<

Up next


med chips och cola light. det är dags för fredagsmys , om det så är det sista jag gör!
förresten så älskar jag idol över hela mitt hjärta, hoppar upp och ner när jag ser hur glada idolerna blir när de går vidare , lycka!

Idol!

sitter nu rätt trött i soffan efter att jag har gått flera kilometer på stan med Simon, hur go kille? om 5 minuter blir det idol och hej vad jag älskar fredagar!

Goaste


Mobilbloggar!

testar blogg.se's nya app för första gången. ska alldeles strax ha svenska och sedan väntar matteprov. brinära tal och jag är inte bästa vänner om vi säger det så..


Nyklippt!


LOVE


tack för att ni finns. ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar er. ni gör min dag. jag kommer att finnas för er, precis som ni finns för mig , hela tiden. glöm aldrig bort det.

Utpumpad



svetten rann, hjärtat beatboxade och mjölksyran tog över. när jag orienterade idag och kom i mål kände jag en sådan lättnad, tills Gabriella sa" ja, och vid 9an blev man ju så himla lerig!" jag tittade direkt på mina skor, tittade upp på henne och svor en lång svordomsramsa. inte var mina skor leriga inte. 9an var missad och jag fick ge mig ut i skatås igen. 10 minuter senare var jag i mål med alla kontroller stämplade. 1 timma blev tiden , och oj vad besviken och arg jag blev när jag insett att jag kunde fått under timman. man lär sig av mina misstag!

Estocockholmo tvålaxelva.



3 bilder på mig från Stockholmslägret. fotografen är bästa Emma Magnusson, den bruden är för bra! om ett tag blir det träning och ikväll ska det slappas. imorgon står orientering på schemat och OJ vad jag inte är peppad!

Fråga på!


eftersom att ni läsare ökar för var dag som går så drar jag igång med en frågestund. kommer svara på alla frågor inom en vecka i ett videoinlägg.  fråga precis allt som ni vill ha ett svar på från mig. det kan vara om mitt liv, skönhetstips, gymnastiken, ja, allt. kom igen, fråga på!

Instagram

@klaramoberg

Frisyren

gjord av Emilia.
vi två hade lika mysigt som alltid. pratade på och skrattade tills tårarna rann. vaknade upp i hennes stora säng och gjorde pannkakor till frukost. ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, bra lördag.
förresten , bra med kommentarer på inlägget. men de om att jag ska skriva om "vad som är inne" som ni ska köpa är inget jag kommer att göra. köp och ha på er det ni trivs i. man ser så mycket bättre ut då.

Favoriter


Rockperiod

ni ville ha mer modetips och då tänkte jag visa er lite av mina kläder och hur jag klär mig. älskar att blanda lite trasigt med spets och virkat, så att det blir lite rockchick men ändå.. ja , klara.  t-shirtar och linnen är precis min stil också! nya favoriten i garderoben är mina gamla jeans från bikbok som jag har klippt i lite. matchar alltid kläderna med mina boots från bullboxer eller mina kängor.

It's friday friday!

blus - frk - jeans - bikbok - kängor - jeansjacka - H&M - hoodie - adidas - väska - vintage by Fé

detta var nog de sämsta outfitbilderna NÅGONSIN. jag ville verkligen inte fastna på bild idag. om ett tag åker jag med Emilia till Bergsjön och sedan hem till henne, där jag också sover. i skolan var det engelskaprov som gällde, gick helt okej. HÄRLIGA FREDAG.

I give it to you.


kära bloggläsare, har för tillfället drabbats av bloggtorka. botemedel? BOMBA mig med kommentarer i detta inlägg om vad NI vill se på MIN blogg. it's all yours!

You know whats beautiful?

eco-soul:  love this
creds till Sofie som har den bästa bloggen för tillfället, by far.

Plugga , plugga, plugga

ah tjena, 523 ord om matspjälkningssystemet, andningen och musklerna. NAJS. känns ändå som att det börjar fastna i hjärnan nu. träningen igår gick super, dubbel till stående, 3 gånger om och jag känner att jag är på topp!

Perfektion.



lite färg inspo för en såhär tråkig dag. och tråkig, det är den verkligen. har precis tagit paus från pluggandet, NOprov och engelska på fredag it is! och lite är det inte, 20 sidor i NO:n och 100 glosor i engelskan , lovelife. för att muntra upp det hela har jag nya favvosnackset äpple med kanelsocker och goaste Olle Hedberg i lurarna. ciao!

Kära fjortonåriga jag.


Close up


Filmtips!

jag och Elin begav oss idag till Bergakungen med Ruth och Karin för att se denna filmen. jag har inte varit på bio på två år (!!!!!!!) och oj vad jag ska bli stammis nu! filmen var riktigt bra och man skrattade nästan konstant. 5/5! rekomenderar den verkligen.

6 veckor, 42 dagar , 1008 timmar.

Widescreen_black_and_white_new_york_005187__large

sen åker jag till drömmarnas stad. åh, är nästan för avundsjuk på mig själv.

I skolan

förlåt för dålig uppdatering , har inte haft tillgång till dator. alldeles strax börjar NOn och jag fortsätter mitt arbete om anorexia, fyfan sån hemsk sjukdom. ikväll blir det träning om jag inte blir mer sjuk , känner att "förkylningsandan" ligger över mig också.. imorgon är det fredag, veckans bästa dag och Elin kommer hit. rätt nöjd med livet! ps. Jamie är skitcool.

Höst

nu är det höst på riktigt. vinden susar och regnet smattrar mot fönsterrutorna. löven yrar omkring och allt som är grönt skiftar till gult. sitter inne och kurar under en filt och jag tackar gud för att jag inte är ute och spankulerar!

Ångest.



fyfan vad jag önskar att jag hade massa pengar ibland. vet ni vad jag skulle gjort då? jag skulle åkt på språkresa till Californien. mamma visade mig precis ett häfte från ett språkresebolag och jag fastande direkt. tänk er. 4 veckor i Californien, massa nya kompisar, upplevelser, killar. hela rubbet. ni hör ju? cali fucking fornia. ojojoj vad jag hade varit lycklig. nästan för lycklig. jag får en klump i magen när jag tänker på det, att jag nog aldrig kommer dit. 30 000 . det är så fruktansvärt mycket pengar. suck. förresten , checka in den HÄR bloggen , daglig dos av inspo från grymmaste tjejen i klassen!

hornyhorses:   My home &lt;3

Elin , I ♥ U


alltså , jag vill också bo i NY, känna massa lax i månaden, vara sveriges framsida och sist men inte minst :
VARA SÅ JÄVLA SNYGG.
när jag kommer in på insopbloggar vill jag bara sluta med min tråkiga stil, rensa hela garderoben och ta in massa nytt . old out new in. om inte om vore då. om inte om vore så skulle jag det, direkt.

Tar dagen som den kommer


träningen idag gick rätt bra alltså. försök på dubbel180 till tjockmatta i grop och rondat flickis 720. har inga riktiga planer för senare, tar dagen som den kommer.

Nytt i garderoben

ny tröja från myrorna, 85 kronor. hoppas nästan att dom driver. secondhand är bra grymt!

Black and yellow

t-shirt - ZARA - jeans - ZARA - ring - Raglady

nu drar jag iväg till jobbet och städar. efter det blir det stan+fika med mamma och efter det kanske jag träffar Simon. bra dag.

To die by your side


Up next


med mamma och pappa. hört att den är superbra så jag har höga förväntningar! jag såg precis på idol och jag älskar det lika mycket som när jag var 7. helt otroligt. det blir så mycket nostalgi över det hela. ny design förresten, vad tycks?

Här kommer Pippi Långstrump

tröja - albatross - klänning - H&M

hejhej iphonebilder hej på dig iphonebilder. förlåt, men för tillfället är kamerabatterierna urladdade och även fast jag laddar dom så startar inte kamerajäveln ändååå.. så.. lev med det. i skolan hade jag inte på mig pippitröjan utan min korallfärgade från Weekday. men som ni vet så Ä-L-S-K-A-R jag den här och ja, den är min bebis. så jag bytte när jag kom hem. adam, min freeeeenchboy, ville att jag skulle säga att han lärt sig sitta på ett nytt sätt, så ja. varsågod adam , du är för go ;)

And I'm free, free falling


världens gosigaste tröja, alla kategorier.
världens finaste låt, alla kategorier.

jag blir så lugn av att bara sitta i soffan och koppla av. veta att jag inte behöver stressa med något, jag kan bara sitta här och vila, tänka igenom saker och ting. torsdag idag, fredag imorgon. jag älskar fredagar, verkligen veckans bästa dag! mamma och pappa är ute och firar 5-årig bröllopsdag. funderar på att överraska dom med en kladdkaka format som ett hjärta. värt? - ja.

Just be you.

FÖR VI LEVER ALLA MED KÄNSLAN ATT FALLA, OCH VID TOMHETENS BOTTEN STÅR VI PÅ TOPPEN.


När vi låtsas på riktigt

Nina om Nopelidope:
Varför ens försöka, trodde du helt seriöst att du skulle kunna bli antagen nu? Vänta några år
till så kan du hoppas på att du kanske utvecklas mer.. utseendemässigt under den tiden.
Ärligt talat så har du inte den där speciella looken. Du är lite söt kanske, men inget mer.
Menar inget illa! Kram. :)

- "menar inget illa" haha, du har just skrivit, med lite andra ord att jag är inte är speciellt söt , har inte det som krävs och att jag nästan är dum i huvudet som trodde att jag skulle kunna bli antagen. hoppa över sista raden nästa gång med "menar inget illa" för det är precis det du gör känns det som..  jag var ju tillräckligt "modellig" för att provfotografera, och varför inte försöka? hellre att ha försökt att göra något istället för att vara arg för att jag inte tog chansen. man måste våga för att vinna! nu vet jag ju att det inte räckte denna gången. och jag är glad att jag fick provfotografera, det var en upplevelse i sig. och om du inte vill vara elak nästa gång, skippa att skriva en sån kommentar. tror inte att någon inte tar illa upp som får något liknande. kram.




When i held you


rätt slö men go dag. inte gjort det minsta vettigt sedan jag kommit hem. kollat på svenska hollywoodfruar , taggat för idol och suttit vid datorn och bara surfat runt. måste bara säga en grej.. FYFAN VAD MIA LIGNELL ÄR DUKTIG! sitter och lyssnar på klippet om och om igen.

Live, love, laugh.

this-is-your-life-poster

Rullar på


ny tröja från Gina Tricot.

måndagen rullade på. räknade ut några tal på matten, orienterade i regnet , såg klassiska klippet av Jimi Hendrix och skrev några rader på engelska. sedan väntar träning. förresten, fyfan vad härligt väder det var igår. kan knappast tro det när man tittar ut idag?!?

Nopelidope

lisa om En i gänget:
hejsan klara! checkar din blogg ibland!
men undrar bara blev du uttagen till modell? :)
kram!

- hej lisa! ja vad roligt. nej jag blev inte det tyvärr. men jag har massa år på mig ifall det är nåt jag vill försöka med i framtiden. kram!

En i gänget


nu är jag en officiell ABGS-gymnast, med mjukis och vanlig overall kan jag känna mig som en i gänget, på riktigt. (haha) det var det enda som stod på schemat idag, att ta mig till frölunda torg och hämta ut dem. och snacka om att jag gick vilse. jag hatar shoppingcentrum i sverige, så opraktiska. hitttar verkligen ingenting. velade runt där en stund men kom ut tillslut med en till påse i handen, en grå och transparent långärmad tröja från Gina Tricot.

Det är okej att känna


One life, one love.

killar som tränar gymnastik är nog det sexigaste och mest attraherande som finns. min framtida kille ska vara gymnast, inget annat. får ta och flytta till skåne eller sthlm och ragga på en brommagymnast eller två... och hej och hå vad jag vill kötta gymnastik, och vara sådär äckligt bra på det!

Love

Tumblr_lows4gnn3e1qj1hmzo1_400_large
Boy:C'mon let's go. 
Girl:You have everything with you? 
The boy takes her hand and says - Now I do.

Skinnjackan


invigde jag idag. jag matchade den med grå hoodie från adidas , svarta jeans från ZARA svart linne från JC och kängor. om en timma eller två är det träning och imorgon är det fredag. som jag har längtat.

RSS 2.0