<

Take a break

känner att jag verkligen inte orkar blogga då ni varken kommenterar någonting eller jag uppdaterar några speciellt roliga inlägg. blir borta en obestämd tid, kanske blir det 2 dagar, 1 vecka eller nån månad, vem vet...


Herregud

 
 
skönaste rösten jag hört på länge.

Sju månader

du är den finaste i världen


Mot 50-årskalas!

förstår att nu tänker precis samma som jag. PÅ EN TISDAG? en helt vanlig mellanmjölkstisdag liksom.... aja, hade inte mycket till val.

jag har på mig klänning från one teaspoon, jeans från dr denim och halsband från forever21


Orkar inte

 
 
HAHAHAAHAAHAHA detta ständiga prat om hans peruk och goaste dialekten, klara humor it is!

Se den!

 
en film som får en att riktigt tänka till. handlar om det, tyvärr, otroligt stora fenomenet nätmobbning. ord kan faktiskt göra ont. 

Tänk på det


Favoriter

 

By me


Hoppsan!

denna skulle självklart med i förra inlägget, typiskt mig haha...


Höst

t-shirt - ZARA - jeans - ZARA - tröja - esprit - skinnjacka - jofama by kenza - halsduk - h&m - converse - new york - påse - lindex

detta blev mitt klädval idag då termometern visade svaga nio grader när jag gick upp. bloggade inte igår då jag känner att blogginspirationen är 0. ni får nöja er med outfitbilder och tråkiga inlägg tills den kommer tillbaks igen, håll ut!


All grey

båda plaggen är från gina tricot!


Oh my fucking god.

herrejävlar , dog precis. både dragkedjor, mocka och nitar. died and gone to fashion heaven.. typ.


På kärt återseende!

 
hej mumsbit, trevligt att ses igen!
 
ikväll ser jag den har filmen för andra gången. första gången jag såg den var på bio tillsammans med Gabriella och blev stormförtjust. nu har vi bytt ut filmstolen mot soffan , tror att det kommer att bli MINST lika bra. något mer som är på återseende är min förbaskade förkylning, vet inte ens om jag kan träna imorgon. det suger, stenhårt.
 
 

Dagarna som gått

jag är ledsen att det inte har varit någon vidare uppdatering i veckan. i lördags kände jätteförkyldsbakterien att det var dags att drabba mig och jag fick säga hejdå till skola och träningar och hej till sängen och varm choklad. idag var det dags för niorna att "bounda" . det var helt okej aktiviteter men desto mer okej att få sluta 12:30. har nu begett mig till träningen, dock spenderas den vid sidan av. känner att förkylningen blir värre och hostar nästan upp mina lungor så fort jag anstränger mig. THANK god it's friday.... tomorrow.


Gapskratt

- klockren chey


Favorit

 

Bästaste Gina , TACK.

 
i höst är det bara tre (fyra som ett undantag) färger om gäller för mig. it's all about white, black and grey! herregud sånna godbitar, ska nog införskaffa mig alla dessa plagg. mumma.

ÅH så bra.

 

The sun will shine on you

 
idag har det hänt 0. vaknade med värsta förkylningen imorse och alla planer för dagen ställdes in. ingen träning i bergsjön och inget jobb. var med jakob, pluggade och skrev CV istället. rätt okej det med. den tid som återstår av dagen kommer jag att se på nya favvo serien "awkward", frossa i glass och duscha, låter helt okej det med faktiskt. imorgon börjar en ny vecka. på kvällen blir det träning med nya tränaren, är ganska nervös alltså. 

Två dagar

 
två outfits från veckan.
första dagen hade jag på mig detta. linne - brandy melville - jeans - gina tricot - kofta - ZARA - jacka - H&M - primeboots - raglady
 
andra dagen gällde detta. skjorta - H&M - jeans - ZARA - bälte - levi's - skinnjacka - jofama by kenza - primeboots - raglady
 

New in

stentvättat linne från Gina Tricot.

RSS 2.0