<

Mitt 2011

januari
åkte till Prag för att kolla in U21 EM där min brorsa spelade landhockey. kom hem med nya kläder och glädjetårar. var sjuk halva månaden men repade mig.


februari
många träningstimmar blev det och jag skrev massor om det. hängde mycket med kompisar och hoppades på att våren snart skulle komma.



mars
var otroligt mycket med Gabriella, tävlade för första gången med ABGS , spelade väldigt mycket landhockey och fick reda på att familjen skulle till New York. var allmänt lycklig hela månaden.



april
våren kom och några dagar senare kom även sommaren. firade min födelsedag , fick världens finaste klänning, gick runt i shorts för första gången 2011 och tävlade mitt första JSM där vi kom 2a i fristående.



maj
försommaren kom och jag spelade Veronica Maggios skiva om och om igen. tävlade USM i Järfälla och längtade efter sommarlovet något otroligt.



juni
skolan slutade och jag började träna inför invigningarna av Gothia och Partille Cup. njöt av sommaren så mycket som det gick och träffade en person som skulle förändra hela min sommar.


bild : www.amilo.blogg.se
juli
gothia cup kom till stan och fylldes med otroligt glada ungdomar, var med Elsa och flirtade med snygga utländska killar. spenderade många dagar på onsala och shoppade något otroligt mycket. åkte även till Bohus Malmön och Smögen och var småkär hela juli.



augusti
farmor och farfar firade 50 årig bröllopsdag, jag provfotograferade för Avenue Models och var otroligt kär. i mitten av augusti åkte jag till köpenhamn och sedan till stockholm för gymnastikläger. efter det raserade allt. skolan började och jag blev fruktansvärt deprimerad då ingenting ville fungera.


september
skolan började på riktigt med läxor och prov som bara svämmade över. mitt i all stress och hjärtkrosshet började jag prata med Simon som fick mig på andra tankar och började glömma sommarens känslor. TACK



oktober
månadens mainevent var såklart New York. shoppade massor och var lyckligare än någonsin. känslorna gnistrade och jag hade bubblor i kroppen för att jag var så glad. tävlade även i gymnastiken och tog lite modellbilder tillsammans med olika människor.



november
var fortfarande kvar i NY och det var i stort sett det enda min blogg handlade om. kom hem från världens bästa stad med en ny garderob och ett leende på läpparna. möttes utav ett till "hejdå" till kärleken och en resa till Halmstad för USM.




december
gymnastikmånaden it was! (is?) tävlade JSM, hade massa uppvisningar och tränade för sista gången 2011. gick ut min första termin med betyg och började titta otroligt mycket på Gossip Girl.

Motljus


Excusez moi

Kajsa L om Gymnastik svar:
Hej klara, jättebra blogg du har.
Tänkte bara fråga ifall du har några tips så att man får plattare mage? Skulle vara jättesnällt om du kunde komma med några tips. Tack på förhand /kajsa
- hej,tack och förlåt. jag har gjort en film där jag visar övningar för magen men youtube vill inte sammarbeta och har beslutat sig för att inte vilja lägga upp min film, suck. jag lovar att filmen kommer upp snart så du får ditt svar. kram

I'm still going




jessicaaaaa om Gymnastik svar:
har du slutat i landhockeyn? :))
kraaaaamkraam

- hej Jessica! nej det har jag inte. eller jag har tagit ett uppehåll men kommer tillbaks i januari! kram

Dagens

tröja från Brandy melville, jeans från zara och primeboots


Some music

vad vore man utan musik? på riktigt, hur tråkigt hade man inte haft? i min spotifylista har jag tagit dom bästa guldklimparna och satt ihop till en lista, en lista full av njutning och vacker musik, men även lite dunka dunka och pepp. perfekt enligt mig!
vad gör vi? - nu kör vi!


Gymnastik svar

anonym om 1D:
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=xPZxze4Xgtw

är du på sån här nivå?

- nej, verkligen inte. den slags gymnastik som är på filmen kallas AG och jag håller på med truppgymnastik. i AG:n satsar dom mycket hårdare och skillnaderna är otroligt stora. men visst, jag är väl på samma nivå tävlingsmässigt som dem, alltså att jag tävlar JSM och så, men inte att jag tävlar mot OS och 30 timmar i veckan. jag nöjer mig med sm och 12! ;)

Mina


åh, ni vet inte hur lycklig jag är. jag bryr mig inte att 90% av göteborgs tonårstjejer har dem, det finns ju en anledning alltså.. de är perfekta, och de kommer att hålla i en hel evighet. det blev inga makroner, tog ju flera dagar att göra dem, vem orkar göra det egentligen?! ikväll har jag haft det så otroligt skönt. kollat på massor av one direction klipp, helt galet vad man blir beroende av dem, nästan sorligt. sen har jag haft hemma spa med en lång dusch, hårinpackning, ansiktsmask och massa mysigt. gjorde även lite magstyrka, vill ju inte att det ska synas att det varit jul för mycket! imorgon drar jag till Kungsbacka för att träffa Elsa, helt knäppt vad jag saknar den tjejen... nu blir det lite Gossip Girl avsnitt (beroende av det med) och lite kvällsmacka. ska börja med en ny grej , nämligen att länka en eller flera låtar som jag tycker om i varje inlägg (ska försöka iallafall..) , here we go!

Mads Langer – Fact-Fiction
Sia – Breathe Me

Chez moi

nu blir det makroners bak chez moi (hemma hos mig för er icke fransktalande läsare) dagen har spenderats med Emilia och Nella. ni ska bara veta vad jag har köpt...... världens lyckligaste tjej, alla kategorier. visar er ikväll!

1D


ååååååååh jag dör. har suttit hela förmiddagen och kollat på de här goingarna. I'm addicted and i just can't get enough om vi säger det så! snacka om drömmen att träffa dom, skulle dött LITE. nästa sak på schemat? gudstjänst , tjuuuuhu jag älskar att konfirmeras (dock min första, men ändå... hur kul kan det vara?)

Julklappar

från vänster : massor med pengar, springleggings från adidas, bakbok och redskap för Makrones, spakit, Marc By Marc Jacobs skal, hörlurar, raggsockar x2, proffsshampoo och balsam från bedhead, gossip girl bok, million lashes mascara , ring, örhängen från Raglady, flufftofflor (HAHA!) , duschcreme , koppar, mugg/skål (?) och doftljus!

Bra skit!


Ho-ho!

finns det några snälla barn här? idag fick jag utmärkelsen till att vara tomte, jag strålade om vi säger så...eller inte.. HAHA! nä, men sån tur var så fanns det inga småbarn på firandet, så jag behövde inte spela någon roll för att få dom att fortsätta sin tro på att tomten finns, TUR! jag har haft det jättemysigt än så länge. up next : julbord och paketöppning, Woop wooop!


White & feathers

skjorta - H&M - byxor - Wera - ring - ? - örhängen - raglady

P-p-paaarty!

nu sitter jag i bilen påväg mot onsala för släktkalas, kommer bli aaaasbra. körde på lite rockig klädsel med vit skjorta och sminkning, ni får bättre bild på outfiten senare.


Bästa vän

dagen spenderades i Åby med favvotjejen. vi såg på film och åt kladdkaka, ganska soft dag. imorgon har jag MASSOR som står på schemat , det som jag ser mest fram emot? släktkalas för världens bästa kusin som fyller 21, GRATTIS!

Kiss kiss


Jullov!

nu har jag jullov, fyfan vad skönt. känner på mig att detta kommer bli det bästa lovet på länge. julklapparna väntar, saknade människor ska träffas och nyår är spikat. sista träningen ikväll, snacka om att vi ska kötta! skolan börjar inte förän om 3 veckor och oj vad jag är taggad på det resterande året och det som skall komma, nu kör vi!

dagens : topp från lindex & jeans från weekday


Hugest crush


jag är kär , på riktigt. alltså fyyyyyfaaaaaaan vad snygga och sköna dom är. dör varenda sekund hehe. vill typ börja gråta för att dom är så goa. det har blivit riktigt många killar på bloggen det senaste, har drabbats av killsjukan eller nåt. måste hitta ett botemedel, SNARAST.

Från Tara

Anonym om Tomten, snälla?:
vart kan man köpa den?
hur mycket kostar den?

- den är från Tara och kostar 699 eller 799 , kommer inte riktigt ihåg... kram

Vilka killar!


ååh sån fjortis jag är men aaaaack så snygga och begåvade, *hjärtan-som-ögon-smileysen-på-iphone* kollar bara på trummisen och den blonda som sitter ned i den andra filmen , herre min jesus *svimmar*

Julcupcakes


dom är ju inte äckliga heller.... jordnötsfrosting, gooooosh, jag skulle kunna leva med det resten av mitt liv! om 20 minuter drar jag till årets näst sista träning. jag ska försöka träna även fast halsen är lite skrovlig fortfarande. känner att jag skriver om gymnastik i varenda inlägg, men det är ganska mycket hela mitt liv haha! ska unna mig en cupcake när jag kommer hem sen, det är ju trots allt jul! min sista skoldag 2011 är imorgon och jag börjar 9:30 . ååååh, är ganska glad för tillfället.

Gymnastik

fannynilsson ' om Vad vore jag utan era andetag?:
- jaha vad roligt! på den här bilden är ni i vänersborg ser jag ;) 
erat lag är riktigt grymt! hur många gånger i veckan tränar ni?
- ja det är vi haha! och taaack! vi tränar 4 gånger i veckan! :) kram

Only me

Ida om Lips like sugar:
när det är sånna här bilder på dig, vem är det som tar bilderna på dig? är det du eller någon annan? :) super fräck bild!

- det är faktiskt bara jag som tar bilderna på mig själv.. tack!

New in

från Lindex.

Lips like sugar


Beslutsångest...


svarta, svarta med nitar,bruna eller bruna med nitar? AAAAAAAAAH jag kan inte bestämma mig!
SKULLE BEHÖVA HJÄLP!!!!

Tomten, snälla?

åhhhhh , ifall tomten kommer med den här på julafton kommer jag vara världens lyckligaste tjej! godiset är handlat, maten är snart klar och massor utav gossip girl avsnitt väntar, så jävla bra kväll.


ÅH DÖDA MIG!

sötaste ungen i världen.

Lyrics:

kjfsfk kjfs sg jh fy dtr te

hfh yf uyf uu tu ty tu ty yt tfu fjjfh ygfuyuy utfuyf uuyfu pokemon

jyjjhjhkb dog hfchg jgf gjhjh

kjf beans kj kj kj yutfutfteybds da da da


Ottomania

Ottomania - Restaurangbild 1

var precis och åt födelsedagsmiddag på Ottomania och FYFAN vad gott det var. har gått upp minst 10 kilo haha! morgondagen spenderas med Gabriella då både stan och övernattning står på schemat. längesedan vi gjorde något sånt och jösses vad jag längtar. hade mitt sista prov idag, fick reda på ett nytt betyg och oj vad jag är lycklig, jullovet är nära nu.

Snart så!

rondat flickis 720.
åååååh ni skulle bara veta hur mycket jag kämpade för att den skulle vara HELT runt. både fötterna framåt, inte med ett kvarts varv eller nån decimeter kvar, utan helt och hållet runt. gick det? SÅKLART INTE. när jag var som närmast sträckte jag knävecket (hahahahaha är det ens möjligt? låter patietiskt..suck,så var fallet iallafall ) och jag fick bara köra två gånger till, suck . jag får kötta till måndag istället, jag älskar gymnastik så jävla mycket för tillfället.

För nyår?


temat för nyårsafton det här året är samba så paljetter och fjädrar står på inköpslistan. funderar på en svart paljettklänning och de här örhängena med utsläppt hår i en mittbena och en snygg sotning som sminkning, vad tycks?

örhängena är från http://fashionwings.se/

Nostalgi


Gossip girl


seriöst det bästa som finns. drogar det, avsnitt efter avsnitt. suger ut det bästa från new york, saknar det lite mer (om det nu är möjligt...) dagen har spenderats hemma i soffan då jag knappt kan resa mig, ja, precis så sjuk är jag. halsen är svullen och gör ont, näsan är täppt och musklerna är ömma. antar att det är kroppens svar på dessa intensiva veckor som varit, snart är det slut. längtar.

Asgarv


*torkar tårarna* hahahahahahaa, stackars pingvin, måste vara iskallt, hahahaahhahaahah. träningen gick as bra och jag är nyklippt, bild kommer senare såklart. life's good.

Favvofrissen


Nu drar jag iväg för ännu en gymnastikdag, denna gång i valhalla. Juluppvisning för energo står på schemat, JAG ÄLSKAR GYMNASTIK!!!


Så vackert

lägger till den i listan för favoritfilmer. åh vad vackert, såklart att det blev en liten snyft på slutet, en glad snyft. idag hade jag gymnastikuppvisning, gick faktiskt asbra! satte mina varv och så gjorde även hela laget, SCORE!

GRYYYM


åh jag vill också vara så sjukt jävla duktig, gaaaallleeeeen cheeey!

Vinterkärlek



Det knastrade under våra fötter där vi gick en kall och snöig vinterkväll. Oftast känns det bara obehagligt när det knastrar under en när man trampar och gör flera fotavtryck i snön, en rysning som ilar genom kroppen, men just då var det pricken över i:t, någonting som hörde till stunden. Den nya pudersnön hade lagt sig och iskristallerna skimrade som små diamanter i stjärnorna sken.  Kölden bet hårt i våra rödrosiga kinder och fick oss att närma oss varandra ännu mer.  Julbelysningen från husen lyste upp gatan och påminde om att julen snart var här. Bara tre dagar kvar, tre dagar tills allt julstök och juklappsinslagning var över och en sorgsen klump i magen bildades. Genom de frostiga fönsterrutorna kunde man se människor baka för fullt. De hördes skratt från ett av husen och jag kunde se hur det ryckte till i hans mungipor när han tittade in i ett av de frostiga fönstren där en familj lekte. Lamporna passerade, och så gjorden husen, och vi gick där, hand i hand och lät känslan ta över. Inget prat, bara blickar, bara känsla. Det luktade nybakt från ett litet hus där skorstenen rök för fullt. Den nybakta lukten och röken från en öppen eld blandade sig. Jag blundade och tog ett djupt andetag genom näsan och lät doften sprida sig i hela kroppen, lät den fylla varenda cell som var närvarande. Jag påminde kroppen om att njuta, det här är sådant som man bara upplever en gång i livet. Även fast det var långt under 0-gradersstrecket var jag varm i hela kroppen. Precis som brasan inne i det lilla huset. Det var han som fick mig att känna såhär och jag var den lyckligaste i universum.  Han gick där bredvid mig, likt en ängel som fick blodet att pulsera genom mina ådror ut i minsta vrå snabbare än någon någonsin kunnat göra. Som om jag hade kolsyra i venerna. Det sprakade i hela kroppen likt en fyrverkeripjäs på nyårsafton.  Du stannade och tittade in i mina ögon med en intensiv blick. Jag mötte din chokladbruna blick och jag överväldigades av en känsla så stark att jag trodde att jag skulle svimma.  Fascinerad av känslan som spred sig började en ny känsla ta fart och jag kände mig yr. Du sa någonting som jag inte kunde tyda och jag mumlade något till svars. Jag såg in i dina ögon och trodde jag skulle drunkna. Om jag bara kunde stå på tå och se lite längre in skulle jag se din själ, det vackraste som fanns.  Jag lade mina armar på dina muskulösa axlar likt en romantisk komedi från USA, lite ironiskt kanske, men perfekt just då. Än en gång såg du in i mina ögon och böjde dig ner mot mig. Innan jag mötte dina varma och inbjudande läppar mumlade jag ” All I want for Christmas is you.” Jag kände hur du rös i hela kroppen och jag mötte de vackraste läpparna i hela universum.


Ingenting kvar.

vädret, alltså?! fredag idag och jag ska BARA ta det lugnt. jag har haft fullspäckade veckor med gymnastik och läxor , nu är det inte mycket kvar. om två veckor är skolan slut, och det är julafton. ju-la-ft-on, smaka på ordet. två veckor, sug på ordet. Å-H , snacka om att jag längtar. all mat, all kärlek som finns i luften. finns nästan ingen tid på året som jag är lyckligare än just då...

FB icons

emma om Hur snyggt?!:
vad heter appen ?

- fb icons, precis som jag skrev i inlägget.... haha.

Toppen av lycka

just nu , precis här för stunden, är jag så himla lycklig. ni vet sådär glad att det bara kittlas i hela kroppen och man vill springa runt hela jorden om och om igen för att bli av med sin energi? ja, precis så känner jag. även fast halsen skrovlar och näsan är täppt, så är jag riktigt jävla nöjd över mitt liv. och ja, jag tänker faktiskt dra den klassiska "tack-familjen-och-vännerna-dyngan", tyvärr. för det är min familj och mina vänner som gör mig så förbaskat glad. det är snart jul , mitt självförtroende är på topp, skolan slutar snart och jag är så sugen på att kötta gymnastik att det sticker i fingrarna och tårna på mig.

DU = VACKER


Önskelista nummer 2



Prenumeration på Solo, springleggings med rosa detaljer från Nike, shorts från Runwaydreamz, Iphonehörlurar från Apple, glittrigt iphoneskal från J-butiken, doftljus, påse från Kan Dee, skärp från Fiorucci, skor från Nike, linne från Kan Dee & pengar.


Världens Julia

Julia Schneider, vackraste, finaste Julia. vinnare av modelljakten OCH Elite Model Look, ett modellkontrakt på 150 000 dollar och hon har hela världen framför henne, modeshower och kampanjer för de största märkena och plåtningar för de största tidningarna. wow, jag är stolt svensk för tillfället.

JSM 2011

Anonym om Plugg:
Hejsan. Kan du inte visa mer gymnastik bilder och filmer på dig och ditt lag?
Jätte bra blogg!!

Kram till dig från hallandstjej




- hej, tack och jo såklart kan jag det!
dessa bilder och filmer är från helgens JSM. vet inte ifall ni kan se filmerna... hoppas hoppas!
här finns filmerna : http://www.facebook.com/profile.php?id=1412541784
bilderna är inte mina utan tagna av Andreas Gustafsson som var med och arrangerade JSM.

Världens finaste

'Because some songs just have that special connection with you; that special connection that can move you to tears and make you realise just how amazing music can be.'

Plugg

religion , no, matte och engelska, det är la bara att köra på? ska skriva en bokrecension om the notebook och jag har 0 inspiration, sämst. ikväll blir det folkdans för min brorsa, ingen träning, rätt skönt.


Stay strong, be you.


Jsm 2011

förlåt för att jag inte har bloggat men har liksom glömt bort bloggen här uppe i
Västerås , allt annat är faktiskt viktigare. det gick bra för mig, helgen har varit grym och snart är vi påväg hem. finalen är inne på sin sista runda och OJ vad bra gymnastik som köttas!


Sista träningen


innan JSM , och hej och hå vad vi är bra! KÖTTTAAAAA!!!

Tjena komplexen!

INTE OKEJ över hur snygga dem är, deras kroppar, typ ... ge mig nu? eller underkläderna.... ouuuufh vad snygga.

Hur snyggt?!

åååh, snacka om att jag blev lite mer beroende av min mobil när Gabriella visade mig denna appen : fb icons.
det blir sååååå snyggt!


RSS 2.0