_large

Opepp

Tumblr_mk8ab6chpq1rhrivvo1_400_large
vaknade med en otroligt öm hals imorse så fick ställa in planerna på att vara tränare. dagen spenderades istället i soffan med revenge. nu drar jag mig mot jakob, har inte sett varann sen i lördags, saknar han så.

Dog precis

 
fyfan vad fin.

April last year

 
köpte nya kläder och taggade till för sommaren.
 
 
 
 
fyllde år.
 
 
 
tog långa promenader i ett blomstrande göteborg.
 
jag älskar April och allt som medföljer.
jag älskar de stigande temperaturerna.
jag älskar de glada människorna.
jag älskar blommorna.
jag älskar naturen som blomstrar.
jag älskar glassen man äter.
jag älskar hur man peppar inför sommaren.
jag älskar de första cykelturerna man tar.
jag älskar helt enkelt.

Jag kan också!

HC:s styrka har ta mig fan gett mycket. #killerarmsitis


Underbara vår

Tumblr_li0lr6auk01qbnflto1_500_large
 
äntligen så kom våren till göteborg, på riktigt. vid 13 drog jag och Gabriella ned på stan, där var det fullt med lika lyckliga människor som vi. vi satte oss på en stentrappa med varsin glass i handen och solen brände något otroligt på våra mörka jeans, så otroligt härligt. 

Le petit dejeuner

det finns inget bättre än att äta nybakade scones och dricka färskpressad apelsinjuice i solen med sin bästa vän, oslagbart.


Idag

 
topp från brandy melville och jeans från ZARA.
 
efter 1 mils promenerande i solen åt jag och Gabriella middag med familjen och grannarna, sedan blev det mästarnas mästare. nu sitter vi och lyssnar på youtube, bra kväll.

Ny

 
fyndade denna på Gina Tricots rea i Kungsbacka, kap!
 

RSS 2.0