Dålig dagens

 
skinnjacka - jofama by kenza - sjal - italien - väska - belstaff - primeboots -  byxor - gina - topp (som inte syns) - bikbok 
 
såhär såg jag ut idag! (den översta bilden) och på den nedre bilden ser ni en gammal men en bättre på kläderna. hade tyvärr inte tid att ta några bättre bilder imorse, hoppas att det är okej ändå. just nu sitter jag med franskaläxan och min smoothie, sedan väntar träning och efter det är det fredagstagg som gäller, känns grymt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har följt din blogg från start och jag vill bara säga att du har en fin bullfitta som sticker ut genom brallorna varje gång babe!! :( :) Hur långa är dina morrhår nere i djungeln?!?!?! :D :(

Svar: åh nej men tack vad snällt! härligt att någon lägger märke till det! och de är inte såpass långa att de sticker ut genom brallorna i alla fall :( :) :$ (tur hehe)
klara moberg

2013-04-20 @ 02:15:22
Postat av: Seans.Korvar.sean

Halå där,
jag har altid undrat hur mkt du tar betalt för et sug?

Svar: halå sean, med tanke på din stavning så antar jag att du precis lärt dig dessa fantastiska ord och måste skriva dem. jag kan därmed berätta att jag inte tar betalt något alls, vilket jag hoppas att inte många andra gör heller. tack för din fantastiskt intellektuella kommentar.
klara moberg

2013-04-20 @ 02:17:23

kommentera här!:

skriv din bloggadress eller liknande istället för ditt namn:
ska jag komma ihåg dig?

din emailadress: (kommer inte att synas)

här behöver du inte skriva någonting alls:

vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0