GAMEDAY


Vid 23 igårkväll efter en 6-timmars bussfärd kom vi fram till Stockholm som är helgens location, seriespel it is. Spelar med både damerna och damjuniorerna så idag har jag spelat tre matcher, och en återstår. Första slutade i vinst med 4-1, nästa 10-1 och den senaste 2-2. Vid klockan 20 väntar Lund och därefter är det hotellhäng, kommer vara lagom trött.







Kommentarer
Postat av: Julia

Hej! Skulle uppskattas om dy kunde svara på dessa frågor så snabbt som möjligt.. Är nämligen såhär att jag är väldigt intresserad av att välja sigrid rudebecks nästa år, men har några frågor till dig då jag vet att du går där och hoppas på att du kan hjälpa mig. Har man någon slags nollning på skolan för ettorna? Eller hur "firar" man in ettorna?
Är kick offen för alla klasserna?
Är det höga intagningspoäng?
Tack på förhand!!

Svar: Hej! Kul att du har funderat på Rudebecks, ett perfekt val om du frågar mig!

Ettorna har en gårdsfest där de på ett sätt blir nollade. Den är dock verkligen inte så extrem som på t.ex Polhem (då den går ut på att skämma ut elever) Rudebecks gårdsfest handlar om att lära ettorna Rudebecksandan med dans, musik, hets (på rätt sätt) och gott umgänge.

Ja, kickoffen är för alla klasser i alla årskurser. Den var sååå rolig igår, riktigt gott häng! (Och massa dans såklart)

Ja, Rudebecks är en av Göteborgs främsta skolor och nästan överrepresenteras av duktiga elever. Inget dåligt dock, man lär sig så otroligt mycket av alla.
klara moberg

2014-10-19 @ 23:12:21
Postat av: julia (igen)

tack för svaren! är det okej om jag frågar lite mer? :))
ang. intagningspoängen, hur mycket hade du när du sökte in? du behöver inte svara om du inte vill förstås!
och är det många från olika städer, eller är det bara från gbg? för jag är nämligen inte från gbg! :)

Svar: Självklart! Jag hade 310 när jag sökte in men då var bara intagningspoängen 257,5 på samhäll och 285 på natur. Vet att det var betydligt högre iår för 98:orna!

Det är verkligen inte bara från Göteborg, finns massa från tex. Kungsbacka, Lerum, Alingsås, Mölnlycke osv. Har ju en klasskompis som bor på Marstrand liksom.

Hoppas att du blev nöjd med svaren. Bara att fråga mer om du undrar något. Kram!
klara moberg

2014-10-20 @ 22:14:16

kommentera här!:

skriv din bloggadress eller liknande istället för ditt namn:
ska jag komma ihåg dig?

din emailadress: (kommer inte att synas)

här behöver du inte skriva någonting alls:

vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0